- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.161
Sonuc negatifmi simdi tam anliyamadim kesinmi? ben yarin saniyodum senin testi. Bu sefer olmazsa birdahaki seferde olur uzulme sakin. Nasip o zamana demekki
Canın sağolsun balımmaalesef değil canım,opu vardı bugün boş çıktı.
seve seve mıncıkalrımm öperim koklarımNe şanslisin yavv bi cocuk sevemiyomm rahat rahat senin gibi teyze anne yarısı yanii ..benim yerimede ilkeri minoşu mıncıkla göbüşü öppppp
Benim yarin. ben evde idrar testi yapacam. bizim hastane boyle kan testine gerek yok diyo.Aybikecimmm bende seni merak ettim belli oldu mu sonucun
Ahhhh malesef hala teldeki Kızın sesi kulaklarımda keşke Donmuş olmasaydı bu defteri kapatırdım .ye iç gezAYYY YAAA HAYIRLISI INSALLAH ... MORALI SIFIRDIR SIMDI ONUN ... INSALLAH HEMEN TOPARLAR KENDINI ESNACAN
Evet kesin bugün kan verdim 10. Gün aslında benim 5. Gün olduğu için etken yaptım ama olmadı inşallah senin olumlu olurSonuc negatifmi simdi tam anliyamadim kesinmi? ben yarin saniyodum senin testi. Bu sefer olmazsa birdahaki seferde olur uzulme sakin. Nasip o zamana demekki
Hadi insallah guzel haberler verirsin.. benimde 27 sinde dr la randevum var neler yapicaz nasil bir yol izlemeliyiz konumuzBenim yarin. ben evde idrar testi yapacam. bizim hastane boyle kan testine gerek yok diyo.Aslinda simdide yapabilirim ama yarin dedim yaarini bekliyim. Sabah arkadasim gelecek kahvaltiya yalniz olmuyum sonucu ogrendigimde.
Esnacan seni hepimiz cok iyi anliyoruz ama mucadeleye devam zamanlarimiz belli..deneyebildigimiz kadar denemek sonra ileride keskelerimiz olmasin kuzummm... kacinci denemen bilmiyorum ama bende her seferinde yoruldum diyorum aradan bikac gun geciyor bu seferde su regli gelsede yenisi icin zaman belli olsun belki bu seferkinde yavrumuz gelecek diyorum..emin olki yavrun seni de bekliyor kavusmak istiyor onu eşine ve kendine cagir konus geceleri yattiginda... ben biraz oyle huzur buluyorum sankiAhhhh malesef hala teldeki Kızın sesi kulaklarımda keşke Donmuş olmasaydı bu defteri kapatırdım .ye iç gez
Bu sefer olacak insallah. Icime oyle doguyo.Hadi insallah guzel haberler verirsin.. benimde 27 sinde dr la randevum var neler yapicaz nasil bir yol izlemeliyiz konumuz4.cuye baslamadan herseye tum ameliyatlara varim dicem bakalim ne dicek suratinu merak ediyorum catladi bu kadın dicek kesin
İnsallah insallah hepimizin olacakAmin insallah.. Ne guzeel dua ettin oyle. Allahim hepimizin kucagina bir bebek verir insallah.
Sen boyle azim ettikce ugrastikca allahim senin emeklerini geri cevirmeyecektir. Insallah en yakin zamanda verecek kucagina bebegini. Birazcik daha zamani var demekki bebeginin bu dunyaya gelmesine.
esnacan
@elifdemirelifAybikeeee ooo kızlar gün sayıyoolarrrr hadi bismillahh ayyy bende heyecanlandımm
Yakın arkadaşım tüp bebek tedavisiyle hamile darısı bize hepimize insallah
Arada yıkılmalar olabiliyor ama ayaga kalkmak lazımm bu yola baş koyduk bizz hadii en azından altternatif tıp deneyinn tahlil sonucunuzu götürün baksınlarr hahhh ben şuan öyleyimmm napak
Tüp bebek bi dünya para ve artık korkuyorumda 3 ay böyle bakacamm bi
RABBiM hertürlü veriyor
Kendi haline bırakmayınn bi karışım deneyinn
@belki37 kuzum naptın son gelismeler ney
2220 sende kacak oldun gene arada yaz
Ah canım manyak gibi oldum .ama ben anlamıştım olmadığını hissettim.herşey çok iyiydi ama olmadı.bugün pazarda gezerken öğrendim.algıda seçicilik herkes hamile daha bi kötü oldum.uzun protokol oldu benim çok yordu .ama isyan yok Rabbim evladıma sağlık versin kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız
aaaaaaaa nereye ama ne üzüntüsü seviyoruz seni bizBenim kaçaklığım normal artık bacım. Şen dul olmama son bir adım kaldı. Evdeki hesap çarşıya uymuyor malum. Bayrama kadar biter diye hesaplamıştık ama Eylül' e gün verdiler. İşlemler, evraklar derken dün eşyalarımı alıp ayrıldım evden. Duruşma günü gelsin diye bekleyeceğim artık. Eh, zaten hayallerimi sandığa kaldırmıştım. Koca da olmayınca burada olmamın pek anlamı olmayacak. Kendime eziyet, sizlere moral bozukluğu... En zor günlerimi sizlerle paylaştığımı asla unutamam. Buradaki sevgiyi, ilgiyi, dostluğu ve paylaşımı da. Özledikçe gelir bir merhaba derim. Sizler için her zaman dua ederim. Uzaktan sevinçlerinize ortak olurum. Ama kimseye daha fazla üzüntü vermek istemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?