- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.301
Tedavi oncesi bircok test yapildi onlarin icinde olabilir ama doktoruma soracam tabiiki tesekkurler.bir cok insan yaptirana kadar bilmiyor ki zaten.... bu normal hayati engelleyen bir sey degil ama bebegin anne karninda gelisimini etkileyen ve malesef kayiplara yol acan bisey... tedavi oncesi rutin olarak yaoilmasi gereken testlerden yani
Geçmiş olsun canım.Aybikeeee tebrikler arkadasim insallah sorunsuz bir hamilelik ve saglikli bir dogum olsun,benim olmadi malesef 3.denemede de negatifi gordum...
MaşallahEki Görüntüle 1588573 ay öğrencim yapmış artık ben de ünlüyümmmmm... hahahayyyyy hoşuma gitti amaEki Görüntüle 1588573
Gözünaydın,sonuna kadar seni hiç bırakmasınKizlar bende hamileyim artik. Sonuc pozitif
Amin insallah...Gözünaydın,sonuna kadar seni hiç bırakmasın
Evet de kuzum ben fakülteye gitmeyim dedim işte özeller para derdinde 500tl yine ucuz buldumm yoksa fiatlar faiş yanii fakülte bedava ama stajerler bilinçsiz geliyoo güvenemedim acıkcasi hahh tamm günn izinliyimm iyi tarafındann bakalımm dimiiBen çok korkuyordum rahim filminde 4 defa çekildim.en son 2 ay önce .devlette çektirdim.hiç korkmayın anesteziye ne gerek var bi de o kadar para .sadece 1 dk acı oldu bende o da dayanılmayacak kadar zor deil.çekildikten sonra arabama kadar Yürüdüm .araba kullandım Öncesinde iğne yaptırdım.diklomet
Aha hiç belli olmaz Rabbim sana 2. Baharı yaşatsın inşallah
Geçmiş olsun canım,Rabbim tez vakitte nasip etsin,hepimize.Ahaaaa normalde de bende biraz kırıklık var.ne yaparım bilmem .inşallah alırız pozitif haberlerini .imkansız diye bir şey yok.oğluma hamile kalınca zıplamaktan çocuğu düşürecektim .pozitif haberini alınca
Korkma arkadaşım kasık bölgesinde biraz basınç hissediyorsun,inşallah temiz çıkar.Evet de kuzum ben fakülteye gitmeyim dedim işte özeller para derdinde 500tl yine ucuz buldumm yoksa fiatlar faiş yanii fakülte bedava ama stajerler bilinçsiz geliyoo güvenemedim acıkcasi hahh tamm günn izinliyimm iyi tarafındann bakalımm dimii
Kuzum yeni geldimm oo cok agrım oldu birazda kanama agri kesici vurdurdum ve 2 saat yattım yani dr da bak normali nasıl dayanırdın dedi ama narkoz agır geldii neyse geçtiiii bittiii hahh oldu da bitti maşallah hahh cocuk vardı da hasta odasında sünnet olan hahh yavvvruuummm nasılda bagrıyooooYase07 tabi siz bilirsiniz.ama 1 dk bi acı oluyor.ben normalde iğneden bile acayip korkarım.benim kadın doğum uzmanı çekti .ama çok genç bir Dr du.biliyorsun bu işlere çok para dökülüyor.öncesinde diklomet iğne yaptır Demişti doktorum.tekrar çekilmek gerekse hiç korkmam yine devlette çekilirim.ben sonrasında işe bile gittim.seni ikna için demiyorum korkulacak hiçbir şey yok.tabi yine de sen bilirsin
Korkmadım da yavvsanki safrakesesi ameliyatı bi kontrol bide yatakta tasıyolar yav diyomm benimmm rahimm filmi bi karışıklık falan olmasıñ 2 dr falann bi saydım odada 6 kişi hahhhh ondann bi noluyozz ama adamlar iyi saat 11 cıktım yeni toparladım 2 saatde ac susuz bıraktılar.det sancısı az bi kalıntılarrrrr sonucta iyi çıktı şükür, ben agrıya dayanıklıyım da bi kasık agrısı fena geliyooo hehhhh şükürrr atlattımmm oldu bittiiiKorkma arkadaşım kasık bölgesinde biraz basınç hissediyorsun,inşallah temiz çıkar.
Demek bu hafta görüşemeyecekkk neyse @ alpcemre kuzumm hep beraberr buluşalımmmAmin kuzum
Demek bu hafta görüşemeyecekkk neyse @ alpcemre kuzumm hep beraberr buluşalımmm
heyecanla bekkkkliyooomm 2220 seniii kucaklıyacaaammmm bide hamişimiz gelse iyi olurrr tatildedir umarımmm sesi cıkmıyooo
Geçmiş olsun canım temiz çıkması en önemlisi.ah narkoz insanı mahvediyor.ben opudan sonra bir kustum 2 saat kendime gelemedim.sünnet olayını hiç unutmam Oğlumu Sünnet yaptırdığımızda hastaneyi inletmişti yavrum.rabbim dayanamayacağımız Acılar vermesin .atlaşmışşın ne güzelKuzum yeni geldimm oo cok agrım oldu birazda kanama agri kesici vurdurdum ve 2 saat yattım yani dr da bak normali nasıl dayanırdın dedi ama narkoz agır geldii neyse geçtiiii bittiii hahh oldu da bitti maşallah hahh cocuk vardı da hasta odasında sünnet olan hahh yavvvruuummm nasılda bagrıyoooo
bekliyoruuuum heyecanla kuzummmBunda da vardır bir hayır kuzum. İyice dinlenirsin hiç değilse. Geleceğim tarih belli olsun, yine duyururum buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?