Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim ne güzel bi haber kendime olmuş kadar sevindim bende...
Allah'ım isteyen herkese çok çok versinn inşallahh...

Deli bi gittin enerjin yarılandı genee...
Senin varlığın bize iyi geliyor ama sana buralar eksikliğini hissettiriyorsa bir şeylerin uzaklaş tabi bi süre..
Senin mutlu oldugunu bilelim yeter canım..

2220 kuzumm benimm umarım herseyy daha daha güzel olsun bundan sonra rabbimm en iyi kaliteli insanlar çıkartsın karşına gülüm inşallah yüzün hep gülsünnn insallah sen iyi ol bize yeter l love youu

yeteeeeer kuzumm benimde en yakın arkadaşım tedavi sonrası hamile hep konuştukk hamile ve bende cok heyecanlandımmm rabbimm tamamına erdirsinn inşallah kucaklarına alıp analı babalı büyüsünler yavrularr
Hahh ikiz diyorumm senin arkadaşda umarım ikizdir hahhh ayyy kuzumm darısı başımıza
Bak kürlerden dene illaki tüp bebek degil çare eşinle kullan bi şifacı bul kuzumm inşallah rabbim bizede bagıslasin bir evlat hayırlı evlat inşallah umut hic eksilmesinn menepoza kadar yolu varrr
Hz sare menopozda iken rabbim evlat bagışlıyor hz ibrahime rabbim büyükk ne zaman isterse verecekk olmadı dünya hayatı kısa zatenn bir gecis kısmet olmazsa cennette bol bol bebiş verir bize rabbimm

bütün tüylerim ürperdi yaaaa... ne kadar güzel bir haber, azmin zaferi bu, Allah onun yüzünü güldürdüğü gibi bizim de yüzümüzü güldürür inşallah...

Aybikeeee bugun insallah aybikeden guzel haber gelecek diye dusunuyorum ... kalbim seninle Aybikecim ...
portakales bende henuz birsey yok canim yaaaa .. 4 .cuye baslicam ben 2 tane dondurulmusum var da dr lar arastirma yapiyorlar nedir ne degildir nasil bir yol izliyelim vs diye ... daha benim hicbirseyim belli degil yanii bekliyorum gun sayip duruyorum anliyacaginiz

ben de tedaviye bir an önce başlamak istiyorum. Oğluma kardeş istiyorum Allahım dualarımızı bebeklerle mükafatlandırır inşallah. Güzel haberleri duyunca içim kıpır kıpır oluyor :) Hadi arkadaşlar pes etmek yok yola devammmm

İnşallah tedaviden önce mucizen gelir canım

Benim yarin. ben evde idrar testi yapacam. bizim hastane boyle kan testine gerek yok diyo. Aslinda simdide yapabilirim ama yarin dedim yaarini bekliyim. Sabah arkadasim gelecek kahvaltiya yalniz olmuyum sonucu ogrendigimde.
tatlım sonuç belli oldu mu???? hadi hayırlısı

kuddus us bende yeni katildim topige ... hamile oldugunu gorunce mutlu oldum gecrekten ne kadar guzel ... eminimki cok zorlu sureclerden gecmissindir .. Ozellikle yaptigin yada tavsiye edebilecegin birsey var mi bizlere yeni Hamis olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…