- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.781
Ben isterimmm kahkahalı bir sarılışGünaydın kızlar. Kimlerin kucakları sevgiye açık bakem? Kimler sımsıkı sarılmak ister? Şöööle en kocamanından olsun di mi?
kuddus kuzum antalyaya gelmek istersen kiralık evler günlük havuzlu denize yakın varrr istersennn günlük 150 tl butik otel gibide var kahvalti icinde günlük 100tl tabi yer varsa, ruslar cok bu tarafta araplarda var hahhh her yanım cazippp tatill benimmm ama ben karedenizz turu istiyorummm sıcaktan kaçmak içinnn
Evettt ya artık orman da kalmayacakkk taşlara yer için kafasız gelmis geçmişi beyinsizlerinnncannim merhaba, antalya olursa adrasan tercihim, serin oluyor ve de sessiz, ama gecen sene orayi da yaktilarbunlar insan olamazxyah! sen nasilsin tatlimm
Ben burdayım kafam yatakta ,bedenim ofiste, ruhummm tatilde, gözlerim pusulu, hahh saçlarr dalga dalga Elizabeth Taylor,ayaklar masanın altındaki çöp kovasında, yani nöbetcı gibiiiiiii hahhhhh
Ben isterimmm kahkahalı bir sarılış
enerji enerji enerjiiiiiiEvettt ya artık orman da kalmayacakkk taşlara yer için kafasız gelmis geçmişi beyinsizlerinnn
Toplantı moduna girdimmmm acilll durummm uykum kaçtı tamda sırası yaniiii
Günaydın kızlar. Kimlerin kucakları sevgiye açık bakem? Kimler sımsıkı sarılmak ister? Şöööle en kocamanından olsun di mi?
Selam canim, iyiyim ben sagolasin yazmasamda arada topigi okuyorum. bebek haberleri alinca yazmasmda, cok mutlu olup umutla doluyorum. bir süredir yoktun güzel haberle gelmeni dilerdim. ama hayirlisi diyleim bende bir degisiklik yok, bir kac ay dogal denemeye devam sonra ne yapariz bilmiyorum. dilerim bebeklerimiz cok beklemeden gelsin. tüm bebek icin ugrasip dileyen arkadaslar icin bu dilegim .
senin gunaydinlarin bahar misali... ilkbahar... siriltili doga ve civil civil kus sesleri esliginde.... ne guzel ruhsun sen! icimi aydinlattin ... gunaydinnnnnnn
Slam canim nasilsin tatilin nezaman ,neler yapiyorsun gurbete iyice alisabildin mi özletin kendini arasira birseyler yaz mutlaka dua ediyorum senin icin hersey gönlüne göre olsun
Ne karisik bir durum yaa basketpotasina benzetmen mükemmel canim yaa nerden buluyorsun bu fikirleri benim rahim filminden sonra regil baslangıcim degisti daha fazla ve sorunsuz bir regil dongusu hissediyorum Mart ayinda ki aksilik 5 gün gecikme tedaviyi iptal ettirmisti Semra hanim cyclo progynova kulan iki ay dedi ramazandan biraktim iyikide birakmisim acayip kilo aldim burdaki doktorum adetin düzenli gelmeye bilir bu ilaci birakinca ama masallah üzmedi iki gün gecikmeyle geldi eskiden hisederdim bir hafta önceden lekelenme olurdu simdi pat diye geliyor dengem bozuldu mu düzeldi mi anlamadim kismetse Eylülde tekrar baslicam tedaviye Insallah bir aksilik olmaz
Selam canim, iyiyim bende yaramaz durum yok bizim Eylülde iznimiz var, 1 ay gitmeyi düsünüyoruz aksilik olmazsa, kismen buraya alistim ama yinede kendi ülkemde yasamayi tercih ederim. Kursa hergün gittigim icin yogun oluyorum. yazmadigima bakma sizleri hep takip ediyorum. dualarin icin sagolasin canim ayni iyi dilekler senin icinde olsun. tüm arkadaslar icin ayni dilekleri bende diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?