- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.281
Yanlis gondermisim cnm pardonYunanliysa işin zor arkadasim onun kafasi yunanistanin borclarindadir nasil ödeyecegizdiye,şaka bir yana allah yardimcimiz olsun insallah guzel h rler alsin herkes butun tedavilerinde,...
gercekten aybike haklisin ... Turkiyede bakiyorsun dr lar herseyi hemen yapiyorlar ama isin cozum kaynagina bakiyorsun ilaclar teknikler avrupadan .. ama avrupadaki dr lara bakiyorsun adim adim adim heray baska birseye bakiyorlar .. insanin tahammul sinirlarini zorluyorlar valla .. Bakin sunlarin hepsine birden ondan sonra ciksin ortaya ne var ne yok ona gore tedavi baslatin dimi ... Dr um beni kontrol ediyor bende doktorumu normal mi bu ??? ona da baktimi acaba suna neden bakmadi sunu da yaptiralim mi vs vs hep ben soruyorum yoruluyorum gercekten ... Ki benimki bi Yunan li hani yapi karakter tarz bizimkilere benzedigi halde boyle ... offff offff ...
Bak Sabah gittim 11 tup kan aldilar ... kan degerlerinde anlamadigim birseyler birde bagisiklik sistemi ile ilgili testlermis yeni geldim daha ofise ... Bakalim ne cikacakkk hayirlisi insallah
sakin uzulme.... sakin.... zamani gelecek ;-)
yase cim hayirli olsun ... ben anestezi olmadan cektirdim 2013 te hic de acimadi ... yeni yeknik dediler burada .. bende cok korkuyordum korkma arkadasimmm rahat birak kendini yeter ... bende benim dr a tekrar cekelim diyorum hidrosanalpinx olabilir mi diyorum gerek yok diyor ... bende cektirmek istiyorum tekrardannnnn
Canım hehh yani yeni dr hep anestezili ay sorma benee 10 yıl öncemyapıldi historoskopi falan 3 yıl derkenn şimdi istedi dr insallah hayırlı sonuclarrr alırız sende güzelim kafana takıldıysa yaptırryase cim hayirli olsun ... ben anestezi olmadan cektirdim 2013 te hic de acimadi ... yeni yeknik dediler burada .. bende cok korkuyordum korkma arkadasimmm rahat birak kendini yeter ... bende benim dr a tekrar cekelim diyorum hidrosanalpinx olabilir mi diyorum gerek yok diyor ... bende cektirmek istiyorum tekrardannnnn
Canım ya ben ilk cektirdigim normaldi ay ne gerek var tabi anasteziye neymiş hasta acı cekmesinn ilkii korkunc agrilı ama 5 dakka bilemedin ne gerek varrHiic anestezi alma bosuna vucuduna yazik,agrisiz bir islem ben normal muayeneden bile daha rahat oldum,benide oyle korkuttular sadece onun stresi vardi ama inan bittimj bu kadarmi diye sordum,ama tabi suda var eger tuplerde filan tikaniklik varsa biraz zor oluyormus bende bisey olmadigi icinde agrisiz olabilir seni yaniltmakta istemem
yaradanin hazinesi sonsuz... istemeye ve insnmaya devam... inan ki se i anliyorum, evet dogal yolla hamile kaldim ama oncesinde. benim de yasadigim negatifler var... umudu hic kaybetmrmek ve takmamak en iyi cozum oluyor....Zor be arkadasim 3 kerede dusuk yaptim buda 3.negatif 3.5 yillik evlilige sigdi hepsi,gücüm yok,budenemenin negatif olacagini test gunune 4_5 gun jala hissetmistim,kan vermye daha evden cikarken aglayarak gittim ve dusundugum gibi de oldu,kocaman bir 0
kuzum agri esigi cok onemli benim berbattirmesela oyuzden anestezi ile yaptirmistim.... sonrasinda da 10 gun falan surdu kendine gelmesi valla...Canım ya ben ilk cektirdigim normaldi ay ne gerek var tabi anasteziye neymiş hasta acı cekmesinn ilkii korkunc agrilı ama 5 dakka bilemedin ne gerek varr
hepimize insallah canimmmmHayırlı cumalar
Yooo hicbirini yaptirmadim. Rahmimde submukoz yerlesimli miyom vardi o sebep diye dusundum. Buradaki doktorlara oda zorla ameliyat olup aldirdim miyomu. Buradaki doktorlar boyle iste. Kizim 18 haftalik gayet iyi dogdu yani 18 haftalik gelismis bir bebekti. Benimde oyle bir rahatsizligim olmadi bu yasima kadar. Insallah sebep onlar degildir.insallah... allah korusun.. tatlim genetik test yaptirdin mi yani kanda pihtilasma yatkinligi vs bakildi dimi
Amin.. Allahim seni bircirpida kurtarsin insallah. Birsey kalmamis..Oleyyyy çok sevindim. Tamamına da ersin sağlıkla inşallah
Uzuldum ya.. Yilmak yok yola devam. Bak ben son bir yil icinde neler yasadim. Artik bir kizimin mezari bile var ama yine yilmadim devam ettim. Sakin sende birakma. Senin bebeginin dunyaya gelmesine daha var demekki.Aybikeeee tebrikler arkadasim insallah sorunsuz bir hamilelik ve saglikli bir dogum olsun,benim olmadi malesef 3.denemede de negatifi gordum...
lutfen hemen yaptir basit bir ka. testi, iki hafta civarinda da cikiyor.... yapilmamis olmasi dusundurucu...Yooo hicbirini yaptirmadim. Rahmimde submukoz yerlesimli miyom vardi o sebep diye dusundum. Buradaki doktorlara oda zorla ameliyat olup aldirdim miyomu. Buradaki doktorlar boyle iste. Kizim 18 haftalik gayet iyi dogdu yani 18 haftalik gelismis bir bebekti. Benimde oyle bir rahatsizligim olmadi bu yasima kadar. Insallah sebep onlar degildir.
bir cok insan yaptirana kadar bilmiyor ki zaten.... bu normal hayati engelleyen bir sey degil ama bebegin anne karninda gelisimini etkileyen ve malesef kayiplara yol acan bisey... tedavi oncesi rutin olarak yaoilmasi gereken testlerden yanilutfen hemen yaptir basit bir ka. testi, iki hafta civarinda da cikiyor.... yapilmamis olmasi dusundurucu...
Bunlar boyle yunanlida olsa turkde olsa bu mentaliteyle yetistikleri icin oyle dusunuyorlar. soguk bakiyolar herseye. Gorevlerini yapiyolar sadece gerisine karismiyolar. ben ameliyati zorla yaptirdikdan sonra bana hakliymissin dediler cok buyuk miyom cikardik dediler icerden. Boyleler iste..gercekten aybike haklisin ... Turkiyede bakiyorsun dr lar herseyi hemen yapiyorlar ama isin cozum kaynagina bakiyorsun ilaclar teknikler avrupadan .. ama avrupadaki dr lara bakiyorsun adim adim adim heray baska birseye bakiyorlar .. insanin tahammul sinirlarini zorluyorlar valla .. Bakin sunlarin hepsine birden ondan sonra ciksin ortaya ne var ne yok ona gore tedavi baslatin dimi ... Dr um beni kontrol ediyor bende doktorumu normal mi bu ??? ona da baktimi acaba suna neden bakmadi sunu da yaptiralim mi vs vs hep ben soruyorum yoruluyorum gercekten ... Ki benimki bi Yunan li hani yapi karakter tarz bizimkilere benzedigi halde boyle ... offff offff ...
Bak Sabah gittim 11 tup kan aldilar ... kan degerlerinde anlamadigim birseyler birde bagisiklik sistemi ile ilgili testlermis yeni geldim daha ofise ... Bakalim ne cikacakkk hayirlisi insallah
Aybikeeee ne güzel bir duygu gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagolun.. Darisi bu yolada butun cabalayanlarin basina..esnacan bizlerindeeee olucak insallah canim ... icin daralansa bile dedigin gibi yola devam ... yilmak yok ... bizde birgun seninle buradan avaz avaz bagiran catlak kadinlar olacagizzzzzz belki herkes icin normal ama bizim mucizelerimiz olacak
Aha hiç belli olmaz Rabbim sana 2. Baharı yaşatsın inşallahYazarım haaa
Ortada koca bile yok ama ben hala evlat istiyorum. Ey Ya Rabbim. Sen bana akıl fikir ihsan eyle
Ben çok korkuyordum rahim filminde 4 defa çekildim.en son 2 ay önce .devlette çektirdim.hiç korkmayın anesteziye ne gerek var bi de o kadar para .sadece 1 dk acı oldu bende o da dayanılmayacak kadar zor deil.çekildikten sonra arabama kadar Yürüdüm .araba kullandım Öncesinde iğne yaptırdım.diklometYarın rahim filmi cektiriyorumm anastezili bi dogru düzgün yer bulamadım ya her dr aman acır diye uyutup çektiriyorr bağzı yerler çok pahalı kısmet bekletmeden çektireyimm dedimm kaç kaç nereye kadarr
Neyse korkuda vardı en azından şimdi yokk
Ahaaaa normalde de bende biraz kırıklık var.ne yaparım bilmem .inşallah alırız pozitif haberlerini .imkansız diye bir şey yok.oğluma hamile kalınca zıplamaktan çocuğu düşürecektim .pozitif haberini alıncaesnacan bizlerindeeee olucak insallah canim ... icin daralansa bile dedigin gibi yola devam ... yilmak yok ... bizde birgun seninle buradan avaz avaz bagiran catlak kadinlar olacagizzzzzz belki herkes icin normal ama bizim mucizelerimiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?