Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim arkadaşım. Oğlunu boşver. Sen al beni kendi nüfusuna, 7/24 bakar bakar seversin. Hem ev işlerine falan da yardım ederim. Sevgiye zaman kalır

ayy canim benimmmm, ne kadar guzel gulmussun bence iki hali de cok guzel... ben sempatik buluyorum ya. hafif sorunlu dizilimleri... ve karekteristikkkkk, masallaaaah

Teşekkür ederim arkadaşım. Haklısın, özellikle ön dişlerde üstüste dizilim, bana da sempatik gelir. Ama zavallı dişlerimin yüzüne bakılacak hali kalmamıştı. Sağolsun dişçim orjinalini çok sevdiğimi farkedince uzun uzun uğraştı benzetmek için. Birlikte laboratuara gittik, bu resmi gösterdik. Oradaki arkadaş ta elinden geleni yaptı. Dişlerin içindeki çizgilere ve dalgalanmalara kadar uyarlamaya çalıştı. Hiç yabancılık hissetmedim neredeyse. Biraz kalın olmasının dışında kendi dişlerim gibi. Pek sevdim çabalarını. Diğerlerini de yaptırayım ilk fırsatta, daha kocaman bir gülüş patlatayım diyorum

geçmiş olsun canım kırık dökük olmasında hep böyle gülerek anlat düşüşlerini

Günaydın günaydın günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnn...
Bugünün Cuma olmasının dayanılmaz hafifliği içerisindeyim, hepinize temenni ederimmm.
Pek güzel, çok güzel

Günaydın günaydın günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnn...
Bugünün Cuma olmasının dayanılmaz hafifliği içerisindeyim, hepinize temenni ederimmm.
Pek güzel, çok güzel

Dııııttttttttttt. Kucak dolusu olacak efendim. Malesef sizi de yarışmamızdan elemek durumundayız.

Hadi iyi niyetinize binaen bu seferlik affedeyim bari. #portakales, sen de affedildin. Hadi bakalım. İyisiniz.

ne guzelllll bollll gulucukler hem de her daim tatlimmm

kizlar yesiller icinde az insanli dogayla basbasa butik otel onerileri var mi acabaaa... akdeniz ya da ege olur, ama deniz agac ve dinlenmek istiyorum... aktivite vs hicccc olmasa da olur, hatta daha iyi olur bu ara

kizlar yesiller icinde az insanli dogayla basbasa butik otel onerileri var mi acabaaa... akdeniz ya da ege olur, ama deniz agac ve dinlenmek istiyorum... aktivite vs hicccc olmasa da olur, hatta daha iyi olur bu ara

Olympos olur mu? Bir ara Adapazarı' ndan bir arkadaş işletiyordu ama çok uzun zamandır görüşmüyoruz. Hala o mu işletiyor bilmiyorum. Bir bak istersen. Olympos Türkmen Ağaç Evleri diye aratırsan bulursun. Antalya' ya 80-90 km.

Resimdeydi yahuuu kucaaaaak dolusu kucaklamıştım. Bir sorun var galiba resimlerim çıkmıyor :)
Gerçi ben kabul ederim her durumu hahaha hatta "tek ayak üstünde duram mı?"

Dııııttttttttttt. Kucak dolusu olacak efendim. Malesef sizi de yarışmamızdan elemek durumundayız.

Hadi iyi niyetinize binaen bu seferlik affedeyim bari. #portakales, sen de affedildin. Hadi bakalım. İyisiniz.

O kadar çok ki alternatif lokasyon ver yahu :)
Ankara'dan ne taraf? Antalya bölgesi ise bildiğim pek yok, bilmediğim kesin çoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…