Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bebeğim bu yazı benim doğal hamileliğimi düşündürdü ve evet omega3 kullanmıştım son bir ay ama gizli şeker tanısı için kullanmıştım belki bu da tetiklemiş olabilir.... hımmmmm.....

kuddus us bende yeni katildim topige ... hamile oldugunu gorunce mutlu oldum gecrekten ne kadar guzel ... eminimki cok zorlu sureclerden gecmissindir .. Ozellikle yaptigin yada tavsiye edebilecegin birsey var mi bizlere yeni Hamis olarak
tatlım hoşgeldinben doğal hamilelik yaşıyorum bana da süpriz olan bir hamilelik çünkü gizli şeker sorunu var ve bu yüzden yumurtalar erken gelişip erken çatlıyordu, eee şeker tescillenince bol protein azzz karbonhidrat yaşam şekline dönüştü hala da öyle ve eminim bu beslenme şekli bi çok şeyi düzeltti vücudumda. ara ara omega 3 almıştım yine şeker için. ara ara arı sütü bal polen... kafama estikçe ama çok az çünkü o da şeker... bol yoğurt yedim hemmm de bol bol... d vitaminim berbattı 7 lerde falandı yani onu düzelttik ve süprizzzz rabbim inşallah kucağıma da sağ salim almayı nasip eder ve inşallah hepimizi güldürür dualarım sizinle

Yaaa portakales biliyor musun benimde nedense cevremdekilerinde hep oyle bir his var ... Senin de mi icine dogdu acaba Keske oyle birsey olsa ... 2013 teki gibi hic beklemedigim biranda melegim gelse supriz yapsa

Neden olmasın ki canım...
Sen akışına bırak amann nassaa olmuyor de bak nasıl geliyor hahahahah :)
inşallahh gelecek

Ahhhh malesef hala teldeki Kızın sesi kulaklarımda keşke Donmuş olmasaydı bu defteri kapatırdım .ye iç gez
tabi ki ye iç gez ama umutla ve gerçekten kafada takıntı halini yok edince oluyor bence. Ben şeker tedavisine başlayınca artık bitti dedim bu iş bnim için... ne yapalım çocuk yoksa şahane bir eş var buna da şükür dedim ve hiiiiç takmadım son iki ay ve o iki ay bitmeden hamile olduğumu öğrendim.... İnanılmadı!!! inanılmaz... ve çok inanıyorum ki bilinçaltı bu konuda beni serbest bıraktı çünkü hakikaten planlarım bambaşka olmuştu ama evet mucize.... ve hep kapımızda .... canımsın sakınnnn üzülme ve evet günlerin tadını çıkar... zamanı gelecek.

2220 tatlimmm özlettin hakikaten ve evet yoğurt yememde en büyük etkenlerdensiz... sonsuz teşekkür ederim ve nerede olursan ol; mutlu ol....

Eua nerelerdesinnnnnnnn
WishhDuygu nerelerdesinnnnn
ensu arı sütü bal olayına senin tavsiyenle başlamıştım... canımsınnnn... eminim hepsinin bir payı var hem de çokkk
yase07 fıstıkım çiçeğim ne güzel deniz olan bi yerdesin evde yanıyoruuuum of Ankara offff

ayyyyyyyyyyyy daha da bir sevindim inanki senin adina ... super ... zaten hep diyorlar su sekeri cikarin hayatinizdan diye ... bende de sebepsiz infertilite diyorlar ama bende yumoslarimin erken catladigini dusunenlerdenim .. cunku yumurtlamadan once gelen yumurta aki sivisi bende genelde 6. gun ile 8. gun arasi geliyor ..

Buarada yabanci sitelerden okudugum kadariyla destek icin ari sutu polen ampul kullaniyorum birde protein icerikli bir toz var onu kullaniyorum.. Rabbim bizlerde bu mutlulugu nasip etsin .. allah seni de bebegini e nazarlardan korusun

Neden olmasın ki canım...
Sen akışına bırak amann nassaa olmuyor de bak nasıl geliyor hahahahah :)
inşallahh gelecek
µ
ah onu bir yapabilsemmmm ahhhhhh

çörekotu yağı da çok güzel bi araştır istersen ben kokusunda sorun yaşadığım için olmadı

Yapabilmek de ayrı bi marifet gerçekten...
İnan bende yapamıyorum ama napalım artık olduğu kadar..
Ama en azından daha önce olmuş, demek ki yine olabilir..
Ben de hiç olmadı mesala yaşım genç menç ama kısmetten ötesi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…