Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşalla
inşallah yok ben Mutluluğu bebeğe bağlamıyorum.rabbim uzun Ömür versin yavruma.fakat Ocak ta ilk tüp denemesini yaptım.o zamandan beri hep bir garip davranıyorum.bende saplantı oldu.allahın. Gücüne gitmesin tabi hormonlar beni çok etkiledi şu anda olduğu gibi .benim aslında test günüm 24 ü ama ben yarın yaptıracağım.benim 6. Gündü .hayırlı olsun tabi

Merhaba bende hollanda dayim. Belcika sinirinda yakinim yani. Bende 41 yasimdan sonra basladim tedaviye suanda 42 nin sonundayim. Son tedavimin sonucunu bekliyorum persembe test gunum. Insallah son kalan dondurulmuslar kismet olacak. Sakin umudunu kesme. Limon suyu neden iciyosun hamilelikte limonun iyi olmadigini biliyorum ben.

bende izlemiştim, zır zır ağlayarak :))) kadınlrı resmen normal doğum için zorluyorlardı, tebrik etmeli kadınları..çok zor şartlarda doğum yapıyorlardı, ben bile korkmuştum...

Selamlar aybikecim .. cok uzakta degiliz gercekten cok sevindim.. brukseldeyim bende..arkadaslara ekliyim seni...
Limon suyunu bol C vitamini var diye birde kan.pihtilasmasi falan varsa yardimci olsun diye içiyordum. ..gercekten zararli mi bu limon suyu yaa ???

Bu arada insallah guzel haberler alirsin ... tedavide hangi protokol ve ilaclar kullandilar ?? Bende sebepsiz infertilité suan icin sizinkisi de aynı midir ..
Tedavi sekillerini merak ettim farklilik var mi diye ..kendi uyguladigin birseyler kurler varmi yada destek ilac tavsiye edebilecegin?

Canimmm esnacan insallah ugurlu gelirim sayfayada hamisss haberini alirimmm ..

Hosgeldin aramiza yarin insallahhh mujdeyi verirsinnn rabbim yüzünü güldürsünn

Bu tedaviide insallah kuzumm bebiş gelsinn
gunaydiiiiin sicak ankaradan offff deli sicak hem de.....
Ben geldiiiimmm hehhhh antalya yanıyo yangın varrr klima bile faydasızz
Çalışmak zor geliuor okadar sıcakki bilgisayardan gözlerim kızardı
Ayyyy tatilll cok güzelll dinlenmekk baya iyi geldiii yaaaa
Bomba gibi döndümmmm canlarım

esnacan
E elifdemirelif Aybikeeee ooo kızlar gün sayıyoolarrrr hadi bismillahh ayyy bende heyecanlandımm
Yakın arkadaşım tüp bebek tedavisiyle hamile darısı bize hepimize insallah
Arada yıkılmalar olabiliyor ama ayaga kalkmak lazımm bu yola baş koyduk bizz hadii en azından altternatif tıp deneyinn tahlil sonucunuzu götürün baksınlarr hahhh ben şuan öyleyimmm napak
Tüp bebek bi dünya para ve artık korkuyorumda 3 ay böyle bakacamm bi
RABBiM hertürlü veriyor
Kendi haline bırakmayınn bi karışım deneyinn
B belki37 kuzum naptın son gelismeler ney
2220 sende kacak oldun gene arada yaz

Limon suyunu surdan duymustum. babam bobrek nakli olmustu, bobrek nakli olan kisilerde hamile diyeti uygulanir cunku vucuda yeni bir organin adapde olmasi bir bebekle ayniymis. ve babama limon kesinlikle yasakti bobrek iyice tutunana kadar. ben ordan duydugum icin pek kullanmiyorum.
Ben ilaclar disinda baska birsey kullanmadim. Yumurta gelistirme zamani Menepur, Fostimonset ve triptofem kullandim. Ilk tedavimde 5 yumurta toplandi ikisi dollendi. iki Tane taransver oldu hamile kaldim gecen yil eylul ayinda yapmistim. Sonuc pozitif oldu fakat maalesef zor bir hamilelikten sonra 18. haftada kizimi kaybettim. Rahmimde miyom vardi sonra ameliyat olup aldirdim uc ay once. simdi ikinci tedavimi oldum.
Bu tedavide yine bes yumurta toplandi dort tane embriyo olustu ikisi donduruldu ikisi tranfer oldu. Simdi ilac olarak ultragestan kullaniyorum. 12. gun bugun son gun ilacin. fakat turkiyede progestan hormonu ilacini uzun sure kullaniyolar fakat bana gecen hamileligimde cok fazla kanamam oldugu halde vermediler yinede. Artik kim dogru yapiyo onuda bilemiyorum. Yarin buyuk gunum. Kendimi hamile olarak hissediyorum hissetmesine fakat benim korkularim saglikli bir cocuk dogurana kadar bitmez cunku cok yakin zamanda cok kotu tecrubelerim var.
Dilerim bu son dondurulmuslarin senin kismetin olur insallah..

Kuzum limon fazla tüketme bide aspirin kullanıyorsan bendede kan sıvı cıktı ama bende bi 3 ay kullaniyordum arada limonda ama dr tedavi sırasinda kullan aspirin dedi pırtılaşma yoksa kullanma arad bisey olmaz

Ay canım ya icimiz acıya acıya tedavi yapıyoz senin sonuc hayırlısiyla cıksa bebiş olsa sana, rabbim kurban oldugum çaremizi dermanımızı versin dualarmseninle kuzummm hadii bu sefer olsun insallah

Ya sebebsiz diye senelerimi yediler benim kuzum şimdi adamın spermleri ileri hiç yok ondan bendede yumurta az ondan ...aslinda sebeb var artık etrafa bakıyorumda erkeklerde bence sebebsizler bence adamlarada iyice bakılmalı
Ben kürleri şimdilik bıraktım her ayda olmuyor
Adama çalışıyorumm 90 günde sperm yenileniyo ileri hareket icin şifaci otcu bi adam vardı eskiden beri onun çayları ve karışımları deniyoruz kereviz erkekte iyi geliyormuş karışımlı kereviz tohumlu çayy bakalım 2 ayımız kaldı sperm tahlil yenileyecek ne cıkacak ozamn bende akapunktur yaptıracagım ama ileri hareket olursa , ah gülüm işte herşeyden meded umuyozz

Aybikecimmm insallah bugun guzel haberler alirsin ... yasadigin tecrubene gercekten cok uzuldum ... bende senin gibi tedavi disinda 2013 de hamile kaldim gerci benimji 9. haftada kalbi durdu ama cok agir gelmisti .. kimbilir sen ne kadar uzuntuler sikintilar cektin .. Allah yardimcimiz oldun gercekten ... ... benim dr umda Utregeston veriyor fitil hamile kalinsa bile 12.hafta bitimine kadar devam diyor ... Neyse canimcim sen simdi telaslisindir streslisindir senden bir haber gelsin yine yazisiriz... seni cok cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…