- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.881
Hiç sıkıntı yok gibi.sadece hafif kasık ağrım var.bana uzun protokol uygulanmıştı.gözün aydın sayı çok güzel ohss riskin olabilir takip etmelisin şişkinlik nefes almadazorluk gibi şeyler yaşarsan dr ara
çok Sağolun.aslında sadece kasıklarımda hafif ağrı var.umarım ohss olmam.cuma e2 değerim 2000 çıkmıştı .son iğnemi Cumartesi yaptırdım.pazarda çatlatma Salı toplandı .e2 o kadar yükselir mi acaba bende şaşırdım.bana uzun protokol uygulanmıştıgözün aydın sayı çok güzel ohss riskin olabilir takip etmelisin şişkinlik nefes almadazorluk gibi şeyler yaşarsan dr ara
Âmin inşallah yaptık gene bi delilik umarım sonu hayır olur hala Edirne'de misinizGeçmiş olsun. Maşallah diyeyim yumurta sayın harika.
Ohss riski fazla yumurta toplandığında olabiliyor ama kendini iyi hissediyorsan endişe etme. Bol bol dinlenmeye çalış. Hayırlı haberlerin gelsin inşallah.
İnşallahMaşallah ağrın sızın yoksa endişelenme.
Gunaydin Arkadaslar!!!!
Âmin inşallah yaptık gene bi delilik umarım sonu hayır olur hala Edirne'de misiniz
Niye delilik olsun? En doğal hakkını kullanıyorsun. Rabbim sevindirsin inşallah.
Benim işler biraz karıştı. Denizli' ye geldim. Cuma döneceğim. Sonrası Allah Kerim...
Sana yazmaya çalıştım uzun zamandır girmediğim içinSenin için hayırlı olsun.düne kadar herşey yolundaydı ama herşey bi risk işte asıl anlatayımda gülün ben opu sorasında uyanmışım. Işlem uzun sürünce uyandım ben diye kalkmaya yeltenmişim.sonra tekrar narkoz vermişler. Dr diyor hep konuştunuz
Sana yazmaya çalıştım uzun zamandır girmediğim için
Biliyorumda ego işte sizden duymak istiyorumGunaydin topik güzeli hahhhh ulen bizde seni seviyooooozzz yavruuuu
E2 yumurta sayımlarına alakalı yâni sayı ve değer normal geldi bana sen bol bol su iç dinlen sıkıntı olacağını dusunmuyorumHiç sıkıntı yok gibi.sadece hafif kasık ağrım var.bana uzun protokol uygulanmıştı.
çok Sağolun.aslında sadece kasıklarımda hafif ağrı var.umarım ohss olmam.cuma e2 değerim 2000 çıkmıştı .son iğnemi Cumartesi yaptırdım.pazarda çatlatma Salı toplandı .e2 o kadar yükselir mi acaba bende şaşırdım.bana uzun protokol uygulanmıştı
Ahaaa bu konularda tam özürlüyümAldım mesajı
Çok Saol o kadar çok su içiyorum ki hep tuvaletteyimE2 yumurta sayımlarına alakalı yâni sayı ve değer normal geldi bana sen bol bol su iç dinlen sıkıntı olacağını dusunmuyorum
Huhuuuuuuuuuuuuu maşallahhh bebişeee...
Takviminde 34.hafta yazıyor amaaa... Canın ne çekiyorsa yeee gitsinn yavvv eskiden yememek diye bir şey mi varmış...
Cinsiyet, isim belli mi ?
Papatyalar için de çok teşekkürler.. Harikalar...
Ben de özledim ben de:) Al sana koca göbek:)Allahımm yaa şu tatlılaraaa bak heleeee hepsiii şerbetttttttttt
yase07 valla ben dün gece kocaya kaptırdım bile kitabın bitanesini hihihihi
2220 zaten 2. kitabım mandala alalalalalalal
esnacan allah iyiligini versinnn emi çok güldümmm... Sen konuşmadan yapamazsın bunu anlamış olduk..Ama maşallahh allah enerjini düşürmesin canım...
Lulinda Ali min anasııı özledik seniii yaaaaa
severim o kaca göbüşüBen de özledim ben de:) Al sana koca göbek:)Eki Görüntüle 1577394
oh maşallah bebişe sağlıkla gelsin inşportakales canım kızımız olacak Simay Ada ismi de:) evet olduk 34 haftalık, 2400 gr bebiş, biraz tombik bir bebek olacakmış, 200 gr önden gidiyor dedi dr umuz. 10 ağustos epidural sezaryan olacağım kısmetse, bugün koca göbüşümle denize girdim, beni gören bir kadın allah kurtarsın dedi:)) yani iyiyiz artık son 1 ay geri sayım başladı, ben sabırsız durumdayım:) hepinize sevgiler:)
Yok hiçbir kür yapmadı hatta sigara içiyordu ve hala günde 2-3 tane içiyor çok kızıyorum.Peki bu arkadaşın kür falan kullanmış mı ya da değişik tedavi mi uygulanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?