Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lulinda sayfa her girdiğimde ali bebek geldimi diye bakıyorum az kaldı inş babasını bekler paşa SAĞLIKLI DOGUMLAR DİLİYORUM VE DUALARİNA BİZİDE KAT

bana tecrubelerini paylasak bilgi verecek kimse yok mu topikte 27 temmuzda randevum var dr umla
oncesinde biraz bilgilenip konusmak istiyorum aslinda kendisiyle .. yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

bana tecrubelerini paylasak bilgi verecek kimse yok mu topikte 27 temmuzda randevum var dr umla
oncesinde biraz bilgilenip konusmak istiyorum aslinda kendisiyle .. yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Merhaba, hoş geldin. Arkadaşlarımızın çoğu tatilde olduğu için yanıt veren olamamıştır. Forumun; test tahlil, bitkisel kürleri bilgileri 40 asistanı bölümünde ve önceki sayfalarında ayrıntılı olarak açıklanmıştı. Ayrıca hamile kalan arkadaşlarımızda deneyimlerini ilgili sayfalarında paylaşmıştı. Çok gerilere gitmeden 2015 Ocak ayından itibaren sayfaları okumanı tavsiye ederim. Hakkında hayırlı gelişmeler olmasını dilerim. Bol şans ve sevgiler.

cok tesekkur ederim dediginiz sayfalara hemen bakmaya basliyorum ... Bu arada saglikla sihatle bebeginize kavusursunuz insallah

Test günü bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız?kuddüs sizin adınıza çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nas
oncesinde biraz bilgilenip konusmak istiyorum aslinda kendisiyle .. yardimci olursaniz sev

Zoİto

canimcimmm su 40 asistani bolumunu arattiriyorum heryere bakiyorum ama bulamiyorum ... linki varsa bana verebilirsin acaba

Ahaaa

a ahaaaa bunu yapamayan 37 yaşında öğretmen teknoloji düşmanı oğlum var 9 yaşında herşeyimi o yapıyor .inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır .sizin ilk çocuk değil mi

ahahahaaaaa supersin yinede ... evet bizim ilk bebek denememiz .. 2013 te naturel hamilelik oldu ama malesef kalbi durdu o zamandir da hamile kalamiyorum .. ilk defa nisanda beta hcg degerim 38 cikti tutundu dediler ama kimyasalla sonuclanir dedi dr um niyekimde oyle oldu .. aslinda psikolojim artik cok da iyi degil .. ben zaman ilerledikce bu durumu kabullenirim onemsemem diyordum ama bende tam tersi olmaya basladi .. daha cok dusunur hale geldim .. aglama seanslarim oluyor kendi kendime gunlerce .. herseyi deniyorum acikcasi ..3. IVF de akupunturu da denedim ama beni rahatlatma konusunda cok faydalanamadim vucuduma enerji konusunda mutlaka olmustur faydasi da .. Ne biliyim kafam karisik aslinda biraz ne yalan soyliyim

... 4 cu denemeye baslamadan once kendimi de hazirlamak istiyorum .. Isim cok stresli bir is .. hem is hem ev hem dr a gel git beni bedenende cok yordugunu fark ettim .. Hicbir arkadasimla eskisi kadar gorusmez oldum .. Biraz eve kapatmaya basladim kendimi .. suanda isten ayrilamam sezonun hareketli zamani ofiste .. ama ekim gibi isimi birakmayi daha sakin bir hayata gecmeyi planliyorum .. dr uma sorarsam calismamdan yana kafamda dusunculeri daha fazla yogunlastirmayayim diye .. ama bence fark eden birsey olmuyor

aslinda bazen dusunuyorum ... bu kadar vitamin beslenmeye dikkat etmeler vs vs bana bos gibi geliyor.. nedeni ne gelince National Geografic de bir program var denk gelen olmustur Saniye de 4 bebek diye .. Hindistan da Avrikada kadinlar doguruyorlar bizim beslendigimiz aldigimiz vitaminleri mi aliyorlar allah askina yaaa .. baska bir sistem var bizlerde bozuk olan benceee

Evt kesinlikle katiliyorum. Ben de biri trafi duzeltiyorum bi traf bozuluyor. Anlamiyorum gidiyorum. Zannedersem doga bizim anne olmamizi istemiyor

Kendimi okudum sanki .....ben ilk zamanlarda hiç düşünmüyordum.1.oldu 2. Oldu kendimi bunun üstüne kurmuşum.olmamasını kabul edemiyorum.evladım olmasına rağmen mutlu olamıyorum.hep beynimde nedenler var.yarın sonucum belli olacak olmuşuz olduğunu biliyorum.bir an önce atlatmak istiyorum.tevekkül etmemiz lazım ama olmuyor.

canimcimmm su 40 asistani bolumunu arattiriyorum heryere bakiyorum ama bulamiyorum ... linki varsa bana verebilirsin acaba
@40 asistan olarak bu forumda (40 üstü anne olmaya çabalayanlarda) arayabilirsin. Wischduygu ve 2220zanork arkadaşımız daha çok ilgileniyorlardı. Onların mesajlarını okuyunca ve Ocaktan sonraki sayfalara göz gezdirdiğinde mutlaka bulursun. Sana kolaylıklar dilerim.

Yaa arkadaslar bu arada aklima birsey geldi ... Bu hayt suyunu regli basladiginda mi icmek lazim Sabah aksam yoksa yumurtlamadan sonra mi ?

ben hep mantik yurutup yumurtlama donemine kadar bazi hormonlari etkiyeleyici seyler kullaniyorum naturel yumurtlamayla beraber birakiyorum acaba yanlis midir bu ?

Arkadasim bu cocugum olmasina ragmen mutlu olamiyorum deme bence canim,allahim ona saglikli bir omur versin hayirli evlat olsun dilerim,bak bizler sadece birtane icin nasil ugrasiyoruz,rabbim sana tattirmis o duyguyu ,insallah ona kardeste gelir ama boyle soyleme canim,benimde persembe insallah pozitif sonuclar aliriz rabbim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…