Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim ya gec dollenme oldu yada hamile degilsin. benim ilkinde 3-4 gun surmustu ama bayaga bi kanamam olmustu regl gibiydi. kizimda ise 7 haftalik hamileydim. sadece bir gun kadar surdu ve cok azdi.
merak ettim sonuc ne oldu. benim reglim hep boyle olur 4-5 gun oncesinden lekelenme baslar tipki senin tarif ettigin gibi. ancak 4-5 gun sonra tam olarak baslar.

Aslında geçen yıl hiç tüp düşünmüyordum.fakat eski doktorum ile görüşünce o beni ikna etti.ben Oğluma da tedavi ile hamile kaldım.kaptırdım kendimi çok garip bir durum.hayırlısı tabi Rabb'ime karşı gelemem ne yazdıysa onu yasayacağız Allah'ım hepimize nasip etsin

Merhaba arkadaşım, arkadaşlarım, yoldaşlarım :))

ben iyiyim, malum izmire yaz geldi, bizde dondurma gibi eriyoruz..şu aralar eve takmış durumdayım,en sonunda emlakcıya haber verdik satıyoruz, 4 senedir burdaydık, belki saçma gelecek ama yine de söyliyim,evin enerjisi ve benim enerjim uyuşamadık :)) evi satıyoruz umarım tez vakitte istediğimiz gönlümüzden geçtiği gibi sonuçlanır...

sıcaklar böyle olunca tüp bebek olayına ara verdik, eşimlede konuştuk kendimiz bu süreçde deniyoruz..olur sa olur eğer ki olmazsa son bir tüp bebek ve donasyon ..çok vakit kaybettik, olmadı ammaaaa olmayacak anlamına gelmiyor, kabul etmiyorum :))

buraya girmesemde sizlerde benim hep aklımda ve kalbimdesiniz, bazen ara veriyorumm..çünkü arkadaşlarımızın acısını anlamakdan ziyade o acıyı yaşıyorum..çok üzülüyorum..ama iyi sonuçlardada çok çok seviniyorum..

umarım sende iyisindir arkadaşım, herşeyin yolundadır..Teşekkür ederim, benide hatırladığın için.

pembe_umut nasıl bi haber alan varmı aranızda ?hepinizi çok öpüyorum, bu arada herkesin bayramını kutluyorum..

Canım sen nasılsın ? umarım herşey yolundadır..sizleri özlemişim, tam okuyamadım ama bazı arkadaşlarımızın pozitifi gördüğünü anladım , onlar adına çok sevindim..böyle giderse hepimiz pozitifi göreceğiz..çok öpüyorum..

kudduuuuuuuuuus, tebrik ederim..hemde doğalından..çok sevindim arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

gunaydin tum pamuk sekerlerimeeeee bayram boyunca evce pinekledim esim baska bir sehirde olmak zorunda idi hala da oyle ama cogu bitti bakalim herkesi ozledim koccaman opuyorum guzellerrrrrr

herkese günaydın, tüm meleklerimin geçmiş bayramını kutluyorum. Hepinizi çok öpüyorum kızlar, yine yelken açtık yeni dünyalara... Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Bu sabah çok güzel bir haber aldım, tüp bebek yöntemiyle ikiz gebelik geçiren arkadaşım bu sabah doğuma girdi, hayırlısıyla iki tane melek daha dünyaya geliyor. bende çok ama çok iştahlandım, bir an önce tekrar bende başlamak istiyorum, içim kıpır kıpır oldu. Tedaviye başlamadan önce Merdivenköyden randevu aldım, tetkiklerimi yaptırıcam, smear aldırıcam, tahlil vs. hepsini yaptırıcam. Büyük ihtimalle yine miyom var, adetim kesilip bir gün sonra tekrar başlıyor çünkü. Yine histereskopi offf şimdiden umudum kırıldı.
iki aydır aralıksız bir sürü takviye kullanıyorum, bakalım işe yaradı mı görücezzzz. Tüm gelişmelerden sizleri de haberdar ederim.
Şimdilik öpüyorum hepinizi, özellikle de taze taze hamişimiz KUDDÜÜÜSSSS. Tüm dualarımız seninle canımmm.

Oh maşallah sağlıkla gelsin uzun ömürlü olsunlar inş canım yol uzun meşakkatli ama sonu güzel olacaksa değer dimi

ah canim gozunuz aydin ve sana da simdiden hayirli olsuuuun, sizler de benim daimi dualarimdasiniz guzelcim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…