Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yavrummmmm kuzummm sabahın körü bile benim icin 7.30 hahhh yani evde olsammm hehhh en verimli uykumm 9 kadarr yani cok gec degilllen fazla 8 saat uyurumm oda pazarları hahh senin erkenci olman en verimli insanlarda gördügümmm bi iş buldunmu kuzum stelere cw gönnder taammm iş kadını olacak kadınn hahhh bıraksalarr ev kadını olacammm ama heriff beceremeiyooo calisiyozzz

OH ÖZLENMEK NE GÜZELMİŞ BÖYLE HAYIR TABİKİ BU KAFA BU RUH BENİMLE HER YERE GİDİYOR O SEBEBPLE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
Kız rahatsız etmeyimm dedimdi bende yavrum kuzumm ama yinede iyimi gelmediki ,degişen birşey olmuyorki sen degişeceksin başka yolu yok bunun , bi dahakine sadece ruhunu dinlendirrr

Bana günaydın, size güzel akşamlar kızlar. Biz iyiyiz. 2 sinde annem geldi yanıma. Mutlu ve mesudum:) Cumartesi gunu kontrolum vardı. Hersey yolunda. Ali nin kafa aşagıda. Doktor 5-10 Ağustos gibi gelir büyük ihtimal dedi. Düşünceli bir fotosunu yolluyorum. Eller başta, çıkış nerde der gibi

Beceriksiz adam deme, feminist damarım şaha kalkıyor
İş konusuna döndüğümde bakacağım. Şimdi bulsam bile dava ne zaman açılır ne zaman biter bilmiyorum. Yeni başladığım işten de belirsiz süreyle izin almak hem beni sıkar hem işvereni. En güzeli geldikten sonra asılırım konuya. Allah büyük. Yiyecek ekmeğim varsa verir.
Uyku konusunda, çalıştığım zamanlar ben de öyleydim. Bıraksalar öğleye kadar uyuyacakmışım gibi gelirdi. İşi bırakınca uykum kaçtı

Gözünaydın. Anneciğinin ellerinden öpüyoruz. Ali' nin düşüncesi çıkışı bulmak değil sanırım. "Burası iyiydi, çıkmasam olmaz mı" der gibi geldi bana. Ben olsam çıkmazdım

[QUOBEN DETE="yase07, post: 41674204, member: 624381"]Kız rahatsız etmeyimm dedimdi bende yavrum kuzumm ama yinede iyimi gelmediki ,degişen birşey olmuyorki sen degişeceksin başka yolu yok bunun , bi dahakine sadece ruhunu dinlendirrr[/QUOTE]
BEN değişmeliyim ama nasıl

Canım merhaba ilaç kullanmadan çörek otu kullan deriim rahim kasılmasını sağlıyor ve adet söktürüyor ve yumurta geliştiriyor ben erken oluyorum genelde adetle başlayıp 12 güne kadr içilmeli agızda cigniyorum sonra su tabiii ben bigünmunutmuştum günü ama dedim devam ettim yani 20 gün hastalandım rahimde en büyük ilacı kendi yapıyor kendiji temizlemesine izin ver ilaclar müdahale oldugundan elbet bi karışıklık olurr zaten o ilaçı 2 ay hastalamayana veriyorlar diye biliyorumm az günün geciyorsa çörek otu en iyisi bence hahhh eylülle kaldı benimkide hayırlısı hayırlı zamanda olsunnnn kuzummm[/QUOTE]

Canim cok sagol cok güzel bir fikirde benim adetimin 4.günü sabah iste gördüm hemen baslasam olurmu aslinda hic düzensiz degil adetlerim ama sansa birakamam iznimi ayarladim hersey yine sil bastan yapamam ama fikirde cok güzel bu ay dedigin gibi yapip diger aya ilaci alirim cokkk mersi insallah 4.gün almam da sorun olmaz

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerimm onuuu maşallahhhh Ali me benimmm:))

teeeeer, post: 41677620, member: 102829"][QUOBEN DETE="yase07, post: 41674204, member: 624381"]Kız rahatsız etmeyimm dedimdi bende yavrum kuzumm ama yinede iyimi gelmediki ,degişen birşey olmuyorki sen degişeceksin başka yolu yok bunun , bi dahakine sadece ruhunu dinlendirrr[/QUOTE]
BEN değişmeliyim ama nasıl [/QUOTE]
Fistikkkkk özledik tabikide seni bizi özle diye de dua etmistim hahaha tutu bende hep gider gider yine buraya dönerim burayi unutmak imkansiz
Bence hic degisme hep böyle iyi kalpli kal
neyin nezaman bize sunulacagi beli olmaz tek dilegim kalbin hangi güzelliği istiyorsa dogan günes onu sana getirsin

Ayyy cok tatli yaa masallah sana Ali bebek

Canim cok sagol cok güzel bir fikirde benim adetimin 4.günü sabah iste gördüm hemen baslasam olurmu aslinda hic düzensiz degil adetlerim ama sansa birakamam iznimi ayarladim hersey yine sil bastan yapamam ama fikirde cok güzel bu ay dedigin gibi yapip diger aya ilaci alirim cokkk mersi insallah 4.gün almam da sorun olmaz[/QUOTE]
Yok olmaz canim 3, 4 ideal günler sabah akşam aç akşam yatarken sabah kalktıktan sonra bir cay kaşıgı ama 12 günden sonra bir çay kaşıgı akşamları agızda cigne yada ögütülmüş hahh yarasın kuzuma tepeleme falan degil az olsun canım insallah faydasını görürsün

Hahhhh feministtt en yankınımmmm aklıma biseyyy geldiii arkadaşım ben feministim dedi kadının biri ne yani lezbiyenmisin dediiii hahhhhh benim eşimmm çalıştırmak istemiyor beni ama mecburrrr ondan dedimmm iş kuracaz tekrar diye bekliyozz ondan beceriksizz ayolll hahhhh oyy kuzummm evet düzeni kur işe başla hayat hep ayakları üzerinde durulunca daha güzel oluyorrr

Sana iyi akşamlar bize günaydınnn ozamann heheh zaman farkı nede olsa, oyyy annenede kavuştun saglam ellerdesin yani ne güzell, hayırlısıyla bi gelsiinnn sorarız pozları ahhhh bi düşünce almış başını akıllı olacak Alimiz annesiii , maaşallah

Evttt degişmek şart bende çalışıyorumm inann yapmak istediklerinle başla kurs falan kendine güven getirecekse, işe girebilirsin..aaa tamamen degişmiyorsun ama en azından yapmak istediklerini yap hayattan keyif almaya çalış inan kendi kendimi düzettiyorummm ama ruhh halinden bazen zor cıkılıyorrr hayat kısa, bazen kuş sesleri yetiyor mutlu olmaya bazennn dünyaları verseler cocuk olmadan buruk oluyorsunnn elbet rabbim vermek istese, verirrr bunu düşünüyorummm hatta olmayacaksa tedavi olmasın rabbim hayırlısını versinn diyorummm herseyde degil tedaviii rabbimin ol demesi yettigi bir zamanda olacakkk ben herseyi teslimiyetle bıraktım diyorumm ara ara benimde inişlerim oluyoorrr ahhh canımmm bir an önce ne hayattan zevk alma moduna geccc ruhunn buna cabuk alışacakkk inann

Fistikkkkk özledik tabikide seni bizi özle diye de dua etmistim hahaha tutu bende hep gider gider yine buraya dönerim burayi unutmak imkansiz
Bence hic degisme hep böyle iyi kalpli kal
neyin nezaman bize sunulacagi beli olmaz tek dilegim kalbin hangi güzelliği istiyorsa dogan günes onu sana getirsin[/QUOTE]

EVET ya aklım burada kaldı döndüm

yase07
kuzum çok istiyorum çalışmak çok isityorum kurslara gitmek ama mümkün değil çünkü benim eşimin sağlık sorunları var onu bırakıp işe kursa gidemiyorum çalışmak çok iyi gelecek hem manevi olarak hemde maddi açıdan kursda öyle eskiden çalışmış kurslara gitmiş birisi olaraktan beni nasıl etkilediğini biliyorum ama BEBEK hep söyorum o gelmeden yerinihiç bir şey hiç bir kimsenin dolduramayacağı bir boşluk BEBEK benim açık yaram ne kanayan nede kabuk bağlayan bir yara her gün acıyan aslında her şeyin farkında olan bir kadınım ben doğal yoldan olmayacağını biliyorum ilaki tedavi (sanki tedviyle kesinmiş gibi) oda mümkün olmayacağı için canım bu kadar yanyor aslında kendimi telkin ediyorum kısmet kader diye tevekül etmeye çalışıyorum ama İNSANIZ ara sıra diplere vuruyoruz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…