- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.341
Benimde gözlerim doldu ... Rabbim hepimize versin inşaAllah ya... yaşayanın bilecek bişey. .insanlar umursamadigimizi sanıyor ama ....günaydın kızlar güzel bir gün olsun inş dün gece telefonuma bir mesaj düştü uyuyormusun canım diye yok dedim yılardır yol arkadaşlığı ettiğim dostuma daha değil . bu gece bana uyku yok dedi neden dedim yarın test günün diyemi heycanlısın yok dedi değerim 341 çıktı hemen aradım o ağladı ben ağladım ben ağladım o ağladı eşi eşlik etti ikimize .... 2006 yılında aynı şehirde yaşarken başka bir şehirde tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz merkezde tanışmıştık önce arkadaş sonra dost olduk 40 yaşında 17 yılık evlilerdi 12. denemesi idi bahçeci de dr ERBİL YAĞMUR da yaptığı son denemede pozitif gördü ALLAHIM herkese yaşatsın inş
Sen bu arda tatilde falan organik deneSelamlar kizlarrrr veAybikeeee cimmmm ... Bugun randevum vardi ogleden sonra 2 de ... gecen gittim kan vermistim henuz detayli aciklamalari cikmamis daha surermis ... Ne zamana goruselim o zaman dedim ??? Eylul e dedi .. Agustosta yapilacak seyleri yapsaydik eylul de burada degilim izinde olucam gelincede baslardik dedim .. Dr umda Agustosta yokmus
.. Okey dedim .. bi etraflica konusalim 4. calismanin oncesinde beraberce degerlendirelim dedi .. su testlerde bir ciksin dedi .. Okey dedim tahmin ettigin birsey var mi yada sorun dedi ??? adam demez olaydii bana bunu konustum da konustum ... dedimmmm herseye bakilmasini istiyorum ama herseyeeeeeee ... kanallarima tekrar bakilsin Hidrosanalpinx dedikleri birsey varmis o var mi yok mu dedim ???? Laporoskopi istiyorum dedim heryer incelensin dedim ... adamda sasirdi cildirdi bu manyak demistir kesin... dedi ok tamam sakin sakin gidelim ... sen biraz dinlen dedi eylulde tatilini yap gel yada girmeden once bir konusuruz oyle gidersin dedi ...
en iyisi ben normal yollari da deneyim bu arada ??? ama kurler kesfetmem lazim var mi hizmi ise yarayan onerisi olan arkadaslarrrr hamis kalanlarrrrrkocisi biraz cekistireyimmm bakiyim ne olacak ,,,,
Gel yavruuuum gel bariii sane annelikk yapammm hehhh bilmem hem ugraşıyooom hemm oluruna bırakıyoom kısmetten öte yoook yanii inşallah hayırlı haberler vermek nasip olurrr insallahGeçmiş olsun. Bebek olsam bu kadar çabaya koşa koşa gelirdim ama veletler başka şeyler istiyor sanırım
İnşallah yakında senin de güzel haberlerine ortak olacağız. Konsantrasyon çok güzel. Umutluyum senden. Hadi utandırma beni
Bana bak hatunn yahu ne misafiri hemen yatt kafanada takma 3 ay misafir yookk daha sonrada sen git ayoll onlar niyeki geliyoo aaaaa aynı bennn yok yokk biz hep aynı hataları yapıyoooz illaki biri dürtecekk yavrumm rabbim kıymetlini sana bagışlasın inşallahSen bu arda tatilde falan organik dene. Bellimi olur. Bakarsin tedaviyede gerek kalmaz. Benum bu aksam biraz moralum bozuldu aksam misafirim vardi yemek hazirladim falan sonrasinda akinti geldigini hissettim. Kahverengi yogun bir akinti geldi. Moral sifir uzaniyorum simdi. Allahim bir daha yasatmaz bana insallah ayni durumlari
Yokk kuzum böyle geliyoo arada bis izin vermiyooooss kıış diyoooz gidiyoooo tamam mınedense bugun ben cok sinirliyimmm normal mi ??? icimde bir isyan patlamaya hazirdokunsalar agliyacak gibi
Canım hayırlı tedavin olsunn bebiş sana konsun inşallahhh umut bitmesinnn rabbim büyükkk mucizemiz bizim olsunn kuzummm hepimizinnn yakınnnndaaa inşallahHerkese merhaba,
Bugün SSK kaıdn hastalıklarına gittim, malum tekrar tüp bebeğe başlayacağım tetkiklerimi yaptırayım, ters giden bişeyler varsa baştan çaresine bakayım dedim ama pişman oldum, doktorla gayet düzgün bir Türkçeyle konuştum, bilgi vermesini rica ettim. Maalesef. Smear testi istiyorum diyorum, ne gerek var, üç yılda bir yapılması yeterli, ama ben 40 yaşındayım diyorum, gerek yok diyor, folikül görüyor musunuz diyorum, adet nedir diyorum, varla yok arası diyor, yumurtlama var gibi, olmayabilir de diyor.şeytan diyor ki çantayı suratına geçiriver. Tabi olacak şey değil. Rica minnetle kan tahlili yaptırdım ancak, onun da hiçbir halta yaramayacağını biliyorum. Kızlar canımdan bezdim emin olun. Bugün bide İstanbul yanıyor resmen, güneş tepemde, doktora zaten kızmışım. Yine de iyi taraftan bakmaya çalışıyorum, bu aldığım güneş bana d vitamini olucak diyorum ama ramak kaldı isyan etmeme. Yolda yürürken tamam bu işi burda bitiriyorum dedim, karşımdan bebek arabasında ayakları arabadan uzanmış bir bebiş gördüm, minicik parmakları görünce fikrim yine değişti.
Kızlar imtihanımız çok zor, öyle böyle değil, Allah hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlar sizlerden bol dua bekliyoruz, unutmayın bizleri oldumu...
Amin insallah.. yok yok daha misafir yok. Yatiyorum simdi kalkmayida dusunmuyorum.Bana bak hatunn yahu ne misafiri hemen yatt kafanada takma 3 ay misafir yookk daha sonrada sen git ayoll onlar niyeki geliyoo aaaaa aynı bennn yok yokk biz hep aynı hataları yapıyoooz illaki biri dürtecekk yavrumm rabbim kıymetlini sana bagışlasın inşallah
Sen bu arda tatilde falan organik dene. Bellimi olur. Bakarsin tedaviyede gerek kalmaz. Benum bu aksam biraz moralum bozuldu aksam misafirim vardi yemek hazirladim falan sonrasinda akinti geldigini hissettim. Kahverengi yogun bir akinti geldi. Moral sifir uzaniyorum simdi. Allahim bir daha yasatmaz bana insallah ayni durumlari
ayyy aksam isten cikip eve gittim ... kocisim de gelmis atmis kendini koltuga .. daha beni gorur gormez anladi bisey oldugunu terasa oturdum icimde disimda ne varsa anlattim icimi ceke ceke kocisime... eskiden kizardi derdi dirayetli ol biraz guclusun sen hemen pes etme ... ama bu aralar hep dinliyor beni askitomm yaaaa sessiz kalsa bile destek oluyor sessizligiyle ... saolsun biraz toparladi beni ... yorgunsun sen tatil iyi gelecek diyo ama tatilimize var daha 4 eylul gibi gidicez insallahYokk kuzum böyle geliyoo arada bis izin vermiyooooss kıış diyoooz gidiyoooo tamam mı
şarkı söyle ne bilemm sesiz cıglık falan kocana bagırr mesale anlamsınnn adamm nedenki diyee işte rahatla yanii bak nasılll geçiyooo hahhha
Bence sen bosver kurleri. Siz guzel bir tatile cikip bebegi kafanizdan tamamiyle atip oyle deneyin. Bakalim ne olacakCanimmm bak sen biraz dinlen su 3 ay senin icin cok onemli fazla yorma kendini derim ben ... yerlesme lekesi de olabilir ... bana gelince de evet aslinda keske oyle birsey olsa kurler arastiriyorum bir suru sey var oyle oluncada kafam karisiyor hangisinden nerden baslasam diyeee
Gel yavruuuum gel bariii sane annelikk yapammm hehhh bilmem hem ugraşıyooom hemm oluruna bırakıyoom kısmetten öte yoook yanii inşallah hayırlı haberler vermek nasip olurrr insallah
Tabiki sendende ben umutluyumm şöyle bi hayırlı koca hahhhh gerisi saglık hayatta mucizelerr bizimm olsunn inanalımm buna arakadaşlarrr rabbim büyükkk
Hahh canım haftasonu inşallah görüşürüzzz hayırlısıyla kuzum tabii gel bebisimmmÖnümüzdeki haftasonu için plan yapıyoruz. İnşallah bir aksilik olmaz bu defa. Benim de çok ihtiyacım var. Denizli boğuyor. Hem çok sıcak, hem gereksiz dialoglar çok fazla. Kaçmam lazım. Sen al beni nüfusuna, bir daha bırakma. Ben sana her türlü bebek numarasını yaparım
sevgili 40 yas grubu arkadaslarimmmm yoldaslarimmmm
4. tup bebek tedavimi ekim ayina kadar ertelemis bulunuyoruz ... Dogal kurler denemek istiyorum bu arada ben ... kan da kolestrolum cok degil ama biraz yuksek cikmis ... saglikli beslenmeye gectim cmts den beri ..
simdi sizlere zahmet olucak belki ama cok seyler karsima cikiyor kafam karisiyor ... bana bilen arkadaslar birseyler yazsalar da belki dogal yolla kalirim bu aradaFertilite diyet olabilir , kurlerden olabilir ... ben nasil basliyayim ne dersiniz fikirlerinizi alsam ...
Hahh canım haftasonu inşallah görüşürüzzz hayırlısıyla kuzum tabii gel bebisimmm
Merhaba, sana Canan KARATAY'ın son kitabını tavsiye edebilirim. Hamileliğe hazırlanan çiftler ve lohusalar için beslenme diyeti. Kısaca şekeri hayatından çıkarıyorsun, karbonhidrattan az protein ve yağ ağırlıklı doğal beslenme ve ilave vitaminler. Omega 3 ve d vitamini. Veeee vazgeçilmezi hareketli yaşam.sevgili 40 yas grubu arkadaslarimmmm yoldaslarimmmm
4. tup bebek tedavimi ekim ayina kadar ertelemis bulunuyoruz ... Dogal kurler denemek istiyorum bu arada ben ... kan da kolestrolum cok degil ama biraz yuksek cikmis ... saglikli beslenmeye gectim cmts den beri ..
simdi sizlere zahmet olucak belki ama cok seyler karsima cikiyor kafam karisiyor ... bana bilen arkadaslar birseyler yazsalar da belki dogal yolla kalirim bu aradaFertilite diyet olabilir , kurlerden olabilir ... ben nasil basliyayim ne dersiniz fikirlerinizi alsam ...
Tavsiyemm canım iyi ne geliyorsa yapp hahhhh benim gibi olmma diyetteyim güya daha cok yerimm arada bana iyi gelmez diye bırakırımm kafana göre canımm çörek otu bin derde deva bak şaşmayacan çörekotundan bide ofrodizyak etkili karışımlar var hehhh dene yanii polenler arı sütlerii bende alerji varrr kullanamıyoom ama eşinde kullansın ayolll dogall gelsinnn hade bakalımmm inşallahsevgili 4bu arkadaslarimmmm yoldaslarimmmm
Hay agzına saglikkkk canımmm teşekkürlerrr oyyy hamişimm benimm dogall hamiş hemde ben bi ara verdim agustosta herşeyy tekrar düzenli alacammMerhaba, sana Canan KARATAY'ın son kitabını tavsiye edebilirim. Hamileliğe hazırlanan çiftler ve lohusalar için beslenme diyeti. Kısaca şekeri hayatından çıkarıyorsun, karbonhidrattan az protein ve yağ ağırlıklı doğal beslenme ve ilave vitaminler. Omega 3 ve d vitamini. Veeee vazgeçilmezi hareketli yaşam.
Daha öncede paylaşmıştım, alışveriş sırasında bir hanımla tanıştım, kadın oldukça kilolu idi, troidi ve şekeri varmış, uzun uğraşlardan sonra Karatay'dan randevu alıyor, diyetine başlıyor ve kısa sürede hem kilo veriyor, hem troid ve şekeri yok oluyor hem de gebe kalıyor.
Benim de beslenme şeklim Karatay diyeti gibiydi. Sağolsun M.Bahçeçi'de ayda bir D'vit serumunu almamı, omega 3 günde 1 ve qenzim q10'nun 200'lüğünden günde 3 kez kullanmamı istemişti. (Aynı klinikte başka bir dr.a her görüşmede vitamin kullanayım mı diye sorduğunda gerek yok demişti...Dr. farkı diye buna denir.) Vitaminlere aylık dr.muayene ücreti kadar para ödedim ama sonucuna değdi.
Fizyolojik sorunun yok ise ve doğal beslenme ve bebiş düşüncesini unutarak geçirilecek zamanın sonucunda bebişin neden gelmesin ki? Sen elinden geleni yapmış olursun, gerisi kader-kısmet. Hakkında hayırlı gelişmeler olmasını dilerim. Sevgiler.
Hahhh antalyanınn havasından hemen gelirsin kendinee yav dışarısı nem icerde klima olmadan durulmuyooİnşallah bir şey çıkmaz. Artık olumsuz gelişme çekecek yerim kalmadı vallahi. Kendime gelmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?