- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.721
Hahahhhaha airbagli seniii...
Maşallahhh dedik dilimizi ısırdık nazar değmezz ammaaaaa
bi laf vardır "alışmamış götte don durmaz" derler yaa sen niye babet giyersin be kadın..
Te allahım ödenmiş sadakaların varmış desene ...
Şaka bi yana çok geçmiş olsun..
Hahahaha bu kadar olur pesss
2220 daha kolay yoldan öğrenmeyi tercih ederim yazmış... Ona yok olmaz o "alışılmadık kıçta don durmaz" derler kolay olan bize göre değil, yapamayız... Zor olunca daha iyi öğreniyoruz yazacaktım. Sonra dedim dur şimdi akış zamanı dersler, çıkarımlar, cızzzlar, keşkeler, iyi kiler zamanında dedim hahahah
Full airbag olsa ne yazar :)))))
Sen dilini ısır, ben popomu kaşıyayım, büyüklerim nazar duası okusun, nazarlıklı bir şeyim olsun o bu şu fark etmez. Sakarlık kabiliyetim yüksek... Önünden çok ileriye bakan bir kadınım (hahaha fikren olunca süper de bedenen olunca sonuç yerle yeksan durumu)
Arızalıyım diyorum boşuna mı! Evden babet veya spor papuçla çıkıp ofiste giyer insanlar topukluları, sabah sevgilimle birlikte çıkacağız diye topukluları evden çıkarken giydim, ayağımı vurdu! bagajdan bulduğum babeti geçirdim ayağıma, yerler silinmişse kayarsın (kayacağını anlamayan öküzler (ben) için dikkat ıslak zemin şeysi olur onu da görmezsin) e müstehak :))))
Kırık dökük olmasın gerisi boş ama bu kaçıncı düşüşüm... Bir de düşünce gülen arızalılardanım ben... Haberi olmayanı da haberdar ediyorum hahahaha
Verilmiş sadaka dedin de... Bir şey hatırlattın harikasın :)))))
Göstereyim değil mi? Anlatmakla olmaz
Beğendiğim kadar var ama di mi? Orjinali de böyleydi 12- 13 yıl önce
Harikaaaaaa....
Bizde genelde tek çeşit oluyor .. Bugünde çorba salata ve biberli soganlı böyle et kavurma gibi bişi :)
WishhDuygu benim rengimm sarı hep sıcak olmuşum dur ama güne göre renk degiştirebiliyorumm bende şaşırıyorummm dedim bi patlama bu kadar tahlil ve sonuçlar kafa karışıklıgı boşverrrr dönüyor dünyaa yaşanıyor ya, herşeyde olacaga varıyor hahhh
Kaşıdım basenimi, nazar değmesin
Yaşama aşkı o zaman tıpkı şimdi ki olduğu gibi hahahahah
Demek gözler lenss ama pek yakışmış :)
Bir düştüm bir düştüm bir düştümmmmmmmmmm
Cici kadın mış gibi olsaydım nazar derdim :) Nazar falan değil bildiğin sakarlık, hatta öküzlük :)))))))))))))
Üstelik (laf aramızda sevgilimin iğrenç şey dediği) babetlerle! (Vıjttt diye ses çıktı kayarken, gören de TRT3 artistik patinaj da KatharinaWitt sanar 3'lu burgum eksikti)
Arızalı olduğum kadar becerikliyim yani :)))))))))))))))
(Sakatlık yok airbag maşallah)
Dişleri bırak cildin bile ışıldamış... Naptın? Ne ettin? bebek vs işlerini askıya aldım diye yeni meme protezi işini halletmiş arkadaşım hadi o zaman gidelim beraber diye tutturdu. Nereye yahu dedim. Ozon mozon gözenek sıkıştırmaya (iyi ki ipadden yazmıyorum malum ı lar i oluyor) cildi ışıldatmaya o bu şu... Katran karası yanmışım ne ışıldatması diyemiyorum haliyle görüp anlamıyor söyleyince mi anlayacak :))))
Orijinaline dişli dişsiz bayılıyorum ben :) Yılların eskitemediği biraz iz bıraktığı yüzünde gülüşünden çok daha fazlası var, ışıl ışıl, ığıl ığıl bakana geçen... Harika çok sevdim.
Ama ben senin en çok narkoz kafalı zafer işareti ile 2 nin karışımı halini sevdim... En çıplak halinle :))))))))))))))
:)))))))))))) 1 çeşit olsa ona da razıyız o da yok...
Ne tahlillerin çıktı? Kafana takılan nedir?
Tahliller yoruyor insanı haklısın. Sonuçlar da öyle. Ama hırpalansak da hiçbirisi değişmiyor.
Azıcık salmak için mecburen yöntem geliştiriyoruz. Renklerimiz çok olsun boşver :)
Bugünkü sarın limoni sarı demek ki... Bir başka gün güneş sarısı olursun. Dediğin gibi dönüyor dünya, yaşanıyor, her şey de olacağına varıyor.
Güzel şeye varsın ama mümkünse :))
Dişleri yaptırdın kıç oldu basen hahahaha
[Arno E]
Bune güzelik canim yaaa birde disler yeni yaktin etrafi fistik ohhhh yeni disler yeni gülüsler seni mutlu ediyorsa heryey yeni olsun yenilikten zarar gelmez kiz ben seni kacirmazdim alirdim kücük ogumada ahh yok iste yokkk kacirdik gülgibi kiziiiiiBu da Kağan yeğenim.hayet kucağıma alabildim, öpüp koklayabildim. Allah analı- babalı büyütsün, pek tatlı olmuş sıpam. Doyamadım. Neyse artık elimin altında olacak, istediğim gibi öpebilirim. Gerçi o pek hoşlanmıyor öpülmekten ama olsun.
Ayyy bu ne seker bune tatli bir bizdik ellerin ayaklarini o kivrim seksi bacaklarini
Masallah cok tatli böyle bir tatlilikta bu topikteki tüm arkadaslarima nasip et Allahim
:)))))))))))) 1 çeşit olsa ona da razıyız o da yok...
Ne tahlillerin çıktı? Kafana takılan nedir?
Tahliller yoruyor insanı haklısın. Sonuçlar da öyle. Ama hırpalansak da hiçbirisi değişmiyor.
Azıcık salmak için mecburen yöntem geliştiriyoruz. Renklerimiz çok olsun boşver :)
Bugünkü sarın limoni sarı demek ki... Bir başka gün güneş sarısı olursun. Dediğin gibi dönüyor dünya, yaşanıyor, her şey de olacağına varıyor.
Güzel şeye varsın ama mümkünse :))
Dişleri yaptırdın kıç oldu basen hahahaha
Harikasin canim ellerine saglikhemen menü veriyorum
domates çorbası üzerine kaşar peyniri rendelenecek kıtır ekmeklide olur
arpa şehriyeli pirinç pilavı
fırında tavuklu patates
milföy hamurundan peynirli börek ( kolay olması bakımından milföyü seçtim)
salata
tatlı olarakda şöbiyet al hafif oluyor
ah guzel hemserim bu muhtesem insan guzsli haline. bayiliyorummmmm.... tum dileklerin hepimiz icin tatli cicegimmmmmm@zeynepconer hepimize dönsün inşallah hepimize... Hatta negatif olan gelirken yolda mutasyonunu tamamlayıp pozitif olsun...(Evren bak ne zamandır mesaj yollamıyordum, bu bir mesajdır... Sağolasın :) )
kuddus ne güzel gün yaşamışsın yaşasınnnnnnnnnnnnnn :)
Bir müzik kadının duyacağı ikinci güzel ses olsa gerek :) Birincisini dünyaya merhaba dediğinde duyacaksın :) Bugün kadar şükür edeceğin bir sürü güzel gün olsun canım benim :)
Kadın nefis söylüyor, şarkı güzel, melodi güzel her şey güzel... (Roman havaları da iyi yahu, lazım arada 9-8'lik)
Seni seviyorum, seviyoruz, seveceğiz... Yaşasın senle ilgili olan yeni, eski ne varsa :))) Umutlar daim olsun, mümkün olduğunca da gerçek :)
Suratını sevsinler senin :)
aaaaa cok gecmis olsunnnnn, evet tabi ki nazar.Bir düştüm bir düştüm bir düştümmmmmmmmmm
Cici kadın mış gibi olsaydım nazar derdim :) Nazar falan değil bildiğin sakarlık, hatta öküzlük :)))))))))))))
Üstelik (laf aramızda sevgilimin iğrenç şey dediği) babetlerle! (Vıjttt diye ses çıktı kayarken, gören de TRT3 artistik patinaj da KatharinaWitt sanar 3'lu burgum eksikti)
Arızalı olduğum kadar becerikliyim yani :)))))))))))))))
(Sakatlık yok airbag maşallah)
aaaaa cok gecmis olsunnnnn, evet tabi ki nazar.
masallah ya bu ne datlu biseyyyyy tuu. tu tuuu nazarlardan sakinsin rabbimmBu da Kağan yeğenim. Nihayet kucağıma alabildim, öpüp koklayabildim. Allah analı- babalı büyütsün, pek tatlı olmuş sıpam. Doyamadım. Neyse artık elimin altında olacak, istediğim gibi öpebilirim. Gerçi o pek hoşlanmıyor öpülmekten ama olsun.
ayy canim benimmmm, ne kadar guzel gulmussun bence iki hali de cok guzel... ben sempatik buluyorum ya. hafif sorunlu dizilimleri... ve karekteristikkkkk, masallaaaahBeğendiğim kadar var ama di mi? Orjinali de böyleydi 12- 13 yıl önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?