Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yarasın canım benim gerçekten arı sütünün çok faydasını gören arkadaşlarım oldu.. maşallah göbişler büyüsün bebişler gelsin.. darısı başımıza.. nasılsın cnm konuşamadık fırsat olmadı, nasıl gidiyor gebeliğin.. mide bulantıları varmı.. cinsiyete az kaldı ağustosta kendini belli eder minişin cinsiyeti.. içime sanki erkek annesi olacaksın gibi geliyor nedense..
çok güzel bi evlat yetiştireceksin canım bebişin çok şanslı olacak..

ah melegim benim.... gozlerim dolu dolu su an ve oyle istiyorum ki hepinizin sevin cigliklari atacaginiz o gunun tez gelmesini... hep dua ediyorum insallah olacak en guzel sekilde, biliyorumguzel kalplim bulantilar olmaz miiiiii ama cok uzmuyor cok akilli teyzosu insallah12 agustosta kontrol var ve sanirim ikili taramacda yapilacak ve dedigin gibi cinsiyet o aralar belli olir dedi dr.. hayirlisi melegim... tummmm guzel dileklerimi yolluyor ve kocaman sariliyoruz sana

insallah... allah korusun.. tatlim genetik test yaptirdin mi yani kanda pihtilasma yatkinligi vs bakildi dimi

Evet, dikkat ediyorum. Yogurt, tarcın ve limonu biraz fazladan yiyorum, seker düşsün diye. Bidaki ay, bidaha kontrol olcak. Şimdiye kadar 13 kilo almışım, sanırım şu son iki ay daha çok alcam. Seninde az kalmış, bi nefeste inşallah.

Son ay ben 1 kilo aldım. Mide yanmasından iştah falan kalmadı. Toplam 10.5 kilodayım ben de. Bebeğin aldığı kadar alıyorum herhafta 150-200gr.

aaaaaaaa nereye ama ne üzüntüsü seviyoruz seni biz

Ben de sizleri seviyorum kuzum. Bu uzaklaşma sevgisizlikten değil. Konu dışı kalmamdan. Pek uzaklaşma da sayılmaz. Yine her fırsatta okuyorum sizleri. Umutlarınız, sevinçleriniz, üzüntüleriniz benim de içimde yerini alıyor. Sadece gözlemci olarak buralardayım artık
Hem hayatın ne getireceğini bilmiyoruz ki. Bakarsınız bir gün her şey değişir, buranın konuk sanatçısı olmaktan çıkar ,assolisti olurum, belli mi olur?

Deli bi gittin enerjin yarılandı genee...
Senin varlığın bize iyi geliyor ama sana buralar eksikliğini hissettiriyorsa bir şeylerin uzaklaş tabi bi süre..
Senin mutlu oldugunu bilelim yeter canım..

Delilerin gidişi, hep iz bırakır (Ben uydurdum, yok öyle bir şey)
Eksiklik demeyelim ona. Karnımdan aşağısı kaybolmuş gibi hissettim. Hayatımda bir şeyler değişiyor ya da düzene giriyor. Kader ağlarını ördü...
Çok şükür, her türlü şeyin altından kalkabilirim. Neler atlattı bu yürek. Çok şeyin altından, üstünden sular seller geçti. Bu değişim de bir şeyler katacak hayatıma. İlk günlerin şaşkınlığı geçip yaşam ritmim dengeye geldiğinde her şey daha güzel olacak. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin...

2220 kuzumm benimm umarım herseyy daha daha güzel olsun bundan sonra rabbimm en iyi kaliteli insanlar çıkartsın karşına gülüm inşallah yüzün hep gülsünnn insallah sen iyi ol bize yeter l love youu

Teşekkür ederim arkadaşım. Nasıl bakarsan öyle görüyorsun hayatı. Rabbim hiç birimizin gülen yüzünü soldurmasın, içimizdeki sevgileri hep artırsın, güneşlerimiz hep parlasın inşallah

2220 tatlimmm özlettin hakikaten ve evet yoğurt yememde en büyük etkenlerdensiz... sonsuz teşekkür ederim ve nerede olursan ol; mutlu ol....

Sağol arkadaşım. Kızın olursa adını 2220 koyarsın artık
Üzüntüler geçici. Duruma uyum sağlayana kadar ya da algılayana kadar sürüyor. Sonra yaşam başka şeyler verip boşlukları kapatıyor. İlk ya da son ayrılanlar biz değiliz. Onun için önümüze bakmamız gerek. Her yeni gün, hatta her yeni nefes, yeni bir umut. Mutlu olmak isteyene yüzlerce sebep var hayatta. Ona göre bakmak gerek. İnsanız nihayetinde. İsteklerimiz olmadığında süngümüzü düşürmeye hazırız. Ama gördüm ki süngüyü bırakınca bataklıktan çıkılmıyor. Yaşanan her güzel şey için teşekkür etmek kolay. Her kötü olaya da, düzeltmemiz gerekenlere dikkat çektikleri için teşekkür edebilmek iyi geliyor. Elbette gönül, aldığımız derslerden sonra gelecek güzel günleri de birlikte geçirmek, geride kalan zor günlere birlikte nanik yapabilmek isterdi ama böyle olması gerekiyormuş. Ne diyelim? Onun da mutlu olabilmesini dilerim. Her şeyi geride bırakıp kendine güzel bir ömür yazabilmesini... Ve her şeyin hayırlısını... Hepimiz için...

Yazarım haaa
Ortada koca bile yok ama ben hala evlat istiyorum. Ey Ya Rabbim. Sen bana akıl fikir ihsan eyle

[QUOTEbikeeee, post: 41874461, member: 656335"]Kizlar bende hamileyim artik. Sonuc pozitif[/QUOTE]
Cokkkkk güzellll bi haberr rabbim kucaga aldirsin anali babalı büyütün insallah

Lulinda ah canım az kaldı kuzuma alime oyyy teyzelerii koklasın süt kokusundannn hahhhhh kız o acıyla adımızı toptannn topikkk diye geccc rabbim büyükkk görürrr
kuddus canişkommm tadlu kadınnn denizze girmekkk cokkk güzelde antalya işte yapış yapış hahhh şehire alışînda başka yerler sibirya gibi geliyooo hahhhh ama ankaraya laff yokk ben keçiörenliyimmm angaralıyım topraaammm hahhh işte çekimmm varr arada senle kuzumm
2220 rabbim ne kısmet edecek bilemeyiiizz ama sen yakında iyi bir yuva kuracaksınnn hissediyoruuummm hakkında en hayırlısı tabiiii
Aybikeeee kuzumm kafaya takma kan gelecek diye hep rabbime bırakk ve tadını cıkart hamileleigin dinlen bol bol gıdalara dikkatt neyi fazla yiyorsann bi araştırr iyimi kötümü bi bakmışsın 9 ay geçmiş rabbimm büyükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…