Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aybikeeee tebrikler arkadasim insallah sorunsuz bir hamilelik ve saglikli bir dogum olsun,benim olmadi malesef 3.denemede de negatifi gordum...
Canım ya ümitsizlik yokk rabbim ol desin yeterkii olacak insallah sende hemen bitkisel biseyler deniyorsunn bak bakalımm durumuna göre neler varr

aaaaaaa evet eveeeet cekim alanimdasin guzel kadinnnnnnnnn ... gunaydinnnnnn insallah 20 agustosta adrasandayimmmmmmmm

Günaydınnn kızlar...
Çok güzel olmayan anlar yaşıyoruz çok şükür bugün de hayattayız!
ama yasasin ki beraberizzzzz hepinizi cok seviyorummmmmmmm! o kadar! Allahim bu guzel kadinlarin ve benim yanimizda olmaya devamet, bizi hiiic birakma, sen bize yetersin! sen bize yetersiiiin ve tesekkur ederiz her sey icin, tum mucizelerini sevgiyle kabul ediyoruz ve iyi ki bizi yaratmissin, iyi ki variz! !!!

gercekten aybike haklisin ... Turkiyede bakiyorsun dr lar herseyi hemen yapiyorlar ama isin cozum kaynagina bakiyorsun ilaclar teknikler avrupadan .. ama avrupadaki dr lara bakiyorsun adim adim adim heray baska birseye bakiyorlar .. insanin tahammul sinirlarini zorluyorlar valla .. Bakin sunlarin hepsine birden ondan sonra ciksin ortaya ne var ne yok ona gore tedavi baslatin dimi ... Dr um beni kontrol ediyor bende doktorumu normal mi bu ??? ona da baktimi acaba suna neden bakmadi sunu da yaptiralim mi vs vs hep ben soruyorum yoruluyorum gercekten ... Ki benimki bi Yunan li hani yapi karakter tarz bizimkilere benzedigi halde boyle ... offff offff ...

Bak Sabah gittim 11 tup kan aldilar ... kan degerlerinde anlamadigim birseyler birde bagisiklik sistemi ile ilgili testlermis yeni geldim daha ofise ... Bakalim ne cikacakkk hayirlisi insallah

hamislerin duasi kabul olur derler kuddus bol bol dua et canim sen bizeeeeeeee

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bursada yaşıyorum 42 yaşım var 2 kendi 1 yumurta donasyonu negatif sonuçlanan tüp bebek denemem var. Tiroid ve diyabet hastasıyım. 4. Denemeyi bursada yapacam eurofertil hastanesi hakında bigisi olan varmı

Yarın rahim filmi cektiriyorumm anastezili bi dogru düzgün yer bulamadım ya her dr aman acır diye uyutup çektiriyorr bağzı yerler çok pahalı kısmet bekletmeden çektireyimm dedimm kaç kaç nereye kadarr
Neyse korkuda vardı en azından şimdi yokk

Hosgeldin aramizaaa tedavin hayirlisi olsun arkadasim ben yurtdisindayim ama mutlaka o hastane hakkinda bilgisi olan arkadaslar vardir ... Tiroid ve sekerin icin bir tedavi uygulanmadi mi acaba ?? aslinda o tip arkadaslar ilaclari kullaninca guzel sonuclar aliyorlar

yase cim hayirli olsun ... ben anestezi olmadan cektirdim 2013 te hic de acimadi ... yeni yeknik dediler burada .. bende cok korkuyordum korkma arkadasimmm rahat birak kendini yeter ... bende benim dr a tekrar cekelim diyorum hidrosanalpinx olabilir mi diyorum gerek yok diyor ... bende cektirmek istiyorum tekrardannnnn

Inşallah ne güzel ümitsiz yaşanmıyor.normalde benim test günüm bugündü.adet oldum sabah bi rahatladım.hayat çok güzel senin için çok sevindim.normal yolla hamile kalmak süper bir şey.durmak yok yola devam

Aybikeeee ne güzel bir duygu gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

esnacan bizlerindeeee olucak insallah canim ... icin daralansa bile dedigin gibi yola devam ... yilmak yok ... bizde birgun seninle buradan avaz avaz bagiran catlak kadinlar olacagizzzzzz belki herkes icin normal ama bizim mucizelerimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…