Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benimde gözlerim doldu ... Rabbim hepimize versin inşaAllah ya... yaşayanın bilecek bişey. .insanlar umursamadigimizi sanıyor ama ....

Sen bu arda tatilde falan organik dene. Bellimi olur. Bakarsin tedaviyede gerek kalmaz. Benum bu aksam biraz moralum bozuldu aksam misafirim vardi yemek hazirladim falan sonrasinda akinti geldigini hissettim. Kahverengi yogun bir akinti geldi. Moral sifir uzaniyorum simdi. Allahim bir daha yasatmaz bana insallah ayni durumlari

Gel yavruuuum gel bariii sane annelikk yapammm hehhh bilmem hem ugraşıyooom hemm oluruna bırakıyoom kısmetten öte yoook yanii inşallah hayırlı haberler vermek nasip olurrr insallah
Tabiki sendende ben umutluyumm şöyle bi hayırlı koca hahhhh gerisi saglık hayatta mucizelerr bizimm olsunn inanalımm buna arakadaşlarrr rabbim büyükkk

Bana bak hatunn yahu ne misafiri hemen yatt kafanada takma 3 ay misafir yookk daha sonrada sen git ayoll onlar niyeki geliyoo aaaaa aynı bennn yok yokk biz hep aynı hataları yapıyoooz illaki biri dürtecekk yavrumm rabbim kıymetlini sana bagışlasın inşallah

nedense bugun ben cok sinirliyimmm normal mi ??? icimde bir isyan patlamaya hazir dokunsalar agliyacak gibi
Yokk kuzum böyle geliyoo arada bis izin vermiyooooss kıış diyoooz gidiyoooo tamam mı
şarkı söyle ne bilemm sesiz cıglık falan kocana bagırr mesale anlamsınnn adamm nedenki diyee işte rahatla yanii bak nasılll geçiyooo hahhha

Canım hayırlı tedavin olsunn bebiş sana konsun inşallahhh umut bitmesinnn rabbim büyükkk mucizemiz bizim olsunn kuzummm hepimizinnn yakınnnndaaa inşallah

Amin insallah.. yok yok daha misafir yok. Yatiyorum simdi kalkmayida dusunmuyorum.

Canimmm bak sen biraz dinlen su 3 ay senin icin cok onemli fazla yorma kendini derim ben ... yerlesme lekesi de olabilir ... bana gelince de evet aslinda keske oyle birsey olsa kurler arastiriyorum bir suru sey var oyle oluncada kafam karisiyor hangisinden nerden baslasam diyeee

ayyy aksam isten cikip eve gittim ... kocisim de gelmis atmis kendini koltuga .. daha beni gorur gormez anladi bisey oldugunu terasa oturdum icimde disimda ne varsa anlattim icimi ceke ceke kocisime... eskiden kizardi derdi dirayetli ol biraz guclusun sen hemen pes etme ... ama bu aralar hep dinliyor beni askitomm yaaaa sessiz kalsa bile destek oluyor sessizligiyle ... saolsun biraz toparladi beni ... yorgunsun sen tatil iyi gelecek diyo ama tatilimize var daha 4 eylul gibi gidicez insallah

sevgili 40 yas grubu arkadaslarimmmm yoldaslarimmmm

4. tup bebek tedavimi ekim ayina kadar ertelemis bulunuyoruz ... Dogal kurler denemek istiyorum bu arada ben ... kan da kolestrolum cok degil ama biraz yuksek cikmis ... saglikli beslenmeye gectim cmts den beri ..

simdi sizlere zahmet olucak belki ama cok seyler karsima cikiyor kafam karisiyor ... bana bilen arkadaslar birseyler yazsalar da belki dogal yolla kalirim bu arada Fertilite diyet olabilir , kurlerden olabilir ... ben nasil basliyayim ne dersiniz fikirlerinizi alsam ...

Bence sen bosver kurleri. Siz guzel bir tatile cikip bebegi kafanizdan tamamiyle atip oyle deneyin. Bakalim ne olacak
Ben simdi yatiyorum sadece ve butun beynimle olumlu dusunmeye calisiyorum

Önümüzdeki haftasonu için plan yapıyoruz. İnşallah bir aksilik olmaz bu defa. Benim de çok ihtiyacım var. Denizli boğuyor. Hem çok sıcak, hem gereksiz dialoglar çok fazla. Kaçmam lazım. Sen al beni nüfusuna, bir daha bırakma. Ben sana her türlü bebek numarasını yaparım

Hahh canım haftasonu inşallah görüşürüzzz hayırlısıyla kuzum tabii gel bebisimmm

Öncelikle sana hoşgeldin diyemediğim için kusura bakma. Topiğin çok bilmiş kocakarısı olarak sana çok daha önce yazmalıydım.
Herhangi bir zaman gözetmeden başlayabileceğin, sürekli kullanabileceğin bir tarifim var benim. Geçmiş sayfaları okuduysan görmüşsündür. Bir kase yoğurt, bir tatlı kaşığı çöreotu yağı ve damak zevkine göre iki- üç tatlı kaşığı bal. Bu karışım bildiğin bilmediğin pek çok hastalığa iyi geliyor. Kolesterol de bunlar arasında. Ayrıca uyguladığım dönemde bıcır bıcır yumurtalarım da vardı. Sayı olarak düşük seyretse de iki tedavimde de embriyolarım 5. güne kadar sorunsuz ilerledi. Bu tarifi eşine de uygulayabilirsin. Hem genel sağlığına, hem sperm durumuna olumlu katkıları olacaktır.
Uygulanışı, ilk 15 gün, günde 3 defa yemekten yarım saat önce tüketilecek. Ve her defasında taze hazırlaman etkisini artırır. İkinci 15 gün günde 2, üçüncü 15 gün günde bir şeklinde azaltarak haftada bir defaya kadar düşürün. Bu noktada sabitleyin. Çörekotu yağını ayrıca salatalarda, çemende veya zeytine ekleyerek te tüketebilirsiniz. Yalnız uçucu bir yağ olduğu için tüketeceğiniz kadarını kullanın. Ağzı açık kalmasın. Normalde zeytinyağıyla karıştırlarak satılıyor. Şişede sıvı kalması yanıltmasın.
Takibinin kolaylığı açısından adetin ikinci günü başlayabilirsin ama zaman sınırı yok. İki adet sonra 2. gün testleri ve genel bir muayene ile durumundaki değişikliği gözlemleyebilirsin. Bunun yanında günde iki defa tarçın çayı içebilirsiniz. Ben çay demler gibi demliyordum. Demliğe iki çubuk tarçın koyup üzerine sıcak su ekleyip 10 dakika demlendiriyordum. Şeker eklemeden içmek en güzeli ama tat arıyorsanız bal eklemenizi öneririm. Buna vaktim yok derseniz, iki tatlı kaşığı balla çeyrek çay kaşığı toz tarçını karıştırıp yiyebilirsiniz. Sabah 10:00 ve öğleden sonra 15:00 ideal saatler. Fiziksel olarak enerji artışı, insülin direncini dengelemesi gibi faydalarının yanında yumurta ve spermlerin yaşam enerjisini de artıracaktır. Bunun da zaman sınırlaması yok. İstediğiniz kadar kullanın.
2 adet sonraki duruma göre, incir ve havuç kürlerine başlayabilirsin. Ek olarak nette infertilite masajı (infertility massage) videolarını da izleyip uygulayabilirsin. Bölgedeki kan dolaşımını düzenleyerek yumurtalıkları uyaracaktır. Benzer uygulamayı beylere de yapmakta fayda var bence. Çünkü onların da bölgesel kan dolaşımının artması gerektiğine inanıyorum. Belki beyler için farklı versiyonu vardır ama ben araştırmadım. Buna alternatif olarak akupunktur deneyebilirsin.
En önemlisi, mutluluk seviyelerinizi artırmak. Kişisel mutluluğunuz arttığında her şey daha da güzel olacak. Bunu eşinizle birleştirdiğinizde ise tadından yenmeyecek.
Dilerim hiç birisine gerek kalmadan, kendiliğinden gelir yavrunuz...

Merhaba, sana Canan KARATAY'ın son kitabını tavsiye edebilirim. Hamileliğe hazırlanan çiftler ve lohusalar için beslenme diyeti. Kısaca şekeri hayatından çıkarıyorsun, karbonhidrattan az protein ve yağ ağırlıklı doğal beslenme ve ilave vitaminler. Omega 3 ve d vitamini. Veeee vazgeçilmezi hareketli yaşam.
Daha öncede paylaşmıştım, alışveriş sırasında bir hanımla tanıştım, kadın oldukça kilolu idi, troidi ve şekeri varmış, uzun uğraşlardan sonra Karatay'dan randevu alıyor, diyetine başlıyor ve kısa sürede hem kilo veriyor, hem troid ve şekeri yok oluyor hem de gebe kalıyor.
Benim de beslenme şeklim Karatay diyeti gibiydi. Sağolsun M.Bahçeçi'de ayda bir D'vit serumunu almamı, omega 3 günde 1 ve qenzim q10'nun 200'lüğünden günde 3 kez kullanmamı istemişti. (Aynı klinikte başka bir dr.a her görüşmede vitamin kullanayım mı diye sorduğunda gerek yok demişti...Dr. farkı diye buna denir.) Vitaminlere aylık dr.muayene ücreti kadar para ödedim ama sonucuna değdi.
Fizyolojik sorunun yok ise ve doğal beslenme ve bebiş düşüncesini unutarak geçirilecek zamanın sonucunda bebişin neden gelmesin ki? Sen elinden geleni yapmış olursun, gerisi kader-kısmet. Hakkında hayırlı gelişmeler olmasını dilerim. Sevgiler.

Tavsiyemm canım iyi ne geliyorsa yapp hahhhh benim gibi olmma diyetteyim güya daha cok yerimm arada bana iyi gelmez diye bırakırımm kafana göre canımm çörek otu bin derde deva bak şaşmayacan çörekotundan bide ofrodizyak etkili karışımlar var hehhh dene yanii polenler arı sütlerii bende alerji varrr kullanamıyoom ama eşinde kullansın ayolll dogall gelsinnn hade bakalımmm inşallah

Hay agzına saglikkkk canımmm teşekkürlerrr oyyy hamişimm benimm dogall hamiş hemde ben bi ara verdim agustosta herşeyy tekrar düzenli alacamm

İnşallah bir şey çıkmaz. Artık olumsuz gelişme çekecek yerim kalmadı vallahi. Kendime gelmem lazım...
Hahhh antalyanınn havasından hemen gelirsin kendinee yav dışarısı nem icerde klima olmadan durulmuyoo
Ama bi denizzimizz muhteşemm gel getirecemm senii kendinee hahhh

Bi sorayımm diyomm milleti
sara_28 kuzummm nerdesinn
Eua canımm ya sen napıyonn arada kür falan tedaviye başladinmı
kuddus oyyy hamiş tatile antalyaya gelecen bak bi fırsat bul görüsekk
alpcemre yavrumm hemşomm kız nerdesinn senn bi ses ver ya meraklandırma bizi
portakales minigimm kuşumm sen nasil karışım aldın saraçoglundan bi anlatt kuzumm
Lulinda ayy canım son ay son haftalar az kaldı az dayann ali tosunum gelecek rabbim kolaylıkla doğum nasip etsin dualar seninle kuzum
S simay72 kuzum kızın analı babalı büyüsünn adını ne koydunn canımm
BU ARALAR KACAKLAR ÇOK BENIDE KACIRACANIZ AYOLL NIRDESINIZZ ARADA SOHBET EDEKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…