- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.121
kelebekcim selamlar su incir kurunu denedin mi daha onceden ??? bos folikulu olupta kullanan arkadaslar hep iyi sonuclar aldilarYine boş çıktı folikül.
aynen sana katiliyoum yase ... yoruluyor bir donem sonra insan ... ileri hareketligili de en iyi keciboynuzu pekmezi ve suyu diyorlar ... benim burada bir arkadasin boyleydi tam doktora gidecekleri zaman ona bahsettim bundan hep okuyorum ister istemez .. 2 ay yaptilar simdi arka arkaya 2 tane bebisleri oldu ... keciboynuzunu da atlama derim ben .. cok hizli bir sekilde yukseltiyor diyor kullanan kisiler .. testlerde hemen belli oluyormus hareketlilik sayisindaki artis ..Ya sebebsiz diye senelerimi yediler benim kuzum şimdi adamın spermleri ileri hiç yok ondan bendede yumurta az ondan ...aslinda sebeb var artık etrafa bakıyorumda erkeklerde bence sebebsizler bence adamlarada iyice bakılmalı
Ben kürleri şimdilik bıraktım her ayda olmuyor
Adama çalışıyorumm 90 günde sperm yenileniyo ileri hareket icin şifaci otcu bi adam vardı eskiden beri onun çayları ve karışımları deniyoruz kereviz erkekte iyi geliyormuş karışımlı kereviz tohumlu çayy bakalım 2 ayımız kaldı sperm tahlil yenileyecek ne cıkacak ozamn bende akapunktur yaptıracagım ama ileri hareket olursa , ah gülüm işte herşeyden meded umuyozz
Canım evet sebebsiz olmuyordu sebeblide, olmuyor takdir Allahınaynen sana katiliyoum yase ... yoruluyor bir donem sonra insan ... ileri hareketligili de en iyi keciboynuzu pekmezi ve suyu diyorlar ... benim burada bir arkadasin boyleydi tam doktora gidecekleri zaman ona bahsettim bundan hep okuyorum ister istemez .. 2 ay yaptilar simdi arka arkaya 2 tane bebisleri oldu ... keciboynuzunu da atlama derim ben .. cok hizli bir sekilde yukseltiyor diyor kullanan kisiler .. testlerde hemen belli oluyormus hareketlilik sayisindaki artis ..
Inan bazen diyorum ki kendi kendime kontrollerde testler de Rabbim sorun neyse cikar onumuze .. birsey ciksinda bilelim diye insan dua eder mi yaaaaBilmeden birsey yok denilerek git gel yapmakta yipratiyor ne oldugunu bilsek en azindan onun uzerine odaklaniriz o da yok ... Hayirlisi diyorum artik baska da birsey demiyorum ... Moralimi yukseltmek icin 40 yasini asmis basarili olmus hikayeleri okuyorum moral oluyor bari
yok denemedim denk gelmedi bir türlü yani adetliyken hep tedaviye başladığım için,bakalım bu ay denerim belki adetle başlanıyoduya onda dimikelebekcim selamlar su incir kurunu denedin mi daha onceden ??? bos folikulu olupta kullanan arkadaslar hep iyi sonuclar aldilar
evet canım 8 aydır her ay takipteyim bazı genelde hep iğne ile tedavi oldum benim doktorum ek tedaviler vermiyor vitamin filan yani.biesteron dediğin dhea ise onu almadım bilerek ben aynı zamanda lupus hastasıyım çünkü zaaralı bana,Canım ya takip ediyorumda her ay yumurta takipdesin ilaç kullanmadanmı yapıyor dr merak ettim
Takviye ilaclar biestron falan selenyum qenzim kullaniyormusun
oyle sayilir adetin 2. veya 3. gunu basliyorsun .. ihmal etme benceee gercektenyok denemedim denk gelmedi bir türlü yani adetliyken hep tedaviye başladığım için,bakalım bu ay denerim belki adetle başlanıyoduya onda dimi
portakales KUZUMMM
yeteeeeer kuzummm@Eua kuzummm
sara_28 kuzummm kızlar özlendiniz ha ...haberiniz olsunnn
alpcemre hemşomda habersiz bıraktı umarım tatildesijizz hepinizz
Yine boş çıktı folikül.
Bak icime doguyor yakında güzel haber alacaz senden hadi hayırlisıevet canım 8 aydır her ay takipteyim bazı genelde hep iğne ile tedavi oldum benim doktorum ek tedaviler vermiyor vitamin filan yani.biesteron dediğin dhea ise onu almadım bilerek ben aynı zamanda lupus hastasıyım çünkü zaaralı bana,
Canım evet sebebsiz olmuyordu sebeblide, olmuyor takdir Allahın
kecıboynuzu kürü yaptım 90 gün ama sperm artırıcı ileri harekete iyi gelmiyo bizim spermler cok ama ileri olmayınca işe yaramıyor mesur macunu alayımm bide diyomm hahhh ne varsa eski usulde var
bizede kısmet işlem ya tutarsa,WishhDuygu hahh kualkları cınlayasıca aklıma geldi tatilde hatunnn insallah bebis yapıp dönerr hehhh inşallahh
Karamel kuzumm benimm bak sende biseyy yokk gercekten kocana yiyebilecegi bir karışım yap 90 gün ara verm90 gün tekrar yani kuzumm pes etme hem bizdende gencsin hicccc yılmak yokk yaaa biz napakk umut ekip bekliyoruz her seferinde yok yokkk bi silkelennn tamam cocuk cocuk degil herseyy ama elden gelenleri yapalımm bi zahmett , kuzumm biliyorummm herseyiii ama o duygu sarmasin seni kov, onu başındann hemenn hahhhh hatırladım da ilk topikteki enerjini hemen onu cıkart icinden nereye koyduysann neşenide gelsin hemenn canımmm aaaa bızdıkım benimm yaBurdayım kuzum işimin başında :)
Belim agrıyor pek tadım yok bu aralar
Ne şanslisin yavv bi cocuk sevemiyomm rahat rahat senin gibi teyze anne yarısı yanii ..benim yerimede ilkeri minoşu mıncıkla göbüşü öpppppMrhb kızlar kuzuların yanındayım o yüzden gelemediKELEBEK0908 her şey yolundami
Hahh kuzum ben sana sen bana yazmışsınn tamamm portakales bomba olmuşHayatım bizde şimdi spermden ötürü Saraçoglu nun karışımına başlayacagız.. Büyük mucizeler alan insanlar var gerçekten..
Sitesinden girip bakabilirsin ürün kodu 038 diye arat çıkıyor. Normalde 5 aşamadan oluşuyor.. Her aşama 2.5 ay sürüyormuş..
Ve ilk aşamada hem sayı olarak hem morfoloji olarak artış gören hatta 0'dan çogaltan insanlar var..
Muhakkak dene canım bizde deneyeceğiz..
Karamel kuzumm benimm bak sende biseyy yokk gercekten kocana yiyebilecegi bir karışım yap 90 gün ara verm90 gün tekrar yani kuzumm pes etme hem bizdende gencsin hicccc yılmak yokk yaaa biz napakk umut ekip bekliyoruz her seferinde yok yokkk bi silkelennn tamam cocuk cocuk degil herseyy ama elden gelenleri yapalımm bi zahmett , kuzumm biliyorummm herseyiii ama o duygu sarmasin seni kov, onu başındann hemenn hahhhh hatırladım da ilk topikteki enerjini hemen onu cıkart icinden nereye koyduysann neşenide gelsin hemenn canımmm aaaa bızdıkım benimm ya
Napakkk yanii bu rabbimdenn bunu bilince yetiyorr ama rabbim ol deyince oluyor herseyyy
Tedbirini all ama kendine eziyet etmeee
Emin olun başka sınavlar var hayatta rabbim başka dert vermesin sınavını gecenlerden eylesinn canlarımmm
Benim gittigim bu şifacı adamda başkalarının tahlilleri bile gösterdi 3 ay öncesi sonrası diye bakalımm bir inançla başladık ama tüpden önce şans artırmak icin şifacıya kalsa tüp bebek boşuna sperm kaliteli olmayınca benim 3 düşük varya onun sebebi spermdendir diyorr ve ileri harekett ısrarla 40 olmalı dediii nasıl olacaksa
Ama hic bir dr bu kadar acik anlatmadı bana kafama yattı bakalım nasippppp insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?