- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.141
Incir kürü yapamıyom süt hormonu cıkıyor malesef..gögüste dolgun hissedenler yaptırsın prolaktin tahliliEvet canımm bencedee uzunca bi süre bunu deneyin.. Sende incir mincir kürlerini yap iki elden sarılalım vallahii..
Ne varsa eskilerde var bence de...
Incir kürü yapamıyom süt hormonu cıkıyor malesef..gögüste dolgun hissedenler yaptırsın prolaktin tahlili
Ben kereviz karışımından başlayam ama polen var alerjim var işte kaş yapayım derken gözde cıkartmamak lazımm bana en iyi cörek otu geliyor tarcın cörekotu keten tohumu karışım var arad unutmazsam alıyorumm ama yumurta gelisımine kadar sonra bırak 15 gün kullanım bize yetiyorr hayıt tohumu aldım adamın spermleri düzelmeden kullanmayım dedimm bakalım agustosa toptann macun lanacazz hahhhh hahhh
sağol canım inşallah,denedim neler neler ama maalesefBak icime doguyor yakında güzel haber alacaz senden hadi hayırlisı
Ama klomen kullanmada çörek otu tavsiyemetmistim diye hatırlıyorum sana dene alternatif tıp yani
maalesef değil canım,opu vardı bugün boş çıktı.Mrhb kızlar kuzuların yanındayım o yüzden gelemediKELEBEK0908 her şey yolundami
Ah canım manyak gibi oldum .ama ben anlamıştım olmadığını hissettim.herşey çok iyiydi ama olmadı.bugün pazarda gezerken öğrendim.algıda seçicilik herkes hamile daha bi kötü oldum.uzun protokol oldu benim çok yordu .ama isyan yok Rabbim evladıma sağlık versin kaderimizde ne varsa onu yaşayacağızesnacan kuzumm ya sözler kafi gelmez şuan .seni seviyoruz be gülüm ,rabbim yakın zamanda nasip etsinn .moral bozmak yokk bitkiselde care arıyozz bakk
bende çok üzgünüm belkide artık tek embiyomu transfer edip bırakmalıyım bu işi.Canım benim ne diyeyim bilmiyorum ki!!!
Bir önerim olabilir sadece,
İbrahim Saraçoğlu'nun incir kirü ve Hayıt tohumu kürü var muhakkak onları bi kaç ay dene canım..
Senin durumda olup güzel sonuçlar alan o kadar insan duydum ki..
Rabbim tez vakit yüzünü güldürsün artık..
kıyamam ne Ümitler Allah'ım hepimize yardı. Etsinmaalesef değil canım,opu vardı bugün boş çıktı.
Hiç üzülmeyim belki bir tanede vardır kısmetbende çok üzgünüm belkide artık tek embiyomu transfer edip bırakmalıyım bu işi.
Aminn,çok zor bu işler ya,çok yıprandım 8 aydır aralıksızK
kıyamam ne Ümitler Allah'ım hepimize yardı. Etsin
Ahhhh şu an o kadar doluyum ki dışarı çıkıp bağırmak istiyorum.sizi çok iyi anlıyorum.Aminn,çok zor bu işler ya,çok yıprandım 8 aydır aralıksız
Aynen canım rabbim evladına saglıkla anali babali ömür versinn..yok yok isyan misyann belki adamdadır biz hep bizde biliyordukk dr normal deyip gecıctirdi ürologa zorla gönderdimm ciddi almadı ama şimdi adamı ota gömuyorum resmen hahh seninki hepimizinki aynı hormonlardan da adamlar göze fakli gözüküyor nedense hahh boş ver evladına sarılll kısmetse kardeşde gelecekk gelecekkk hormon ilacları 6 ay etkili derler bende beklemiştimm 8 ayda hamile kalmıstımmm rabbim dogurmayı nasip etsinn insallah kzumm ayları boş geçmeAh canım manyak gibi oldum .ama ben anlamıştım olmadığını hissettim.herşey çok iyiydi ama olmadı.bugün pazarda gezerken öğrendim.algıda seçicilik herkes hamile otha bi kötü oldum.uzun protokol oldu benim çok yordu .ama isyan yok Rabbim evladıma sağlık versin kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız
bende çok üzgünüm belkide artık tek embiyomu transfer edip bırakmalıyım bu işi.
Ahhhh kızlar bu adamlar pek Gamsız benim sonuç 11.30 da belli oldu.kocayı Aradım.burası kalabalık dedi .ahaaaa daha aramadı.erkek işte be aramadı.ayyyy boşuna yırtıyoruz kendimizi
Kuzum tekbaşına deneme adamla dene sorun kimde önemli ama tam belli degilll bakk eminimm şuraya yazıyorum ilerde adamlarla aynı anda tedavi yapacaklarr baya bi sperm bozuklugu var ve tuhafki dr sperm taaliline bakamıyorr inan ben internetten daha iyi dr görmedimm hehhh yakında prof olacazz yoksa seneler gitti bileesağol canım inşallah,denedim neler neler ama maalesef
Amin insallah.. Ne guzeel dua ettin oyleAy canım ya icimiz acıya acıya tedavi yapıyoz senin sonuc hayırlısiyla cıksa bebiş olsa sana, rabbim kurban oldugum çaremizi dermanımızı versin dualarmseninle kuzummm hadii bu sefer olsun insallah
Sen boyle azim ettikce ugrastikca allahim senin emeklerini geri cevirmeyecektir. Insallah en yakin zamanda verecek kucagina bebegini. Birazcik daha zamani var demekki bebeginin bu dunyaya gelmesine.Ya sebebsiz diye senelerimi yediler benim kuzum şimdi adamın spermleri ileri hiç yok ondan bendede yumurta az ondan ...aslinda sebeb var artık etrafa bakıyorumda erkeklerde bence sebebsizler bence adamlarada iyice bakılmalı
Ben kürleri şimdilik bıraktım her ayda olmuyor
Adama çalışıyorumm 90 günde sperm yenileniyo ileri hareket icin şifaci otcu bi adam vardı eskiden beri onun çayları ve karışımları deniyoruz kereviz erkekte iyi geliyormuş karışımlı kereviz tohumlu çayy bakalım 2 ayımız kaldı sperm tahlil yenileyecek ne cıkacak ozamn bende akapunktur yaptıracagım ama ileri hareket olursa , ah gülüm işte herşeyden meded umuyozz
haklısın canım,eşte sorun yok bizde yani sprem testi bunu söylüyor,bakalım artık kısmet...Kuzum tekbaşına deneme adamla dene sorun kimde önemli ama tam belli degilll bakk eminimm şuraya yazıyorum ilerde adamlarla aynı anda tedavi yapacaklarr baya bi sperm bozuklugu var ve tuhafki dr sperm taaliline bakamıyorr inan ben internetten daha iyi dr görmedimm hehhh yakında prof olacazz yoksa seneler gitti bilee
Sonuc negatifmi simdi tam anliyamadim kesinmi? ben yarin saniyodum senin testi. Bu sefer olmazsa birdahaki seferde olur uzulme sakin. Nasip o zamana demekkiAh canım manyak gibi oldum .ama ben anlamıştım olmadığını hissettim.herşey çok iyiydi ama olmadı.bugün pazarda gezerken öğrendim.algıda seçicilik herkes hamile daha bi kötü oldum.uzun protokol oldu benim çok yordu .ama isyan yok Rabbim evladıma sağlık versin kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız
AYYY YAAA HAYIRLISI INSALLAH ... MORALI SIFIRDIR SIMDI ONUN ... INSALLAH HEMEN TOPARLAR KENDINI ESNACANesnacan malesef negatif sonuç almış kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?