Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar Salı opu vardı.27 yumurta toplandı.19 U işleme alınmış.18 i döllenmiş.ve hala 18 yumurta devam ediyor.allahım inşallah hayırlı olur
Kuzum hayırlı olsun tedavinn insallah bebis olsunn masallah yumurtalar iyi stres yapma olacaga varıyor sonucta,

Kızlarrrrr ben tatile gidiyorummmmm on gün falan ohhhh kafa dinlemece bana iyi geleckkk
Simdiden iyi bayramlarrrr ....kadir gecesi hepinize dua edecemmm canlarımmmm

Sağolun arkadaşlar,mücadelemi bırakmıyorum,bakalım Allah bize en kısa zamanda sağlıklı ,eli ayağı düzgün,hayırlı evlatlar verip kucağımıza almayı nasip etsin..

Kizlar merhaba. Uzun zamamdir takip edemedim topigi. Bir aralar devamli takipdeydim ve paylasimlarim olmustu. Ben 42 yasindayim cumartesi transferim oldu simdi merakla ve duayla bekliyorum.

Kizlar merhaba. Uzun zamamdir takip edemedim topigi. Bir aralar devamli takipdeydim ve paylasimlarim olmustu. Ben 42 yasindayim cumartesi transferim oldu simdi merakla ve duayla bekliyorum.
Hoşgeldin, hayırlı olsun, transferini nerede yaptırdın, inş hakkında hayırlı gelişmeler olur.

merhabalar arkadaşlar .uzun zamandır gırmıyordum.umarım hepınız ıyısınızdır.hamıleler kalmak ısteyenler gun bekleyenler.benı bılenler var burada.sızede bıldırmek ıstedım.bılıyorsunuz 7 ay once gelısmeyen bebegımın kürtajını olmuştum.sımdı adetımın 28 gunu ve benım normalde dun adet olmam gerekıyordu.4 gun once pempe pıhtılı az bır sıvı geldı .ben adet oluyorum sandım orucumu bozdum.akabınde bı sıvı kahverengı akıntıya donuştu.halada wc gıttıgımde peçeteye surdugumde geliyor.ama o kadar .artı gogus uçlarım ve cevresı renk degıstırdı hafıf sızlıyor.yarın sabah ıdrar testı yapacağım.sayet çıkar ıse nasıl bır yol ıle ılerleyecegım bakıcaz.bu yerleşme kanamsı korkulacak bırseymı.dusugun habercısımı.cok tesekkurler

Rabbim yüzünüzü güldürsün şu mübarek günlerde.Ben de lucrinle yeni başladım,işallah hayırlı müjdeli haberlerimizi veririz buradan.Amin.

Kızlar Salı opu vardı.27 yumurta toplandı.19 U işleme alınmış.18 i döllenmiş.ve hala 18 yumurta devam ediyor.allahım inşallah hayırlı olur

Maşallah,kaç yaşındasınız,çok güzel yumurta oluşmuş,işallah tedaviniz olumlu sonuçlanır.

Bizim inancımızda umutsuzluğa yer yok canım,tevvekkül sahibi olup,irademizin yettiğini yapıp sonucu RAbbimin ol demesine bırakmalıyız.Aklındaki o ''umutsuz'' düşünceleri atmanı öneririm,hepimiz bu yaşımıza gelene kadar neler gördük,ne aşamalardan geçtik ama hala mücadele ediyoruz,güzel düşün,yaşının kıymetini bil,hayatta önüne çıkan güzel imkanları değerlendir ve Rabbine tevekkül et,herşey gönlünce olsun GENÇ ARKADAŞIM:)

Harika bir paylaşım olmuş...Hayatımızın her anının kıymetini bilmemiz umuduyla.

Rabbim yüzünüzü güldürsün şu mübarek günlerde.Ben de lucrinle yeni başladım,işallah hayırlı müjdeli haberlerimizi veririz buradan.Amin.
Amin insallah. Seni diger topiktede gordum sanirim. "2015 de transferi 2016da dogum yapacaklarda. " sanada hayirli tedaviler.. allah islerini rast getirir insallah.

Amin insallah. Seni diger topiktede gordum sanirim. "2015 de transferi 2016da dogum yapacaklarda. " sanada hayirli tedaviler.. allah islerini rast getirir insallah.

Amin canım,hepimizin.Bu yolda emek harcayan herkesin işini rast getirsin,hayırlı,güzel sonuçlar almayı nasib etsin.Dualarımızı eksik etmeyelim.Bu arada sen de Azerbaycan Türkü müsün?

pazartesi sabahı bu güzel umut verici yazıyı okumama vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu kadir gecesinin gününde en güzel dularım sizin için olsun :) Rabbim sizin dildiğiniz size hayırlı ne varsa ve aklınıza gelmeyen tüm hayırları ayaklarınıza sersin inşallah :)

Ne mutlu bana,size moral olduysam:) NE zaman istersen:) KADİR GECENİ KUTLUYORUM VE BURADAKİ TÜM YOL ARKADAŞLARIMIN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…