Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gözün aydın sayı çok güzel ohss riskin olabilir takip etmelisin şişkinlik nefes almadazorluk gibi şeyler yaşarsan dr ara
Hiç sıkıntı yok gibi.sadece hafif kasık ağrım var.bana uzun protokol uygulanmıştı.
gözün aydın sayı çok güzel ohss riskin olabilir takip etmelisin şişkinlik nefes almadazorluk gibi şeyler yaşarsan dr ara
çok Sağolun.aslında sadece kasıklarımda hafif ağrı var.umarım ohss olmam.cuma e2 değerim 2000 çıkmıştı .son iğnemi Cumartesi yaptırdım.pazarda çatlatma Salı toplandı .e2 o kadar yükselir mi acaba bende şaşırdım.bana uzun protokol uygulanmıştı

Geçmiş olsun. Maşallah diyeyim yumurta sayın harika.
Ohss riski fazla yumurta toplandığında olabiliyor ama kendini iyi hissediyorsan endişe etme. Bol bol dinlenmeye çalış. Hayırlı haberlerin gelsin inşallah.
Âmin inşallah yaptık gene bi delilik umarım sonu hayır olur hala Edirne'de misiniz

Âmin inşallah yaptık gene bi delilik umarım sonu hayır olur hala Edirne'de misiniz

Niye delilik olsun? En doğal hakkını kullanıyorsun. Rabbim sevindirsin inşallah.
Benim işler biraz karıştı. Denizli' ye geldim. Cuma döneceğim. Sonrası Allah Kerim...

Senin için hayırlı olsun.düne kadar herşey yolundaydı ama herşey bi risk işte asıl anlatayımda gülün ben opu sorasında uyanmışım. Işlem uzun sürünce uyandım ben diye kalkmaya yeltenmişim.sonra tekrar narkoz vermişler. Dr diyor hep konuştunuz

Niye delilik olsun? En doğal hakkını kullanıyorsun. Rabbim sevindirsin inşallah.
Benim işler biraz karıştı. Denizli' ye geldim. Cuma döneceğim. Sonrası Allah Kerim...
Sana yazmaya çalıştım uzun zamandır girmediğim için

Allahımm yaa şu tatlılaraaa bak heleeee hepsiii şerbetttttttttt
yase07 valla ben dün gece kocaya kaptırdım bile kitabın bitanesini hihihihi
2220 zaten 2. kitabım mandala alalalalalalal
esnacan allah iyiligini versinnn emi çok güldümmm... Sen konuşmadan yapamazsın bunu anlamış olduk..Ama maşallahh allah enerjini düşürmesin canım...
Lulinda Ali min anasııı özledik seniii yaaaaa

E2 yumurta sayımlarına alakalı yâni sayı ve değer normal geldi bana sen bol bol su iç dinlen sıkıntı olacağını dusunmuyorum

Merhaba arkadaslar,42 yasındayım daha once 1 negatıf denemem var 2. denememı Bagcılar Medipode yaptırdım Medipolde ilk denememde hamile kaldım fakat bebegımın kalbı durdu 8 haftalıkken yıne dr um da kurtaj oldum .genetık ve patalojık arastırmalar yapılacak... bu arad ılerleyen gunlerde bırtakım kan tahlıllerı de ısteyecek bılmıyorum neler ama*onları da yaptıracagım.. Mustafa bey kalp durmasını yaşımın ileri olmasına bagladı.. Aranızda benim durumumu yasayıpta bir sonraki denemesinde hamile kalıp dogurabilen var mı arkadaslar, görüslerinize cok ihtiyacım var*

portakales canım kızımız olacak Simay Ada ismi de:) evet olduk 34 haftalık, 2400 gr bebiş, biraz tombik bir bebek olacakmış, 200 gr önden gidiyor dedi dr umuz. 10 ağustos epidural sezaryan olacağım kısmetse, bugün koca göbüşümle denize girdim, beni gören bir kadın allah kurtarsın dedi:)) yani iyiyiz artık son 1 ay geri sayım başladı, ben sabırsız durumdayım:) hepinize sevgiler:)

Ben de özledim ben de:) Al sana koca göbek:)

oh maşallah bebişe sağlıkla gelsin inş

Peki bu arkadaşın kür falan kullanmış mı ya da değişik tedavi mi uygulanmış
Yok hiçbir kür yapmadı hatta sigara içiyordu ve hala günde 2-3 tane içiyor çok kızıyorum.
2 kez döllenmeme ve yumurta oluşmama sebebiyle iptali var. 2 tane de negatif transferi. 3. De garanti olsun diye 3 tane koymuşlar.2 si kötü kaliteymiş hatta. Hepsi tutmuş. Yanlız bu transferden önce Bio enerji uzmanına gitmişti.
Şuan 10 haftalıklar. Ama sanırım 1 tanesi sonlandırılacak. Çok minyon bir kız çünkü. 3 ü de kalırsa hepsi riske girer demişler erken doğumda.

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
İyi haberlerim var bu sabah. Dün ev buldum. Aslında apart. Pek bir şeye benzemese de konumu iyi. Anneme de kardeşime de yürüme mesafesinde. Bir de iş teklifi aldım. Apartın kiralanmasıyla ilgilenen bir inşaat emlak firması. İşini bitir gel beraber çalışalım dediler.
İş bulma konusunda endişelenirken teklif almak gururumu okşadı vallahi. Akşam saatlerinde göğsüme oturup sabah kadar beni sıkıntıya sokan öküzü de kaldırabilsem güzel olacaktı. Sabah dudağımda koca bir uçukla uyandım. Olsun. İşlerim yoluna girdi. Hem de topu topu yarım saatte. Şanslı mıyım ne? Yarın akşam yola çıkıyorum. Artık son etap çalışmaları başlayacak. Sonrası Allah Kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…