- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.261
Canım ya ümitsizlik yokk rabbim ol desin yeterkii olacak insallah sende hemen bitkisel biseyler deniyorsunn bak bakalımm durumuna göre neler varrAybikeeee tebrikler arkadasim insallah sorunsuz bir hamilelik ve saglikli bir dogum olsun,benim olmadi malesef 3.denemede de negatifi gordum...
Şükür rabbimeGünaydınnn kızlar...
Çok güzel olmayan anlar yaşıyoruz çok şükür bugün de hayattayız!
aaaaaaa evet eveeeet cekim alanimdasin guzel kadinnnnnnnnn ... gunaydinnnnnn insallah 20 agustosta adrasandayimmmmmmmm@Lulinda ah canım az kaldı kuzuma alime oyyy teyzelerii koklasın süt kokusundannn hahhhhh kız o acıyla adımızı toptannn topikkk diye geccc rabbim büyükkk görürrr
kuddus canişkommm tadlu kadınnn denizze girmekkk cokkk güzelde antalya işte yapış yapış hahhh şehire alışînda başka yerler sibirya gibi geliyooo hahhhh ama ankaraya laff yokk ben keçiörenliyimmm angaralıyım topraaammm hahhh işte çekimmm varr arada senle kuzumm
2220 rabbim ne kısmet edecek bilemeyiiizz ama sen yakında iyi bir yuva kuracaksınnn hissediyoruuummm hakkında en hayırlısı tabiiii
Aybikeeee kuzumm kafaya takma kan gelecek diye hep rabbime bırakk ve tadını cıkart hamileleigin dinlen bol bol gıdalara dikkatt neyi fazla yiyorsann bi araştırr iyimi kötümü bi bakmışsın 9 ay geçmiş rabbimm büyükk
sakin uzulme.... sakin.... zamani gelecek ;-)Aybikeeee tebrikler arkadasim insallah sorunsuz bir hamilelik ve saglikli bir dogum olsun,benim olmadi malesef 3.denemede de negatifi gordum...
ama yasasin ki beraberizzzzz hepinizi cok seviyorummmmmmmm! o kadar! Allahim bu guzel kadinlarin ve benim yanimizda olmaya devamet, bizi hiiic birakma, sen bize yetersin! sen bize yetersiiiin ve tesekkur ederiz her sey icin, tum mucizelerini sevgiyle kabul ediyoruz ve iyi ki bizi yaratmissin, iyi ki variz! !!!Günaydınnn kızlar...
Çok güzel olmayan anlar yaşıyoruz çok şükür bugün de hayattayız!
Miyomun varligi biliniyodu zaten. Gittikcede buyuyodu fakat kanamalarimin sebebinin o olmadigini soylediler. Hatta bebegimi kaybettikten sonra bile burda bana sebep o digildir dediler ve sebep sordugumda belli degil hersey olabilir dediler. Ben miyomu aldirmak istiyorum dedim. Miyom icerde oldugu icin acik ameliyat yspmamiz lazim dediler. Ameluyattan sonrada bir yil hamile kalamazsin dediler. Bende son care istanbula gittim. Sisli memorialde bir doktorla konustum ameliyatin laporoskopik olabilir dedi o zaman uc ay sonra hamile kalabilirsin ve kesinlikle miyomu aldirmami soylediler. Ve son bir hazirlik icin buraya geldim tekrardan turkiyeye gidip ameliyat olacaktim. O sira tupbebek nerkezimde randevum vardi anlattim durumu siz yapamiyosunyz ama ben bu ameluyati olacam dedim. O zaman o hastanede de bir doktorun laparoskopik ameliyat yapabildigi soyledi ve orda ameliyat oldum. Beni ameliyat eden doktorda turk du. Sanirim boyle zor isleri bizim turkler yapabiliyo anca. Cok sukur simdi daha rahatim. Yoksa birdsha hamile kalmaya asla cesaret edemezdim.
hamislerin duasi kabul olur derlerah melegim benim.... gozlerim dolu dolu su an ve oyle istiyorum ki hepinizin sevin cigliklari atacaginiz o gunun tez gelmesini... hep dua ediyorum insallah olacak en guzel sekilde, biliyorumguzel kalplim bulantilar olmaz miiiiii ama cok uzmuyor cok akilli teyzosu insallah12 agustosta kontrol var ve sanirim ikili taramacda yapilacak ve dedigin gibi cinsiyet o aralar belli olir dedi dr.. hayirlisi melegim... tummmm guzel dileklerimi yolluyor ve kocaman sariliyoruz sana
Aaa tabiki hatunun dibi görüşek bacımmKızlar, hafta sonu Antalya' dayım. Kimler görmek ister bakayım beni?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bursada yaşıyorum 42 yaşım var 2 kendi 1 yumurta donasyonu negatif sonuçlanan tüp bebek denemem var. Tiroid ve diyabet hastasıyım. 4. Denemeyi bursada yapacam eurofertil hastanesi hakında bigisi olan varmı
Yarın rahim filmi cektiriyorumm anastezili bi dogru düzgün yer bulamadım ya her dr aman acır diye uyutup çektiriyorr bağzı yerler çok pahalı kısmet bekletmeden çektireyimm dedimm kaç kaç nereye kadarr
Neyse korkuda vardı en azından şimdi yokk
Inşallah ne güzel ümitsiz yaşanmıyor.normalde benim test günüm bugündü.adet oldum sabah bi rahatladım.hayat çok güzel senin için çok sevindim.normal yolla hamile kalmak süper bir şey.durmak yok yola devamtabi ki ye iç gez ama umutla ve gerçekten kafada takıntı halini yok edince oluyor bence. Ben şeker tedavisine başlayınca artık bitti dedim bu iş bnim için... ne yapalım çocuk yoksa şahane bir eş var buna da şükür dedim ve hiiiiç takmadım son iki ay ve o iki ay bitmeden hamile olduğumu öğrendim.... İnanılmadı!!! inanılmaz... ve çok inanıyorum ki bilinçaltı bu konuda beni serbest bıraktı çünkü hakikaten planlarım bambaşka olmuştu ama evet mucize.... ve hep kapımızda .... canımsın sakınnnn üzülme ve evet günlerin tadını çıkar... zamanı gelecek.
Aybikeeee ne güzel bir duygu gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sanadaaa canimmm hayirli cumaalarHayırlı cumalar
hamislerin duasi kabul olur derlerkuddus bol bol dua et canim sen bizeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?