Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Anti-Stres ya :) Sadece ben değilimdir diyordum kiminle konuşsam evet diyordu, birisi interaktif olanını da yapmış. Gerçeği kadar iyi olmasa da işe yarıyor. Hele alttaki manikkkkkkkkkkkkk hali seçince patır patır :)

Şu kırılmayı önleyen balonlu naylonlar yok mu çevir çevir patlattığımız işte o :)
Hadi kolay gelsin :))))

http://www.delioyun.org/balonlu-naylon-patlatma.html

ahahahahahah yalnızzz bütün balonlar patladıktan sonra fresh sheet e basınca kadın ne diyorrr

Daştann kadında bi gebelikkk varrrr hehehhh bakkk ilk bakışta anladımmm bi evi alll gebelikk gelirrr ayoll

Kızlar merhabalar bugün opu vardı.27 tane yumurta toplandı.şu an çok iyiyim ama ohss olma durumu olabilir mi ? Bilgisi olan var mı?

SEVİYORUM sizi üllleeennnnnnnnnn

Kızlar merhabalar bugün opu vardı.27 tane yumurta toplandı.şu an çok iyiyim ama ohss olma durumu olabilir mi ? Bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun. Maşallah diyeyim yumurta sayın harika.
Ohss riski fazla yumurta toplandığında olabiliyor ama kendini iyi hissediyorsan endişe etme. Bol bol dinlenmeye çalış. Hayırlı haberlerin gelsin inşallah.

gözün aydın sayı çok güzel ohss riskin olabilir takip etmelisin şişkinlik nefes almadazorluk gibi şeyler yaşarsan dr ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…