- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.221
Kizlar bende hamileyim artik. Sonuc pozitif
tatlım hoşgeldinben doğal hamilelik yaşıyorum bana da süpriz olan bir hamilelik çünkü gizli şeker sorunu var ve bu yüzden yumurtalar erken gelişip erken çatlıyordu, eee şeker tescillenince bol protein azzz karbonhidrat yaşam şekline dönüştü hala da öyle ve eminim bu beslenme şekli bi çok şeyi düzeltti vücudumda. ara ara omega 3 almıştım yine şeker için. ara ara arı sütü bal polen... kafama estikçe ama çok az çünkü o da şeker... bol yoğurt yedim hemmm de bol bol... d vitaminim berbattı 7 lerde falandı yani onu düzelttik ve süprizzzz rabbim inşallah kucağıma da sağ salim almayı nasip eder ve inşallah hepimizi güldürür dualarım sizinle
aybikeeeee nasil sevindimmm anlatamam canimmmm hadi hayirlisi olsun gozunuz aydin .. Rabbim saglikla sihatle bebisine kucagina aldirsinnnnKizlar bende hamileyim artik. Sonuc pozitif
demek yogurtttt bogarim kendimi ben yogurdun icindeee yemin olsunnn@2220 tatlimmm özlettin hakikaten ve evet yoğurt yememde en büyük etkenlerdensiz... sonsuz teşekkür ederim ve nerede olursan ol; mutlu ol....
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevindimmm çok şükürrr canımm allah devamını getirsinnn...,
Maşallahhh maşallahhh maşallahhhh
Tesekkurler kizlar..insallah bu sefer hersey cok guzel olur.
aybikeeeee nasil sevindimmm anlatamam canimmmm hadi hayirlisi olsun gozunuz aydin .. Rabbim saglikla sihatle bebisine kucagina aldirsinnnn
datlu seniiiiiiharikaaa olmuşşş vallahiii :)
İmzalısından isteriz artık
ben şeker hastası olduğum için liste sana uygun olmaz kanımca bence kan değerlerinle beraner iyi bir diyetisyenin tavsiyelerine ihtiyacın olabilir tatlımmmKudduscummm elinde beslenme ile ilgili bir liste varsa bana da yazar misin yediklerimi takip etmem daha kolay olur belki ...
la la la la laaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyKizlar bende hamileyim artik. Sonuc pozitif
Tesekkurrleeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrla la la la laaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy evet o benim gozumden kacmis haklisin canikommm ben bunu bir drumla konusayimmm merciiiben şeker hastası olduğum için liste sana uygun olmaz kanımca bence kan değerlerinle beraner iyi bir diyetisyenin tavsiyelerine ihtiyacın olabilir tatlımmm
Kizlar bende hamileyim artik. Sonuc pozitif
Amin Amin Amin... hepimiz icin hep dua ediyodum zaten ama simdi daha da cok edecem... hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus derlerya..bilmem anlatabildim mi :) Allahım bugünlerde çok moral buluyorum. Hadi kızlar devammmmm, hepimizin morale ihtiyacı var... Allah tamamına erdirsin inşallahhhh, bizede nasip etsin inşallah
Amin Amin Amin... hepimiz icin hep dua ediyodum zaten ama simdi daha da cok edecem... hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus derlerya..
Daha belli degil o canim. ben gecen seferde hamile kalmistim fakat kanamali gecen 18 haftalik bir hamilelikten sonra kesenin patlamasi sonucu katbettim kizimi. O yuzden benim korkum asil simdi basladi. Gorebilecegim bir damla kan beni cok sarsar sanirim. Insallah bir daha yasamam.DEMEKKI AYBIKECIM SENDEKI SIKINTI RAHIMDEKI MYOMMUSSSS YAAAAA HAYRET YANIII DIMIII ... AY NE GUZEL BANA DA ULUT OLDUN GERCEKTENNNN ...
İnşallahhhh yasamassin bol bol dua ve istirahate ozen göster hayatimDaha belli degil o canim. ben gecen seferde hamile kalmistim fakat kanamali gecen 18 haftalik bir hamilelikten sonra kesenin patlamasi sonucu katbettim kizimi. O yuzden benim korkum asil simdi basladi. Gorebilecegim bir damla kan beni cok sarsar sanirim. Insallah bir daha yasamam.
Miyomun varligi biliniyodu zaten. Gittikcede buyuyodu fakat kanamalarimin sebebinin o olmadigini soylediler. Hatta bebegimi kaybettikten sonra bile burda bana sebep o digildir dediler ve sebep sordugumda belli degil hersey olabilir dediler. Ben miyomu aldirmak istiyorum dedim. Miyom icerde oldugu icin acik ameliyat yspmamiz lazim dediler. Ameluyattan sonrada bir yil hamile kalamazsin dediler. Bende son care istanbula gittim. Sisli memorialde bir doktorla konustum ameliyatin laporoskopik olabilir dedi o zaman uc ay sonra hamile kalabilirsin ve kesinlikle miyomu aldirmami soylediler. Ve son bir hazirlik icin buraya geldim tekrardan turkiyeye gidip ameliyat olacaktim. O sira tupbebek nerkezimde randevum vardi anlattim durumu siz yapamiyosunyz ama ben bu ameluyati olacam dedim. O zaman o hastanede de bir doktorun laparoskopik ameliyat yapabildigi soyledi ve orda ameliyat oldum. Beni ameliyat eden doktorda turk du. Sanirim boyle zor isleri bizim turkler yapabiliyo anca. Cok sukur simdi daha rahatim. Yoksa birdsha hamile kalmaya asla cesaret edemezdim.Aybikeeee aklima takildi .. o donemde nedenini bulmuslar miydi niye oyle oldu diye ??
Belki vakilmasi gereken bir degeri unutmuslarsa o yuzden yeniden kan vermeni istiyolardir.Kizlarrrr biraz once dr um aradi Sabah hastaneye cagirdi ...1 hafta once kan vermistim labo bakilmasi gerekene bakmamis .. tekrar bakilmasi lazimmis .. merak ettim simdi ben yaaaa neye bakicaklar ki kanimda acebaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?