Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bir cok insan yaptirana kadar bilmiyor ki zaten.... bu normal hayati engelleyen bir sey degil ama bebegin anne karninda gelisimini etkileyen ve malesef kayiplara yol acan bisey... tedavi oncesi rutin olarak yaoilmasi gereken testlerden yani
Tedavi oncesi bircok test yapildi onlarin icinde olabilir ama doktoruma soracam tabiiki tesekkurler.

Evet de kuzum ben fakülteye gitmeyim dedim işte özeller para derdinde 500tl yine ucuz buldumm yoksa fiatlar faiş yanii fakülte bedava ama stajerler bilinçsiz geliyoo güvenemedim acıkcasi hahh tamm günn izinliyimm iyi tarafındann bakalımm dimii

Yase07 tabi siz bilirsiniz.ama 1 dk bi acı oluyor.ben normalde iğneden bile acayip korkarım.benim kadın doğum uzmanı çekti .ama çok genç bir Dr du.biliyorsun bu işlere çok para dökülüyor.öncesinde diklomet iğne yaptır Demişti doktorum.tekrar çekilmek gerekse hiç korkmam yine devlette çekilirim.ben sonrasında işe bile gittim.seni ikna için demiyorum korkulacak hiçbir şey yok.tabi yine de sen bilirsin

Korkma arkadaşım kasık bölgesinde biraz basınç hissediyorsun,inşallah temiz çıkar.

Kuzum yeni geldimm oo cok agrım oldu birazda kanama agri kesici vurdurdum ve 2 saat yattım yani dr da bak normali nasıl dayanırdın dedi ama narkoz agır geldii neyse geçtiiii bittiii hahh oldu da bitti maşallah hahh cocuk vardı da hasta odasında sünnet olan hahh yavvvruuummm nasılda bagrıyoooo

Korkma arkadaşım kasık bölgesinde biraz basınç hissediyorsun,inşallah temiz çıkar.
Korkmadım da yavvsanki safrakesesi ameliyatı bi kontrol bide yatakta tasıyolar yav diyomm benimmm rahimm filmi bi karışıklık falan olmasıñ 2 dr falann bi saydım odada 6 kişi hahhhh ondann bi noluyozz ama adamlar iyi saat 11 cıktım yeni toparladım 2 saatde ac susuz bıraktılar.det sancısı az bi kalıntılarrrrr sonucta iyi çıktı şükür, ben agrıya dayanıklıyım da bi kasık agrısı fena geliyooo hehhhh şükürrr atlattımmm oldu bittiii

Demek bu hafta görüşemeyecekkk neyse @ alpcemre kuzumm hep beraberr buluşalımmm
heyecanla bekkkkliyooomm 2220 seniii kucaklıyacaaammmm bide hamişimiz gelse iyi olurrr tatildedir umarımmm sesi cıkmıyooo

Demek bu hafta görüşemeyecekkk neyse @ alpcemre kuzumm hep beraberr buluşalımmm
heyecanla bekkkkliyooomm 2220 seniii kucaklıyacaaammmm bide hamişimiz gelse iyi olurrr tatildedir umarımmm sesi cıkmıyooo

Bunda da vardır bir hayır kuzum. İyice dinlenirsin hiç değilse. Geleceğim tarih belli olsun, yine duyururum buradan

Geçmiş olsun canım temiz çıkması en önemlisi.ah narkoz insanı mahvediyor.ben opudan sonra bir kustum 2 saat kendime gelemedim.sünnet olayını hiç unutmam Oğlumu Sünnet yaptırdığımızda hastaneyi inletmişti yavrum.rabbim dayanamayacağımız Acılar vermesin .atlaşmışşın ne güzel

tahlil sonuclarımla şifacıma gittim hemen eşimle aynı karışımları verdi ve akapunktur yapalım rahim 2 ayda düzelir dedii rahim filminde rahim dar dedi ben inatla boyutundandır diyoooom hehh önceki filime normal demiştide o büyütülmüş filimdi hatta ilk bakışta bende öyle düşündüm bu kadar rahim küçükmü ama dr kendi baktı kendi gördü daha başka göstereceğim drlarımda var tabi tüpe başlamadan öncee neyse 2 ay akapunktur seyans 30 tl ayda 9 seyansa kadr cıkabilirmiş önümüzdeki ay başlayacamm ısırganlı karışım macun ve kereviz tohum ve başka tohum karışımlı çay sabah akşamm inşallah şifam olur spermler daha önemliii yaa inşallah ileri hareket artarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…