Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam millet herkese kucak dolisu sevgiler
Dün bayram temizligim vardi nete birtürlü giremedim ama herkese dua ettim insallah kabul olur
Canim hayirli olsun transferin
rahat birak tatlim kendini cok da belirti arama biliyorum zor ama kendine sıkıntı vermende iyi degil bol bol dinlen olur insallah canim dua et ve hep pozitif ol

Belki37 canim insallah busefer hamilesindir Allah yardimcin olsun hemen doktora git canim

Kizlar iyi bir haberde benden troid ilaclarini birktirdi i doktorum kan degerlerim cok iyi cikti hersey böyle yolunda gider insallah Birde yeni birsey kesfetim Manuka Honig bir aydir sabah aksam yiyorum etkisi varmi bilmiyorum ama iyi cok kaliteli cokta pahali bir bal Türkiyede de varmis sindirim sistemi icin cok iyi ramazan bitiyo tedaviye hazirlananlar yokmu aranizda hadi yaaa kizlar daha cocuk yapcez kolari sivayin bakem

Ay cok tatli yazmisin Amin amin

Devlet değil sigorta karşılıyor tatlım. Burda herkes özel sigortalı. Her ay yūksek prim ödūyoruz. Hayırlarına yapmıyorlar yani. Bura neki belçika da 6 kere fransada sonsuz tup bebek tedavisi hakkın var.

Bende burdan millet niye Holandaya gidip duruyorum diyorum orda bir doktor bulsam bende gelirim de yine burdaki tedaviyi uyguluyor diye duymustum vaz gectim neyse hayirlisi

Ayin 23 de testi yapmayi dusunuyorum
14 gun sonra yap dediler ama 12 gun yeterli bence. Ben gecen yil ilk tup bebegim tutmustu ama maalesef rahmimdeki miyom yuzunden kaybettim. Uc ay once ameliyat oldum aldirdim miyomu. Bakalim kismet simdi. Senin bir kizinmi var? Burdami yaptirdin tedavini?

Aha sizinle gün sayacağız o zaman .benim de pazar transferim yapıldı.24 ünde test yapılacak .ama ben 22 sinde yapacağım.o gel gitleri bende yaşıyorum. Inşallah hayırlı olur

Sağolasın canım, herşey yolunda çok şükür. Geri sayım başladı. Biraz korku, biraz merak:)

Aha sizinle gün sayacağız o zaman .benim de pazar transferim yapıldı.24 ünde test yapılacak .ama ben 22 sinde yapacağım.o gel gitleri bende yaşıyorum. Inşallah hayırlı olur

E elifdemirelif
Hepinizin tedavileri olumlu sonuçlansın inşallah kızlar. Göstergelere hiç takılmayın. Keyfini çıkarın. Hamileyim diye naz yapın eşlerinize.

Bende burdan millet niye Holandaya gidip duruyorum diyorum orda bir doktor bulsam bende gelirim de yine burdaki tedaviyi uyguluyor diye duymustum vaz gectim neyse hayirlisi

canm benim burdakilerde dusseldorf a gidiyorlar . belcika ve fransa da ki olanaklar sadece orada yasayanlar icin yani bize bi faydasi yok maalesef tatlim. ordakiler cok sansli.

benim kizim organik canimesim buraya ilk geldiginde ben kontrol amacli doktora gittim beni direk tupbebek icin yonlendirdi bende mecburen istemeye istemeye randevu yaptim lakin o ay hamile kaldim randevu iptal tabii. o gebeligim dusukle sonuclandi. kendi doktoruma yine gittim yine beni vakit kaybetmeyelim yasin 41 hic ugrasma diyerek tekrar tupbebek icin sevk etti. Amsterdam VU de tahliller yapildi eylul ayiydi. bize soyledikleri degerleriniz cok guzel biz size biraz vakit vermek istiyoruz. 3aya kadar gebe kalamazsaniz o zaman tedaviye baslariz denildi. ben kasimda tekrar hamile kaldim. bu arada da alternatiftiptan (natuurarts) yardim aldim. iste o ay hamile kaldim.
kizm 11 ayini doldurdu biz hic korunmadik pespese olsun diye lakin bende hala tik yok bi sure once yine alternatif uzmanina gittim hipofiz yetmezligi oldugunu soyledi ama hala bi sonuca ulasamadikhakkimizda hayirlisi.
benim artik burda tupbebek sansimda kalmadi yas 43 olunca. gerci biz tupbebek dusunmuyoruz o ayri.

Insallah kizina bir kardes olur. Bende 39 yasinda evlendim. Bende normalde sorun yok esiminde iki cocugu oldugu icin sorun yoktur diye ilk iki yil uzerinde durmadim. Gecen yil ilk tup bebegimi yaptim tuttu maalesef 18 haftaliga kadar buyutebildim karnimda. Bebegim saglikliydi sebebin rahmimdeki miyom oldugunu dusundum burdaki doktorlar kararsiz kalsalarda. Sonra uc ay once laporoskopik ameliyatla aldirdim miyomu. Simdi yasim gecmeden tekrardan son sansimi deniyim dedim bende eylulde 43 oluyorum. Hayirlisi haftaya belli olacak.

Hayırlı olsun şu an durumunuz nasıl?ağrınız falan var mı?benim adet olacak mışım gibi kasığım ağırıyor
Bendede var ayni agrilar. Bazen kramp bazende pelvik agri adet olacakmisim gibi. Bugun daha hafif sanki. Birde uzerimde buyuk agirlik var. Gerci hormon ilaclari beni boyle yapiyo.

Ahaaaa yazmaya çalışırken Kullanım hatası yaptım.benim sol kasığım çok ağırıyor.size kaç tane transfer yapıldı.belirti aramak istemiyorum.herşey olacağına varır.hayırlı olsun

insallah canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ah acini tazelemek istemiyorum bu sefer bebegin sana simski tutunur 9 ay boyunca birakmaz. saglikla kucagina alirsin.
benim ilk evliligimden iki oglum daha var Allah bagislarsa. onlari evlendirdim gecenler de karsinda bi kaynana var canim

Ahaaaa yazmaya çalışırken Kullanım hatası yaptım.benim sol kasığım çok ağırıyor.size kaç tane transfer yapıldı.belirti aramak istemiyorum.herşey olacağına varır.hayırlı olsun
Benim bu ikinci tupbebegim ilki hecen yildi sonuc pozitifdi ama 18 haftalikken kaybettim. belirti arama bende hamileligimden once cok belirti aradim sonra hamileyken gordumki belirtiler sonucu ogrendikten cok sonra basliyo. Senin ilk tedavinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…