Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aynen sana katiliyoum yase ... yoruluyor bir donem sonra insan ... ileri hareketligili de en iyi keciboynuzu pekmezi ve suyu diyorlar ... benim burada bir arkadasin boyleydi tam doktora gidecekleri zaman ona bahsettim bundan hep okuyorum ister istemez .. 2 ay yaptilar simdi arka arkaya 2 tane bebisleri oldu ... keciboynuzunu da atlama derim ben .. cok hizli bir sekilde yukseltiyor diyor kullanan kisiler .. testlerde hemen belli oluyormus hareketlilik sayisindaki artis ..

Inan bazen diyorum ki kendi kendime kontrollerde testler de Rabbim sorun neyse cikar onumuze .. birsey ciksinda bilelim diye insan dua eder mi yaaaa Bilmeden birsey yok denilerek git gel yapmakta yipratiyor ne oldugunu bilsek en azindan onun uzerine odaklaniriz o da yok ... Hayirlisi diyorum artik baska da birsey demiyorum ... Moralimi yukseltmek icin 40 yasini asmis basarili olmus hikayeleri okuyorum moral oluyor bari

Canım evet sebebsiz olmuyordu sebeblide, olmuyor takdir Allahın
kecıboynuzu kürü yaptım 90 gün ama sperm artırıcı ileri harekete iyi gelmiyo bizim spermler cok ama ileri olmayınca işe yaramıyor mesur macunu alayımm bide diyomm hahhh ne varsa eski usulde var
bizede kısmet işlem ya tutarsa, WishhDuygu hahh kualkları cınlayasıca aklıma geldi tatilde hatunnn insallah bebis yapıp dönerr hehhh inşallahh

kelebekcim selamlar su incir kurunu denedin mi daha onceden ??? bos folikulu olupta kullanan arkadaslar hep iyi sonuclar aldilar
yok denemedim denk gelmedi bir türlü yani adetliyken hep tedaviye başladığım için,bakalım bu ay denerim belki adetle başlanıyoduya onda dimi

Canım ya takip ediyorumda her ay yumurta takipdesin ilaç kullanmadanmı yapıyor dr merak ettim
Takviye ilaclar biestron falan selenyum qenzim kullaniyormusun
evet canım 8 aydır her ay takipteyim bazı genelde hep iğne ile tedavi oldum benim doktorum ek tedaviler vermiyor vitamin filan yani.biesteron dediğin dhea ise onu almadım bilerek ben aynı zamanda lupus hastasıyım çünkü zaaralı bana,

Yine boş çıktı folikül.

Canım benim ne diyeyim bilmiyorum ki!!!
Bir önerim olabilir sadece,
İbrahim Saraçoğlu'nun incir kirü ve Hayıt tohumu kürü var muhakkak onları bi kaç ay dene canım..
Senin durumda olup güzel sonuçlar alan o kadar insan duydum ki..
Rabbim tez vakit yüzünü güldürsün artık..

Bak icime doguyor yakında güzel haber alacaz senden hadi hayırlisı
Ama klomen kullanmada çörek otu tavsiyemetmistim diye hatırlıyorum sana dene alternatif tıp yani

Hayatım bizde şimdi spermden ötürü Saraçoglu nun karışımına başlayacagız.. Büyük mucizeler alan insanlar var gerçekten..
Sitesinden girip bakabilirsin ürün kodu 038 diye arat çıkıyor. Normalde 5 aşamadan oluşuyor.. Her aşama 2.5 ay sürüyormuş..
Ve ilk aşamada hem sayı olarak hem morfoloji olarak artış gören hatta 0'dan çogaltan insanlar var..
Muhakkak dene canım bizde deneyeceğiz..

Burdayım kuzum işimin başında :)
Belim agrıyor pek tadım yok bu aralar
Karamel kuzumm benimm bak sende biseyy yokk gercekten kocana yiyebilecegi bir karışım yap 90 gün ara verm90 gün tekrar yani kuzumm pes etme hem bizdende gencsin hicccc yılmak yokk yaaa biz napakk umut ekip bekliyoruz her seferinde yok yokkk bi silkelennn tamam cocuk cocuk degil herseyy ama elden gelenleri yapalımm bi zahmett , kuzumm biliyorummm herseyiii ama o duygu sarmasin seni kov, onu başındann hemenn hahhhh hatırladım da ilk topikteki enerjini hemen onu cıkart icinden nereye koyduysann neşenide gelsin hemenn canımmm aaaa bızdıkım benimm ya
Napakkk yanii bu rabbimdenn bunu bilince yetiyorr ama rabbim ol deyince oluyor herseyyy
Tedbirini all ama kendine eziyet etmeee
Emin olun başka sınavlar var hayatta rabbim başka dert vermesin sınavını gecenlerden eylesinn canlarımmm

Hahh kuzum ben sana sen bana yazmışsınn tamamm portakales bomba olmuş
Portakal canım cekti benim koca aldırmadı ilaçlı mevsiminde yenir diye hahh bi tuhaf adamm

Benim gittigim bu şifacı adamda başkalarının tahlilleri bile gösterdi 3 ay öncesi sonrası diye bakalımm bir inançla başladık ama tüpden önce şans artırmak icin şifacıya kalsa tüp bebek boşuna sperm kaliteli olmayınca benim 3 düşük varya onun sebebi spermdendir diyorr ve ileri harekett ısrarla 40 olmalı dediii nasıl olacaksa
Ama hic bir dr bu kadar acik anlatmadı bana kafama yattı bakalım nasippppp insallahhh

Yapmaya çalışıyorum birazcık bişiler işte :))
Hergün aynı olunca sıkıcı oluyor hayat tabi ama bunada şükür..
Bu ülkede bugünde hayattayız demek bile bir lütuf zaten..
Rabbim yüzlerimizi güldürsün canım..

Evet canımm bencedee uzunca bi süre bunu deneyin.. Sende incir mincir kürlerini yap iki elden sarılalım vallahii..
Ne varsa eskilerde var bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…