- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.961
Kuzum hayırlı olsun tedavinn insallah bebis olsunn masallah yumurtalar iyi stres yapma olacaga varıyor sonucta,Kızlar Salı opu vardı.27 yumurta toplandı.19 U işleme alınmış.18 i döllenmiş.ve hala 18 yumurta devam ediyor.allahım inşallah hayırlı olur
Merhaba, hoş geldin. Kusura bakmasınlar da dr.lar başka seçenek bulamayınca her konuyu yaşa bağlıyorlar. Gebeliğin ilk 3 ayı her yaş grubu için riskli, her yaş grubunda kayıp oluyor. Moralini hiç bozma, ben 71'liyim, 42 yaşında evlendim, bir boş gebeliğim, bir negatif transferim ve 2.transfere hazırlık sırasında organiğim geldi, benim durumunda olan bir çok arkadaşımız da var. Fizyolojik sorun yok ise, kaliteli yumoş ve sevgilisi elde edebilmek için başta yaşam tarzı ve beslenme konularına özen gösterebilirsin. Gerisi de kader kısmet. Kaliteli yumoş için takviye vitaminleri forumun geçmiş sayfalarını incelediğinde bulabilirsin. Elimde kaynak bulunsun dersen de, Canan Karatay'ın son kitabını tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı olsun, Yaradan isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin, sevgiler ve bol şanslar.
Sağolun arkadaşlar,mücadelemi bırakmıyorum,bakalım Allah bize en kısa zamanda sağlıklı ,eli ayağı düzgün,hayırlı evlatlar verip kucağımıza almayı nasip etsin..Hosgeldinn aramiza benimde öyle kalp durmali 2 gebeligim oldu yaş38 şimdi spermden diyorlarr dr o an ne görürse işte onu sebeb diyorr valla doguran doguruyorr rabbim izin verdikten sonra umarim yakin zamanda organik haber alırız sendenn
Hoşgeldin, hayırlı olsun, transferini nerede yaptırdın, inş hakkında hayırlı gelişmeler olur.Kizlar merhaba. Uzun zamamdir takip edemedim topigi. Bir aralar devamli takipdeydim ve paylasimlarim olmustu. Ben 42 yasindayim cumartesi transferim oldu simdi merakla ve duayla bekliyorum.
Kizlar merhaba. Uzun zamamdir takip edemedim topigi. Bir aralar devamli takipdeydim ve paylasimlarim olmustu. Ben 42 yasindayim cumartesi transferim oldu simdi merakla ve duayla bekliyorum.
Kızlar Salı opu vardı.27 yumurta toplandı.19 U işleme alınmış.18 i döllenmiş.ve hala 18 yumurta devam ediyor.allahım inşallah hayırlı olur
bEN 26 yaşındayım ama öyle görünüyor ki ya hiç yuva kuramıycam ya da yuvayı kurup cocuga bakacak parayı kazanmam ya da bazen sperm bankasından sperm almayı yahut evlad edinmeyi düşünüyorum.bu süreçlerin sonu 40 yaşımı bulurmus gibi geliyo. Bazen hangi yaşta olursa olsun anne olma düşüncesine değer diyo bazen de aman boşver daha 26 yaşında ruh sağlığını bırakmadılar nasıl bakacaksın cocuga diyorum öle diyprum diyorum kendi içimde devamlı bir monologlar...
Önce evlendigimizde hayatin daha iyi olacagina inandiririz
kendimizi.
Evlendikten sonra, bir çocugumuz dogduktan hatta ardindan bir tane daha olduktan sonra hayatin daha iyi olacagina inandiririz
kendimizi. Sonra çocuklar yeterince büyük olmadiklari için
kizar, onlar büyüyünce daha mutlu olacagimiza inaniriz. Bundan
sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla ugrasmamiz gerektigi
için öfkeleniriz. Kendimize, çocuklarimiz bu dönemden çikinca daha mutlu olacagimizi, yeni bir araba alinca, güzel bir tatile çikinca, emekli olunca, yasantimizin dört dörtlük olacagini söyleriz.
Gerçek ise su andan daha iyi bir zaman olmadigidir. Eger simdi
degil ise ne zaman?....
Hayatiniz her zaman mücadelelerle dolu olacaktir. En iyisi bunu
kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir.
En sevdigim sözlerden biri Alfred D. Souza'ya aittir. Der ki; "Uzun
zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- baslamak üzere oldugu izlenimine kapilmistim. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erisilmesi gereken bir sey, bitmemis bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat
baslayacakti. Sonunda anladim ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüs açisi, mutluluga giden bir yol olmadigini gösterdi.
Mutluluk yoldur, öyleyse sahip oldugunuz her anin kiymetini bilin
ve mutlulugu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylastiginiz için, ona daha fazla deger verin.
Unutmayin, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklariniz olana kadar, Çocuklariniz evden ayrilana kadar, Ise baslayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahina kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçlari ödeyene kadar, Ilkbahara kadar, Yaza kadar, sonbahara kadar, Kisa kadar, Maas gününe kadar, Sarkiniz söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar.....
MUTLU OLMAK IÇIN IÇINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGEÇIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR.
"PEK ÇOKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YÜKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR."
Unutmayin "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR
MURATHAN MUNGAN
(1955)
Tesekkur ederim. Ben hollandada oldugum icin burada yaptirdim.seninde cogu bitmis azi kalmis. Allah hayirli dogumlar nasip etsin.Hoşgeldin, hayırlı olsun, transferini nerede yaptırdın, inş hakkında hayırlı gelişmeler olur.
Amin insallah. Seni diger topiktede gordum sanirim. "2015 de transferi 2016da dogum yapacaklarda. " sanada hayirli tedaviler.. allah islerini rast getirir insallah.Rabbim yüzünüzü güldürsün şu mübarek günlerde.Ben de lucrinle yeni başladım,işallah hayırlı müjdeli haberlerimizi veririz buradan.Amin.
Amin insallah. Seni diger topiktede gordum sanirim. "2015 de transferi 2016da dogum yapacaklarda. " sanada hayirli tedaviler.. allah islerini rast getirir insallah.
Âmin pazar yani dün transfer yapıldı .37 yaşındayım.geri Kalan embriyoları dondurduk.bu benim 2.denemem Ocak ta bi yaptırdık.bakalım hayırlı olsunMaşallah,kaç yaşındasınız,çok güzel yumurta oluşmuş,işallah tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Evet aynen öyle stres yapsak da bir şey değişmiyor . Kısmetimizde varsa yaşayacağızKuzum hayırlı olsun tedavinn insallah bebis olsunn masallah yumurtalar iyi stres yapma olacaga varıyor sonucta,
pazartesi sabahı bu güzel umut verici yazıyı okumama vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu kadir gecesinin gününde en güzel dularım sizin için olsun :) Rabbim sizin dildiğiniz size hayırlı ne varsa ve aklınıza gelmeyen tüm hayırları ayaklarınıza sersin inşallah :)Bizim inancımızda umutsuzluğa yer yok canım,tevvekkül sahibi olup,irademizin yettiğini yapıp sonucu RAbbimin ol demesine bırakmalıyız.Aklındaki o ''umutsuz'' düşünceleri atmanı öneririm,hepimiz bu yaşımıza gelene kadar neler gördük,ne aşamalardan geçtik ama hala mücadele ediyoruz,güzel düşün,yaşının kıymetini bil,hayatta önüne çıkan güzel imkanları değerlendir ve Rabbine tevekkül et,herşey gönlünce olsun GENÇ ARKADAŞIM:)
pazartesi sabahı bu güzel umut verici yazıyı okumama vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu kadir gecesinin gününde en güzel dularım sizin için olsun :) Rabbim sizin dildiğiniz size hayırlı ne varsa ve aklınıza gelmeyen tüm hayırları ayaklarınıza sersin inşallah :)
dualarınıza bu fakiri de dahil etmeyi unutmayın lütfeen :) sizler bnm dualarımdasınızNe mutlu bana,size moral olduysam:) NE zaman istersen:) KADİR GECENİ KUTLUYORUM VE BURADAKİ TÜM YOL ARKADAŞLARIMIN:)
Amin insallahGÜNAYDINLAR Yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın bütün müminleri bağışlaması dileğiyle Dualarınız kabul Kadir geceniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?