- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.821
OH ÖZLENMEK NE GÜZELMİŞ BÖYLEHahahahahah özledik tabii niye özlemeyelim
Gitmek iyi geldi mi hihihihi
Yavrummmmm kuzummm sabahın körü bile benim icin 7.30 hahhh yani evde olsammm hehhh en verimli uykumm 9 kadarr yani cok gec degilllen fazla 8 saat uyurumm oda pazarları hahh senin erkenci olman en verimli insanlarda gördügümmm bi iş buldunmu kuzum stelere cw gönnder taammm iş kadını olacak kadınn hahhh bıraksalarr ev kadını olacammm ama heriff beceremeiyooo calisiyozzzValslında uyandıktan bir saat kadar sonra giriyorum topiğe. Uyanın diye bekliyorum
Bu uyanamama halleri sıcaktan mı yoksa kışın da böyle misin? Sabahları iki tatlı kaşığı bala çay kaşığının ucuyla tarçın karıştır. Öğleden sonra da aynı miktarda tüketirsen birkaç gün sonra kendini daha dinç hissetmeye başlarsın.
Kız rahatsız etmeyimm dedimdi bende yavrum kuzumm ama yinede iyimi gelmediki ,degişen birşey olmuyorki sen degişeceksin başka yolu yok bunun , bi dahakine sadece ruhunu dinlendirrrOH ÖZLENMEK NE GÜZELMİŞ BÖYLEHAYIR TABİKİ BU KAFA BU RUH BENİMLE HER YERE GİDİYOR O SEBEBPLE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
Bana günaydın, size güzel akşamlar kızlar. Biz iyiyiz. 2 sinde annem geldi yanıma. Mutlu ve mesudum:) Cumartesi gunu kontrolum vardı. Hersey yolunda. Ali nin kafa aşagıda. Doktor 5-10 Ağustos gibi gelir büyük ihtimal dedi. Düşünceli bir fotosunu yolluyorum. Eller başta, çıkış nerde der gibi2220 canım hayırlı olsun dişler sana en içten günaydınnnn enerjim pek yok ama
portakales balım senden naberr
@kuddus taze hamiş kız göbüşünü seveyim senin
@sara_28 kuzumm bi menu ver akşama erken cıkarsam misafir cagıracammmm
Lulinda kuzumm napiyonnn bizi habersiz koyuyonn nasil America bi foto atsana hahhh alimiz napıyooo
@Eua canim kuzummm ya nasil gidiyooor@yeteeeeer canım eşinin sonucları cıktımı nasılsin
@alpcemre ye kuzum yemek yeee aklım sende kalmasınnn cokkk sıcak bizde bayramda buluşalım yeter gariii bu hasretlikkk
Heyoooooooooo, harika haber. Tekmeleri de hissedeceksin inşallah.guzeller kalp atislarini duyduk bugunnnn cok sukur ve tum guzel dilekleriniz icin cooook tesekkur ederiiiiz
Yavrummmmm kuzummm sabahın körü bile benim icin 7.30 hahhh yani evde olsammm hehhh en verimli uykumm 9 kadarr yani cok gec degilllen fazla 8 saat uyurumm oda pazarları hahh senin erkenci olman en verimli insanlarda gördügümmm bi iş buldunmu kuzum stelere cw gönnder taammm iş kadını olacak kadınn hahhh bıraksalarr ev kadını olacammm ama heriff beceremeiyooo calisiyozzz
Eki Görüntüle 1575435
Bana günaydın, size güzel akşamlar kızlar. Biz iyiyiz. 2 sinde annem geldi yanıma. Mutlu ve mesudum:) Cumartesi gunu kontrolum vardı. Hersey yolunda. Ali nin kafa aşagıda. Doktor 5-10 Ağustos gibi gelir büyük ihtimal dedi. Düşünceli bir fotosunu yolluyorum. Eller başta, çıkış nerde der gibi
Canım merhaba ilaç kullanmadan çörek otu kullan deriim rahim kasılmasını sağlıyor ve adet söktürüyor ve yumurta geliştiriyor ben erken oluyorum genelde adetle başlayıp 12 güne kadr içilmeli agızda cigniyorum sonra su tabiii ben bigünmunutmuştum günü ama dedim devam ettim yani 20 gün hastalandım rahimde en büyük ilacı kendi yapıyor kendiji temizlemesine izin ver ilaclar müdahale oldugundan elbet bi karışıklık olurr zaten o ilaçı 2 ay hastalamayana veriyorlar diye biliyorumm az günün geciyorsa çörek otu en iyisi bence hahhh eylülle kaldı benimkide hayırlısı hayırlı zamanda olsunnnn kuzummm[/QUOTE]Cok sagol canim cok sagol simdi karakara düsünüp plan yapiyorum ilaca cyclo ya tekrardan baslasam mi yoksa hic badlamadanmi gitsem sasirdim almayinca ya yine gecikirse alincada offff ya inaki cok kilo yapiyor manyak ediyor bu ilac beni yemek hayalleri kuruyorum acliktan ölcem saniyor manyak gibi yiyorum neyse iyisimi doktoruma bir gideyim
sogol balim iyi dileklerin icin insallah dualarin
kabul olur ve ben burda sevinc cigliklari atarim herkese bir mucize lazim insallah bizide bulur şans
Eki Görüntüle 1575435
Bana günaydın, size güzel akşamlar kızlar. Biz iyiyiz. 2 sinde annem geldi yanıma. Mutlu ve mesudum:) Cumartesi gunu kontrolum vardı. Hersey yolunda. Ali nin kafa aşagıda. Doktor 5-10 Ağustos gibi gelir büyük ihtimal dedi. Düşünceli bir fotosunu yolluyorum. Eller başta, çıkış nerde der gibi
Eki Görüntüle 1575435
Kucak kucak kucak kucak... Gelsin gelsin gelsin gelsin.. Hoooop kucaaaaaaak
Günaydın şekerler. Uyandınız mı? Hadi bi kucak ta size... Oooooh missss
Canım merhaba ilaç kullanmadan çörek otu kullan deriim rahim kasılmasını sağlıyor ve adet söktürüyor ve yumurta geliştiriyor ben erken oluyorum genelde adetle başlayıp 12 güne kadr içilmeli agızda cigniyorum sonra su tabiii ben bigünmunutmuştum günü ama dedim devam ettim yani 20 gün hastalandım rahimde en büyük ilacı kendi yapıyor kendiji temizlemesine izin ver ilaclar müdahale oldugundan elbet bi karışıklık olurr zaten o ilaçı 2 ay hastalamayana veriyorlar diye biliyorumm az günün geciyorsa çörek otu en iyisi bence hahhh eylülle kaldı benimkide hayırlısı hayırlı zamanda olsunnnn kuzummm
Hahhhh feministtt en yankınımmmm aklıma biseyyy geldiii arkadaşım ben feministim dedi kadının biri ne yani lezbiyenmisin dediiii hahhhhh benim eşimmm çalıştırmak istemiyor beni ama mecburrrr ondan dedimmm iş kuracaz tekrar diye bekliyozz ondan beceriksizz ayolll hahhhh oyy kuzummm evet düzeni kur işe başla hayat hep ayakları üzerinde durulunca daha güzel oluyorrrBeceriksiz adam deme, feminist damarım şaha kalkıyor
İş konusuna döndüğümde bakacağım. Şimdi bulsam bile dava ne zaman açılır ne zaman biter bilmiyorum. Yeni başladığım işten de belirsiz süreyle izin almak hem beni sıkar hem işvereni. En güzeli geldikten sonra asılırım konuya. Allah büyük. Yiyecek ekmeğim varsa verir.
Uyku konusunda, çalıştığım zamanlar ben de öyleydim. Bıraksalar öğleye kadar uyuyacakmışım gibi gelirdi. İşi bırakınca uykum kaçtı
Sana iyi akşamlar bize günaydınnn ozamann heheh zaman farkı nede olsa, oyyy annenede kavuştun saglam ellerdesin yani ne güzell, hayırlısıyla bi gelsiinnn sorarız pozları ahhhh bi düşünce almış başını akıllı olacak Alimiz annesiii , maaşallahEki Görüntüle 1575435
Bana günaydın, size güzel akşamlar kızlar. Biz iyiyiz. 2 sinde annem geldi yanıma. Mutlu ve mesudum:) Cumartesi gunu kontrolum vardı. Hersey yolunda. Ali nin , aşagıda. Doktor 5-10 Ağustos gibi gelir büyük ihtimal dedi. Düşünceli bir fotosunu yolluyorum. Eller başta, çıkış nerde der gibi
BEN değişmeliyim ama nasıl [/QUOTE][QUOBEN DETE="yase07, post: 41674204, member: 624381"]Kız rahatsız etmeyimm dedimdi bende yavrum kuzumm ama yinede iyimi gelmediki ,degişen birşey olmuyorki sen degişeceksin başka yolu yok bunun , bi dahakine sadece ruhunu dinlendirrr
BEN değişmeliyim ama nasıl [/QUOTE]teeeeer, post: 41677620, member: 102829"][QUOBEN DETE="yase07, post: 41674204, member: 624381"]Kız rahatsız etmeyimm dedimdi bende yavrum kuzumm ama yinede iyimi gelmediki ,degişen birşey olmuyorki sen degişeceksin başka yolu yok bunun , bi dahakine sadece ruhunu dinlendirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?