- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.101
inşallah yok ben Mutluluğu bebeğe bağlamıyorum.rabbim uzun Ömür versin yavruma.fakat Ocak ta ilk tüp denemesini yaptım.o zamandan beri hep bir garip davranıyorum.bende saplantı oldu.allahın. Gücüne gitmesin tabi hormonlar beni çok etkiledi şu anda olduğu gibi .benim aslında test günüm 24 ü ama ben yarın yaptıracağım.benim 6. Gündü .hayırlı olsun tabiArkadasim bu cocugum olmasina ragmen mutlu olamiyorum deme bence canim,allahim ona saglikli bir omur versin hayirli evlat olsun dilerim,bak bizler sadece birtane icin nasil ugrasiyoruz,rabbim sana tattirmis o duyguyu ,insallah ona kardeste gelir ama boyle soyleme canim,benimde persembe insallah pozitif sonuclar aliriz rabbim buyuk
Merhaba bende hollanda dayim. Belcika sinirinda yakinim yani. Bende 41 yasimdan sonra basladim tedaviye suanda 42 nin sonundayim. Son tedavimin sonucunu bekliyorum persembe test gunum. Insallah son kalan dondurulmuslar kismet olacak. Sakin umudunu kesme. Limon suyu neden iciyosun hamilelikte limonun iyi olmadigini biliyorum ben.Merhabalar bende bu topige yeni katilanlardanim.. yasim 39 bitmek uzere ... kisaca hikayemi anlatmak istiyorum.. ben yurtdisinda yasiyorum belcikada...
2006 dan beri evliyiz . Ikinci evliligimiz her ikimizinde.. yakin arkadaslarimdan biri dogum yapana kadar aklimda hic cocuk fikri yoktu.. esimin ilk evliliginden 2 kizi vardi bende istemedigime gore sorun yoktu..
Yil 2012 dunyalar tarlisi bir bebek sevdim arkadasimin bebegi o cocuk bende bebek istegimi korukledi sanki bir kivilcim bir ates dusurdu sanki ... sorun yoktu hemen eylul 2012 de hapi biraktim .. hemen olacakti olmadi ... 6 ay bekledim herkes anca dedi... olmadi ... fazla duramadim .. hemen bi doktora gittim 2012 nisan mayista gelin bir HSG filmi cekelim uzun zamanin hap birikimini kanallardan atalim kanallar kendisine gelsin dedi .. takvime bakti temmuzda hamilelik bekliyorum sizden dedi ... ve oyle oldu sok sok sok oldum ... hemen testler vs .. ama bebisimin kalbi 9.haftada durdu.. bu doktorum devamli burada belcikada kalmadigi icin baska bir doktor takip ediyordu.. fitille dusurmek zorunda kontroller vs 3 ay gecti ama hastalanmiyirdum ... bu sefer baska bir prof olan dr a gittim hemen ameliyat dedi icimde kordondan parca kalmis... 8 kasim 2013 aldılar 1 ay sonrada reglim geldi hersey normale döndü. . Kendinden gebelik olur dediler cunku hersey olmasi gerektigi gibi dediler olmadi olmadi ... 2013 te 3 asilama denedim olmadi...
Herkes vakit kaybetme tup bebek dedi..avrupanin iyi hastanelerinden bu konuda özellikle oraya git dediler dr tavsiye ettiler gittim..
Buradan arastirdiklarimla birseylerde ogrenmeye basladim.. ama cokda onemini anlamadim.. once histerekopi yapildi hersey temiz dediler.. baslayabiliriz dediler...
1.IVF denememde uzun protokolle 3 yumurta toplandi 3 de dollendi 2 si transfer oldu .. kalan 1 dondurulamadi.. sonyc negativ
2.IVF de 10 yumurta toplandi kisa protokolle .5 i dollendi 2 si transfer edildi.gerisi dondurulamadi.. kimyasal gebelik olustu ...
3.cuye baslamadan dusunmeye basladim..neden dondurulmuyor demekki 5.gune gitmiyorlar. .neden gitmiyorlar buyuk olasilik yumurta kalitesiz .. hemen kurler ve vitaminler kullanmaya basladim..
Ampul halinde ari sutu+zencefil ve ginseng , limon suyu her sabah , maca powder ve bugday cim tohumu tozu icmeye basladim..beraberinde folik asit ,e vitamin ve Q10 ve aspirin aliyirdum.. bunlarin hepsini arastirarak buldum
3.IVF basladi .. 7 tane iyi kalite yumurta toplandi ..7 side dollendi .. 2 si transfer edildi 2 si hemen donduruldu *ki bu beni nasil mutlu etti anlatamam* ama gerisi cop oldu.. bu arada sonuc negativ ..
Simdi dondurulmuslarimla deneme yapilacak ama hem ara verdik hemde dr um bazi testler tetkikler yapicaz dedi..onu bekliyorum. .
Acaba ne gibi seylere bakilmasi lazim ??
Ikincisi 3.u de tutmadiginda dr um bana kanin cok sivi cikti garip dedi ... acaba limon suyu aspirin ictigimden mi oldu? Bilgisi olan var mi bunun hakkinda ??
Birde tavsiyeleriniz varsa ogrenebilir miyim ???
Sevgiyle kalin arkadaslar...
Ben persembe test yapacam. Senin hangi gundu?Test günü bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız?kuddüs sizin adınıza çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nas
aslinda bazen dusunuyorum ... bu kadar vitamin beslenmeye dikkat etmeler vs vs bana bos gibi geliyor.. nedeni ne gelince National Geografic de bir program var denk gelen olmustur Saniye de 4 bebek diye .. Hindistan da Avrikada kadinlar doguruyorlar bizim beslendigimiz aldigimiz vitaminleri mi aliyorlar allah askina yaaa .. baska bir sistem var bizlerde bozuk olan benceee
Selamlar aybikecim .. cok uzakta degiliz gercekten cok sevindim.. brukseldeyim bende..arkadaslara ekliyim seni...Merhaba bende hollanda dayim. Belcika sinirinda yakinim yani. Bende 41 yasimdan sonra basladim tedaviye suanda 42 nin sonundayim. Son tedavimin sonucunu bekliyorum persembe test gunum. Insallah son kalan dondurulmuslar kismet olacak. Sakin umudunu kesme. Limon suyu neden iciyosun hamilelikte limonun iyi olmadigini biliyorum ben.
Bu arada insallah guzel haberler alirsin ... tedavide hangi protokol ve ilaclar kullandilar ?? Bende sebepsiz infertilité suan icin sizinkisi de aynı midir ..Merhaba bende hollanda dayim. Belcika sinirinda yakinim yani. Bende 41 yasimdan sonra basladim tedaviye suanda 42 nin sonundayim. Son tedavimin sonucunu bekliyorum persembe test gunum. Insallah son kalan dondurulmuslar kismet olacak. Sakin umudunu kesme. Limon suyu neden iciyosun hamilelikte limonun iyi olmadigini biliyorum ben.
Canimmm esnacan insallah ugurlu gelirim sayfayada hamisss haberini alirimmm ..İnşalla
inşallah yok ben Mutluluğu bebeğe bağlamıyorum.rabbim uzun Ömür versin yavruma.fakat Ocak ta ilk tüp denemesini yaptım.o zamandan beri hep bir garip davranıyorum.bende saplantı oldu.allahın. Gücüne gitmesin tabi hormonlar beni çok etkiledi şu anda olduğu gibi .benim aslında test günüm 24 ü ama ben yarın yaptıracağım.benim 6. Gündü .hayırlı olsun tabi
Amin kuzum insallahSağolun arkadaşlar,mücadelemi bırakmıyorum,bakalım Allah bize en kısa zamanda sağlıklı ,eli ayağı düzgün,hayırlı evlatlar verip kucağımıza almayı nasip etsin..
Hosgeldin aramiza yarin insallahhh mujdeyi verirsinnn rabbim yüzünü güldürsünnGünaydin arkadaşlar,transferim gercekleşti 5.gunumdeyim,topige bakmamistim kac gundur,masallah herkesin enerjisi tavanda,bol gulucuk,kahkalara,bu kadar articik articik olmayi nasil başariyosunuz hayranim sizeeben evde dinleniyorum dun sanki cok belirtim varken bugun sanki hiiiic bir sey yok gibi hissediyorum,bu gelgitler cok zor,dun goguslerim daha şisti sanki bu sabah kücülmüsler,dün kendimi evet evet oldu bu sefer diye pozitifken bugun yinemi olmadi icimde hicbisey yok sanki diye kurup duruyorum,hadi tecrübeli arkadaşlar napcam ben 23 temmuza kadaaar♡♡
Bu tedaviide insallah kuzumm bebiş gelsinnAyin 23 de testi yapmayi dusunuyorum
14 gun sonra yap dediler ama 12 gun yeterli bence. Ben gecen yil ilk tup bebegim tutmustu ama maalesef rahmimdeki miyom yuzunden kaybettim. Uc ay once ameliyat oldum aldirdim miyomu. Bakalim kismet simdi. Senin bir kizinmi var? Burdami yaptirdin tedavini?
Ben geldiiiimmm hehhhh antalya yanıyo yangın varrr klima bile faydasızzgunaydiiiiin sicak ankaradan offff deli sicak hem de.....
Hosgeldin aramiza yarin insallahhh mujdeyi verirsinnn rabbim yüzünü güldürsünn
Limon suyunu surdan duymustum. babam bobrek nakli olmustu, bobrek nakli olan kisilerde hamile diyeti uygulanir cunku vucuda yeni bir organin adapde olmasi bir bebekle ayniymis. ve babama limon kesinlikle yasakti bobrek iyice tutunana kadar. ben ordan duydugum icin pek kullanmiyorum.Selamlar aybikecim .. cok uzakta degiliz gercekten cok sevindim.. brukseldeyim bende..arkadaslara ekliyim seni...
Limon suyunu bol C vitamini var diye birde kan.pihtilasmasi falan varsa yardimci olsun diye içiyordum. ..gercekten zararli mi bu limon suyu yaa ???
Ben ilaclar disinda baska birsey kullanmadim. Yumurta gelistirme zamani Menepur, Fostimonset ve triptofem kullandim. Ilk tedavimde 5 yumurta toplandi ikisi dollendi. iki Tane taransver oldu hamile kaldim gecen yil eylul ayinda yapmistim. Sonuc pozitif oldu fakat maalesef zor bir hamilelikten sonra 18. haftada kizimi kaybettim. Rahmimde miyom vardi sonra ameliyat olup aldirdim uc ay once. simdi ikinci tedavimi oldum.Bu arada insallah guzel haberler alirsin ... tedavide hangi protokol ve ilaclar kullandilar ?? Bende sebepsiz infertilité suan icin sizinkisi de aynı midir ..
Tedavi sekillerini merak ettim farklilik var mi diye ..kendi uyguladigin birseyler kurler varmi yada destek ilac tavsiye edebilecegin?
Kuzum limon fazla tüketme bide aspirin kullanıyorsan bendede kan sıvı cıktı ama bende bi 3 ay kullaniyordum arada limonda ama dr tedavi sırasinda kullan aspirin dedi pırtılaşma yoksa kullanma arad bisey olmazSelamlar aybikecim .. cok uzakta degiliz gercekten cok sevindim.. brukseldeyim bende..arkadaslara ekliyim seni...
Limon suyunu bol C vitamini var diye birde kan.pihtilasmasi falan varsa yardimci olsun diye içiyordum. ..gercekten zararli mi bu limon suyu yaa ???
Canım ya takip ediyorumda her ay yumurta takipdesin ilaç kullanmadanmı yapıyor dr merak ettimYine boş çıktı folikül.
Ay canım ya icimiz acıya acıya tedavi yapıyoz senin sonuc hayırlısiyla cıksa bebiş olsa sana, rabbim kurban oldugum çaremizi dermanımızı versin dualarmseninle kuzummm hadii bu sefer olsun insallahLimon suyunu surdan duymustum. babam bobrek nakli olmustu, bobrek nakli olan kisilerde hamile diyeti uygulanir cunku vucuda yeni bir organin adapde olmasi bir bebekle ayniymis. ve babama limon kesinlikle yasakti bobrek iyice tutunana kadar. ben ordan duydugum icin pek kullanmiyorum.
Ben ilaclar disinda baska birsey kullanmadim. Yumurta gelistirme zamani Menepur, Fostimonset ve triptofem kullandim. Ilk tedavimde 5 yumurta toplandi ikisi dollendi. iki Tane taransver oldu hamile kaldim gecen yil eylul ayinda yapmistim. Sonuc pozitif oldu fakat maalesef zor bir hamilelikten sonra 18. haftada kizimi kaybettim. Rahmimde miyom vardi sonra ameliyat olup aldirdim uc ay once. simdi ikinci tedavimi oldum.
Bu tedavide yine bes yumurta toplandi dort tane embriyo olustu ikisi donduruldu ikisi tranfer oldu. Simdi ilac olarak ultragestan kullaniyorum. 12. gun bugun son gun ilacin. fakat turkiyede progestan hormonu ilacini uzun sure kullaniyolar fakat bana gecen hamileligimde cok fazla kanamam oldugu halde vermediler yinede. Artik kim dogru yapiyo onuda bilemiyorum. Yarin buyuk gunum. Kendimi hamile olarak hissediyorum hissetmesine fakat benim korkularim saglikli bir cocuk dogurana kadar bitmez cunku cok yakin zamanda cok kotu tecrubelerim var.
Dilerim bu son dondurulmuslarin senin kismetin olur insallah..
Ya sebebsiz diye senelerimi yediler benim kuzum şimdi adamın spermleri ileri hiç yok ondan bendede yumurta az ondan ...aslinda sebeb var artık etrafa bakıyorumda erkeklerde bence sebebsizler bence adamlarada iyice bakılmalıBu arada insallah guzel haberler alirsin ... tedavide hangi protokol ve ilaclar kullandilar ?? Bende sebepsiz infertilité suan icin sizinkisi de aynı midir ..
Tedavi sekillerini merak ettim farklilik var mi diye ..kendi uyguladigin birseyler kurler varmi yada destek ilac tavsiye edebilecegin?
Limon suyunu surdan duymustum. babam bobrek nakli olmustu, bobrek nakli olan kisilerde hamile diyeti uygulanir cunku vucuda yeni bir organin adapde olmasi bir bebekle ayniymis. ve babama limon kesinlikle yasakti bobrek iyice tutunana kadar. ben ordan duydugum icin pek kullanmiyorum.
Ben ilaclar disinda baska birsey kullanmadim. Yumurta gelistirme zamani Menepur, Fostimonset ve triptofem kullandim. Ilk tedavimde 5 yumurta toplandi ikisi dollendi. iki Tane taransver oldu hamile kaldim gecen yil eylul ayinda yapmistim. Sonuc pozitif oldu fakat maalesef zor bir hamilelikten sonra 18. haftada kizimi kaybettim. Rahmimde miyom vardi sonra ameliyat olup aldirdim uc ay once. simdi ikinci tedavimi oldum.
Bu tedavide yine bes yumurta toplandi dort tane embriyo olustu ikisi donduruldu ikisi tranfer oldu. Simdi ilac olarak ultragestan kullaniyorum. 12. gun bugun son gun ilacin. fakat turkiyede progestan hormonu ilacini uzun sure kullaniyolar fakat bana gecen hamileligimde cok fazla kanamam oldugu halde vermediler yinede. Artik kim dogru yapiyo onuda bilemiyorum. Yarin buyuk gunum. Kendimi hamile olarak hissediyorum hissetmesine fakat benim korkularim saglikli bir cocuk dogurana kadar bitmez cunku cok yakin zamanda cok kotu tecrubelerim var.
Dilerim bu son dondurulmuslarin senin kismetin olur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?