- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.181
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inş dün gece telefonuma bir mesaj düştü uyuyormusun canım diye yok dedim yılardır yol arkadaşlığı ettiğim dostuma daha değil . bu gece bana uyku yok dedi neden dedim yarın test günün diyemi heycanlısın yok dedi değerim 341 çıktı hemen aradım o ağladı ben ağladım ben ağladım o ağladı eşi eşlik etti ikimize .... 2006 yılında aynı şehirde yaşarken başka bir şehirde tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz merkezde tanışmıştık önce arkadaş sonra dost olduk 40 yaşında 17 yılık evlilerdi 12. denemesi idi bahçeci de dr ERBİL YAĞMUR da yaptığı son denemede pozitif gördü ALLAHIM herkese yaşatsın inş
Benim kaçaklığım normal artık bacım. Şen dul olmama son bir adım kaldı. Evdeki hesap çarşıya uymuyor malum. Bayrama kadar biter diye hesaplamıştık ama Eylül' e gün verdiler. İşlemler, evraklar derken dün eşyalarımı alıp ayrıldım evden. Duruşma günü gelsin diye bekleyeceğim artık. Eh, zaten hayallerimi sandığa kaldırmıştım. Koca da olmayınca burada olmamın pek anlamı olmayacak. Kendime eziyet, sizlere moral bozukluğu... En zor günlerimi sizlerle paylaştığımı asla unutamam. Buradaki sevgiyi, ilgiyi, dostluğu ve paylaşımı da. Özledikçe gelir bir merhaba derim. Sizler için her zaman dua ederim. Uzaktan sevinçlerinize ortak olurum. Ama kimseye daha fazla üzüntü vermek istemem...
Bende merak ettim insallah tatildedir ve hersey iyidirGünaydınnn hatunlar hepinizee mucuklarrr benden...
Yavvalpcemre den haber var mı hatunu merak ettimm?
bütün tüylerim ürperdi yaaaa... ne kadar güzel bir haber, azmin zaferi bu, Allah onun yüzünü güldürdüğü gibi bizim de yüzümüzü güldürür inşallah...günaydın kızlar güzel bir gün olsun inş dün gece telefonuma bir mesaj düştü uyuyormusun canım diye yok dedim yılardır yol arkadaşlığı ettiğim dostuma daha değil . bu gece bana uyku yok dedi neden dedim yarın test günün diyemi heycanlısın yok dedi değerim 341 çıktı hemen aradım o ağladı ben ağladım ben ağladım o ağladı eşi eşlik etti ikimize .... 2006 yılında aynı şehirde yaşarken başka bir şehirde tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz merkezde tanışmıştık önce arkadaş sonra dost olduk 40 yaşında 17 yılık evlilerdi 12. denemesi idi bahçeci de dr ERBİL YAĞMUR da yaptığı son denemede pozitif gördü ALLAHIM herkese yaşatsın inş
Aybikeeee bugun insallah aybikeden guzel haber gelecek diye dusunuyorum ... kalbim seninle Aybikecim ...
portakales bende henuz birsey yok canim yaaaa .. 4 .cuye baslicam ben 2 tane dondurulmusum var da dr lar arastirma yapiyorlar nedir ne degildir nasil bir yol izliyelim vs diye ... daha benim hicbirseyim belli degil yanii bekliyorum gun sayip duruyorum anliyacaginiz
ben de tedaviye bir an önce başlamak istiyorum. Oğluma kardeş istiyorum Allahım dualarımızı bebeklerle mükafatlandırır inşallah. Güzel haberleri duyunca içim kıpır kıpır oluyor :) Hadi arkadaşlar pes etmek yok yola devammmm
İnşallah tedaviden önce mucizen gelir canım
tünaydııııııın ay lavvv yuuuuGünaydınnn hatunlar hepinizee mucuklarrr benden...
Yavvalpcemre den haber var mı hatunu merak ettimm?
hadi inşallah kuzummmmben de tedaviye bir an önce başlamak istiyorum. Oğluma kardeş istiyorum Allahım dualarımızı bebeklerle mükafatlandırır inşallah. Güzel haberleri duyunca içim kıpır kıpır oluyor :) Hadi arkadaşlar pes etmek yok yola devammmm
dualarım sizile ve çoooook sevindim çok!!! tebrik ederim tatlımmmmmKızlar evet ya çok güzel bir haberi darısı başımıza
tatlım sonuç belli oldu mu???? hadi hayırlısıBenim yarin. ben evde idrar testi yapacam. bizim hastane boyle kan testine gerek yok diyo.Aslinda simdide yapabilirim ama yarin dedim yaarini bekliyim. Sabah arkadasim gelecek kahvaltiya yalniz olmuyum sonucu ogrendigimde.
ay hadi inşallahBu sefer olacak insallah. Icime oyle doguyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?