- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.061
Merhaba, uyarısız kendi yumurtan güzel gelişmiş, inş. hakkında hayırlı gelişmeler olur.selamlar,bugün kontrol vardı 20 mm.olmuş doğal yumurtam;-)ovitrele bu gece vurup çarşamba sabah 9 da opu var,dua edermisiniz benim için bu sefer embriyo olsun bana...
çok sağol canım,inşallah.Merhaba, uyarısız kendi yumurtan güzel gelişmiş, inş. hakkında hayırlı gelişmeler olur.
maşallah yumurta çok güzel gelişmiş, sana tosun paşanı getirir inşallahhhhh, bu akşam senin için dua edicem, hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alırız...selamlar,bugün kontrol vardı 20 mm.olmuş doğal yumurtam;-)ovitrele bu gece vurup çarşamba sabah 9 da opu var,dua edermisiniz benim için bu sefer embriyo olsun bana...
çok sağolun dualarınız için...inşallah herbirimiz çok güzel sonuçlar alırız.maşallah yumurta çok güzel gelişmiş, sana tosun paşanı getirir inşallahhhhh, bu akşam senin için dua edicem, hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alırız...
Gözün aydın, kendiliğinden 20mm çok güzel bir sonuç. Inşallah bebek olarak sana geri döner:)selamlar,bugün kontrol vardı 20 mm.olmuş doğal yumurtam;-)ovitrele bu gece vurup çarşamba sabah 9 da opu var,dua edermisiniz benim için bu sefer embriyo olsun bana...
Gözün aydın, kendiliğinden 20mm çok güzel bir sonuç. Inşallah bebek olarak sana geri döner:)
çok teşekkürler canım,inşallah Allahım canda verir...senin doğum ne zaman?Gözün aydın, kendiliğinden 20mm çok güzel bir sonuç. Inşallah bebek olarak sana geri döner:)
Beklenen tarih 9 Ağustos ta kendisi ne zaman gelirse:) Normal doğum istiyorum çünkü.çok teşekkürler canım,inşallah Allahım canda verir...senin doğum ne zaman?
sağlıklı ve rahat bi doğum olsun inşallah...Beklenen tarih 9 Ağustos ta kendisi ne zaman gelirse:) Normal doğum istiyorum çünkü.
Merhaba, az kalmış, 20 günü görünce ben bile heyecanlandım. Kasılmalar nasıl bir durum, uzun sürüyor mu? Yaradan yardımcın olsun, sağlıcakla kucağına alasın, sevgiler.Beklenen tarih 9 Ağustos ta kendisi ne zaman gelirse:) Normal doğum istiyorum çünkü.
eveeeeeet tatli bulantilarGüzel haftalar kızlar, hafta iyi başlamadı ama
Ben artık doğursam doğurur vaziyetteyim 20 gün falan var ama. Kasılmalar var. Sevdiceğin gelmesine de 10 gün var. Babasını beklesin başka birşey istemiyorum.
kuddus Canım nasıl gidiyor hamilelik? Bulantılar başladı mı?
tatlim insallah guzelliklerle al kucagina... seker yuksek oldugu icin o agirlasma ve sislik endokrin uzmsninin gozetimi altindasin dimiGüzel Bayanlar merhaba, son haberlerinizi okudum. Arada güzel haberler var, tebrikler. Kötü olanlara, cok üzülmeyin derim, hersey allahin isteğinden geçiyor. Ben iyiyim, çok şiştim ve ağırlaştım, bide şekerim en son yüksek çıktı, onunla uğraşıyorum. Tavsiyesi olanlar varmı? Bel ağrısı cabası. Ama genel olarak bakarsam, cok sükürler olsun allahima. Benimle birlikte olanlarada allah kolaylik versin.
Sağolasın canım. Kasılmalar uzun sürmüyor. Dinlenince veya biraz yürüyünce geçiyor. Kasılma karnın taş gibi olması gibi bir his. Bir de artık aşağıya doğru da baskı var. Sanırım kafasını kanala sokmaya çalışıyor.Merhaba, az kalmış, 20 günü görünce ben bile heyecanlandım. Kasılmalar nasıl bir durum, uzun sürüyor mu? Yaradan yardımcın olsun, sağlıcakla kucağına alasın, sevgiler.
Senin de az kalmış canım. Şeker ve hamurişinden uzak dur. Şeker amniyo sıvısını arttırıp daha erken kasılma ve doğuma sebep oluyormuş. Şişlikler normal. Ayaklarımı görsen şaşarsın. Mayalı ekmek gibi:) Oturup bacaklarını uzattığında bileklerden çevirmek ve ayakları kendine doğru çekip uzatmak biraz işe yarıyor ama biraz:)Güzel Bayanlar merhaba, son haberlerinizi okudum. Arada güzel haberler var, tebrikler. Kötü olanlara, cok üzülmeyin derim, hersey allahin isteğinden geçiyor. Ben iyiyim, çok şiştim ve ağırlaştım, bide şekerim en son yüksek çıktı, onunla uğraşıyorum. Tavsiyesi olanlar varmı? Bel ağrısı cabası. Ama genel olarak bakarsam, cok sükürler olsun allahima. Benimle birlikte olanlarada allah kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?