- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.801
Cok sagol canim cok sagol simdi karakara düsünüp plan yapiyorum ilaca cyclo ya tekrardan baslasam mi yoksa hic badlamadanmi gitsem sasirdim almayinca ya yine gecikirse alincada offff ya inaki cok kilo yapiyor manyak ediyor bu ilac beni yemek hayalleri kuruyorum acliktan ölcem saniyor manyak gibi yiyorum neyse iyisimi doktoruma bir gideyim[QUOTE="2220, post: 41661952, member: 566şallah güzel sonuçlarla tamamlarsın tedavini. Rahim filmi, hafif tertip iltihaplanmalara, ufak ve yeni yapışıklıklara iyi geliyor. Belki onun etkisidir. Şimdi mümkün olduğunca enerji toplayarak tedaviye konsantre olma zamanı. Dilerim her şey yolunda gitsin ve önümüzdeki yıl bu zamanlarda bebeğine sevgilerimizi gönderelim...
Cok sagol canim cok sagol simdi karakara düsünüp plan yapiyorum ilaca cyclo ya tekrardan baslasam mi yoksa hic badlamadanmi gitsem sasirdim almayinca ya yine gecikirse alincada offff ya inaki cok kilo yapiyor manyak ediyor bu ilac beni yemek hayalleri kuruyorum acliktan ölcem saniyor manyak gibi yiyorum neyse iyisimi doktoruma bir gideyim[QUOTE="2220, post: 41661952, member: 566şallah güzel sonuçlarla tamamlarsın tedavini. Rahim filmi, hafif tertip iltihaplanmalara, ufak ve yeni yapışıklıklara iyi geliyor. Belki onun etkisidir. Şimdi mümkün olduğunca enerji toplayarak tedaviye konsantre olma zamanı. Dilerim her şey yolunda gitsin ve önümüzdeki yıl bu zamanlarda bebeğine sevgilerimizi gönderelim...
Günaydın şekerimmmmm nede erkencisin işe yeni giriyommm ama kafam uykuda gene hahhh evet cok şeyyyy halleriiimmm hahhhhhh antalyam yanıyorrrr resmen ...bende seni kucaklarımmm hahhh özgür ruhhhhBugün günlerden Güüüüüüüünaaaaaaaaaaayyyyyydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. Hani kucak?
Cok sagol canim cok sagol simdi karakara düsünüp plan yapiyorum ilaca cyclo ya tekrardan baslasam mi yoksa hic badlamadanmi gitsem sasirdim almayinca ya yine gecikirse alincada offff ya inaki cok kilo yapiyor manyak ediyor bu ilac beni yemek hayalleri kuruyorum acliktan ölcem saniyor manyak gibi yiyorum neyse iyisimi doktoruma bir gideyim[QUOTE="2220, post: 41661952, member: 566şallah güzel sonuçlarla tamamlarsın tedavini. Rahim filmi, hafif tertip iltihaplanmalara, ufak ve yeni yapışklara iyi geliyor. Belki onun etkisidir. Şimdi mümkün olduğunca enerji toplayarak tedaviye konsantre olma zamanı. Dilerim her şey yolunda gitsin ve önümüzdeki yıl bu zamanlarda bebeğine sevgilerimizi gönderelim...
Hahhh canım hissettimm yani toplantıdan sonra gözler dörtgöz olduuuuenerji enerji enerjiiiiii
Ayollll ben seni l love youu taaammıseverim seni seveeeer
Bir özgür ruh kokusu alıyor musun? Benden geliyor
Canım benim geçmiş olsun, öperim başını seninAyyyy günaydınnnn enerjiii pıtırcıklarııı....
Ben tek gözüm bugün... Oyyyy başımın yarısı da yok
Bide başka topikte dua listesini yürütmek benim üstüme kaldı hortlak gibiyimm ...
Böööööööööööööööööööö
Günaydın şekerimmmmm nede erkencisin işe yeni giriyommm ama kafam uykuda gene hahhh evet cok şeyyyy halleriiimmm hahhhhhh antalyam yanıyorrrr resmen ...bende seni kucaklarımmm hahhh özgür ruhhhh
Canım benim geçmiş olsun, öperim başını seninMigrenin mi var?
Selam şekerler
Herkese iyi haftalar diliyor ve öpüp ısırıyorum sizi
Canım benim, bu enerji hissedilmez mi :) Gördüğüm an mesajını benim de yüzüm güldü
Bundan sonra enerjin artarak yükselecekbeni aşağılarda bırakma haaa, buluşamayız katman farkı olursa
Ayyyy günaydınnnn enerjiii pıtırcıklarııı....
Ben tek gözüm bugün... Oyyyy başımın yarısı da yok
Bide başka topikte dua listesini yürütmek benim üstüme kaldı hortlak gibiyimm ...
Böööööööööööööööööööö
Tünaydınnnnn. Yorma kendini bu sıcakta kuzum. Nette geçen gün ağrı için dua görmüştüm. Bir karıştır fırsat bulursan. Ben de okuyordum bir şey ama aklıma gelmedi şimdi. Hatırlarsam yazarım. Geçmiş olsun...
kızlar mrhb ne haber
BENİ ÖZLEDİNİZMİ DİYE BAKMAYA GELDİMMerhabaa kuzucukkk nasılsınnn ?
Hoşgeldin..
BENİ ÖZLEDİNİZMİ DİYE BAKMAYA GELDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?