Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Huhuuuuuuuuuuuuu maşallahhh bebişeee...
Takviminde 34.hafta yazıyor amaaa... Canın ne çekiyorsa yeee gitsinn yavvv eskiden yememek diye bir şey mi varmış...
Cinsiyet, isim belli mi ?
Papatyalar için de çok teşekkürler.. Harikalar...

Günaydınnn milletttt ne yazmışsınız yaaaa...
Ayyy hepiniziii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

2 gündür hiltiyle kafamda delik açmaya çalışan migrenim ve ben çooooooooooook mesudddd değildik. Bugün gitti neyse ki :) Pazar yağan yağmurla başladı düne sirayet etti bugün gözümü açtım yaşasınnn :))) Üzerine bir o kusurmuş gibi regl de eklenince yatırdı 2.80 :) Şimdi onlar benden korksun domuz gibiyim, çakı gibiyim, zımbaaaaaaa gibiyim :))))

E tabiii bu Cuma itibariyle 27 Temmuz'a kadar tatilllllllllllllllllll olmanın heyecan ve motivasyonu ile bombaa gibiyim aslında :)))) Kaçaklara karışacağım haberiniz olsun :)))

yeteeeeer hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gidilmiyor öyle gidelim denince değil mi, çünkü gittiğin yere de sen gidiyorsun... İyi ki geldin :))))
Geleceksin üstesinden öyle ya da böyle, bazen çok üzüleceksin, bazen öteleyeceksin, bazen unutacaksın, bazen yeniden hatırlayacaksın, bazen üzerine yeni sıkıntılar eklenecek ama sevinçlerinde hep olacak... Zaten yaşam tam da böyle bir şey... Hepimizin ama az ama çok sıkıntıları, içini kavuran yoksunlukları ama en çok umutları var... Senin de var... Unuttukça hatırlatacağız, sen paylaştıkça buradan sevincine de hüznüne de ortak olacağız..

Şşşştttt 2220 gülen yüzlü, güzel dişli, muhteşem kadınnnnnnnnnnn mesajlarını okurken hissettiğim hal bu
Tüplerin tüyleri konusunda haklısın, doğru söylüyorsun her zamanki gibi :) Bende biliyorum biliyorum da bilmezlikten geliyorum tekrar enerjim yok bulaşmayayım yeniden diye Açık açık, tüylü tüylü diyerek normal normal duruyorum :))))) Galiba tam dürtüyle içten içten hadiii! sesi gelmesi lazım, çünkü kısa vadede önümüzdeki aylarda yapılacak bir sürü şeyi programladım, hayal kurduğumuz ev vardı ama hiç bu yönde bir programlamam olmadığını fark ettim. O dürtü gelince tüm programları hiçe sayıp hooop tedavilere de dalabilirim... Ama şu anda tek dalma derdim iskeleden suya dalma :) Pişmanlık olmasın diye ümit edeyim...

Pstttttttt şeker portakalımmmmmmmm
portakales yavrukuşu iyi misin hayatım? Uykuyu seven bünyeleri zorladı en çok oruç... Az kaldı sevabın çokkkkkkkkk kabul olsun inşallah, makbul olsun ve gönlündekiler de gerçek olsun :))) Bebek, tatil "daşev" her ne varsa :)

iyiyimm diyelimm :) Sana da geçmiş olsunnn bebişş
"Daşev"lerin en güzeli senin olsun tezinden inşallahhh... Tabii bebişde olsunn
Tatil sonrası bi kavuşma daha yaparız... Rota neresiydi bu sefer

Sağlıklı olduğumuz her an güzel haber, sen de bunu en iyi bilenlerdensin şimdi her şey yolunda çok şükür :)))) Sağlığımız iyi olsun gerisi olursa bonus olsun... Olursa çoğalalım olmazsa eksilmeyelim değil mi :))) Dediğin gibi doğal akışında bırakmak lazım biraz... Ben haberi patlatamadım sen patlatırsın inşalla bir organik de senden gelsin ne güzel olur ne harika olur :) Gönlünden geçtiği gibi olsun... Türkiye'ye geldiğinde keyfini çıkarmanı diliyorum. Sonrasında hayat bizim için ne hazırlıyorsa yaşamaya, görmeye devam :)

Senin minnak göbeğinde düşünen bu küçük adama bayılıyorum ben :))))) Annenden sonra eşinin de gelmesini beklesin sonra o da çıkışı bulup gelsin :))))) O zamana kadar her şey yolunda kalsın...

Bu arada Ali için aldıklarını gördüm bayıldım. Dişini muzla kaşıyacak bu velet :))))
Kucağınıza alın gelin siz mailece, ben de sırtını kaşıyacağım usul usul :))
Çok sevgiler, iyi yürümeler, iyi gezinmeler, mide yanmasız günler

Oyyy annesi çok tatlı buu :)

Sıkılmış biraz, ne dertleri varsa küçümenin :)) maşallah

Geçiyor da yine geliyor nalet şey :) Dileklerimiz ortak :)))) Olsun tabii inşallah. Her daim kavuşabiliriz :))))

Rota konusu muamma... Uzun soluklu bir rota yapmak pek mümkün değil, yine de ümit kesilmez sevgilim belki sürpriz yapar bugün

İzin konusu sıkıntı, onun yoğun dönemi... Ben senin kadar sık ve uzun süreli tatil yapamam diyor, haklı da bir şey diyemiyorum :) Amma o da hainlik yapıyor "bayramda bir yere gitmem" diyor (aslında çok haklı tövbe etmiştik bir kere o hataya düşüp bayramda bir yerlere giderek feleğimizi şaşırmıştık) Fakat iş yoğun ise bu haftayı değerlendirmek lazım ama işte yok kabul ettiremedim :)

Kırıp dizimi evde geçirebilirmişim, havuza gir, kitap oku, şezlongla bütünleş dinlen, değişiklik olsun yemekler yap diyor, fıldır fıldır gezme diyor :))) diyor işte :)))))))))))

Benim bir iki programım var baba köyüne gitmek gibi önümüzdeki hafta başı bizimkileri bir İznik, Bursa götürüp gelmek üzere... Daşev derdinden kövdekilerin akıbetinden bi haberiz. Onları bir yoklayıp, hısım akraba göreyim :) (Çocuuk vaa mı lara "yook yook" deyip tohuma mı kaçacan demelerine şahitlik edeyim :)))) )

Sonra randevu alabilirsem bir doktoru çok methettiler kan akışı ve damar sorunlarından olan ağrıların migren sanılmasından müzdariplere iyi gelen bir doktordan... Hoş bir sürü mr, bt vs çektirdim ama olsun gitmekten zarar gelmez. Bir de yazmıştım daha önce tedavi sürecinde kan pıhtılaşması için clexane iğne yemiştim ya. Malumunuz olan iğne fobim varken o kriz ve gerginlikle benim beynimin çatlıyor olması gerekirken tüm strese rağmen iğne olduğum 1 ay boyunca hiç ağrım olmamıştı. Bunun da etkisini düşünmüyor değildim. Böyle bir doktor bilgisi gelmişken gideyim dedim. Teee Kozyatağı Acıbadem'deymiş bir nevi şehirlerarası yol :)))

Bir de her iki sultanım (annem ve kayınvalidem) Yuşa tepesimi ne oraya gitmek istiyorlarmış. Aradım taradım yerini tam öğrendim. 1 günümü de onlara vakfederim :) Hatta tee o kadar gitmişken bir Anadolu Kavağı dahil ederim. Bu durumda da teeee neresi, oldu mu sana yine şehirlerarası yol :)))

Bayramdan sonrası haftaya da kamp istiyorum :))))) Ama işte durum belli değil... Olmadı daha sonra Cuma ile birleştirilmiş bir hatfa sonu yaparız, yakın mesafelere... İğneada'ya gitmek isteyen arkadaşlarımız var onları götürürüz biz orada kaldığımız için bir şekilde onları da kandırıp Longoz Ormanları'na gidersek bu işlem de tamam olur :) Tek sorun ben donarım uyku tulumu kesmez :)))) Bakarız bir çaresine :)

Tatile çıkmayı programlamış durumdayım, 4-5 gününe günü birlik programlamalarım da tamam... Diğer kısımları da yaşayıp göreceğiz ya gideriz ya gitmeyiz :) Eserse hiç birini yapmayıp sevgilimin sözünü dinleyip kırıp dizimi evde oturadabilirim :) Bekleyelim görelim :))))

iyiyimm diyelimm :) Sana da geçmiş olsunnn bebişş
"Daşev"lerin en güzeli senin olsun tezinden inşallahhh... Tabii bebişde olsunn
Tatil sonrası bi kavuşma daha yaparız... Rota neresiydi bu sefer

İzin talebinizi bir dilekçeyle makama sunarsanız değerlendirebiliriz bayan. Üzgünüm başka yolu yok

Aslında en güzeli o dürtünün peşinden gitmek. Doğru zamanı o daha iyi biliyor. Yine de mantık, bu böyleeeeeeee diye bağırmadan rahat etmiyor işte. Dürtülerinin en doğru yer, zaman ve şekli belirlemesi dileğimle...

Bursa malum benim de memleketim... Selam söyle gittigin yerlere
Yuşa anamm git git bitmeyen bi yol... Bizde gittik yakın bi evvelde ama yolu uzatmışız bütün tepeleri gezdik hihihi....
Anadolu Kavağı'na çok yakın ama kalabalık oluyor söylim.. Bu arada Yuşa'ya gitme sebeplerini anladım hahahah .. Bu güne kadar bebek dileyenlerein olmuş derler ama benim henüz olmadı söylim... Hayırlıssıı duasız kalmamak lazım..

Kocanın da dediği gibi kır dizini otur evinde.. Hem belki bebecikte bunu bekliyordur

Toprak çekiyor işte daha bi çok seviyorsun :)))))))
Kırıp dizimi oturmazsam söylerim, havaya havaya bağırınırım :))))

Uuuuuuuuuuuuuuuu saklı planları var demek ki!!!!! Hmmm tatilde çok sıkı fıkı hallerinin getirisi demek ki :) Dünür iki kadın suya girince yüzüp yüzüp sonra oldukları yerde saatlerce durarak sohbet ederse sonucu bu demek hahahaha buruştunuz hadi çıkın dediğimde sen üşüyorsun diye biz de mi üşüyelim iyiyiz böyle deyip duruyorlardı :))) Meğer fiskos yapıyorlarmış :) Hadi kayınvalidem babaanne oldu ama annem yazık henüz torun diye bir şey göremedi :) Bizimki baskın bu durumda... Hadi bakalım :)

Bekleyelim görelim, gidersem gönlünden geçiren hepimiz adına sunayım...

Amin canım bende sunmuştum 2lenir güzel olur :))
Otur evinde ben gönderirim sana burdan tarifler hem tarif de ederizzz değişik deneyimler yaşarsın hihihih :))
Bakarsın üstüne evde geçirilen vakit kaliteli olacagından küçük minnak süprizler sunar sanaa...
Hayırlısı olsun diyelimmm...

"Bilmiyor değilim yapmıyorummmm"
Belli olmaz sağım solum her şey olabilir :)

Seni mandalacı seniiiiiiiiii :) Ne güzel boyamışsın. Boya işini bende seviyorum. Evimizi de biz boyardık eskiden... Şimdi yalan oldu zaman fakiriyiz...

Ben onların taş versiyonunu yapıyorum harika oluyor hahahah oraya buraya bahçeye her yere koyuyorum bazılarını hediye veriyorum :) Son seyahatte mailece gittiğimiz için büyük araç kiralamıştık dünyanın taşını getirdim yine :) Miniklerden penguen yaptım... Öyle boyaya para vermiyorum bu vesileyle öğrendim ki her renkkkkkk oje var :) 1 tl den olan ojelerden gördüğüm yerde alıyorum bir torba dolusu rengarenk ojem var. Boya dur... Olmadı asetonla sil :)))

Tatilde daşev yalan olunca kendi daşevimizi yapmıştım resmini göstermiştim di mi :) Şimdi resme bakınca yine yeniden fark ettim ki 2 kişi yapmışım daşevimizin yanında.... Bilinçaltım heyyyy! "doparlan" :))))

Bu da yeni hobimm...
Boyuyorummm boyuyorrr....
Büyükler için boyama kitabim var artık..Eki Görüntüle 1576089

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…