Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlı olsun evin işin yeni kararların ALLAH pişmanlık yaşatmasın inş

Hayırlı cumalarrrr
Sahura konflex yiyecemmm adammm ayılır bayılırm tutamam diye izin vermedi dayadi pideyii yayyyy
Zaten göbeke giren cıkmıyorrr gören ramazanm yaramış derr karnımm su topuuu ya
Bagırsak diyetiii yapmalıyımm yoksa catlayacammm
Kaysı yedimm ondann bide gazzz yaniii bomba gibi işte dolanıyorumm
Keten tohumu tozunu deneyimm bide offf

Ahhh Didim. 15 yıldan fazla gitmişliğimiz var. Mavişehir' de teyzemin yazlığı var. Orman kampının karşısındaki tepede. Oralardaysan, Allah ta kısmet ederse görüşürüz
Günaydın, mavişehirde maliye tesisinde kalıp, denizliler ve öğretmenler sitesinde denize giriyoruz, bayrama kadar altınkum, bayramda mavişehirdeyim, görüşmeyi dilerim.

bEN 26 yaşındayım ama öyle görünüyor ki ya hiç yuva kuramıycam ya da yuvayı kurup cocuga bakacak parayı kazanmam ya da bazen sperm bankasından sperm almayı yahut evlad edinmeyi düşünüyorum.bu süreçlerin sonu 40 yaşımı bulurmus gibi geliyo. Bazen hangi yaşta olursa olsun anne olma düşüncesine değer diyo bazen de aman boşver daha 26 yaşında ruh sağlığını bırakmadılar nasıl bakacaksın cocuga diyorum öle diyprum diyorum kendi içimde devamlı bir monologlar...

benim kizimda 10 agustos dogumlu. saglikla gelsin Simay Ada bebek insallah.

Günaydın, mavişehirde maliye tesisinde kalıp, denizliler ve öğretmenler sitesinde denize giriyoruz, bayrama kadar altınkum, bayramda mavişehirdeyim, görüşmeyi dilerim.

Hmm. Bu akşam Edirne' ye dönüyorum. Ne zaman geleceğim bilmiyorum ama yetişebilirsem haberleşiriz

Hoşgeldin. Ama kendi bahtını kendin kapatıyorsun sen. Ayrıca yuva kurup çocuğa bakacak parayı kazanmak senin asli görevin değil. O bebeğin bir de babası olacak. Elbette ne yaşayacağımızı bilemeyiz. Ama umutsuzluk kişinin en büyük düşmanı. Ayrıca başkalarının demesiyle değil, Allah' ın istemesiyle oluyor her şey. Onun için boş yere germe kendini.

işte tek güvendiğim kısım su Allahın dediği olur öle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…