Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canımm bencedee uzunca bi süre bunu deneyin.. Sende incir mincir kürlerini yap iki elden sarılalım vallahii..
Ne varsa eskilerde var bence de...
Incir kürü yapamıyom süt hormonu cıkıyor malesef..gögüste dolgun hissedenler yaptırsın prolaktin tahlili
Ben kereviz karışımından başlayam ama polen var alerjim var işte kaş yapayım derken gözde cıkartmamak lazımm bana en iyi cörek otu geliyor tarcın cörekotu keten tohumu karışım var arad unutmazsam alıyorumm ama yumurta gelisımine kadar sonra bırak 15 gün kullanım bize yetiyorr hayıt tohumu aldım adamın spermleri düzelmeden kullanmayım dedimm bakalım agustosa toptann macun lanacazz hahhhh hahhh

Olduğu kadar canım strese de sokma kendini boşver..
Allah biliyor ne büyük çabalar harcıyoruz işte dilermm vesile olurlar :)

esnacan kuzumm ya sözler kafi gelmez şuan .seni seviyoruz be gülüm ,rabbim yakın zamanda nasip etsinn .moral bozmak yokk bitkiselde care arıyozz bakk
Ah canım manyak gibi oldum .ama ben anlamıştım olmadığını hissettim.herşey çok iyiydi ama olmadı.bugün pazarda gezerken öğrendim.algıda seçicilik herkes hamile daha bi kötü oldum.uzun protokol oldu benim çok yordu .ama isyan yok Rabbim evladıma sağlık versin kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız

bende çok üzgünüm belkide artık tek embiyomu transfer edip bırakmalıyım bu işi.

Ahhhh kızlar bu adamlar pek Gamsız benim sonuç 11.30 da belli oldu.kocayı Aradım.burası kalabalık dedi .ahaaaa daha aramadı.erkek işte be aramadı.ayyyy boşuna yırtıyoruz kendimizi

Sevgili Kaderdaşlarım!
Türkiye de başlattığımız ve 4.sünü düzenleyeceğimiz AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞUNUN Seminerine tüm kaderdaşlarım ve ilgili uzmanlar davetlimizdir.
Programımız 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Saat: 13:00 da Üsküdar Bulgurlu Semt Konağında gerçekleştirilecektir.
Yemekli bu organizasyonumuzun Salon ve yemek ücretleri sponsorumuz olan Göztepe Medicalpark Hastanesi Tüpbebek Merkezi tarafından karşılanmaktadır.
Bizlere düşen ise her biri kendi alanında uzman ve başarılı ekipten hastalığımızla ilgili geniş bilgi sahibi olmak ve güncel gelişmelerin değerlendirileceği bu kapsamlı seminere katılmaktır.
KONUŞMACILAR VE PROGRAM AKIŞI:
Anka DF (Doğan): AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU Kurucu ve Yöneticisi: Açılış Konuşması, Davetlileri tanıtma ve program akışı.
Yard. Doç. Dr. Aynur Erşahin - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Sorumlusu (Tüp Bebek Uzmanı) - Tüp bebek tedavisinde zor hastaya yaklaşım (Azospermi ve Erken yumurta yetmezliği)
Opr. Dr. Nur Dokuzeylül - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Uzmanı - Düşük yumurta rezervli kadın hastalarda tedavi
Opr. Dr. Betül Görgen - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Uzmanı - Embriyo ve Yumurta dondurulması
MSc. Bio. Ferhat Cengiz - (Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Merkezi Embriyoloji-Androloji Laboratuvar Sorumlusu - Embriyolog): Detaylı sperm analizinin Azospermik vakalarda Önemi ve vaka örneklemeleri.
MSc. Bio. Ferhat Cengiz - (Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Merkezi Embriyoloji-Androloji Laboratuvar Sorumlusu - Embriyolog) - Kaliteli sperme ulaşmada son yaklaşımlar
Celalettin Peru -(Uzman Doktor) Azospermik vakada doğru ilaç ve yardımcı tedavinin ilkeleri. Başarı hikayeleri video vtr ve sunum.
Nurahmet ÖZHAN ( Geleneksel Tıp Uzmanı) : İnsan vücudunda dört ana elementin ( Ateş, Hava, Su, Toprak) dengede olmasını sağlayarak bünyenin kendi kendini tedavi etme sürecinin başarı örnekleri ile sunumu.
NOT 1: 15 Ağustos Cumartesi günü programdan evvel Sabah Kahvaltı programı ve akabinde tekne ile Boğaz turuna katılarak Kaderdaşların tanışıp kaynaşması. Herkes bu güzel etkinliğe davetlidir.
NOT 2: Programa katılacak kaderdaşlarımızın Arslan Ali bey'e (0506 589 9355) isim yazdırmaları gerekmektedir. Sponsorumuz bu sayıya göre yemek organizasyonu yapacaktır.
NOT 3: Biz hastalar olarak hastalığımız konusunda farkındalık yaratmak ve birlikte hareket ederek tedavilerimizin ciddi araştırma konusu olmasını sağlamak amacıyla dernek kurma çalışmaları konusunda tüm hasta arkadaşlarımız ile istişare ve destek toplantısı yapacağız.

Aynen canım rabbim evladına saglıkla anali babali ömür versinn..yok yok isyan misyann belki adamdadır biz hep bizde biliyordukk dr normal deyip gecıctirdi ürologa zorla gönderdimm ciddi almadı ama şimdi adamı ota gömuyorum resmen hahh seninki hepimizinki aynı hormonlardan da adamlar göze fakli gözüküyor nedense hahh boş ver evladına sarılll kısmetse kardeşde gelecekk gelecekkk hormon ilacları 6 ay etkili derler bende beklemiştimm 8 ayda hamile kalmıstımmm rabbim dogurmayı nasip etsinn insallah kzumm ayları boş geçme

bende çok üzgünüm belkide artık tek embiyomu transfer edip bırakmalıyım bu işi.

Canım içinde bulunduğun durum çok yorucu elbette..
Ama ucundaki hedef dediğimiz şey o kadar değerli ki o yüzden bırakmak olmaz..
Ama bir süre ara vermek ve hatta tek embriyo transferinden önce bir süre dinlenmek en doğrusu olur..
Hormonlar stresle çok orantılı olduğundan güzel sonuçta alamıyor olabilirsin..
Bence biraz tatil biraz dinlenme biraz bitkisel tedaviler öneririm..
Daha öncede söylediğim gibi büyük mucizeler yaşayan insanlar var..
Saraçoğlu nun sitesinde ziyaretçi defterini oku bak...
menapoza girip hiç hasta olmayan kadınlar anne olmuş.. Sizin tüp bebekle anne olma imkanınız bile çok zor diyenler anne olmuş.. Biz niye olmayalım..
Olmama ihtimalini de bilip tevekkül ile bu yolları aşarak hepimiz anne olacagız inşallah...
Bilim bugün bunu söylüyor ama ilim hep dua diyor ve garantiliyorsa yılmak yok..
İçini ferah tut canım..
Kocamann sevgilerr sana...

sağol canım inşallah,denedim neler neler ama maalesef
Kuzum tekbaşına deneme adamla dene sorun kimde önemli ama tam belli degilll bakk eminimm şuraya yazıyorum ilerde adamlarla aynı anda tedavi yapacaklarr baya bi sperm bozuklugu var ve tuhafki dr sperm taaliline bakamıyorr inan ben internetten daha iyi dr görmedimm hehhh yakında prof olacazz yoksa seneler gitti bilee

Ay canım ya icimiz acıya acıya tedavi yapıyoz senin sonuc hayırlısiyla cıksa bebiş olsa sana, rabbim kurban oldugum çaremizi dermanımızı versin dualarmseninle kuzummm hadii bu sefer olsun insallah
Amin insallah.. Ne guzeel dua ettin oyle. Allahim hepimizin kucagina bir bebek verir insallah.
Sen boyle azim ettikce ugrastikca allahim senin emeklerini geri cevirmeyecektir. Insallah en yakin zamanda verecek kucagina bebegini. Birazcik daha zamani var demekki bebeginin bu dunyaya gelmesine.

haklısın canım,eşte sorun yok bizde yani sprem testi bunu söylüyor,bakalım artık kısmet...

Sonuc negatifmi simdi tam anliyamadim kesinmi? ben yarin saniyodum senin testi. Bu sefer olmazsa birdahaki seferde olur uzulme sakin. Nasip o zamana demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…