Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hadi insallah tatlim

Ne güldüm Kız ne komik anlatmışsın ilahi yav,iyi hadi bişi çıkmamış geçmiş olsun ağrılar arada bi girip çıkar bi süre.

Cnm bende bursa dayım aynı yaşlardayım,benzer lerini yaşadım,özel mesaj atacaktım sana ama ayarların müsaade etmiyor

S simay72 canım bi cırpıda bebisine kavussss insallahhh yeni hafta yeni başlancızzz bir bebiş ne güzelllll rabbim analı babalı büyüttürsünn

Ilac kullanıyorum tabi eutrox selenyum glikofen alıyorum ama hiç yardım etmiyor bana

S simay72 canım bi cırpıda bebisine kavussss insallahhh yeni hafta yeni başlancızzz bir bebiş ne güzelllll rabbim analı babalı büyüttürsünn
Merhaba, dileğine katılıyorum, sana da geçmiş olsun. Filminin iyi çıkmasına sevindim. Sonuçlarını iyi bir prof değerlendirirse daha faydalı sonuç alabilirsin diye düşünüyorum. Kaliteli sperm olmadıkça yumurta ne kadar kaliteli olsa da sonuç çıkmıyor, Yaradan bu konuda da "Adil"liği göstermiş, iki tarafa da görev vermiş. Akapunktur konusunda uzman mı gideceğin kişi? Her şey gönlünce olsun, hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim. Sevgiler.

Herkese merhaba,
Bugün SSK kaıdn hastalıklarına gittim, malum tekrar tüp bebeğe başlayacağım tetkiklerimi yaptırayım, ters giden bişeyler varsa baştan çaresine bakayım dedim ama pişman oldum, doktorla gayet düzgün bir Türkçeyle konuştum, bilgi vermesini rica ettim. Maalesef. Smear testi istiyorum diyorum, ne gerek var, üç yılda bir yapılması yeterli, ama ben 40 yaşındayım diyorum, gerek yok diyor, folikül görüyor musunuz diyorum, adet nedir diyorum, varla yok arası diyor, yumurtlama var gibi, olmayabilir de diyor. şeytan diyor ki çantayı suratına geçiriver. Tabi olacak şey değil. Rica minnetle kan tahlili yaptırdım ancak, onun da hiçbir halta yaramayacağını biliyorum. Kızlar canımdan bezdim emin olun. Bugün bide İstanbul yanıyor resmen, güneş tepemde, doktora zaten kızmışım. Yine de iyi taraftan bakmaya çalışıyorum, bu aldığım güneş bana d vitamini olucak diyorum ama ramak kaldı isyan etmeme. Yolda yürürken tamam bu işi burda bitiriyorum dedim, karşımdan bebek arabasında ayakları arabadan uzanmış bir bebiş gördüm, minicik parmakları görünce fikrim yine değişti.
Kızlar imtihanımız çok zor, öyle böyle değil, Allah hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlar sizlerden bol dua bekliyoruz, unutmayın bizleri oldumu...

Selamlar kizlarrrr ve Aybikeeee cimmmm ... Bugun randevum vardi ogleden sonra 2 de ... gecen gittim kan vermistim henuz detayli aciklamalari cikmamis daha surermis ... Ne zamana goruselim o zaman dedim ??? Eylul e dedi .. Agustosta yapilacak seyleri yapsaydik eylul de burada degilim izinde olucam gelincede baslardik dedim .. Dr umda Agustosta yokmus
.. Okey dedim .. bi etraflica konusalim 4. calismanin oncesinde beraberce degerlendirelim dedi .. su testlerde bir ciksin dedi .. Okey dedim tahmin ettigin birsey var mi yada sorun dedi ??? adam demez olaydii bana bunu konustum da konustum ... dedimmmm herseye bakilmasini istiyorum ama herseyeeeeeee ... kanallarima tekrar bakilsin Hidrosanalpinx dedikleri birsey varmis o var mi yok mu dedim ???? Laporoskopi istiyorum dedim heryer incelensin dedim ... adamda sasirdi cildirdi bu manyak demistir kesin... dedi ok tamam sakin sakin gidelim ... sen biraz dinlen dedi eylulde tatilini yap gel yada girmeden once bir konusuruz oyle gidersin dedi ...

en iyisi ben normal yollari da deneyim bu arada ??? ama kurler kesfetmem lazim var mi hizmi ise yarayan onerisi olan arkadaslarrrr hamis kalanlarrrrr kocisi biraz cekistireyimmm bakiyim ne olacak ,,,,

Kız
Kuzum evet dr fikirde alacagım daha bakalım , uzman biri daha önce giden yakınlarımda oldu insallah hersey güzel olur teşşekkürler canım rabbim de senin bebişi saglıkla dünyaya getirtsin insallah öptüm ikinizi

Ayy aynen minaklari görünce bende....yok yokk isyannn rabbimin bi bildigi var elbet

Geçmiş olsun. Bebek olsam bu kadar çabaya koşa koşa gelirdim ama veletler başka şeyler istiyor sanırım
İnşallah yakında senin de güzel haberlerine ortak olacağız. Konsantrasyon çok güzel. Umutluyum senden. Hadi utandırma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…