- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.701
Kabullenme depresifiii koca depresifi ne ararsannn neyse ortada biseyyy yok ben buluyorummm takacakk bi patlama yasadım agladım gectii hahhhh ama agladımı 5 saat aglayanlardanımmmm kendimi zor durdururummmm ama gectiii biseyyy halloldumu yokkk hahhh işte bizz kadınlarrrNiye canım var mı bir sebep yoksa öylesine mi?
Evettt kuzummm sarılın bana bana iyi gelecekkkk bişeyy müzikkk hava anca işte rahatladımmmm hahhh delimiyimmm bilemedimmmEnerjim full olmadığı zamanlarda depresifleşmeye müsait olan bünyemi "suçluluk" ile terbiye ediyorum.
Kabahat işlemek iyi geliyor :))))
Sana ne iyi gelir bilmiyorum... Tadını kaçıranları kaçırtabiliyorsan kaçırt :) Olmadı sen kaç
Öpelim mi birer turSarılalım mı sıkı sıkı
Kuzummm seni unutmak ne mümkünde kafa kalmadı ondan kizma taaammmmı llove youuuAaaaa simdi kirildimm yanim
bu menü benim menüm değil canım yase07 için yazmıştım ama benimkide buna benzer
şehriye çorbası
pirinç pilavı
fırında tavuklu patates
yeşil fasulye
salata
Kuzummmm artistsin yaaa tü tü masallahhBeğendiğim kadar var ama di mi? Orjinali de böyleydi 12- 13 yıl önce
Beğendiğim kadar var ama di mi? Orjinali de böyleydi 12- 13 yıl önce
Eve gidince ilham gelip yemege öyle karar veriyorum ama kafamdan gecenlerdi bunlar kolay cünkibu menü benim menüm değil canım yase07 için yazmıştım ama benimkide buna benzer
şehriye çorbası
pirinç pilavı
fırında tavuklu patates
yeşil fasulye
salata
Kabullenme depresifiii koca depresifi ne ararsannn neyse ortada biseyyy yok ben buluyorummm takacakk bi patlama yasadım agladım gectii hahhhh ama agladımı 5 saat aglayanlardanımmmm kendimi zor durdururummmm ama gectiii biseyyy halloldumu yokkk hahhh işte bizz kadınlarrr
Kuzummmm artistsin yaaa tü tü masallahh
Harikaa bir fotograf...
Hele gözlere bayıldım... Aşık bir kadın bakışı bunlarrr... Çok mutluuuu..
Dİlerim eski günlerine geri dönersin canım... Doğal dişlerinde çok güzelmiş..
Çok sağol kuzum da, gözler lensti o zamanlar. Ayrıca hayatımda kimse yoktu
Neyse, şu işlerim bitsin, yine güzelleşirim ben
Maşallah :)guzeller kalp atislarini duyduk bugunnnn cok sukur ve tum guzel dilekleriniz icin cooook tesekkur ederiiiiz
MaşallahBu da Kağan yeğenim. Nihayet kucağıma alabildim, öpüp koklayabildim. Allah analı- babalı büyütsün, pek tatlı olmuş sıpam. Doyamadım. Neyse artık elimin altında olacak, istediğim gibi öpebilirim. Gerçi o pek hoşlanmıyor öpülmekten ama olsun.
Gecmiş olsun yaa amann dikkatt evet babetler başa belaa topukklu şu havada çekilmezz hehh sandaletlere kaldıkk hahhBir düştüm bir düştüm bir düştümmmmmmmmmm
Cici kadın mış gibi olsaydım nazar derdim :) Nazar falan değil bildiğin sakarlık, hatta öküzlük :)))))))))))))
Üstelik (laf aramızda sevgilimin iğrenç şey dediği) babetlerle! (Vıjttt diye ses çıktı kayarken, gören de TRT3 artistik patinaj da KatharinaWitt sanar 3'lu burgum eksikti)
Arızalı olduğum kadar becerikliyim yani :)))))))))))))))
(Sakatlık yok airbag maşallah)
Küçüğüm daha çok, küçüğüm
hahahahahha hep öyleyiz sanırım...
Acaba bizi bu şehir mi bu duruma getirdi, yoksa anne olamamak ve bir boşluktaymış gibi yaşamak mı?
Benim çocukluğumda renk değiştiren taytlar vardı.. Islanınca rengi değişiyordu...
Popo kısmını sen düşün hahha...
Ben o suyu içmeyi hep düşünüp ama içmeden yola koyulan insannn, ahhh ne zaman öğreneceğim su içmeyi!..
Hmm şarkı güzel, icra eden kadın artık benim için tahammül edilemez(Dur siyasete bulaşmayayım)
Benim için cevap D şıkkı hiçbiri :))) çift cevap hakkımı kullanarak E şıkkı hepsi :)))
Ben ara ara heyheylensem de genel olarak memnunum... (Müthiş öteleme becerisi geliştiriyorum ondandır)
Hmmm bizim zamanlarda birde renk değiştirme işi normal bardak kalem "cıbıldak kadınlı" olurdu bir onu hatırlıyorum. Taytı hiç bilemedim senin dönemde ben geçici olarak hizmet dışıydım sanırım :)) (Çok sıskaydım taytla işim olmuyordu belki ondan) Şimdi ise... Düşündüm senin dediğini tüm boya markalarını peşimde koşturacak iyi yanak arası renk kartelası olurum mübarek
Suyu iç! bak bunda hiç başka yorum vs katmıyorum direkt emir kipiyle, zaruri olduğunu aktarıyorum. Deli gibi yediğim yemeklerle benim 110 kilo olmam lazım bence... Yaz kış soğuk içtiğim suya bağlıyoruz... Ne yap ne et iç. Hatta hep soğuk iç... (Vücut ısın düşecek, ısınmak için kalori yakacak kısır döngü yani) Bir de ben bardaktan çok zor içerim varsa yoksa şişeden... Bir de onu deneyebilirsin :)
Bir düştüm bir düştüm bir düştümmmmmmmmmm
Cici kadın mış gibi olsaydım nazar derdim :) Nazar falan değil bildiğin sakarlık, hatta öküzlük :)))))))))))))
Üstelik (laf aramızda sevgilimin iğrenç şey dediği) babetlerle! (Vıjttt diye ses çıktı kayarken, gören de TRT3 artistik patinaj da KatharinaWitt sanar 3'lu burgum eksikti)
Arızalı olduğum kadar becerikliyim yani :)))))))))))))))
(Sakatlık yok airbag maşallah)
Pozitif dusuncelerin sana hep pozitif donsun insallah...
guzeller kalp atislarini duyduk bugunnnn cok sukur ve tum guzel dilekleriniz icin cooook tesekkur ederiiiiz
Telefonuma ilk eklediğim şarkılardan kendisi. Madem dedim hayat değiştiriyorum, eski parçaları da çıkarayım (uzun bir Roman Havaları listem vardı da)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi tarafına bakıp kötü taraflarına dil çıkarmayı öğrendim hayatın. Daha kolay bir yoldan öğrenmeyi tercih ederdim ama böylesi gerekliymiş diyorum. Artık önümüze bakma zamanı. Yaşasın yeni hayat, yaşasın yeni insanlar, yaşasın yeni umutlar...
Henüz öndeki 6 dişi yaptırdım ve diğerleri göz zevkimi iyice hırpalamaya başladı ama onları da fazla arayı açmadan yaptırayım. Pek sevdiğim gülüşlerim, tam olarak geri gelsin. Yarısı diş olan bir surat gördüğünde sarılabilirsin, o ben olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?