- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.981
Kizlar merhaba. Uzun zamamdir takip edemedim topigi. Bir aralar devamli takipdeydim ve paylasimlarim olmustu. Ben 42 yasindayim cumartesi transferim oldu simdi merakla ve duayla bekliyorum.
Yok hayir degilim. Ama yakinlardanim Rizeliyim ben. Isim o gun kaydolurken gordugum bir isimdi. Gercek ismim degil yaniAmin canım,hepimizin.Bu yolda emek harcayan herkesin işini rast getirsin,hayırlı,güzel sonuçlar almayı nasib etsin.Dualarımızı eksik etmeyelim.Bu arada sen de Azerbaycan Türkü müsün?
Rotterdam da Maasstad hastanesi Erasmusla beraber calisiyolar. Yani dollenme Erasmus labaratuarinda oluyo? Memnunum onlardan. Sen hollanda damisin?transferin hayirli olsun canim. Rabbim melegini fazla bekletmeden gondersin.
hollanda da hangi hastanede yaptirdin sormam da bi sakinca yoksa. ben kizimdan once ilk kontrolleri VU Amsterdam da yaptirmistim.
Hollanda da tup bebek tedavisi pahalı dimi? Devlette mi yaptırdın , hayırlı olsun. Ah biz de oralara gelip yerleşmeyi ne kadar istiyoruz bi bilsen, eşim bi kaç firmayla görüştü gitti cagırdılar ama ingilizcesinden olmadı....Tesekkur ederim. Ben hollandada oldugum icin burada yaptirdim.seninde cogu bitmis azi kalmis. Allah hayirli dogumlar nasip etsin.
Benim sigortam karsiliyo masraflari. Uc defaya kadar hakkim var. Gecen yilki masraflara baktigimda 7 bin yuro falan tutmustu. Turkiyeden cogu hastanelerden daha pahali sanirim.Hollanda da tup bebek tedavisi pahalı dimi? Devlette mi yaptırdın , hayırlı olsun. Ah biz de oralara gelip yerleşmeyi ne kadar istiyoruz bi bilsen, eşim bi kaç firmayla görüştü gitti cagırdılar ama ingilizcesinden olmadı....
Ooo tabi euro da cikti zaten 7x3 21.000 neredeyse cok buyuk para .. Burada 7-8 bin falan ozelde.. Devlet karsilamasi supermis.Benim sigortam karsiliyo masraflari. Uc defaya kadar hakkim var. Gecen yilki masraflara baktigimda 7 bin yuro falan tutmustu. Turkiyeden cogu hastanelerden daha pahali sanirim.
Canım daha önce birden fazla düşük yapanlar ya da ailede genetik Rahatsızlığı olanlar yaptırıyor genelde. Sen şimdi bunları düşünme. Hamileliğin keyfini çıkar:)Ya arkadaslar 37 yasındayım ve genetik test yaptırmadım transfer oncesi. Amerikanda dondurulmuslarla gebe kaldım sukur ki... Herkes yaptırıyor mu buradaki?
Ne güzel tadını çıkarınYa arkadaslar 37 yasındayım ve genetik test yaptırmadım transfer oncesi. Amerikanda dondurulmuslarla gebe kaldım sukur ki... Herkes yaptırıyor mu buradaki?
merhabalar arkadaşlar .uzun zamandır gırmıyordum.umarım hepınız ıyısınızdır.hamıleler kalmak ısteyenler gun bekleyenler.benı bılenler var burada.sızede bıldırmek ıstedım.bılıyorsunuz 7 ay once gelısmeyen bebegımın kürtajını olmuştum.sımdı adetımın 28 gunu ve benım normalde dun adet olmam gerekıyordu.4 gun once pempe pıhtılı az bır sıvı geldı .ben adet oluyorum sandım orucumu bozdum.akabınde bı sıvı kahverengı akıntıya donuştu.halada wc gıttıgımde peçeteye surdugumde geliyor.ama o kadar .artı gogus uçlarım ve cevresı renk degıstırdı hafıf sızlıyor.yarın sabah ıdrar testı yapacağım.sayet çıkar ıse nasıl bır yol ıle ılerleyecegım bakıcaz.bu yerleşme kanamsı korkulacak bırseymı.dusugun habercısımı.cok tesekkurler
Rotterdam da Maasstad hastanesi Erasmusla beraber calisiyolar. Yani dollenme Erasmus labaratuarinda oluyo? Memnunum onlardan. Sen hollanda damisin?
Ooo tabi euro da cikti zaten 7x3 21.000 neredeyse cok buyuk para .. Burada 7-8 bin falan ozelde.. Devlet karsilamasi supermis.
merhabalar arkadaşlar .uzun zamandır gırmıyordum.umarım hepınız ıyısınızdır.hamıleler kalmak ısteyenler gun bekleyenler.benı bılenler var burada.sızede bıldırmek ıstedım.bılıyorsunuz 7 ay once gelısmeyen bebegımın kürtajını olmuştum.sımdı adetımın 28 gunu ve benım normalde dun adet olmam gerekıyordu.4 gun once pempe pıhtılı az bır sıvı geldı .ben adet oluyorum sandım orucumu bozdum.akabınde bı sıvı kahverengı akıntıya donuştu.halada wc gıttıgımde peçeteye surdugumde geliyor.ama o kadar .artı gogus uçlarım ve cevresı renk degıstırdı hafıf sızlıyor.yarın sabah ıdrar testı yapacağım.sayet çıkar ıse nasıl bır yol ıle ılerleyecegım bakıcaz.bu yerleşme kanamsı korkulacak bırseymı.dusugun habercısımı.cok tesekkurler
Kandiliniz mübarek olsun bu arada arkadaşlar. Saat olarak kaçırdım mı bilmiyorum ama:)
kızlar merhaba nasılsınız, özledim hepiniziii
Kadir Gecesinde hepimize bebiş diliyorum, Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın..
2220 ve nisanduru sizlerede canlarım yakışıklı, bol paralı, centilmen ve evliliğe uygun eş adayları diliyorum..
öpüyorum canlarım hepinizii, Allah dularımızı kabul etsin önce sağlık sonra bebek..
Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim dualarımızı kabul eylesin,aminnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?