Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kuddus kuzum antalyaya gelmek istersen kiralık evler günlük havuzlu denize yakın varrr istersennn günlük 150 tl butik otel gibide var kahvalti icinde günlük 100tl tabi yer varsa, ruslar cok bu tarafta araplarda var hahhh her yanım cazippp tatill benimmm ama ben karedenizz turu istiyorummm sıcaktan kaçmak içinnn

cannim merhaba, antalya olursa adrasan tercihim, serin oluyor ve de sessiz, ama gecen sene orayi da yaktilar bunlar insan olamazxyah! sen nasilsin tatlimm​

cannim merhaba, antalya olursa adrasan tercihim, serin oluyor ve de sessiz, ama gecen sene orayi da yaktilar bunlar insan olamazxyah! sen nasilsin tatlimm​
Evettt ya artık orman da kalmayacakkk taşlara yer için kafasız gelmis geçmişi beyinsizlerinnn
Toplantı moduna girdimmmm acilll durummm uykum kaçtı tamda sırası yaniiii

Ne karisik bir durum yaa basketpotasina benzetmen mükemmel canim yaa nerden buluyorsun bu fikirleri benim rahim filminden sonra regil baslangıcim degisti daha fazla ve sorunsuz bir regil dongusu hissediyorum Mart ayinda ki aksilik 5 gün gecikme tedaviyi iptal ettirmisti Semra hanim cyclo progynova kulan iki ay dedi ramazandan biraktim iyikide birakmisim acayip kilo aldim burdaki doktorum adetin düzenli gelmeye bilir bu ilaci birakinca ama masallah üzmedi iki gün gecikmeyle geldi eskiden hisederdim bir hafta önceden lekelenme olurdu simdi pat diye geliyor dengem bozuldu mu düzeldi mi anlamadim kismetse Eylülde tekrar baslicam tedaviye Insallah bir aksilik olmaz

Slam canim nasilsin tatilin nezaman ,neler yapiyorsun gurbete iyice alisabildin mi özletin kendini arasira birseyler yaz mutlaka dua ediyorum senin icin hersey gönlüne göre olsun

Slam canim nasilsin tatilin nezaman ,neler yapiyorsun gurbete iyice alisabildin mi özletin kendini arasira birseyler yaz mutlaka dua ediyorum senin icin hersey gönlüne göre olsun

Selam canim, iyiyim bende yaramaz durum yok bizim Eylülde iznimiz var, 1 ay gitmeyi düsünüyoruz aksilik olmazsa, kismen buraya alistim ama yinede kendi ülkemde yasamayi tercih ederim. Kursa hergün gittigim icin yogun oluyorum. yazmadigima bakma sizleri hep takip ediyorum. dualarin icin sagolasin canim ayni iyi dilekler senin icinde olsun. tüm arkadaslar icin ayni dilekleri bende diliyorum.

İnşallah güzel sonuçlarla tamamlarsın tedavini. Rahim filmi, hafif tertip iltihaplanmalara, ufak ve yeni yapışıklıklara iyi geliyor. Belki onun etkisidir. Şimdi mümkün olduğunca enerji toplayarak tedaviye konsantre olma zamanı. Dilerim her şey yolunda gitsin ve önümüzdeki yıl bu zamanlarda bebeğine sevgilerimizi gönderelim...

Harika canim ben her yil birdaha eylülde izin yapmicam diyorum malesef hep Eylül bana düsüyor bu sefer daha kötü sonuna anca gidebiliyorum kismet Istanbul yada Ankaradaysan belki görüsebiliriz ki bu sefer insallah bulusabiöiriz kizlar hep istedigim hic gerceklestiremedigim dilegim bu bakalim kismet hayirlisi olsun hepimize sonucta görüsemesekte kalplerimiz hep bir

[QUOTE="2220, post: 41661952, member: 566şallah güzel sonuçlarla tamamlarsın tedavini. Rahim filmi, hafif tertip iltihaplanmalara, ufak ve yeni yapışıklıklara iyi geliyor. Belki onun etkisidir. Şimdi mümkün olduğunca enerji toplayarak tedaviye konsantre olma zamanı. Dilerim her şey yolunda gitsin ve önümüzdeki yıl bu zamanlarda bebeğine sevgilerimizi gönderelim... [/QUOTE]
Cok sagol canim cok sagol simdi karakara düsünüp plan yapiyorum ilaca cyclo ya tekrardan baslasam mi yoksa hic badlamadanmi gitsem sasirdim almayinca ya yine gecikirse alincada offff ya inaki cok kilo yapiyor manyak ediyor bu ilac beni yemek hayalleri kuruyorum acliktan ölcem saniyor manyak gibi yiyorum neyse iyisimi doktoruma bir gideyim
sogol balim iyi dileklerin icin insallah dualarin
kabul olur ve ben burda sevinc cigliklari atarim herkese bir mucize lazim insallah bizide bulur şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…