- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.321
hadi insallah tatlimtahlil sonuclarımla şifacıma gittim hemen eşimle aynı karışımları verdi ve akapunktur yapalım rahim 2 ayda düzelir dedii rahim filminde rahim dar dedi ben inatla boyutundandır diyoooom hehh önceki filime normal demiştide o büyütülmüş filimdi hatta ilk bakışta bende öyle düşündüm bu kadar rahim küçükmü ama dr kendi baktı kendi gördü daha başka göstereceğim drlarımda var tabi tüpe başlamadan öncee neyse 2 ay akapunktur seyans 30 tl ayda 9 seyansa kadr cıkabilirmiş önümüzdeki aylayacamm ısırganlı karışım macun ve kereviz tohum ve başka tohum karışımlı çay sabah akşamm inşallah şifam olur spermler daha önemliii yaa inşallah ileri hareket artarrr
Ne güldümKorkmadım da yavvsanki safrakesesi ameliyatı bi kontrol bide yatakta tasıyolar yav diyomm benimmm rahimm filmi bi karışıklık falan olmasıñ 2 dr falann bi saydım odada 6 kişi hahhhh ondann bi noluyozz ama adamlar iyi saat 11 cıktım yeni toparladım 2 saatde ac susuz bıraktılar.det sancısı az bi kalıntılarrrrr sonucta iyi çıktı şükür, ben agrıya dayanıklıyım da bi kasık agrısı fena geliyooo hehhhh şükürrr atlattımmm oldu bittiii
Allahim sagsalim dogum nasip etsin insallah.
Bize günaydın sana iyi uykular, inş. sağlıcakla bebişine kavuşur. Senin de az kaldı, sen de dualarımızdasın. Sevgiler.
Günaydın, g ebeliğin hayırlı uğurlu olsun, inş.sağlık sıhhatle nitelikli bir meleğe hayatı boyunca eşlik edersin.Allahim sagsalim dogum nasip etsin insallah.
Cnm bende bursa dayım aynı yaşlardayım,benzer lerini yaşadım,özel mesaj atacaktım sana ama ayarların müsaade etmiyorMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bursada yaşıyorum 42 yaşım var 2 kendi 1 yumurta donasyonu negatif sonuçlanan tüp bebek denemem var. Tiroid ve diyabet hastasıyım. 4. Denemeyi bursada yapacam eurofertil hastanesi hakında bigisi olan varmı
Ilac kullanıyorum tabi eutrox selenyum glikofen alıyorum ama hiç yardım etmiyor banaHosgeldin aramizaaa tedavin hayirlisi olsun arkadasimben yurtdisindayim ama mutlaka o hastane hakkinda bilgisi olan arkadaslar vardir ... Tiroid ve sekerin icin bir tedavi uygulanmadi mi acaba ?? aslinda o tip arkadaslar ilaclari kullaninca guzel sonuclar aliyorlar
Gunaydin.. ne guzel dua ettin. Amin insanllah. Sende yolun yarisini cok sukur gecmissin. Saglik ve sihhatle kucagina alirsin insallahGünaydın, g ebeliğin hayırlı uğurlu olsun, inş.sağlık sıhhatle nitelikli bir meleğe hayatı boyunca eşlik edersin.
Merhaba, dileğine katılıyorum, sana da geçmiş olsun. Filminin iyi çıkmasına sevindim. Sonuçlarını iyi bir prof değerlendirirse daha faydalı sonuç alabilirsin diye düşünüyorum. Kaliteli sperm olmadıkça yumurta ne kadar kaliteli olsa da sonuç çıkmıyor, Yaradan bu konuda da "Adil"liği göstermiş, iki tarafa da görev vermiş. Akapunktur konusunda uzman mı gideceğin kişi? Her şey gönlünce olsun, hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim. Sevgiler.
Bunlar boyle yunanlida olsa turkde olsa bu mentaliteyle yetistikleri icin oyle dusunuyorlar. soguk bakiyolar herseye. Gorevlerini yapiyolar sadece gerisine karismiyolar. ben ameliyati zorla yaptirdikdan sonra bana hakliymissin dediler cok buyuk miyom cikardik dediler icerden. Boyleler iste..
Test konusunda fazla test yapmalari iyi bence. neden negatif cikiyo diye arastirma yapacaklar sanirim.
Kuzum evet dr fikirde alacagım daha bakalım , uzman biri daha önce giden yakınlarımda oldu insallah hersey güzel olur teşşekkürler canım rabbim de senin bebişi saglıkla dünyaya getirtsin insallah öptüm ikiniziMerhaba, dileğine katılıyorum, sana da geçmiş olsun. Filminin iyi çıkmasına sevindim. Sonuçlarını iyi bir prof değerlendirirse daha faydalı sonuç alabilirsin diye düşünüyorum. Kaliteli sperm olmadıkça yumurta ne kadar kaliteli olsa da sonuç çıkmıyor, Yaradan bu konuda da "Adil"liği göstermiş, iki tarafa da görev vermiş. Akapunktur konusunda uzman mı gideceğin kişi? Her şey gönlünce olsun, hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim. Sevgiler.
Ayy aynen minaklari görünce bende....yok yokk isyannn rabbimin bi bildigi var elbetHerkese merhaba,
Bugün SSK kaıdn hastalıklarına gittim, malum tekrar tüp bebeğe başlayacağım tetkiklerimi yaptırayım, ters giden bişeyler varsa baştan çaresine bakayım dedim ama pişman oldum, doktorla gayet düzgün bir Türkçeyle konuştum, bilgi vermesini rica ettim. Maalesef. Smear testi istiyorum diyorum, ne gerek var, üç yılda bir yapılması yeterli, ama ben 40 yaşındayım diyorum, gerek yok diyor, folikül görüyor musunuz diyorum, adet nedir diyorum, varla yok arası diyor, yumurtlama var gibi, olmayabilir de diyor.şeytan diyor ki çantayı suratına geçiriver. Tabi olacak şey değil. Rica minnetle kan tahlili yaptırdım ancak, onun da hiçbir halta yaramayacağını biliyorum. Kızlar canımdan bezdim emin olun. Bugün bide İstanbul yanıyor resmen, güneş tepemde, doktora zaten kızmışım. Yine de iyi taraftan bakmaya çalışıyorum, bu aldığım güneş bana d vitamini olucak diyorum ama ramak kaldı isyan etmeme. Yolda yürürken tamam bu işi burda bitiriyorum dedim, karşımdan bebek arabasında ayakları arabadan uzanmış bir bebiş gördüm, minicik parmakları görünce fikrim yine değişti.
Kızlar imtihanımız çok zor, öyle böyle değil, Allah hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlar sizlerden bol dua bekliyoruz, unutmayın bizleri oldumu...
tahlil sonuclarımla şifacıma gittim hemen eşimle aynı karışımları verdi ve akapunktur yapalım rahim 2 ayda düzelir dedii rahim filminde rahim dar dedi ben inatla boyutundandır diyoooom hehh önceki filime normal demiştide o büyütülmüş filimdi hatta ilk bakışta bende öyle düşündüm bu kadar rahim küçükmü ama dr kendi baktı kendi gördü daha başka göstereceğim drlarımda var tabi tüpe başlamadan öncee neyse 2 ay akapunktur seyans 30 tl ayda 9 seyansa kadr cıkabilirmiş önümüzdeki ay başlayacamm ısırganlı karışım macun ve kereviz tohum ve başka tohum karışımlı çay sabah akşamm inşallah şifam olur spermler daha önemliii yaa inşallah ileri hareket artarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?