- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.841
Wish duygu çok tatlısın,seni okudukça kendime çok yakın buluyorum:) okuduğun kitaplar, gittiğin yerler, ( şambala kabak koyunda bzimde 3 günlük bir maceramız var, bozburun mesela 2 kez gittim, biri balayında benim için çok özel bir yerdir) bir yerde yolumuz keşismiş olmalı:))
Tahlillerimiz harmony ile çok şükür temiz çıktı, 7 Nisan da Prof Recep has da ayrıntılı ultrasonumuz var. Çok şükür iyimiz arada minik kıpırtılar var ama emin değilim:) 20. Haftada tekmelere başlarız herhalde:) geçen ay ben anne olarak çok kilo alımı dışında bir sorun yok dedi doktorum, zaten hafif tombul başlamıştım, çıktığımız tatilde ay soğan çorbası meşhur, krem brüle yemeden Paris olmaz, Belçika çukulatası yok brugge nin waffeli, patatesi, biraları derken kilo alıp gelmiş geldiğimdede süpriz hamilelik haberini almıştım:)
Pis şeylere aşeriyorum mesela kokoreç olsa şimdi, yarım ekmek götürebilirim:) sonra hayatta yemediğim sucuk, salam gibi şeyler:) limonu dilimleyip portakal gibi yiyorum:) göğüsler oldu şimdiden iki katı ki küçük değillerdi, süt doluna herhalde Hollanda ineği gibi olucam:)
Zaman geçmiyor sanki , havalar güzelleştikçe daha kolay geçer belki...
Benden haberler bu kadar, sevgiyle....
Günaydınnn milletttt ne yazmışsınız yaaaa...
Ayyy hepiniziii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Şşşştttt2220 gülen yüzlü, güzel dişli, muhteşem kadınnnnnnnnnnn mesajlarını okurken hissettiğim hal bu Tüplerin tüyleri konusunda haklısın, doğru söylüyorsun her zamanki gibi :) Bende biliyorum biliyorum da bilmezlikten geliyorum tekrar enerjim yok bulaşmayayım yeniden diyeAçık açık, tüylü tüylü diyerek normal normal duruyorum :))))) Galiba tam dürtüyle içten içten hadiii! sesi gelmesi lazım, çünkü kısa vadede önümüzdeki aylarda yapılacak bir sürü şeyi programladım, hayal kurduğumuz ev vardı ama hiç bu yönde bir programlamam olmadığını fark ettim. O dürtü gelince tüm programları hiçe sayıp hooop tedavilere de dalabilirim... Ama şu anda tek dalma derdim iskeleden suya dalma :) Pişmanlık olmasın diye ümit edeyim...
Pstttttttt şeker portakalımmmmmmmm
portakales yavrukuşu iyi misin hayatım? Uykuyu seven bünyeleri zorladı en çok oruç... Az kaldı sevabın çokkkkkkkkk kabul olsun inşallah, makbul olsun ve gönlündekiler de gerçek olsun :))) Bebek, tatil "daşev" her ne varsa :)
Selam canim, iyiyim ben sagolasin yazmasamda arada topigi okuyorum. bebek haberleri alinca yazmasmda, cok mutlu olup umutla doluyorum. bir süredir yoktun güzel haberle gelmeni dilerdim. ama hayirlisi diyleim bende bir degisiklik yok, bir kac ay dogal denemeye devam sonra ne yapariz bilmiyorum. dilerim bebeklerimiz cok beklemeden gelsin. tüm bebek icin ugrasip dileyen arkadaslar icin bu dilegim .
Eki Görüntüle 1575435
Bana günaydın, size güzel akşamlar kızlar. Biz iyiyiz. 2 sinde annem geldi yanıma. Mutlu ve mesudum:) Cumartesi gunu kontrolum vardı. Hersey yolunda. Ali nin kafa aşagıda. Doktor 5-10 Ağustos gibi gelir büyük ihtimal dedi. Düşünceli bir fotosunu yolluyorum. Eller başta, çıkış nerde der gibi
Eki Görüntüle 1575435
Bana günaydın, size güzel akşamlar kızlar. Biz iyiyiz. 2 sinde annem geldi yanıma. Mutlu ve mesudum:) Cumartesi gunu kontrolum vardı. Hersey yolunda. Ali nin kafa aşagıda. Doktor 5-10 Ağustos gibi gelir büyük ihtimal dedi. Düşünceli bir fotosunu yolluyorum. Eller başta, çıkış nerde der gibi
iyiyimm diyelimm :) Sana da geçmiş olsunnn bebişş
"Daşev"lerin en güzeli senin olsun tezinden inşallahhh... Tabii bebişde olsunn
Tatil sonrası bi kavuşma daha yaparız... Rota neresiydi bu sefer
2 gündür hiltiyle kafamda delik açmaya çalışan migrenim ve ben çooooooooooook mesudddd değildik. Bugün gitti neyse ki :) Pazar yağan yağmurla başladı düne sirayet etti bugün gözümü açtım yaşasınnn :))) Üzerine bir o kusurmuş gibi regl de eklenince yatırdı 2.80 :) Şimdi onlar benden korksun domuz gibiyim, çakı gibiyim, zımbaaaaaaa gibiyim :))))
E tabiii bu Cuma itibariyle 27 Temmuz'a kadar tatilllllllllllllllllll olmanın heyecan ve motivasyonu ile bombaa gibiyim aslında :)))) Kaçaklara karışacağım haberiniz olsun :)))
Şşşştttt2220 gülen yüzlü, güzel dişli, muhteşem kadınnnnnnnnnnn mesajlarını okurken hissettiğim hal bu Tüplerin tüyleri konusunda haklısın, doğru söylüyorsun her zamanki gibi :) Bende biliyorum biliyorum da bilmezlikten geliyorum tekrar enerjim yok bulaşmayayım yeniden diyeAçık açık, tüylü tüylü diyerek normal normal duruyorum :))))) Galiba tam dürtüyle içten içten hadiii! sesi gelmesi lazım, çünkü kısa vadede önümüzdeki aylarda yapılacak bir sürü şeyi programladım, hayal kurduğumuz ev vardı ama hiç bu yönde bir programlamam olmadığını fark ettim. O dürtü gelince tüm programları hiçe sayıp hooop tedavilere de dalabilirim... Ama şu anda tek dalma derdim iskeleden suya dalma :) Pişmanlık olmasın diye ümit edeyim...
Pstttttttt şeker portakalımmmmmmmm
portakales yavrukuşu iyi misin hayatım? Uykuyu seven bünyeleri zorladı en çok oruç... Az kaldı sevabın çokkkkkkkkk kabul olsun inşallah, makbul olsun ve gönlündekiler de gerçek olsun :))) Bebek, tatil "daşev" her ne varsa :)
Geçiyor da yine geliyor nalet şey :) Dileklerimiz ortak :)))) Olsun tabii inşallah. Her daim kavuşabiliriz :))))
Rota konusu muamma... Uzun soluklu bir rota yapmak pek mümkün değil, yine de ümit kesilmez sevgilim belki sürpriz yapar bugün
İzin konusu sıkıntı, onun yoğun dönemi... Ben senin kadar sık ve uzun süreli tatil yapamam diyor, haklı da bir şey diyemiyorum :) Amma o da hainlik yapıyor "bayramda bir yere gitmem" diyor (aslında çok haklı tövbe etmiştik bir kere o hataya düşüp bayramda bir yerlere giderek feleğimizi şaşırmıştık) Fakat iş yoğun ise bu haftayı değerlendirmek lazım ama işte yok kabul ettiremedim :)
Kırıp dizimi evde geçirebilirmişim, havuza gir, kitap oku, şezlongla bütünleş dinlen, değişiklik olsun yemekler yap diyor, fıldır fıldır gezme diyor :))) diyor işte :)))))))))))
Benim bir iki programım var baba köyüne gitmek gibi önümüzdeki hafta başı bizimkileri bir İznik, Bursa götürüp gelmek üzere... Daşev derdinden kövdekilerin akıbetinden bi haberiz. Onları bir yoklayıp, hısım akraba göreyim :) (Çocuuk vaa mı lara "yook yook" deyip tohuma mı kaçacan demelerine şahitlik edeyim :)))) )
Sonra randevu alabilirsem bir doktoru çok methettiler kan akışı ve damar sorunlarından olan ağrıların migren sanılmasından müzdariplere iyi gelen bir doktordan... Hoş bir sürü mr, bt vs çektirdim ama olsun gitmekten zarar gelmez. Bir de yazmıştım daha önce tedavi sürecinde kan pıhtılaşması için clexane iğne yemiştim ya. Malumunuz olan iğne fobim varken o kriz ve gerginlikle benim beynimin çatlıyor olması gerekirken tüm strese rağmen iğne olduğum 1 ay boyunca hiç ağrım olmamıştı. Bunun da etkisini düşünmüyor değildim. Böyle bir doktor bilgisi gelmişken gideyim dedim. Teee Kozyatağı Acıbadem'deymiş bir nevi şehirlerarası yol :)))
Bir de her iki sultanım (annem ve kayınvalidem) Yuşa tepesimi ne oraya gitmek istiyorlarmış. Aradım taradım yerini tam öğrendim. 1 günümü de onlara vakfederim :) Hatta tee o kadar gitmişken bir Anadolu Kavağı dahil ederim. Bu durumda da teeee neresi, oldu mu sana yine şehirlerarası yol :)))
Bayramdan sonrası haftaya da kamp istiyorum :))))) Ama işte durum belli değil... Olmadı daha sonra Cuma ile birleştirilmiş bir hatfa sonu yaparız, yakın mesafelere... İğneada'ya gitmek isteyen arkadaşlarımız var onları götürürüz biz orada kaldığımız için bir şekilde onları da kandırıp Longoz Ormanları'na gidersek bu işlem de tamam olur :) Tek sorun ben donarım uyku tulumu kesmez :)))) Bakarız bir çaresine :)
Tatile çıkmayı programlamış durumdayım, 4-5 gününe günü birlik programlamalarım da tamam... Diğer kısımları da yaşayıp göreceğiz ya gideriz ya gitmeyiz :) Eserse hiç birini yapmayıp sevgilimin sözünü dinleyip kırıp dizimi evde oturadabilirim :) Bekleyelim görelim :))))
Bursa malum benim de memleketim... Selam söyle gittigin yerlere
Yuşa anamm git git bitmeyen bi yol... Bizde gittik yakın bi evvelde ama yolu uzatmışız bütün tepeleri gezdik hihihi....
Anadolu Kavağı'na çok yakın ama kalabalık oluyor söylim.. Bu arada Yuşa'ya gitme sebeplerini anladım hahahah .. Bu güne kadar bebek dileyenlerein olmuş derler ama benim henüz olmadı söylim... Hayırlıssıı duasız kalmamak lazım..
Kocanın da dediği gibi kır dizini otur evinde.. Hem belki bebecikte bunu bekliyordur
Toprak çekiyor işte daha bi çok seviyorsun :)))))))
Kırıp dizimi oturmazsam söylerim, havaya havaya bağırınırım :))))
Uuuuuuuuuuuuuuuu saklı planları var demek ki!!!!! Hmmm tatilde çok sıkı fıkı hallerinin getirisi demek ki :) Dünür iki kadın suya girince yüzüp yüzüp sonra oldukları yerde saatlerce durarak sohbet ederse sonucu bu demek hahahaha buruştunuz hadi çıkın dediğimde sen üşüyorsun diye biz de mi üşüyelim iyiyiz böyle deyip duruyorlardı :))) Meğer fiskos yapıyorlarmış :) Hadi kayınvalidem babaanne oldu ama annem yazık henüz torun diye bir şey göremedi :) Bizimki baskın bu durumda... Hadi bakalım :)
Bekleyelim görelim, gidersem gönlünden geçiren hepimiz adına sunayım...
Amin canım bende sunmuştum 2lenir güzel olur :))
Otur evinde ben gönderirim sana burdan tarifler hem tarif de ederizzz değişik deneyimler yaşarsın hihihih :))
Bakarsın üstüne evde geçirilen vakit kaliteli olacagından küçük minnak süprizler sunar sanaa...
Hayırlısı olsun diyelimmm...
Bu da yeni hobimm...
Boyuyorummm boyuyorrr....
Büyükler için boyama kitabim var artık..Eki Görüntüle 1576089
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?