Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok sağolun kızlar,tahlil sonuçlarımda çıktı e2:252 progesteron : 0.61 lh : 9.47 ,e2 düşükmüş biraz sanırım ama bakalım kısmetimde ne var

selamlar,bugün kontrol vardı 20 mm.olmuş doğal yumurtam;-)ovitrele bu gece vurup çarşamba sabah 9 da opu var,dua edermisiniz benim için bu sefer embriyo olsun bana...
maşallah yumurta çok güzel gelişmiş, sana tosun paşanı getirir inşallahhhhh, bu akşam senin için dua edicem, hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alırız...

Güzel haftalar kızlar, hafta iyi başlamadı ama
Ben artık doğursam doğurur vaziyetteyim 20 gün falan var ama. Kasılmalar var. Sevdiceğin gelmesine de 10 gün var. Babasını beklesin başka birşey istemiyorum.
kuddus Canım nasıl gidiyor hamilelik? Bulantılar başladı mı?

Beklenen tarih 9 Ağustos ta kendisi ne zaman gelirse:) Normal doğum istiyorum çünkü.
Merhaba, az kalmış, 20 günü görünce ben bile heyecanlandım. Kasılmalar nasıl bir durum, uzun sürüyor mu? Yaradan yardımcın olsun, sağlıcakla kucağına alasın, sevgiler.

Güzel Bayanlar merhaba, son haberlerinizi okudum. Arada güzel haberler var, tebrikler. Kötü olanlara, cok üzülmeyin derim, hersey allahin isteğinden geçiyor. Ben iyiyim, çok şiştim ve ağırlaştım, bide şekerim en son yüksek çıktı, onunla uğraşıyorum. Tavsiyesi olanlar varmı? Bel ağrısı cabası. Ama genel olarak bakarsam, cok sükürler olsun allahima. Benimle birlikte olanlarada allah kolaylik versin.

eveeeeeet tatli bulantilar canimmm dilerim ben de senin kadar. guzel bir hamilelik donemi yasarim ve dilerim herkes mutlu ebeveyinler olsun... insallah gelsin sevdicegin bir an once... bebisten once... aminnnn

tatlim insallah guzelliklerle al kucagina... seker yuksek oldugu icin o agirlasma ve sislik endokrin uzmsninin gozetimi altindasin dimi

Merhaba, az kalmış, 20 günü görünce ben bile heyecanlandım. Kasılmalar nasıl bir durum, uzun sürüyor mu? Yaradan yardımcın olsun, sağlıcakla kucağına alasın, sevgiler.
Sağolasın canım. Kasılmalar uzun sürmüyor. Dinlenince veya biraz yürüyünce geçiyor. Kasılma karnın taş gibi olması gibi bir his. Bir de artık aşağıya doğru da baskı var. Sanırım kafasını kanala sokmaya çalışıyor.

Senin de az kalmış canım. Şeker ve hamurişinden uzak dur. Şeker amniyo sıvısını arttırıp daha erken kasılma ve doğuma sebep oluyormuş. Şişlikler normal. Ayaklarımı görsen şaşarsın. Mayalı ekmek gibi:) Oturup bacaklarını uzattığında bileklerden çevirmek ve ayakları kendine doğru çekip uzatmak biraz işe yarıyor ama biraz:)
Kaç kilo aldın şimdiye kadar?

Merhabalar bende bu topige yeni katilanlardanim.. yasim 39 bitmek uzere ... kisaca hikayemi anlatmak istiyorum.. ben yurtdisinda yasiyorum belcikada...

2006 dan beri evliyiz . Ikinci evliligimiz her ikimizinde.. yakin arkadaslarimdan biri dogum yapana kadar aklimda hic cocuk fikri yoktu.. esimin ilk evliliginden 2 kizi vardi bende istemedigime gore sorun yoktu..
Yil 2012 dunyalar tarlisi bir bebek sevdim arkadasimin bebegi o cocuk bende bebek istegimi korukledi sanki bir kivilcim bir ates dusurdu sanki ... sorun yoktu hemen eylul 2012 de hapi biraktim .. hemen olacakti olmadi ... 6 ay bekledim herkes anca dedi... olmadi ... fazla duramadim .. hemen bi doktora gittim 2012 nisan mayista gelin bir HSG filmi cekelim uzun zamanin hap birikimini kanallardan atalim kanallar kendisine gelsin dedi .. takvime bakti temmuzda hamilelik bekliyorum sizden dedi ... ve oyle oldu sok sok sok oldum ... hemen testler vs .. ama bebisimin kalbi 9.haftada durdu.. bu doktorum devamli burada belcikada kalmadigi icin baska bir doktor takip ediyordu.. fitille dusurmek zorunda kontroller vs 3 ay gecti ama hastalanmiyirdum ... bu sefer baska bir prof olan dr a gittim hemen ameliyat dedi icimde kordondan parca kalmis... 8 kasim 2013 aldılar 1 ay sonrada reglim geldi hersey normale döndü. . Kendinden gebelik olur dediler cunku hersey olmasi gerektigi gibi dediler olmadi olmadi ... 2013 te 3 asilama denedim olmadi...

Herkes vakit kaybetme tup bebek dedi..avrupanin iyi hastanelerinden bu konuda özellikle oraya git dediler dr tavsiye ettiler gittim..

Buradan arastirdiklarimla birseylerde ogrenmeye basladim.. ama cokda onemini anlamadim.. once histerekopi yapildi hersey temiz dediler.. baslayabiliriz dediler...
1.IVF denememde uzun protokolle 3 yumurta toplandi 3 de dollendi 2 si transfer oldu .. kalan 1 dondurulamadi.. sonyc negativ
2.IVF de 10 yumurta toplandi kisa protokolle .5 i dollendi 2 si transfer edildi.gerisi dondurulamadi.. kimyasal gebelik olustu ...

3.cuye baslamadan dusunmeye basladim..neden dondurulmuyor demekki 5.gune gitmiyorlar. .neden gitmiyorlar buyuk olasilik yumurta kalitesiz .. hemen kurler ve vitaminler kullanmaya basladim..

Ampul halinde ari sutu+zencefil ve ginseng , limon suyu her sabah , maca powder ve bugday cim tohumu tozu icmeye basladim..beraberinde folik asit ,e vitamin ve Q10 ve aspirin aliyirdum.. bunlarin hepsini arastirarak buldum

3.IVF basladi .. 7 tane iyi kalite yumurta toplandi ..7 side dollendi .. 2 si transfer edildi 2 si hemen donduruldu *ki bu beni nasil mutlu etti anlatamam* ama gerisi cop oldu.. bu arada sonuc negativ ..

Simdi dondurulmuslarimla deneme yapilacak ama hem ara verdik hemde dr um bazi testler tetkikler yapicaz dedi..onu bekliyorum. .

Acaba ne gibi seylere bakilmasi lazim ??
Ikincisi 3.u de tutmadiginda dr um bana kanin cok sivi cikti garip dedi ... acaba limon suyu aspirin ictigimden mi oldu? Bilgisi olan var mi bunun hakkinda ??

Birde tavsiyeleriniz varsa ogrenebilir miyim ???

Sevgiyle kalin arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…