Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hahhh ben hissediuoorrduuummm zateee ohhhh missss iyi şeyler olacak artık göreceksinnn kuzummmm

Günaydın, çok sevindim. Sonraki gelişmelerin de çok güzel olacağına inanıyorum. Fırsat bulursan Didim (Mavişehir)'e yada Eylülde Altınkum'a tatile beklerim.

Ben de özledim ben de:) Al sana koca göbek:)Eki Görüntüle 1577394
Merhabalar, finişe az kaldı, ben bile takvime bakınca yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım. İnş. keyifle, ağrı-sızı duymadan bebişlerinize kavuşursunuz, dr.nuz da belki önermiştir ama ben yine de paylaşayım son 2 hafta her gün ılık duş ve kasık bölgesine zeytinyağı ile masaj yapınca doğumun daha da kolaylaştığı bilgisini tecrübe eden arkadaşlarım aktarmıştı. Bol şans ve sevgilerimizi gönderiyoruz.

Merhaba, hoş geldin. Kusura bakmasınlar da dr.lar başka seçenek bulamayınca her konuyu yaşa bağlıyorlar. Gebeliğin ilk 3 ayı her yaş grubu için riskli, her yaş grubunda kayıp oluyor. Moralini hiç bozma, ben 71'liyim, 42 yaşında evlendim, bir boş gebeliğim, bir negatif transferim ve 2.transfere hazırlık sırasında organiğim geldi, benim durumunda olan bir çok arkadaşımız da var. Fizyolojik sorun yok ise, kaliteli yumoş ve sevgilisi elde edebilmek için başta yaşam tarzı ve beslenme konularına özen gösterebilirsin. Gerisi de kader kısmet. Kaliteli yumoş için takviye vitaminleri forumun geçmiş sayfalarını incelediğinde bulabilirsin. Elimde kaynak bulunsun dersen de, Canan Karatay'ın son kitabını tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı olsun, Yaradan isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin, sevgiler ve bol şanslar.

[QUOTinda, post: 41709378, member: 622135"]Ben de özledim ben de:) Al sana koca göbek:)Eki Görüntüle 1577394 [/QUOTE]
Oyyy göbegini sevsinlerrr alimize öpücükkkler sanada kocaman sarılmalarr gönderiyorumm kuzumm

sara_28 kuzum nerelerdesin menüde vermiyonn artikkk bizi boş bırakma ayolll
portakales hehh hehh kaptırmaa ayoolll
Bak menüm
Mercimek corba
Fırında kabak rende un yumurta kasar
Bulgur pilavi
Marol salata ayrann hahh corba bile yetiyorrr da bagırsaklar benimmm offff bıktımmm omega ve selenyumm kabız yapıyorrr

Hosgeldinn aramiza benimde öyle kalp durmali 2 gebeligim oldu yaş38 şimdi spermden diyorlarr dr o an ne görürse işte onu sebeb diyorr valla doguran doguruyorr rabbim izin verdikten sonra umarim yakin zamanda organik haber alırız sendenn

Tünaydın tünaydın tünaydınnnn hamilelere, hamile adaylarına, gönlü hamilelere, yeni hayata merhaba diyenlereee :) Bir göz atıp çıkıyorum, şu migren için yeni doktordan bu haftaya randevu bulabildim, birazdan gideceğim. 2 gündür deli gibi evde daha önce çekilmiş mr vs aramaktan helak oldum. Elimi attığım her görüntüleme, tahlil vs tüp bebek sürecine dairdi... Ara ara zor buldum. Bu arada o kağıtlara da bir göz attım. Embriyo resmini gördüm, en son transferimi 12 Temmuz da yaptırmışım. Şaka gibi 1 yıl geçmiş dün gibi aklımda oysa ki iğneleri ve tırsaklığım :))))))))) Tutaymış doğmuş olurmuş :)))) Kısmet önümüze bakalım şimdi di mi :)

Ay kuzumm, oda olacak insallah

Ohhh maşallahhh canım dileirm kolay bi dogum olur ve saglıklı hayırlı bi kızçe olur...
Öperimm

şu bio bi bana yaramadı sanırım hahahah :))

Karnım acıktı resmenn

Oyyy duygusal anlardan biri dahaa iştee...

şu bio bi bana yaramadı sanırım hahahah :))
Hanımlar merhabalar, sizleri Güneş ile gıptayla takip ediyoruz ama çoğu zaman iş yoğunluğundan yazamıyorum, sağlık - sıhhat ve enerjileriniz bol olsun dileklerini gönderiyoruz.

Hanımlar merhabalar, sizleri Güneş ile gıptayla takip ediyoruz ama çoğu zaman iş yoğunluğundan yazamıyorum, sağlık - sıhhat ve enerjileriniz bol olsun dileklerini gönderiyoruz.

ahhh benim canım Güneş'imm...
Teşekkür ederimmm ikinize deee :)

Olursa ne güzel olur olmazsa eksilmeyelim yiteeeer :)))))
Duygusala bağlayamadım sinirlenmiştim bir şeyi bulamıyorum diye söylene söylene dolanıyordum. Her yer tıka basa dolu neyi nereye koyduğumu hatırlamıyorum diye, sevgilimden ses geldi "iyi ki seninkilerle doluuu! yanmıştık" haksız mı hayır, haklısın dedim mi hayır :))))))))

Ay kuzumm, oda olacak insallah

Oyyy duygusal anlardan biri dahaa iştee...

Amannnnnnnnnnnnn napakk be yaaaa

Bu arada cidden yaz gelmiş artık yanıyordu ortalık... Teeeeeee karşıya gittim geldim, daktırla hasbihal ettik. Fazla detaycı ve programcıymışım alttan alttan geriyormuş bu beni, gerilim tipi baş ağrısı dadanmış bana, mevcut migrenime ilave olmuş. Daha önce de söylemişlerdi bunu bana değişikliğe uğramış migren diye tanı koymuşlardı. (Arızalıyımmm diye boşuna demiyorum ağrıyı bile arızalandırmışım ahahah) (Neyse adam nörolog diye gittik psikolog kesildi başımıza hahaha) her neyse tüpçümün kulakları çınlasın o da aynı şeyi demişti "yavaşla..."

Sonuç 5 yılda bir düzenli çekilmiş 3 ayrı beyin mr vs hepsine baktı (bi sorun yok) yenisini istedi mi istedi tabii prim alıyorlardır kesin :) Bir ara çektiririm acil çektiremem şu anda tatilll modundayım :) Apranax ile olan ilişkimi kesmek için dil üstü bir ilaç verdi ağrıyınca onu alacakmışım, işe yararsa iyi olur dedi... "yararsa" hey allahımmmm ya, neyse :) Bir de antidepresan sınıfından sayılan ama tam içeriği ile o sınıftan olmayan bir ilaç yazdı. Hemen başlayacakmışım, 1 ay düşük doz kullanıp ağrı cetveline bakıcakmışız, yarıyorsa sonrasında x2 doz ile 6 ay kullanmamı istedi. Yaramıyorsa nooolcak ey adam (iç sesim bu) etkili olmazsa? (dış sesim) başka bir ilaç tedavisi olacakmışmış... Hı hı hı oldu!

Araya şeyi de sıkıştırdım kendi savımız olan aaa ağrıya iyi mi geliyor acaba diye düşündüğümüz clexane olayını. Kan pıhtılaşması heterozigot çıkmıştı igne fobim var her gün 30 dakikaya yakın yoğun gerginlik, stres ve gerilim yaşadım, buna rağmen 1 ay boyunca o iğneler varken başım ağrımadı. 1 ay süresince başımın ağrımadığı başka zaman hatırlamıyorum dedim bir umut bir şey çıkar diye... Heterozigot kan pıhtılaşmasından sayılmaz dedi. Hor gördü heteromu :)))) Size iyi gelmiş sanmışsınızdır dedi. Vs vs... Prof olduğu için bilmediğimiz bir şey der dedik bildiklerimizi dedi :)

Bu arada bunu aktarırken şunu fark ettim yeni fikir! :)))) O dönem tedavi dönemiydi yediğim içtiğime dikkat ediyordum. Özellikle sabah kahvaltısı yapıyordum. Clexane iğnelerden değil de düzenli kahvaltı ve yemek mi işe yaramıştı aceppp diye. Doktoru terk edince sevgilim kişisine yeni savımı aktardım. "Adam sana iki dakika önce yavaşla, programlama, çalıştırma kafayı dedi doktorculuğa soyundun daha odadan yeni çıktık" dedi... Poffff :)))) Onun adının önünde Prof yazıyor diye işe yararse dediği şey doğru, ya ondansa dediğim şey adımın önünde prof yok diye yanlış öyleeee mi diye giriştim :) (uslanmam ben)

Geldim sizinle paylaşıyorum buraya da yazıyorum Ordinaryus ilan ediyorum kendimi şu anda. İlaçları öteleyeceğim 1 ay hahahah Bu bir ay kahvaltı işini daha doğrusu düzenli yemek yemeyi deneyeceğim işe yararsa da savımı kanıtladığım için önce sevgilimin sonra herkesin başının etini yiyeceğim :))))

Hahahahah haydi bakalım geçmişşş olsunnn...
Sİgarayı ve kahveyi aç karnına içme.. Düzenli kahvaltını yap arada da "dur" mayı dene...
Bana sürekli yürüyen beyin için, aktif olarak yürüyen bi beden önerdi yükselenime bakan kadın.. Belki seninde beyin enerjini atmaya yarar.. hatta şu boyama kitaplarıda çok etkili söylim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…