- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.241
@Eua nerelerdesinnnnnnnn
@WishhDuygu nerelerdesinnnnn
ensu arı sütü bal olayına senin tavsiyenle başlamıştım... canımsınnnn... eminim hepsinin bir payı var hem de çokkk
yase07 fıstıkım çiçeğim ne güzel deniz olan bi yerdesin evde yanıyoruuuum of Ankara offff
insallah... allah korusun.. tatlim genetik test yaptirdin mi yani kanda pihtilasma yatkinligi vs bakildi dimiDaha belli degil o canim. ben gecen seferde hamile kalmistim fakat kanamali gecen 18 haftalik bir hamilelikten sonra kesenin patlamasi sonucu katbettim kizimi. O yuzden benim korkum asil simdi basladi. Gorebilecegim bir damla kan beni cok sarsar sanirim. Insallah bir daha yasamam.
Evet, dikkat ediyorum. Yogurt, tarcın ve limonu biraz fazladan yiyorum, seker düşsün diye. Bidaki ay, bidaha kontrol olcak. Şimdiye kadar 13 kilo almışım, sanırım şu son iki ay daha çok alcam. Seninde az kalmış, bi nefeste inşallah.Senin de az kalmış canım. Şeker ve hamurişinden uzak dur. Şeker amniyo sıvısını arttırıp daha erken kasılma ve doğuma sebep oluyormuş. Şişlikler normal. Ayaklarımı görsen şaşarsın. Mayalı ekmek gibi:) Oturup bacaklarını uzattığında bileklerden çevirmek ve ayakları kendine doğru çekip uzatmak biraz işe yarıyor ama biraz:)
Kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Son ay ben 1 kilo aldım. Mide yanmasından iştah falan kalmadı. Toplam 10.5 kilodayım ben de. Bebeğin aldığı kadar alıyorum herhafta 150-200gr.Evet, dikkat ediyorum. Yogurt, tarcın ve limonu biraz fazladan yiyorum, seker düşsün diye. Bidaki ay, bidaha kontrol olcak. Şimdiye kadar 13 kilo almışım, sanırım şu son iki ay daha çok alcam. Seninde az kalmış, bi nefeste inşallah.
Iyiyim canım yalancı kasılmalar ve mide yanmasıyla boğuşuyorum. Darısı başına@Luinda canım iyisin dimi.... bebişini öpüyorummm
Oleyyyy çok sevindim. Tamamına da ersin sağlıkla inşallahKizlar bende hamileyim artik. Sonuc pozitif
aaaaaaaa nereye ama ne üzüntüsü seviyoruz seni biz
Deli bi gittin enerjin yarılandı genee...
Senin varlığın bize iyi geliyor ama sana buralar eksikliğini hissettiriyorsa bir şeylerin uzaklaş tabi bi süre..
Senin mutlu oldugunu bilelim yeter canım..
2220 kuzumm benimm umarım herseyy daha daha güzel olsun bundan sonra rabbimm en iyi kaliteli insanlar çıkartsın karşına gülüm inşallah yüzün hep gülsünnn insallah sen iyi ol bize yeter l love youu
2220 tatlimmm özlettin hakikaten ve evet yoğurt yememde en büyük etkenlerdensiz... sonsuz teşekkür ederim ve nerede olursan ol; mutlu ol....
Arkadaşlar ben 15-20 güne kadar doğuracağım ya. Bana özelden isimlerinizi yazın. Liste yapıp doğum sırasında hepiniz için bebek dilemek istiyorum. Burda hepimiz birbirimize destek olduk. Topikteki herkesin anne olmasını o kadar çok istiyorum ki...
Artist yavrummmm hahhh valla neyin eksikkEki Görüntüle 1588573 ay öğrencim yapmış artık ben de ünlüyümmmmm... hahahayyyyy hoşuma gitti amaEki Görüntüle 1588573
Aybikeeee tebrikler arkadasim insallah sorunsuz bir hamilelik ve saglikli bir dogum olsun,benim olmadi malesef 3.denemede de negatifi gordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?