Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım arada okuyorum ama çok yazamadıgımdan dahil olamıyorum..
Belim çok ağrıyor bu aralar tadım pek yok.. Hafta sonu doktora gideceğim..
Yediğim içtigim kontrolüm altında, şimdiden 1.5kg vermişim bile.. Darısı 10kg ma hahahah..
Saraçoğlu'na gelince aşağıdaki karışımı aldım..Hayırlısı bakalım yaklaşık 2,5 ay sürüyormuş..
Dilerim güzel sonuçlar alırız..
(sperm çoğaltıcı)

ah canımmmm fındık fıstıkımmmmmmmm ağustos sonuna doğru inşallah Adrasan diyoruz ama belllki izmir trafı da olabilir netleşince kesinlikle konuşalım bebişimmmmm

tatlışım pamukum geçmiş olsun ya.... ben bel ağrılarımı d vitamini seviyem düzelince yenmiştim... yataktan bi kalkışım olurdu ayyyy sorma yaa... seni çoook iyi anlıyorum çok geçmiş olsun...

Hay agzına saglikkkk canımmm teşekkürlerrr oyyy hamişimm benimm dogall hamiş hemde ben bi ara verdim agustosta herşeyy tekrar düzenli alacamm
Merhaba, bu forum için benim teşekkür etmem gerekli. Bilgiler ise hatırlatma, dersin üzerinden geçme diyelim. 40 yaş üstü bebişin gelmesi için ne yapabilirim araştırması içinde iken bu forumu bulupta sizlerle tanışmamı hatırlıyorum da, "çölde su bulmuş gezgin gibi" hissetmiştim. İnş. paylaşımlarımız kader arkadaşlarımız için faydalı olur. Burası bile çookkkk sıcak Antalya'yı düşünmek bile istemiyorum. Yaradan yardımcın olsun, sevgiler.

tatlışım pamukum geçmiş olsun ya.... ben bel ağrılarımı d vitamini seviyem düzelince yenmiştim... yataktan bi kalkışım olurdu ayyyy sorma yaa... seni çoook iyi anlıyorum çok geçmiş olsun...

Sağol canım teşekkür ederim.. Dilerim önemli bir şey değildir...
Gerçekten zorluyor insanı... Öperim bebişinle seni..

Ahhh Güneş'imizin gelmesine 3 ay kalmış... Ne çabuk geçiyor bu deli zaman...
Öperim onun minnak burnundan canım

Merhaba, önceden de bahsetmiştim Antalya'da uygun yer bulamazsan Didim Mavişehir kampına 7.dönemde bekleriz. Denize son gidişimde Huzur sitesinin önündeki koyda girmiştim, çok güzeldi, Altınkumu aratmıyordu.

2220 Oncelikle sana da merhaba ... cok tatlisin .. gercekten ne zaman selam verdiginin hic onemi yok ben hemen kendimi sizlerden gibi hissettim ... cok saol canim verdigin bilgiler icin ben bunlari en azindan sagligim icin yapicam harfi harfine ...

D dnzdry saol canim benim evet bu Karatay diyeti herkese saglikli yasam sunuyor diyorlar denemem lazim aslinda ... Yurtdisindayim acaba kitabini bulabilir miym ki bir arastirayim ...

Hahhh antalyanınn havasından hemen gelirsin kendinee yav dışarısı nem icerde klima olmadan durulmuyoo
Ama bi denizzimizz muhteşemm gel getirecemm senii kendinee hahhh

Denizli' de öyle. İçeride sigara içemiyorum diye 7/24 balkondayım bir de. Haşlama oluyorum resmen. İyi tarafından bakıyorum. Terleme yoluyla birikmiş toksinlerden kurtuluyorum
Kısmet olursa cuma akşamı buradan, pazar akşamı da oradan hareket etmeyi planlıyoruz. Malum yeğenimin bakımıyla annem ilgileniyor. Pazartesi burada olmak gerek. Bu arada 7 yıldır denize girmediğimi farkettim. Bi hasret gidersem mi?

Hepimiz tatlıyız
Karatay' ın kitaplarını netten almıştım ben daha önce. Bulabilirsin sanırım. Umarım faydasını da görürsün. Çoğu benim normalde uyguladığım detaylar diye okumadan bıraktım ben. Evden ayrılırken almamışım yanıma. Yoksa gönderirdim. Hiç değilse birisinin işine yarardı...

Merhaba, önceden de bahsetmiştim Antalya'da uygun yer bulamazsan Didim Mavişehir kampına 7.dönemde bekleriz. Denize son gidişimde Huzur sitesinin önündeki koyda girmiştim, çok güzeldi, Altınkumu aratmıyordu.

Çok sağol arkadaşım. Yer konusunda sıkıntım yok çok şükür. Bak bir kapı da sen açtın. İnşallah seninle de zaman geçirme imkanı buluruz. İpimi kopardım ya artık, deli tazı gibi gezerim bir süre

bende deminden beri karatay in aciklamalarini okuyorum kitapta yer verdigi seylere aslinda saglikli beslenme uzerine kurulu ... sadece nasil yapmak lazim biz onu bilmiyoruz ... evet yaaa keske yaninda olsaydi olsun canim benim bulurum bende bir sekilde saol yinede

Gelirsen çok memnun oluruz. Her şey gönlünce olsun.

Özeline mesaj attım. Bakarsın bir ara

Burdayıııııııııııım:) bilişimsel sıkıntılardan dolayı uzak kaldım.. tatil mi????? bahçede anam babam usulu leğene su doldurup çimesim var!!!!!! Asya 7 aylık oldu teyzesiiiii... ona 6 ay kınası yapıp inşallah kaçma planlarımız var. Okul açılmadan:) ben şöööööle sayfaları gezeyim kim nerede ne yapmış.. :) :)

Ben geldim...

Tevellütümüz gereği o zamanlar ne çok söyledirdik, nakaratı dilimde ve tam da hissettiklerime uygun...
"Deli gibi özledimmmmmmmmmmmm" (gidenlerden diye devam ediyordu o gerçi)

Çoooook güzel uzun soluklu bir tatil olsa da, özledim çok özledim...
İtiraf ediyorum aslında iki gündür buralardayım ama ofiste bu gece için didinilen bir "Avrupai" karnaval havasından nefes alamadım. Yarın daha iyi olursam uzun soluklu özlem gidereceğim elbette...

Yeni yol arkadaşlarımızla yollarımız kesişmiş, hoşgeldiniz.
Herkesi kocaman kocaman kocamannn öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…