- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.861
Anti-Stres ya :) Sadece ben değilimdir diyordum kiminle konuşsam evet diyordu, birisi interaktif olanını da yapmış. Gerçeği kadar iyi olmasa da işe yarıyor. Hele alttaki manikkkkkkkkkkkkk hali seçince patır patır :)
Şu kırılmayı önleyen balonlu naylonlar yok mu çevir çevir patlattığımız işte o :)
Hadi kolay gelsin :))))
http://www.delioyun.org/balonlu-naylon-patlatma.html
Daştann kadında bi gebelikkk varrrr hehehhh bakkk ilk bakışta anladımmm bi evi alll gebelikk gelirrr ayoll"Bilmiyor değilim yapmıyorummmm"
Belli olmaz sağım solum her şey olabilir :)
Seni mandalacı seniiiiiiiiii :) Ne güzel boyamışsın. Boya işini bende seviyorum. Evimizi de biz boyardık eskiden... Şimdi yalan oldu zaman fakiriyiz...
Ben onların taş versiyonunu yapıyorum harika oluyor hahahah oraya buraya bahçeye her yere koyuyorum bazılarını hediye veriyorum :) Son seyahatte mailece gittiğimiz için büyük araç kiralamıştık dünyanın taşını getirdim yine :) Miniklerden penguen yaptım... Öyle boyaya para vermiyorum bu vesileyle öğrendim ki her renkkkkkk oje var :) 1 tl den olan ojelerden gördüğüm yerde alıyorum bir torba dolusu rengarenk ojem var. Boya dur... Olmadı asetonla sil :)))
Tatilde daşev yalan olunca kendi daşevimizi yapmıştım resmini göstermiştim di mi :) Şimdi resme bakınca yine yeniden fark ettim ki 2 kişi yapmışım daşevimizin yanında.... Bilinçaltım heyyyy! "doparlan" :))))
Eki Görüntüle 1576134 Eki Görüntüle 1576135
Ayyyy tam bana göre derrr başlarım sonra adama kaptırırım hahhhh hep yarım kalır bende ama alacammm kız alt tarafı boyama bak heveslendimmmBu da a kitabim var artık..Eki Görüntüle 1576089
Bu da yeni hobimm...
Boyuyorummm boyuyorrr....
Büyükler için boyama kitabim var artık..Eki Görüntüle 1576089
SEVİYORUM sizi üllleeennnnnnnnnnyeteeeeer hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gidilmiyor öyle gidelim denince değil mi, çünkü gittiğin yere de sen gidiyorsun... İyi ki geldin :))))
Geleceksin üstesinden öyle ya da böyle, bazen çok üzüleceksin, bazen öteleyeceksin, bazen unutacaksın, bazen yeniden hatırlayacaksın, bazen üzerine yeni sıkıntılar eklenecek ama sevinçlerinde hep olacak... Zaten yaşam tam da böyle bir şey... Hepimizin ama az ama çok sıkıntıları, içini kavuran yoksunlukları ama en çok umutları var... Senin de var... Unuttukça hatırlatacağız, sen paylaştıkça buradan sevincine de hüznüne de ortak olacağız..
Kızlar merhabalar bugün opu vardı.27 tane yumurta toplandı.şu an çok iyiyim ama ohss olma durumu olabilir mi ? Bilgisi olan var mı?
SEVİYORUM sizi üllleeennnnnnnnnn
Maşallah ağrın sızın yoksa endişelenme.Kızlar merhabalar bugün opu vardı.27 tane yumurta toplandı.şu an çok iyiyim ama ohss olma durumu olabilir mi ? Bilgisi olan var mı?
Peki bu arkadaşın kür falan kullanmış mı ya da değişik tedavi mi uygulanmışBugün 44 yaşında rezerv azlığı olan bir Arkadaşımın 3. Tüp denemesinde üçüzlere hamile kaldığını öğrendim:) Darısı isteyen herkesin başına kızlar.
sanada günaydınGünaydın dünyanın en güzel kadınları.
ooooooooooo süper haberBugün 44 yaşında rezerv azlığı olan bir Arkadaşımın 3. Tüp denemesinde üçüzlere hamile kaldığını öğrendim:) Darısı isteyen herkesin başına kızlar.
Kızlar merhabalar bugün opu vardı.27 tane yumurta toplandı.şu an çok iyiyim ama ohss olma durumu olabilir mi ? Bilgisi olan var mı?
Gunaydin topik güzeli hahhhh ulen bizde seni seviyooooozzz yavruuuugünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?