- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.941
hayırlı olsun evin işin yeni kararların ALLAH pişmanlık yaşatmasın inşGünaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
İyi haberlerim var bu sabah. Dün ev buldum. Aslında apart. Pek bir şeye benzemese de konumu iyi. Anneme de kardeşime de yürüme mesafesinde. Bir de iş teklifi aldım. Apartın kiralanmasıyla ilgilenen bir inşaat emlak firması. İşini bitir gel beraber çalışalım dediler.
İş bulma konusunda endişelenirken teklif almak gururumu okşadı vallahi. Akşam saatlerinde göğsüme oturup sabah kadar beni sıkıntıya sokan öküzü de kaldırabilsem güzel olacaktı. Sabah dudağımda koca bir uçukla uyandım. Olsun. İşlerim yoluna girdi. Hem de topu topu yarım saatte. Şanslı mıyım ne? Yarın akşam yola çıkıyorum. Artık son etap çalışmaları başlayacak. Sonrası Allah Kerim...
Evet yaptırdım kuzumm belki tekrar yaptırsam mı dedim ama sperm kalitesiz ondan mış kromozom dna yani iyi cıktı düşükten sonra yaptırdımgenetik test yaptirdin mi tatlim
Günaydın, mavişehirde maliye tesisinde kalıp, denizliler ve öğretmenler sitesinde denize giriyoruz, bayrama kadar altınkum, bayramda mavişehirdeyim, görüşmeyi dilerim.Ahhh Didim. 15 yıldan fazla gitmişliğimiz var. Mavişehir' de teyzemin yazlığı var. Orman kampının karşısındaki tepede. Oralardaysan, Allah ta kısmet ederse görüşürüz
Kizlar akideniz donduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss
Artistt oldun desene ..gule oynaya kullann sacını fakli seyler daha iyi geliyorrr yarasınnnn hahhhh canımmmaSağol kuzum. İnşallah daha da güzel şeyler olacak. Bugün de bakım yaptırdım, saçımı kestirip boyattım. Kendime geldim yaw
portakales canım kızımız olacak Simay Ada ismi de:) evet olduk 34 haftalık, 2400 gr bebiş, biraz tombik bir bebek olacakmış, 200 gr önden gidiyor dedi dr umuz. 10 ağustos epidural sezaryan olacağım kısmetse, bugün koca göbüşümle denize girdim, beni gören bir kadın allah kurtarsın dedi:)) yani iyiyiz artık son 1 ay geri sayım başladı, ben sabırsız durumdayım:) hepinize sevgiler:)
hayırlı olsun evin işin yeni kararların ALLAH pişmanlık yaşatmasın inş
Günaydın, mavişehirde maliye tesisinde kalıp, denizliler ve öğretmenler sitesinde denize giriyoruz, bayrama kadar altınkum, bayramda mavişehirdeyim, görüşmeyi dilerim.
bEN 26 yaşındayım ama öyle görünüyor ki ya hiç yuva kuramıycam ya da yuvayı kurup cocuga bakacak parayı kazanmam ya da bazen sperm bankasından sperm almayı yahut evlad edinmeyi düşünüyorum.bu süreçlerin sonu 40 yaşımı bulurmus gibi geliyo. Bazen hangi yaşta olursa olsun anne olma düşüncesine değer diyo bazen de aman boşver daha 26 yaşında ruh sağlığını bırakmadılar nasıl bakacaksın cocuga diyorum öle diyprum diyorum kendi içimde devamlı bir monologlar...
Artistt oldun desene ..gule oynaya kullann sacını fakli seyler daha iyi geliyorrr yarasınnnn hahhhh canımmma
Hoşgeldin. Ama kendi bahtını kendin kapatıyorsun sen. Ayrıca yuva kurup çocuğa bakacak parayı kazanmak senin asli görevin değil. O bebeğin bir de babası olacak. Elbette ne yaşayacağımızı bilemeyiz. Ama umutsuzluk kişinin en büyük düşmanı. Ayrıca başkalarının demesiyle değil, Allah' ın istemesiyle oluyor her şey. Onun için boş yere germe kendini.
çok güzel inşşş böyle devam ederKızlar Salı opu vardı.27 yumurta toplandı.19 U işleme alınmış.18 i döllenmiş.ve hala 18 yumurta devam ediyor.allahım inşallah hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?