Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Niye canım var mı bir sebep yoksa öylesine mi?
Kabullenme depresifiii koca depresifi ne ararsannn neyse ortada biseyyy yok ben buluyorummm takacakk bi patlama yasadım agladım gectii hahhhh ama agladımı 5 saat aglayanlardanımmmm kendimi zor durdururummmm ama gectiii biseyyy halloldumu yokkk hahhh işte bizz kadınlarrr

Evettt kuzummm sarılın bana bana iyi gelecekkkk bişeyy müzikkk hava anca işte rahatladımmmm hahhh delimiyimmm bilemedimmm

bu menü benim menüm değil canım yase07 için yazmıştım ama benimkide buna benzer

şehriye çorbası
pirinç pilavı
fırında tavuklu patates
yeşil fasulye
salata

Harikaaaaaa....
Bizde genelde tek çeşit oluyor .. Bugünde çorba salata ve biberli soganlı böyle et kavurma gibi bişi :)

bu menü benim menüm değil canım yase07 için yazmıştım ama benimkide buna benzer

şehriye çorbası
pirinç pilavı
fırında tavuklu patates
yeşil fasulye
salata
Eve gidince ilham gelip yemege öyle karar veriyorum ama kafamdan gecenlerdi bunlar kolay cünki

Hepimizde olan şeylerr canım.. Ne diyimm

WishhDuygu benim rengimm sarı hep sıcak olmuşum dur ama güne göre renk degiştirebiliyorumm bende şaşırıyorummm dedim bi patlama bu kadar tahlil ve sonuçlar kafa karışıklıgı boşverrrr dönüyor dünyaa yaşanıyor ya, herşeyde olacaga varıyor hahhh

Harikaa bir fotograf...
Hele gözlere bayıldım... Aşık bir kadın bakışı bunlarrr... Çok mutluuuu..
Dİlerim eski günlerine geri dönersin canım... Doğal dişlerinde çok güzelmiş..

Çok sağol kuzum da, gözler lensti o zamanlar. Ayrıca hayatımda kimse yoktu
Neyse, şu işlerim bitsin, yine güzelleşirim ben

Maşallah

Bir düştüm bir düştüm bir düştümmmmmmmmmm
Cici kadın mış gibi olsaydım nazar derdim :) Nazar falan değil bildiğin sakarlık, hatta öküzlük :)))))))))))))
Üstelik (laf aramızda sevgilimin iğrenç şey dediği) babetlerle! (Vıjttt diye ses çıktı kayarken, gören de TRT3 artistik patinaj da KatharinaWitt sanar 3'lu burgum eksikti)

Arızalı olduğum kadar becerikliyim yani :)))))))))))))))
(Sakatlık yok airbag maşallah)

Gecmiş olsun yaa amann dikkatt evet babetler başa belaa topukklu şu havada çekilmezz hehh sandaletlere kaldıkk hahh

Hmm şarkı güzel, icra eden kadın artık benim için tahammül edilemez (Dur siyasete bulaşmayayım)
Benim için cevap D şıkkı hiçbiri :))) çift cevap hakkımı kullanarak E şıkkı hepsi :)))
Ben ara ara heyheylensem de genel olarak memnunum... (Müthiş öteleme becerisi geliştiriyorum ondandır)

Hmmm bizim zamanlarda birde renk değiştirme işi normal bardak kalem "cıbıldak kadınlı" olurdu bir onu hatırlıyorum. Taytı hiç bilemedim senin dönemde ben geçici olarak hizmet dışıydım sanırım :)) (Çok sıskaydım taytla işim olmuyordu belki ondan) Şimdi ise... Düşündüm senin dediğini tüm boya markalarını peşimde koşturacak iyi yanak arası renk kartelası olurum mübarek

Suyu iç! bak bunda hiç başka yorum vs katmıyorum direkt emir kipiyle, zaruri olduğunu aktarıyorum. Deli gibi yediğim yemeklerle benim 110 kilo olmam lazım bence... Yaz kış soğuk içtiğim suya bağlıyoruz... Ne yap ne et iç. Hatta hep soğuk iç... (Vücut ısın düşecek, ısınmak için kalori yakacak kısır döngü yani) Bir de ben bardaktan çok zor içerim varsa yoksa şişeden... Bir de onu deneyebilirsin :)

Hımmm o vakit aldığım kilocuklarım "susuzluktan" diyorsun.
Hemenn içeçegimm ( iftarda tabisi).

Sİyaset yok biliyorsun cızzZzzzZz...
Benim dönemde kim bilir neler düşünüyorsann artıkkk

Hahahhhaha airbagli seniii...
Maşallahhh dedik dilimizi ısırdık nazar değmezz ammaaaaa
bi laf vardır "alışmamış götte don durmaz" derler yaa sen niye babet giyersin be kadın..
Te allahım ödenmiş sadakaların varmış desene ...
Şaka bi yana çok geçmiş olsun..

zeynepconer hepimize dönsün inşallah hepimize... Hatta negatif olan gelirken yolda mutasyonunu tamamlayıp pozitif olsun... (Evren bak ne zamandır mesaj yollamıyordum, bu bir mesajdır... Sağolasın :) )
Pozitif dusuncelerin sana hep pozitif donsun insallah...

kuddus ne güzel gün yaşamışsın yaşasınnnnnnnnnnnnnn :)

Bir müzik kadının duyacağı ikinci güzel ses olsa gerek :) Birincisini dünyaya merhaba dediğinde duyacaksın :) Bugün kadar şükür edeceğin bir sürü güzel gün olsun canım benim :)

guzeller kalp atislarini duyduk bugunnnn cok sukur ve tum guzel dilekleriniz icin cooook tesekkur ederiiiiz

Kadın nefis söylüyor, şarkı güzel, melodi güzel her şey güzel... (Roman havaları da iyi yahu, lazım arada 9-8'lik)
Seni seviyorum, seviyoruz, seveceğiz... Yaşasın senle ilgili olan yeni, eski ne varsa :))) Umutlar daim olsun, mümkün olduğunca da gerçek :)

Suratını sevsinler senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…