Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar merhaba. Uzun zamamdir takip edemedim topigi. Bir aralar devamli takipdeydim ve paylasimlarim olmustu. Ben 42 yasindayim cumartesi transferim oldu simdi merakla ve duayla bekliyorum.

transferin hayirli olsun canim. Rabbim melegini fazla bekletmeden gondersin.
hollanda da hangi hastanede yaptirdin sormam da bi sakinca yoksa. ben kizimdan once ilk kontrolleri VU Amsterdam da yaptirmistim.

Amin canım,hepimizin.Bu yolda emek harcayan herkesin işini rast getirsin,hayırlı,güzel sonuçlar almayı nasib etsin.Dualarımızı eksik etmeyelim.Bu arada sen de Azerbaycan Türkü müsün?
Yok hayir degilim. Ama yakinlardanim Rizeliyim ben. Isim o gun kaydolurken gordugum bir isimdi. Gercek ismim degil yani

transferin hayirli olsun canim. Rabbim melegini fazla bekletmeden gondersin.
hollanda da hangi hastanede yaptirdin sormam da bi sakinca yoksa. ben kizimdan once ilk kontrolleri VU Amsterdam da yaptirmistim.
Rotterdam da Maasstad hastanesi Erasmusla beraber calisiyolar. Yani dollenme Erasmus labaratuarinda oluyo? Memnunum onlardan. Sen hollanda damisin?

Tesekkur ederim. Ben hollandada oldugum icin burada yaptirdim.seninde cogu bitmis azi kalmis. Allah hayirli dogumlar nasip etsin.
Hollanda da tup bebek tedavisi pahalı dimi? Devlette mi yaptırdın , hayırlı olsun. Ah biz de oralara gelip yerleşmeyi ne kadar istiyoruz bi bilsen, eşim bi kaç firmayla görüştü gitti cagırdılar ama ingilizcesinden olmadı....

Benim sigortam karsiliyo masraflari. Uc defaya kadar hakkim var. Gecen yilki masraflara baktigimda 7 bin yuro falan tutmustu. Turkiyeden cogu hastanelerden daha pahali sanirim.

Benim sigortam karsiliyo masraflari. Uc defaya kadar hakkim var. Gecen yilki masraflara baktigimda 7 bin yuro falan tutmustu. Turkiyeden cogu hastanelerden daha pahali sanirim.
Ooo tabi euro da cikti zaten 7x3 21.000 neredeyse cok buyuk para .. Burada 7-8 bin falan ozelde.. Devlet karsilamasi supermis.

Ya arkadaslar 37 yasındayım ve genetik test yaptırmadım transfer oncesi. Amerikanda dondurulmuslarla gebe kaldım sukur ki... Herkes yaptırıyor mu buradaki?

Ya arkadaslar 37 yasındayım ve genetik test yaptırmadım transfer oncesi. Amerikanda dondurulmuslarla gebe kaldım sukur ki... Herkes yaptırıyor mu buradaki?
Canım daha önce birden fazla düşük yapanlar ya da ailede genetik Rahatsızlığı olanlar yaptırıyor genelde. Sen şimdi bunları düşünme. Hamileliğin keyfini çıkar:)

kızlar merhaba nasılsınız, özledim hepiniziii
Kadir Gecesinde hepimize bebiş diliyorum, Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın..
2220 ve nisanduru sizlerede canlarım yakışıklı, bol paralı, centilmen ve evliliğe uygun eş adayları diliyorum..
öpüyorum canlarım hepinizii, Allah dularımızı kabul etsin önce sağlık sonra bebek..

Belki insallh hamilesindir canim bu sefer cok dikkat et ihmal etme hic bir seyi gerekirse turkiyeye gel..idrar testi tam sonuc vermeyebilir umarim cikar

Rotterdam da Maasstad hastanesi Erasmusla beraber calisiyolar. Yani dollenme Erasmus labaratuarinda oluyo? Memnunum onlardan. Sen hollanda damisin?

Evet bende hollanda da yaşıyorum. Maasstad hakkında hiç bi bilgim yok uzak zaten bize. Ben hollandadan genel anlamda memmunum. Şu surekli şikayet edenlerede bi anlam veremiyorum. Insallah tutar bebegin canm test gùnùn ne zaman?

Ooo tabi euro da cikti zaten 7x3 21.000 neredeyse cok buyuk para .. Burada 7-8 bin falan ozelde.. Devlet karsilamasi supermis.

Devlet değil sigorta karşılıyor tatlım. Burda herkes özel sigortalı. Her ay yūksek prim ödūyoruz. Hayırlarına yapmıyorlar yani. Bura neki belçika da 6 kere fransada sonsuz tup bebek tedavisi hakkın var.

Ben her iki hamileligimde yaşadîm ilki dūştū ikincisi içerde babasıyla uyuyor. Tutunacak bebek tutuyor sen sakin ol. Inşallah bu sefer yūzûn güler cnm.

Kandiliniz mübarek olsun bu arada arkadaşlar. Saat olarak kaçırdım mı bilmiyorum ama:)

Canımmm benimmm hayırlı kadir gecelerin olsun Ali ile...
Bende kaçırdım boşver
Her şey yolundadır umarım..

Aminn canım inşallahh her şeyin başı sağlık afiyet sonra gerisi olur.. Rabbim iç huzur versin..
Tez vakitte sende dualarını yaşarsın inşallahh

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim dualarımızı kabul eylesin,aminnn.

Aminnnn aminnn sen de dualarını yaşa inşallahh canımm

selam kızlar,bende dün gittim yine kontrole 1 folikül vardı 12-13 mm,natural siklus denicez,pazartesi gitcem tekrar bakalım ,bayramda kendi çatlamazda durursa alırız dedi dr.bakalım bu şekilde başarabilecekmiyiz...

Günaydin arkadaşlar,transferim gercekleşti 5.gunumdeyim,topige bakmamistim kac gundur,masallah herkesin enerjisi tavanda,bol gulucuk,kahkalara,bu kadar articik articik olmayi nasil başariyosunuz hayranim sizee ben evde dinleniyorum dun sanki cok belirtim varken bugun sanki hiiiic bir sey yok gibi hissediyorum,bu gelgitler cok zor,dun goguslerim daha şisti sanki bu sabah kücülmüsler,dün kendimi evet evet oldu bu sefer diye pozitifken bugun yinemi olmadi icimde hicbisey yok sanki diye kurup duruyorum,hadi tecrübeli arkadaşlar napcam ben 23 temmuza kadaaar♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…