Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok sagol canim cok sagol simdi karakara düsünüp plan yapiyorum ilaca cyclo ya tekrardan baslasam mi yoksa hic badlamadanmi gitsem sasirdim almayinca ya yine gecikirse alincada offff ya inaki cok kilo yapiyor manyak ediyor bu ilac beni yemek hayalleri kuruyorum acliktan ölcem saniyor manyak gibi yiyorum neyse iyisimi doktoruma bir gideyim
sogol balim iyi dileklerin icin insallah dualarin
kabul olur ve ben burda sevinc cigliklari atarim herkese bir mucize lazim insallah bizide bulur şans[/QUOTE]
guzel yureklim tum iyi dileklerimi yolluyorumm...

Cok sagol canim cok sagol simdi karakara düsünüp plan yapiyorum ilaca cyclo ya tekrardan baslasam mi yoksa hic badlamadanmi gitsem sasirdim almayinca ya yine gecikirse alincada offff ya inaki cok kilo yapiyor manyak ediyor bu ilac beni yemek hayalleri kuruyorum acliktan ölcem saniyor manyak gibi yiyorum neyse iyisimi doktoruma bir gideyim
kabul olur ve ben burda sevinc cigliklari atarim herkese bir mucize lazim insallah bizide bulur şans[/QUOTE]

Hiç düşünüp üzme kendini. Eylül' e daha çok var. Sanırım iki periyod geçecek, üçüncüde başlayacaksın tedaviye. Bu arada oradaki doktorunla teması kesme. Bir sorun yoksa, gecikme de olmazsa ilacı önermeyecektir zaten. Doğum kontrol haplarının prospektüslerinde 35 yaş üstü ve psikolojik durumu olumsuz bayanlara önerilmez yazıyor genellikle. Bir bak onda da var mı. İçeriğindeki hormon takviyeleri kalıcı psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Sağlık önceliği yoksa dikkatli kullanılmalı. İstersen tedaviden önceki ay kullan. Daha önce gecikmeye neden olmadıysa, düzenlenmiş olarak başlarsın tedaviye. Ya da Semra Hanım' dan başka bir ilaç tavsiyesi isteyebilirsin. Mail gönderirsen cevap veriyor diye biliyorum.
Ve mucizelerden ümidini kesme. Her zaman hayatımızda mucizler var. Neden seninki gönlüne göre olmasın?

Bugün günlerden Güüüüüüüünaaaaaaaaaaayyyyyydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. Hani kucak?

Bugün günlerden Güüüüüüüünaaaaaaaaaaayyyyyydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. Hani kucak?
Günaydın şekerimmmmm nede erkencisin işe yeni giriyommm ama kafam uykuda gene hahhh evet cok şeyyyy halleriiimmm hahhhhhh antalyam yanıyorrrr resmen ...bende seni kucaklarımmm hahhh özgür ruhhhh

Canım merhaba ilaç kullanmadan çörek otu kullan deriim rahim kasılmasını sağlıyor ve adet söktürüyor ve yumurta geliştiriyor ben erken oluyorum genelde adetle başlayıp 12 güne kadr içilmeli agızda cigniyorum sonra su tabiii ben bigünmunutmuştum günü ama dedim devam ettim yani 20 gün hastalandım rahimde en büyük ilacı kendi yapıyor kendiji temizlemesine izin ver ilaclar müdahale oldugundan elbet bi karışıklık olurr zaten o ilaçı 2 ay hastalamayana veriyorlar diye biliyorumm az günün geciyorsa çörek otu en iyisi bence hahhh eylülle kaldı benimkide hayırlısı hayırlı zamanda olsunnnn kuzummm

Selam şekerler

Herkese iyi haftalar diliyor ve öpüp ısırıyorum sizi

Bir özgür ruh kokusu alıyor musun? Benden geliyor

Canım benim, bu enerji hissedilmez mi :) Gördüğüm an mesajını benim de yüzüm güldü

Bundan sonra enerjin artarak yükselecek beni aşağılarda bırakma haaa, buluşamayız katman farkı olursa

Ayyyy günaydınnnn enerjiii pıtırcıklarııı....
Ben tek gözüm bugün... Oyyyy başımın yarısı da yok
Bide başka topikte dua listesini yürütmek benim üstüme kaldı hortlak gibiyimm ...
Böööööööööööööööööööö

Günaydın şekerimmmmm nede erkencisin işe yeni giriyommm ama kafam uykuda gene hahhh evet cok şeyyyy halleriiimmm hahhhhhh antalyam yanıyorrrr resmen ...bende seni kucaklarımmm hahhh özgür ruhhhh

Valla aslında uyandıktan bir saat kadar sonra giriyorum topiğe. Uyanın diye bekliyorum
Bu uyanamama halleri sıcaktan mı yoksa kışın da böyle misin? Sabahları iki tatlı kaşığı bala çay kaşığının ucuyla tarçın karıştır. Öğleden sonra da aynı miktarda tüketirsen birkaç gün sonra kendini daha dinç hissetmeye başlarsın.

Yüzlerimiz hep gülsün inşallah. Enerji sırrım yaşasın yeni hayat beklentisi. Özel bir şey yok. Seni aşağılarda bırakmam merak etme. Herkese bulaşsın diye koyuyorum ortaya

Tünaydınnnnn. Yorma kendini bu sıcakta kuzum. Nette geçen gün ağrı için dua görmüştüm. Bir karıştır fırsat bulursan. Ben de okuyordum bir şey ama aklıma gelmedi şimdi. Hatırlarsam yazarım. Geçmiş olsun...

Sağol canımm benim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…