Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kizlar yesiller icinde az insanli dogayla basbasa butik otel onerileri var mi acabaaa... akdeniz ya da ege olur, ama deniz agac ve dinlenmek istiyorum... aktivite vs hicccc olmasa da olur, hatta daha iyi olur bu ara
Merhaba, uzak gelmezse Datça, koyları tertemiz, gürültüsüz ve yeşillik. İlgilenirsen arkadaşım otel bulabilir. Geçen haftayı Didim Altınkum'da geçirdim, denizi çok güzel ama gecesi gürültülü. Didim Mavişehir de sakin ve yeşilllikli, tavsiye ederim. Didim için bayrama kadar çokkkkkk makul fiyata tesis te önerebilirim. Akçay da çok güzel ama denizi soğuk. Bulantın var mı? Sabah kahvaltını 9'dan önce yapmanı, karbonhidratlardan uzak durmanı tavsiye ederim, bir de günde en az 2 lt su içmeni. Aile hekimindeki ebe de tavsiyelerde bulunmuştur. Tatlı yada ekşiye karşı bünyen tepki veriyor mu? Sevgiler...

lokasyonu bilemiyorum ama ben yine de başkasına lazım olur diye yazayım... Bak magnesya ne zamandır kayıp Asya'yı falan alıp tatile kaçtı belki de :)

Fethiye: Yonca Lodge (gitmedim ama gidenlerden hep "git" yorumu aldım burası için)

Bunların çoğunda kaldım veya yakından gördüm sevdiklerimden öneri yani :)

• Cunda: Ortunç (in cin cırcır böcekleri :) ) / yanında da Ada Camping var... orasını daha çok seviyorum :)))
  • Akyaka: Baga (suyu soğuuuuk)
  • Selimiye: Beyaz Güvercin / Selimiye Mavisi (4-5 sene öncesi denizi çok daha muhteşemdi)
  • Bozburun: Karia Bel / Miamai (her şey harikaaaa her şey, deniz enfeees ama Sabrina House gibi çok ama çok pahalııııı) 2 gece konaklamalı hafta sonu fiyatıyla başka yerde 1 haftadan fazla rahat rahat tatil olur. Ama güzel :) )
  • Datça yarımadanın her yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))) Ama en çok Palamutbükü Mavi Beyaz / Badem :) (seçimden sonra kaçamak tatilde Palamuttaydık, Eylül ilk haftadan bayram dahil yine oradayız :) )

Kamp alanları olur, ben taze hamileyim demeden her yere giderim diyorsan Gökova Orman Kampı, Aktur Orman Kampı, Kabak Kamping, Kaş Camping ve Adrasan koyunda Jungle Bells :) Ve onca tekne turu, mavi tur vs gezilerine katıldım hiç biri Adrasan'dan olan kadar güzel değildi... Suyu denizi koyları harikadır. Kabak Olimpos komşudur :)

Ulaşım, lokasyon ve kalacağın tarih ve zaman en belirleyici şey :)))

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnizzz :)))
Tatilin her türlüsü güzel... Çok iyi gelmiştir umarım.
Kontroller, büyümeler, tetkikler ve keyifler yerinde mi?
Seneye kucağında seninle birlikte pıt pıt denizde inşallah, alıştırma seyahati olmuştur :)))

Ben mütamadiyen böyleydim de (hemen havlu atmaya hazır) bu aralar her şeyi kenara bıraktım. Şu niye neden açıldığı bilinmeyen tüplerimin işe yaraması için zamanlama önemli ya zamanlayamıyoruzzzzzzz ya!

Test sipariş verdim en sonunda. (Düzenli kullanır mıyım allah kerim...)
Galiba ya kistim var ya iki kere yumurtluyorum... (2 ay önceki rutin jinekolog muayenesinde kist msit bir şey yoktu ama) Tabii bundan mütevellit bu durumda luteal faz yetmezliği de oluşuyor olabilir. Yumurtlamadan sonraki regle 14 gün kalmıyor çünkü :)))) Doktora gidip bir de bunun takibini yaptırmak istemiyorum tüp yaptırmakla aynı geliyor :) Kışa doğru ertelemesem de ilgilensem diyorum ama feci saldım çayıra mevlam kayıra ı etkisindeyim işime geliyor bir şey yapmamak.

Pratik bir önerisi olan? Nasıl anlarım bunu var mı fikri olan?
Ateş ölçümü diyorlardı bir yerlerde... Üşüyorum diye giyindiğim polarımla uyuyup kalmışsam sabah kan ter içinde uyanabiliyorum, ya da düdük gibi şort tshirt ile uyumuşsam kutuplarda uyanabiliyorum :)

Merhaba, hoş bulduk sen de hoşgeldin. Güneşim büyüyor, herşey yolunda teyzesi. Kızımla tatil seneryoları da hayal ettim. Nacizade önerim reglin 2. Günü ve 5-7 gün sonra kontrol folükül varsa, çalışma - ödev gibiyi bebişi fikrini de unutup, umudu keserek keyifli birliktelik. Vitaminlerini düzenli alırsan folükülün daha kaliteli olur ve şansın yükselir, bol şans ve sevgiler.

Resimdeydi yahuuu kucaaaaak dolusu kucaklamıştım. Bir sorun var galiba resimlerim çıkmıyor :)
Gerçi ben kabul ederim her durumu hahaha hatta "tek ayak üstünde duram mı?"

Boşver resmi ayol. İyi niyetleri de kucakladım bugün
Tek ayak üstünde durma. Onu daha büyük kabahatlere yapıyorum ben.
Ama benimle böööle yumşak yumşak kucaklaşma fırsatını da kaçırmak istemezsiniz sanırım zannedersem umarım

Ya bacım, ne zamandır aklımda, yoksun diye yazamamıştım. Sonra da işler karışınca kaynadı arada. Özellikle iltihap nedeniyle tıkanmış tüpler açılsa bile içindeki tüysü yapıların eski fonksiyonunu kazanamaması gibi bir sıkıntı olabiliyormuş. Hani basket topunu potaya atıyorsun ama file karışık olduğu için top geçemiyor. (Benzetme uydu mu ki? )
Yani yumurtacık yine süperman ile buluşamıyor, karın boşluğunda kalıyor. Bunun tespiti çok kolay olmadığı için tüp denemeye devam edin diyordu yazıda. Bulabilirsem yazıyı gönderirim sana da.
Luteal faz yetmezliğinde yine progesteron takviyesi yaparak çözüm buluyorlar. 3-4 aylık bir takip ve tedavi yetiyor diye biliyorum.
Böyle işte...

canim tesekkur ederim yazdiklarinin bazilarini biliyorum ama bilmediklerimde var arastiracagim cannn tesekkurler

bebegim her yazdigin tavsiyeyi uyguladigimi farkettim, cok mersiiii evet evet tesis onerini dort gozle bekliyoruuuum

bebegim her yazdigin tavsiyeyi uyguladigimi farkettim, cok mersiiii evet evet tesis onerini dort gozle bekliyoruuuum
Makul fiyatlı tesiste ücret sadece konaklama için. Yemeğini kendin yapıyorsun, kap kacak ve çarşafları da kendin getiriyorsun ama Altınkum- gece gürültülü yerdeki ortam ve deniz 5 yıldızlı otellerdeki gibi. Zaten bu sezon son dönemi seneye yerine büyük bir otel yapılır. İlgilenmeye devam ise bayrama kadar boş yer var sonrası kapalı.

Selam canim, iyiyim ben sagolasin yazmasamda arada topigi okuyorum. bebek haberleri alinca yazmasmda, cok mutlu olup umutla doluyorum. bir süredir yoktun güzel haberle gelmeni dilerdim. ama hayirlisi diyleim bende bir degisiklik yok, bir kac ay dogal denemeye devam sonra ne yapariz bilmiyorum. dilerim bebeklerimiz cok beklemeden gelsin. tüm bebek icin ugrasip dileyen arkadaslar icin bu dilegim .

Günaydın kızlar. Kimlerin kucakları sevgiye açık bakem? Kimler sımsıkı sarılmak ister? Şöööle en kocamanından olsun di mi?

anladim canim ama yemek vs ugrasmak hic istemiyorum ya... evde zaten yapiyorum, tatilde molaaaa, sagol kuzum

Ben burdayım kafam yatakta ,bedenim ofiste, ruhummm tatilde, gözlerim pusulu, hahh saçlarr dalga dalga Elizabeth Taylor,ayaklar masanın altındaki çöp kovasında, yani nöbetcı gibiiiiiii hahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…