- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.921
Merhaba, geçmiş olsun, büyüklerin tabiriyle insan "kendi kendinin dr.u olmalı", bence tatil iyi gelecek. Dr.ları yok saymıyoruz ama vücut bizimmm, hangi ilaca, beslenme düzenine ve ruh haline neyin iyi geldiğini elbetteki bizz daha iyi biliriz. Geçmiş olsun, iyi tatiller, Güneş'le sevgi gönderiyoruz, tatil dönüşü güzel haberler bekliyoruz..Bu arada cidden yaz gelmiş artık yanıyordu ortalık... Teeeeeee karşıya gittim geldim, daktırla hasbihal ettik. Fazla detaycı ve programcıymışım alttan alttan geriyormuş bu beni, gerilim tipi baş ağrısı dadanmış bana, mevcut migrenime ilave olmuş. Daha önce de söylemişlerdi bunu bana değişikliğe uğramış migren diye tanı koymuşlardı. (Arızalıyımmm diye boşuna demiyorum ağrıyı bile arızalandırmışım ahahah) (Neyse adam nörolog diye gittik psikolog kesildi başımıza hahaha) her neyse tüpçümün kulakları çınlasın o da aynı şeyi demişti "yavaşla..."
Sonuç 5 yılda bir düzenli çekilmiş 3 ayrı beyin mr vs hepsine baktı (bi sorun yok) yenisini istedi mi istedi tabii prim alıyorlardır kesin :) Bir ara çektiririm acil çektiremem şu anda tatilll modundayım :) Apranax ile olan ilişkimi kesmek için dil üstü bir ilaç verdi ağrıyınca onu alacakmışım, işe yararsa iyi olur dedi... "yararsa" hey allahımmmm ya, neyse :) Bir de antidepresan sınıfından sayılan ama tam içeriği ile o sınıftan olmayan bir ilaç yazdı. Hemen başlayacakmışım, 1 ay düşük doz kullanıp ağrı cetveline bakıcakmışız, yarıyorsa sonrasında x2 doz ile 6 ay kullanmamı istedi. Yaramıyorsa nooolcak ey adam (iç sesim bu) etkili olmazsa? (dış sesim) başka bir ilaç tedavisi olacakmışmış... Hı hı hı oldu!
Araya şeyi de sıkıştırdım kendi savımız olan aaa ağrıya iyi mi geliyor acaba diye düşündüğümüz clexane olayını. Kan pıhtılaşması heterozigot çıkmıştı igne fobim var her gün 30 dakikaya yakın yoğun gerginlik, stres ve gerilim yaşadım, buna rağmen 1 ay boyunca o iğneler varken başım ağrımadı. 1 ay süresince başımın ağrımadığı başka zaman hatırlamıyorum dedim bir umut bir şey çıkar diye... Heterozigot kan pıhtılaşmasından sayılmaz dedi. Hor gördü heteromu :)))) Size iyi gelmiş sanmışsınızdır dedi. Vs vs... Prof olduğu için bilmediğimiz bir şey der dedik bildiklerimizi dedi :)
Bu arada bunu aktarırken şunu fark ettim yeni fikir! :)))) O dönem tedavi dönemiydi yediğim içtiğime dikkat ediyordum. Özellikle sabah kahvaltısı yapıyordum. Clexane iğnelerden değil de düzenli kahvaltı ve yemek mi işe yaramıştı aceppp diye. Doktoru terk edince sevgilim kişisine yeni savımı aktardım. "Adam sana iki dakika önce yavaşla, programlama, çalıştırma kafayı dedi doktorculuğa soyundun daha odadan yeni çıktık" dedi... Poffff :)))) Onun adının önünde Prof yazıyor diye işe yararse dediği şey doğru, ya ondansa dediğim şey adımın önünde prof yok diye yanlış öyleeee mi diye giriştim :) (uslanmam ben)
Geldim sizinle paylaşıyorum buraya da yazıyorum Ordinaryus ilan ediyorum kendimi şu anda. İlaçları öteleyeceğim 1 ay hahahah Bu bir ay kahvaltı işini daha doğrusu düzenli yemek yemeyi deneyeceğim işe yararsa da savımı kanıtladığım için önce sevgilimin sonra herkesin başının etini yiyeceğim :))))
,bayildim ya... harikam harikalar yaratmissin geneeeeeee muuuckÖnce evlendigimizde hayatin daha iyi olacagina inandiririz
kendimizi.
Evlendikten sonra, bir çocugumuz dogduktan hatta ardindan bir tane daha olduktan sonra hayatin daha iyi olacagina inandiririz
kendimizi. Sonra çocuklar yeterince büyük olmadiklari için
kizar, onlar büyüyünce daha mutlu olacagimiza inaniriz. Bundan
sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla ugrasmamiz gerektigi
için öfkeleniriz. Kendimize, çocuklarimiz bu dönemden çikinca daha mutlu olacagimizi, yeni bir araba alinca, güzel bir tatile çikinca, emekli olunca, yasantimizin dört dörtlük olacagini söyleriz.
Gerçek ise su andan daha iyi bir zaman olmadigidir. Eger simdi
degil ise ne zaman?....
Hayatiniz her zaman mücadelelerle dolu olacaktir. En iyisi bunu
kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir.
En sevdigim sözlerden biri Alfred D. Souza'ya aittir. Der ki; "Uzun
zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- baslamak üzere oldugu izlenimine kapilmistim. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erisilmesi gereken bir sey, bitmemis bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat
baslayacakti. Sonunda anladim ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüs açisi, mutluluga giden bir yol olmadigini gösterdi.
Mutluluk yoldur, öyleyse sahip oldugunuz her anin kiymetini bilin
ve mutlulugu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylastiginiz için, ona daha fazla deger verin.
Unutmayin, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklariniz olana kadar, Çocuklariniz evden ayrilana kadar, Ise baslayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahina kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçlari ödeyene kadar, Ilkbahara kadar, Yaza kadar, sonbahara kadar, Kisa kadar, Maas gününe kadar, Sarkiniz söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar.....
MUTLU OLMAK IÇIN IÇINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGEÇIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR.
"PEK ÇOKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YÜKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR."
Unutmayin "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR
MURATHAN MUNGAN
(1955)
kesinlikle kati.iyorummmmMerhaba, geçmiş olsun, büyüklerin tabiriyle insan "kendi kendinin dr.u olmalı", bence tatil iyi gelecek. Dr.ları yok saymıyoruz ama vücut bizimmm, hangi ilaca, beslenme düzenine ve ruh haline neyin iyi geldiğini elbetteki bizz daha iyi biliriz. Geçmiş olsun, iyi tatiller, Güneş'le sevgi gönderiyoruz, tatil dönüşü güzel haberler bekliyoruz..
hem de deli asermeler var... yazik sevdicegim bi oraya bi buraya oruc oruc kosturuyor... yuppiiiiim. yasasin asermek ennnn dublesi de asermek isteyen herkesin basina gelsin hemmeeeeeenD dnzdry kuzummm sanada az kaldı hahhhhh daha varr heyecan yapma ayolll güneşimizi ısırdımmm totoşundann hahhh
Gelelimm kaçaklara
Eua kuzummm napiyooonn bi ses lutfeennn
sara_28 ayolll sende kaybolduu
alpcemre tatildesin umarım hava cooook sıcakkta kac kurtuuull
kuddus canımmm senide sorayımmm hahhh aş er yemek ye hehhhh
WishhDuygu evet migren sterese baglı diyet yapınca soldan sagdann beynimm aman Allahım sen kurtarr derimmm umarımmm destek iyi gelirrr hahhhh tatilller yanii hahhhh yarasın kuzuma , gün sayıuorummm banada az kaldı hahhh
kuzum gecmis olsuuuun, ben de hetero tasiyiciyim ve en dusuk doz kleksan kullaniyorum gunde bir yani kanda pihtilasma yok ama yatkinlik var ve bas agrisi ile ilgili kleksanin bi ise yaradigini sanmiyorum cunku ben de bir aydir kullaniyorum ama ara ara basim agrimaya devam ediyor... duzenlibeslenme ve bol su bence daha iyi geliyor... bi de gurultu beter ediyor beni oufffffBu arada cidden yaz gelmiş artık yanıyordu ortalık... Teeeeeee karşıya gittim geldim, daktırla hasbihal ettik. Fazla detaycı ve programcıymışım alttan alttan geriyormuş bu beni, gerilim tipi baş ağrısı dadanmış bana, mevcut migrenime ilave olmuş. Daha önce de söylemişlerdi bunu bana değişikliğe uğramış migren diye tanı koymuşlardı. (Arızalıyımmm diye boşuna demiyorum ağrıyı bile arızalandırmışım ahahah) (Neyse adam nörolog diye gittik psikolog kesildi başımıza hahaha) her neyse tüpçümün kulakları çınlasın o da aynı şeyi demişti "yavaşla..."
Sonuç 5 yılda bir düzenli çekilmiş 3 ayrı beyin mr vs hepsine baktı (bi sorun yok) yenisini istedi mi istedi tabii prim alıyorlardır kesin :) Bir ara çektiririm acil çektiremem şu anda tatilll modundayım :) Apranax ile olan ilişkimi kesmek için dil üstü bir ilaç verdi ağrıyınca onu alacakmışım, işe yararsa iyi olur dedi... "yararsa" hey allahımmmm ya, neyse :) Bir de antidepresan sınıfından sayılan ama tam içeriği ile o sınıftan olmayan bir ilaç yazdı. Hemen başlayacakmışım, 1 ay düşük doz kullanıp ağrı cetveline bakıcakmışız, yarıyorsa sonrasında x2 doz ile 6 ay kullanmamı istedi. Yaramıyorsa nooolcak ey adam (iç sesim bu) etkili olmazsa? (dış sesim) başka bir ilaç tedavisi olacakmışmış... Hı hı hı oldu!
Araya şeyi de sıkıştırdım kendi savımız olan aaa ağrıya iyi mi geliyor acaba diye düşündüğümüz clexane olayını. Kan pıhtılaşması heterozigot çıkmıştı igne fobim var her gün 30 dakikaya yakın yoğun gerginlik, stres ve gerilim yaşadım, buna rağmen 1 ay boyunca o iğneler varken başım ağrımadı. 1 ay süresince başımın ağrımadığı başka zaman hatırlamıyorum dedim bir umut bir şey çıkar diye... Heterozigot kan pıhtılaşmasından sayılmaz dedi. Hor gördü heteromu :)))) Size iyi gelmiş sanmışsınızdır dedi. Vs vs... Prof olduğu için bilmediğimiz bir şey der dedik bildiklerimizi dedi :)
Bu arada bunu aktarırken şunu fark ettim yeni fikir! :)))) O dönem tedavi dönemiydi yediğim içtiğime dikkat ediyordum. Özellikle sabah kahvaltısı yapıyordum. Clexane iğnelerden değil de düzenli kahvaltı ve yemek mi işe yaramıştı aceppp diye. Doktoru terk edince sevgilim kişisine yeni savımı aktardım. "Adam sana iki dakika önce yavaşla, programlama, çalıştırma kafayı dedi doktorculuğa soyundun daha odadan yeni çıktık" dedi... Poffff :)))) Onun adının önünde Prof yazıyor diye işe yararse dediği şey doğru, ya ondansa dediğim şey adımın önünde prof yok diye yanlış öyleeee mi diye giriştim :) (uslanmam ben)
Geldim sizinle paylaşıyorum buraya da yazıyorum Ordinaryus ilan ediyorum kendimi şu anda. İlaçları öteleyeceğim 1 ay hahahah Bu bir ay kahvaltı işini daha doğrusu düzenli yemek yemeyi deneyeceğim işe yararsa da savımı kanıtladığım için önce sevgilimin sonra herkesin başının etini yiyeceğim :))))
genetik test yaptirdin mi tatlimHosgeldinn aramiza benimde öyle kalp durmali 2 gebeligim oldu yaş38 şimdi spermden diyorlarr dr o an ne görürse işte onu sebeb diyorr valla doguran doguruyorr rabbim izin verdikten sonra umarim yakin zamanda organik haber alırız sendenn
Bu arada cidden yaz gelmiş artık yanıyordu ortalık... Teeeeeee karşıya gittim geldim, daktırla hasbihal ettik. Fazla detaycı ve programcıymışım alttan alttan geriyormuş bu beni, gerilim tipi baş ağrısı dadanmış bana, mevcut migrenime ilave olmuş. Daha önce de söylemişlerdi bunu bana değişikliğe uğramış migren diye tanı koymuşlardı. (Arızalıyımmm diye boşuna demiyorum ağrıyı bile arızalandırmışım ahahah) (Neyse adam nörolog diye gittik psikolog kesildi başımıza hahaha) her neyse tüpçümün kulakları çınlasın o da aynı şeyi demişti "yavaşla..."
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
İyi haberlerim var bu sabah. Dün ev buldum. Aslında apart. Pek bir şeye benzemese de konumu iyi. Anneme de kardeşime de yürüme mesafesinde. Bir de iş teklifi aldım. Apartın kiralanmasıyla ilgilenen bir inşaat emlak firması. İşini bitir gel beraber çalışalım dediler.
İş bulma konusunda endişelenirken teklif almak gururumu okşadı vallahi. Akşam saatlerinde göğsüme oturup sabah kadar beni sıkıntıya sokan öküzü de kaldırabilsem güzel olacaktı. Sabah dudağımda koca bir uçukla uyandım. Olsun. İşlerim yoluna girdi. Hem de topu topu yarım saatte. Şanslı mıyım ne? Yarın akşam yola çıkıyorum. Artık son etap çalışmaları başlayacak. Sonrası Allah Kerim...
Bu arada cidden yaz gelmiş artık yanıyordu ortalık... Teeeeeee karşıya gittim geldim, daktırla hasbihal ettik. Fazla detaycı ve programcıymışım alttan alttan geriyormuş bu beni, gerilim tipi baş ağrısı dadanmış bana, mevcut migrenime ilave olmuş. Daha önce de söylemişlerdi bunu bana değişikliğe uğramış migren diye tanı koymuşlardı. (Arızalıyımmm diye boşuna demiyorum ağrıyı bile arızalandırmışım ahahah) (Neyse adam nörolog diye gittik psikolog kesildi başımıza hahaha) her neyse tüpçümün kulakları çınlasın o da aynı şeyi demişti "yavaşla..."
Hahhh ben hissediuoorrduuummm zateee ohhhh missss iyi şeyler olacak artık göreceksinnn kuzummmm
Günaydın, çok sevindim. Sonraki gelişmelerin de çok güzel olacağına inanıyorum. Fırsat bulursan Didim (Mavişehir)'e yada Eylülde Altınkum'a tatile beklerim.
Tünaydın tünaydın tünaydınnnn hamilelere, hamile adaylarına, gönlü hamilelere, yeni hayata merhaba diyenlereee :) Bir göz atıp çıkıyorum, şu migren için yeni doktordan bu haftaya randevu bulabildim, birazdan gideceğim. 2 gündür deli gibi evde daha önce çekilmiş mr vs aramaktan helak oldum. Elimi attığım her görüntüleme, tahlil vs tüp bebek sürecine dairdi... Ara ara zor buldum. Bu arada o kağıtlara da bir göz attım. Embriyo resmini gördüm, en son transferimi 12 Temmuz da yaptırmışım. Şaka gibi 1 yıl geçmiş dün gibi aklımda oysa ki iğneleri ve tırsaklığım :))))))))) Tutaymış doğmuş olurmuş :)))) Kısmet önümüze bakalım şimdi di mi :)
Selam şekerlerrr
Hepinizi öpüyor kucaklıyorum. Pazartesi oğlum ameliyat olacak yanık nedeniyle, görüşemezsek herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.
Geçmiş olsun canım,
Ay bu anlattıkların bende de var, dil üstü iyi geliyor ama 3 tanecik var içinde. Ve evet kahvaltı ettiğimde daha az tutuyor migren. Mutasyona uğramış migren :)
Savını ve baş eti yeme günlerini merakla bekliyorum :)
Çokk sevindim canım
Sen önüne baktıkça daha neler göreceksin, işin de yuvan da hayırlı huzurlu olsun inşallah. Ve bu daha başlangıç
Harika haberler.. Çok çok sevindim canım.. Hep böyle işin Gücün rast gitsin inşallah..Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
İyi haberlerim var bu sabah. Dün ev buldum. Aslında apart. Pek bir şeye benzemese de konumu iyi. Anneme de kardeşime de yürüme mesafesinde. Bir de iş teklifi aldım. Apartın kiralanmasıyla ilgilenen bir inşaat emlak firması. İşini bitir gel beraber çalışalım dediler.
İş bulma konusunda endişelenirken teklif almak gururumu okşadı vallahi. Akşam saatlerinde göğsüme oturup sabah kadar beni sıkıntıya sokan öküzü de kaldırabilsem güzel olacaktı. Sabah dudağımda koca bir uçukla uyandım. Olsun. İşlerim yoluna girdi. Hem de topu topu yarım saatte. Şanslı mıyım ne? Yarın akşam yola çıkıyorum. Artık son etap çalışmaları başlayacak. Sonrası Allah Kerim...
Geçmiş olsun arkadaşım. Hayırdır? Nazara mı geldi oğlan?
İyi bakın birbirinize.
Harika haberler.. Çok çok sevindim canım.. Hep böyle işin Gücün rast gitsin inşallah..
Sağol canım,
4 yaşında annemde çay dökülmüştü, o dönemde 4 ameliyat oldu, şimdi 17 yaşında ama sağ kol pazuda deri yok ve meme de yanmıştı, şimdi onlar için ameliyat olacak.
İnşallah hayırlısıyla geçer, sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?