- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.041
bugun 30 cu gunum normalde 27 veya 26 günde bır olurum.az once ıdrar testı yaptım yıne negatıv.ama ara ara kahverengı lekelenmeler geliyor.hatta bugun wc tasa pempe kan damladı.peceteyede bayağı pıhtılı kan geldı.ama goguslerım yanıyo uçları kahverengılestı.aksılık bırde çalışıyorum.senın nasıl oldu anlatırmısın.ne kadar gelıyodu senın ve kac gun suruyodu
Aslında geçen yıl hiç tüp düşünmüyordum.fakat eski doktorum ile görüşünce o beni ikna etti.ben Oğluma da tedavi ile hamile kaldım.kaptırdım kendimi çok garip bir durum.hayırlısı tabi Rabb'ime karşı gelemem ne yazdıysa onu yasayacağız Allah'ım hepimize nasip etsinAynen arkadasim ben zaten isin maddi boyutunu kastetmedim,o ayri bir külfet,bemde işin duygusal boyutunu soylemeye çalistim,bende ogretmenim ne eziyetler icinde yapildigini cok iyi biliyorum.ben bu tedavide kontroller icin yeri geldi gunu birlik istanbula gidip geldim sabah gelip aksam dondum,birde olumsuz sonuclar nasil bir çokuntuye yol aciyor burda negatif alan butun arkadaslarim çok iyi bilir,o yuzden bir evladim olsaydi bu yaşadigimiz, hayatimizi alt ust eden üzüntuleri tekrar yasama ihtimalini goze alamazdim diye soyledim ama tabi buyuk konusmamak lazim diyorum yinede, zaman ve şartlar neler gosterir bilemeyiz,allahim o yuzden diyorumki tup bebek tedavisiyle evlat sahibi olmak icin ugrasan butun herkese ikiz versin emeklerimizin karsiligini çifter çifter alalim,kimbilir belki sizinde tamam ugraşmiycam artik dediginizde tekrar gelecektir bir kuzucuk,kolayliklar diliyorum tedavinde,güzel hbrlerini paylas umarim burda
@Alara14 @celina1 sizi merak ettim...
@DuovaMutlu @Herseyguzelolcak @bebeklerve @medusa76monkey
@Fatos4345 @cedrus ve @Miranda
Bir sürü kişiyi merak ediyoruma ama yazarken en çok siz düştünüz bugün aklıma...
İyisinizdir diye umuyorum, diliyorum...
Hünaydjn kızlar .. Muğla'da Üniversitedeyim.. Benim adamın sınavı vardı, onu getirdimbekliyorum çocuğunu getiren anne gibi durum tabii ki farklı, işimiz olduğu için ben de geldim.. Sanırım üniversite yıllarımı çok özlemişim.. Havası suyu bile farklı.. Gençlerle insan daha bi enerjik olur bence.. Biraz önce içimden geçen düşünce ; üniversiteye mi girsem hoca olup.. Sonra vazgeçtim tekrar şehir değiştiremem
Habire böyle değişik ayran Gönüllülük içindeyim bu aralar, hayırlısıne görsem artık bunu mu yapsam diyorum:)
Şunu anladım ki; evlenirken artık iş yaşamımda bazı durumlardan elimi eteğimi çekeceğim demek, YANLIŞmış.. Insan "evleniyorum artık, çocuk doğurup bakacağım"dememeliymiş. Bak Allah ne isterse o oluyor.. Öyle hemen çocuk vermiyormuş :) bu idrake varmış olmam da fena değil.. Aman benim durumlar böyle işte.. Istanbul'dan ayrılış travması ara ara ciddi vuruyor.. Aynı durumu yaşayanlar 1 sene Sürer bu diyorlar.. Olan benim adama oluyor. Ben uykusuz ve aç olduğumda çok depresif olurum. Ramazan'da o yüzden çekilmez oluyorum.. Benim adamda aynı ben gibi olunca, her iftarı küs yapıyoruz .. Benden haberler böyle. Okuyorum ÇOĞU zaman, gıyabınızda duacınızım da yazamıyorum her zaman.. @portakales im artık biraz daha iyi olmuşsundur inşallah . Hayatın sana verdiklerini sevgiyle karşıla ve kucakla.. Seni çok iyi Anlıyorum ama bence, (Allah bir, Allah bilir elbet) senin vakti geldiğinde güzel çocukların olacak. Biraz sabır gerekiyor sanırım.. @ensu 'm senin işin iyi gitmesine çok seviniyorum.. Allah yardımcın olsun.. @WishhDuygu 'm tatil kuşu.. Bizim buralara geldin di mi.. Tatil iyi geçmiştir inşallah.Meer7 sen nerelerdesin? Umarım hersey yolundadır. monkey sen de yoksun ortalarda.. Yolunda olsun hayatın, Fıstık gibim:)
@dnzdryalpcemre yeğenlerimize iyi bakın ha @Lulinda Ali'miz nasıl? Amerikalı Ali kuzum ya.. Öpüyorum gebelerimiz hepinizin göbişinden.
sara_28 canım sen çok hassasın ve iyi yüreklisin. Ondan hep bunlar ama değişme.. Takma o koca kafalıları, dönüp kıçlarına baksın onlar. @nisanduru sevgili adayı profilleri bekliyoruz senden, birlikte analiz edelim
leylayasemin üzme kendini, mucizene sarıl..
Ve çömezler, sizler de Hoşgeldiniz .. Burada fazla takılmadan bebekler gelsin göbişinize:)
Öpüyorum kucaklıyorum bir gıdıklasam mı acaba
valla kuzum kendini bos yere yipratiyorsun... ben de 41 yasindayim ve daha once tup bebek denemelerindeki husrani yasayanlardanim simdi ise dogal yolla hamileyimyani hayatin daha dogrusu yaradanin bizlere nasil suprizler yapacagini asla bilemeyiz ve sadece ona guvenip umu kaybetmeden tevekkul halinde olmaliyiz... İnsallah yaradan hic yarattigini dusunmez mi.... canini hiiic sikma ve yola devaaaaam
cannimmmmmmm cok tesekkur ederim fistikimmmmmmkudduuuuuuuuuus, tebrik ederim..hemde doğalından..çok sevindim arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Oh maşallah sağlıkla gelsin uzun ömürlü olsunlar inş canım yol uzun meşakkatli ama sonu güzel olacaksa değer dimiherkese günaydın, tüm meleklerimin geçmiş bayramını kutluyorum. Hepinizi çok öpüyorum kızlar, yine yelken açtık yeni dünyalara... Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Bu sabah çok güzel bir haber aldım, tüp bebek yöntemiyle ikiz gebelik geçiren arkadaşım bu sabah doğuma girdi, hayırlısıyla iki tane melek daha dünyaya geliyor. bende çok ama çok iştahlandım, bir an önce tekrar bende başlamak istiyorum, içim kıpır kıpır oldu. Tedaviye başlamadan önce Merdivenköyden randevu aldım, tetkiklerimi yaptırıcam, smear aldırıcam, tahlil vs. hepsini yaptırıcam. Büyük ihtimalle yine miyom var, adetim kesilip bir gün sonra tekrar başlıyor çünkü. Yine histereskopiofff şimdiden umudum kırıldı.
iki aydır aralıksız bir sürü takviye kullanıyorum, bakalım işe yaradı mı görücezzzz. Tüm gelişmelerden sizleri de haberdar ederim.
Şimdilik öpüyorum hepinizi, özellikle de taze taze hamişimiz KUDDÜÜÜSSSS. Tüm dualarımız seninle canımmm.
Allahım bizlere de nasip etsin İNŞALLAHHHHH :) Çektiğimiz tüm bu eziyetler bizlere bebiş olarak geri döner İNŞALLAHHH.Oh maşallah sağlıkla gelsin uzun ömürlü olsunlar inş canım yol uzun meşakkatli ama sonu güzel olacaksa değer dimi
ah canim gozunuz aydin ve sana da simdiden hayirli olsuuuun, sizler de benim daimi dualarimdasiniz guzelcim...herkese günaydın, tüm meleklerimin geçmiş bayramını kutluyorum. Hepinizi çok öpüyorum kızlar, yine yelken açtık yeni dünyalara... Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Bu sabah çok güzel bir haber aldım, tüp bebek yöntemiyle ikiz gebelik geçiren arkadaşım bu sabah doğuma girdi, hayırlısıyla iki tane melek daha dünyaya geliyor. bende çok ama çok iştahlandım, bir an önce tekrar bende başlamak istiyorum, içim kıpır kıpır oldu. Tedaviye başlamadan önce Merdivenköyden randevu aldım, tetkiklerimi yaptırıcam, smear aldırıcam, tahlil vs. hepsini yaptırıcam. Büyük ihtimalle yine miyom var, adetim kesilip bir gün sonra tekrar başlıyor çünkü. Yine histereskopiofff şimdiden umudum kırıldı.
iki aydır aralıksız bir sürü takviye kullanıyorum, bakalım işe yaradı mı görücezzzz. Tüm gelişmelerden sizleri de haberdar ederim.
Şimdilik öpüyorum hepinizi, özellikle de taze taze hamişimiz KUDDÜÜÜSSSS. Tüm dualarımız seninle canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?