- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.021
Masallah.. seni hatirladim sanirim oglunun nisaniydi bir resmini kormustun genc gorunen guzel bir bayansin. Bizde bu siralar esimin kizini evlendiriyoruz nisanli. Guzel duygular bunlar..insallah canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ah acini tazelemek istemiyorum bu sefer bebegin sana simski tutunur 9 ay boyunca birakmaz. saglikla kucagina alirsin.
benim ilk evliligimden iki oglum daha var Allah bagislarsa. onlari evlendirdim gecenler de karsinda bi kaynana var canim
İnşallah olumlu sonuç alırız.ben ocakta yaptırdım fakat yumurta da sorun vardı.tutmadı.bu 2. Ben belirtiden çok adet olacak gibi hissediyorum.bu sefer herşey çok olumlu oldu.8 tane 1. Kalite yumurta dondurduk.kısmette varsa olur inşallah siz de biliyorsunuz bu beklemek insanı geriyor .aslında benim 24 ünde test günü ama ben 22 sinde yaptıracağım . Bana 6. Gün yerleştirildi.Benim bu ikinci tupbebegim ilki hecen yildi sonuc pozitifdi ama 18 haftalikken kaybettim. belirti arama bende hamileligimden once cok belirti aradim sonra hamileyken gordumki belirtiler sonucu ogrendikten cok sonra basliyo. Senin ilk tedavinmi?
bugun 30 cu gunum normalde 27 veya 26 günde bır olurum.az once ıdrar testı yaptım yıne negatıv.ama ara ara kahverengı lekelenmeler geliyor.hatta bugun wc tasa pempe kan damladı.peceteyede bayağı pıhtılı kan geldı.ama goguslerım yanıyo uçları kahverengılestı.aksılık bırde çalışıyorum.senın nasıl oldu anlatırmısın.ne kadar gelıyodu senın ve kac gun suruyoduBen her iki hamileligimde yaşadîm ilki dūştū ikincisi içerde babasıyla uyuyor. Tutunacak bebek tutuyor sen sakin ol. Inşallah bu sefer yūzûn güler cnm.
İnşallah olumlu sonuç alırız.ben ocakta yaptırdım fakat yumurta da sorun vardı.tutmadı.bu 2. Ben belirtiden çok adet olacak gibi hissediyorum.bu sefer herşey çok olumlu oldu.8 tane 1. Kalite yumurta dondurduk.kısmette varsa olur inşallah siz de biliyorsunuz bu beklemek insanı geriyor .aslında benim 24 ünde test günü ama ben 22 sinde yaptıracağım . Bana 6. Gün yerleştirildi.
Dogrusu ben stres yapmiyorum beklerken. Beklemek de guzel umut verici. Senin yasin kac? Benim yasim 42 eylulde 43 olacam bu son sanslarim yani.İnşallah olumlu sonuç alırız.ben ocakta yaptırdım fakat yumurta da sorun vardı.tutmadı.bu 2. Ben belirtiden çok adet olacak gibi hissediyorum.bu sefer herşey çok olumlu oldu.8 tane 1. Kalite yumurta dondurduk.kısmette varsa olur inşallah siz de biliyorsunuz bu beklemek insanı geriyor .aslında benim 24 ünde test günü ama ben 22 sinde yaptıracağım . Bana 6. Gün yerleştirildi.
bugun 30 cu gunum normalde 27 veya 26 günde bır olurum.az once ıdrar testı yaptım yıne negatıv.ama ara ara kahverengı lekelenmeler geliyor.hatta bugun wc tasa pempe kan damladı.peceteyede bayağı pıhtılı kan geldı.ama goguslerım yanıyo uçları kahverengılestı.aksılık bırde çalışıyorum.senın nasıl oldu anlatırmısın.ne kadar gelıyodu senın ve kac gun suruyodu
Valla ben yapı olarak stresli bir insanım.ben 37 yaşındayım.ama bu yıl oldu oldu.bu tutmazsa dondurulmuşlar var.o da olmazsa dükkanı kapatacağız.9 yaşında bir oğlum var Rabbim ona sağlık versin.benim bedenim ruhum yoruldu.Dogrusu ben stres yapmiyorum beklerken. Beklemek de guzel umut verici. Senin yasin kac? Benim yasim 42 eylulde 43 olacam bu son sanslarim yani.
Âmin hayırlı olsun.uzun protokol uygulandı bana.hiç bir şey yapmadım.yine çok yumurta topladı.27 yumurta tabi bu sefer kalite iyi.umarım rahim kabul eder .Hayirli olsun tedavin arkadasim ocakta yumurtada sorun oldugu icun tutmadi demissin,o zaman bu yana yeni tedaviye kadar kullandigin takviler oldumu,bu tedavide iyi kalite embriyolar olustu diyorsun cunku,umarim bu tedavin pozitifle sonuclansin
Cok haklisin. Bilmiyorum ama benim bir cocugum olmus olsaydi bu kadar eziyeti yapmazdim sanirim kendime. Allah bagislasin oglunu masallah buyutmussun onu.Valla ben yapı olarak stresli bir insanım.ben 37 yaşındayım.ama bu yıl oldu oldu.bu tutmazsa dondurulmuşlar var.o da olmazsa dükkanı kapatacağız.9 yaşında bir oğlum var Rabbim ona sağlık versin.benim bedenim ruhum yoruldu.
Insallah sende allahin izniyle pozitifi goreceksin. Gecte olsa allahim o mutlulugu yasatacaktir sana.Kızlar içim bir tuhaf bu gece moral diplerde yine,biz aynı binanın 3 komşu kızı aynı doktordayız tesadüfle ,birbirimizden habersiz...çok şükür birinin 2 yaşında evladı oldu,diğeri pozitifi aldı ,çok sevindim şuanda yan dairede ne kadar mutludurlar arkadaşımın adına çok sevindim tabiki,bi ben kaldım yaaa...bu doktor banada uğurlu gelsin neolur yaaa...
Tabi ben diyorum Rabbim önce olmayana versin çok zor.ben koç burcu yum olmayınca daha da hırslanıyorum.son dondurulmuşlar kaldı . Artık yapcak bir şey yok.alllah başka dert vermesin .sağlığımız için bol bol dua edelim.rabbim önce size versinCok haklisin. Bilmiyorum ama benim bir cocugum olmus olsaydi bu kadar eziyeti yapmazdim sanirim kendime. Allah bagislasin oglunu masallah buyutmussun onu.
Ben çok eziyet çekip yaptırıyorum.ekonomik Açıdan değil.öğretmenim okul zamanı yaptırmıştım ordan oraya koştur koştur.beni çok yoruyor.hele ocakta ki her yer kar kaç kere arabayı kaydırdım. İğne saatine yetişeceğim diye.oğlum çok istiyor.çok akıllı bir çocuk elbet anlayacak Şartları olmadı mı olmuyor . .yırtınmanın Anlamı olmuyorAybikee sana katiliyorumbuyuk konuşmak istemem ama benimde olsaydi bir evladim ne ruhuma ne bedenime bunlari yaşatmak istemezdim herhalde..
Ne kadar doğal bir duygu ben Oğluma aşılama ile hamile kaldım.kardeşimin eşi doğal yollarla hamile kalmıştı .tam ben tedavi Olduğum Sırada beni aradı.hamile olduğunu söyledi.onu kıskanmıştım.teli kapattığımda o kadar çok Ağladım ki .hatta benim durumumu bilmiyordu.ilk ayda oldu abla Demişti.sonra ben aşılama oldum.vee hamileyim hatta erken doğum yapıp ondan 5 gün önce doğurdum.inşallah Allah bir gün size de aynı Duyguları yaşatır.yılmayın Sabırlı olunKızlar içim bir tuhaf bu gece moral diplerde yine,biz aynı binanın 3 komşu kızı aynı doktordayız tesadüfle ,birbirimizden habersiz...çok şükür birinin 2 yaşında evladı oldu,diğeri pozitifi aldı ,çok sevindim şuanda yan dairede ne kadar mutludurlar arkadaşımın adına çok sevindim tabiki,bi ben kaldım yaaa...bu doktor banada uğurlu gelsin neolur yaaa...
Ben çok eziyet çekip yaptırıyorum.ekonomik Açıdan değil.öğretmenim okul zamanı yaptırmıştım ordan oraya koştur koştur.beni çok yoruyor.hele ocakta ki her yer kar kaç kere arabayı kaydırdım. İğne saatine yetişeceğim diye.oğlum çok istiyor.çok akıllı bir çocuk elbet anlayacak Şartları olmadı mı olmuyor . .yırtınmanın Anlamı olmuyor
Rabbim isteyen ve usgrasan herkeze versin. Nasibin onune gecilmez allahin nasip etmisse olacak.Tabi ben diyorum Rabbim önce olmayana versin çok zor.ben koç burcu yum olmayınca daha da hırslanıyorum.son dondurulmuşlar kaldı . Artık yapcak bir şey yok.alllah başka dert vermesin .sağlığımız için bol bol dua edelim.rabbim önce size versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?