- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.361
Bi sorayımm diyomm milleti
@sara_28 kuzummm nerdesinn
@Eua canımm ya sen napıyonn arada kür falan tedaviye başladinmı
kuddus oyyy hamiş tatile antalyaya gelecen bak bi fırsat bul görüsekk
@alpcemre yavrumm hemşomm kız nerdesinn senn bi ses ver ya meraklandırma bizi
portakales minigimm kuşumm sen nasil karışım aldın saraçoglundan bi anlatt kuzumm
@Lulinda ayy canım son ay son haftalar az kaldı az dayann ali tosunum gelecek rabbim kolaylıkla doğum nasip etsin dualar seninle kuzum
@simay72 kuzum kızın analı babalı büyüsünn adını ne koydunn canımm
BU ARALAR KACAKLAR ÇOK BENIDE KACIRACANIZ AYOLL NIRDESINIZZ ARADA SOHBET EDEKK
ah canımmmm fındık fıstıkımmmmmmmm ağustos sonuna doğru inşallah Adrasan diyoruz ama belllki izmir trafı da olabilir netleşince kesinlikle konuşalım bebişimmmmmBi sorayımm diyomm milleti
@sara_28 kuzummm nerdesinn
@Eua canımm ya sen napıyonn arada kür falan tedaviye başladinmı
kuddus oyyy hamiş tatile antalyaya gelecen bak bi fırsat bul görüsekk
@alpcemre yavrumm hemşomm kız nerdesinn senn bi ses ver ya meraklandırma bizi
portakales minigimm kuşumm sen nasil karışım aldın saraçoglundan bi anlatt kuzumm
@Lulinda ayy canım son ay son haftalar az kaldı az dayann ali tosunum gelecek rabbim kolaylıkla doğum nasip etsin dualar seninle kuzum
@simay72 kuzum kızın analı babalı büyüsünn adını ne koydunn canımm
BU ARALAR KACAKLAR ÇOK BENIDE KACIRACANIZ AYOLL NIRDESINIZZ ARADA SOHBET EDEKK
tatlışım pamukum geçmiş olsun ya.... ben bel ağrılarımı d vitamini seviyem düzelince yenmiştim... yataktan bi kalkışım olurdu ayyyy sorma yaa... seni çoook iyi anlıyorum çok geçmiş olsun...Canım arada okuyorum ama çok yazamadıgımdan dahil olamıyorum..
Belim çok ağrıyor bu aralar tadım pek yok.. Hafta sonu doktora gideceğim..
Yediğim içtigim kontrolüm altında, şimdiden 1.5kg vermişim bile.. Darısı 10kg ma hahahah..
Saraçoğlu'na gelince aşağıdaki karışımı aldım..Hayırlısı bakalım yaklaşık 2,5 ay sürüyormuş..
Dilerim güzel sonuçlar alırız..
(sperm çoğaltıcı)
Eki Görüntüle 1592638
Eki Görüntüle 1592639
Merhaba, bu forum için benim teşekkür etmem gerekli. Bilgiler ise hatırlatma, dersin üzerinden geçme diyelim. 40 yaş üstü bebişin gelmesi için ne yapabilirim araştırması içinde iken bu forumu bulupta sizlerle tanışmamı hatırlıyorum da, "çölde su bulmuş gezgin gibi" hissetmiştim. İnş. paylaşımlarımız kader arkadaşlarımız için faydalı olur. Burası bile çookkkk sıcak Antalya'yı düşünmek bile istemiyorum. Yaradan yardımcın olsun, sevgiler.Hay agzına saglikkkk canımmm teşekkürlerrr oyyy hamişimm benimm dogall hamiş hemde ben bi ara verdim agustosta herşeyy tekrar düzenli alacamm
tatlışım pamukum geçmiş olsun ya.... ben bel ağrılarımı d vitamini seviyem düzelince yenmiştim... yataktan bi kalkışım olurdu ayyyy sorma yaa... seni çoook iyi anlıyorum çok geçmiş olsun...
Merhaba, bu forum için benim teşekkür etmem gerekli. Bilgiler ise hatırlatma, dersin üzerinden geçme diyelim. 40 yaş üstü bebişin gelmesi için ne yapabilirim araştırması içinde iken bu forumu bulupta sizlerle tanışmamı hatırlıyorum da, "çölde su bulmuş gezgin gibi" hissetmiştim. İnş. paylaşımlarımız kader arkadaşlarımız için faydalı olur. Burası bile çookkkk sıcak Antalya'yı düşünmek bile istemiyorum. Yaradan yardımcın olsun, sevgiler.
Teşekkür teyzesi. Bizde seni sevgiyle kucaklıyoruz...Ahhh Güneş'imizin gelmesine 3 ay kalmış... Ne çabuk geçiyor bu deli zaman...
Öperim onun minnak burnundan canım
Merhaba, önceden de bahsetmiştim Antalya'da uygun yer bulamazsan Didim Mavişehir kampına 7.dönemde bekleriz. Denize son gidişimde Huzur sitesinin önündeki koyda girmiştim, çok güzeldi, Altınkumu aratmıyordu.Önümüzdeki haftasonu için plan yapıyoruz. İnşallah bir aksilik olmaz bu defa. Benim de çok ihtiyacım var. Denizli boğuyor. Hem çok sıcak, hem gereksiz dialoglar çok fazla. Kaçmam lazım. Sen al beni nüfusuna, bir daha bırakma. Ben sana her türlü bebek numarasını yaparım
o zaman sana minnaktan hediye teyzoşuuuuuuuuuuuuAhhh Güneş'imizin gelmesine 3 ay kalmış... Ne çabuk geçiyor bu deli zaman...
Öperim onun minnak burnundan canım
o zaman sana minnaktan hediye teyzoşuuuuuuuuuuuu
ööp öp ööp öp doo yyaa ma dımmmmmm
Hahhh antalyanınn havasından hemen gelirsin kendinee yav dışarısı nem icerde klima olmadan durulmuyoo
Ama bi denizzimizz muhteşemm gel getirecemm senii kendinee hahhh
2220 Oncelikle sana da merhaba ... cok tatlisin .. gercekten ne zaman selam verdiginin hic onemi yok ben hemen kendimi sizlerden gibi hissettim ... cok saol canim verdigin bilgiler icin ben bunlari en azindan sagligim icin yapicam harfi harfine ...
D dnzdry saol canim benim evet bu Karatay diyeti herkese saglikli yasam sunuyor diyorlar denemem lazim aslinda ... Yurtdisindayim acaba kitabini bulabilir miym ki bir arastirayim ...
Merhaba, önceden de bahsetmiştim Antalya'da uygun yer bulamazsan Didim Mavişehir kampına 7.dönemde bekleriz. Denize son gidişimde Huzur sitesinin önündeki koyda girmiştim, çok güzeldi, Altınkumu aratmıyordu.
Hepimiz tatlıyız
Karatay' ın kitaplarını netten almıştım ben daha önce. Bulabilirsin sanırım. Umarım faydasını da görürsün. Çoğu benim normalde uyguladığım detaylar diye okumadan bıraktım ben. Evden ayrılırken almamışım yanıma. Yoksa gönderirdim. Hiç değilse birisinin işine yarardı...
Gelirsen çok memnun oluruz. Her şey gönlünce olsun.Çok sağol arkadaşım. Yer konusunda sıkıntım yok çok şükür. Bak bir kapı da sen açtın. İnşallah seninle de zaman geçirme imkanı buluruz. İpimi kopardım ya artık, deli tazı gibi gezerim bir süre
bende deminden beri karatay in aciklamalarini okuyorum kitapta yer verdigi seylere aslinda saglikli beslenme uzerine kurulu ... sadece nasil yapmak lazim biz onu bilmiyoruz ... evet yaaa keske yaninda olsaydi olsun canim benim bulurum bende bir sekilde saol yinede
Gelirsen çok memnun oluruz. Her şey gönlünce olsun.
lokasyonu bilemiyorum ama ben yine de başkasına lazım olur diye yazayım... Bakmagnesya ne zamandır kayıp Asya'yı falan alıp tatile kaçtı belki de :)
Fethiye: Yonca Lodge (gitmedim ama gidenlerden hep "git" yorumu aldım burası için)
Bunların çoğunda kaldım veya yakından gördüm sevdiklerimden öneri yani :)
- Cunda: Ortunç (in cin cırcır böcekleri :) ) / yanında da Ada Camping var... orasını daha çok seviyorum :)))
- Akyaka: Baga (suyu soğuuuuk)
- Selimiye: Beyaz Güvercin / Selimiye Mavisi (4-5 sene öncesi denizi çok daha muhteşemdi)
- Bozburun: Karia Bel / Miamai (her şey harikaaaa her şey, deniz enfeees ama Sabrina House gibi çok ama çok pahalııııı) 2 gece konaklamalı hafta sonu fiyatıyla başka yerde 1 haftadan fazla rahat rahat tatil olur. Ama güzel :) )
- Datça yarımadanın her yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))) Ama en çok Palamutbükü Mavi Beyaz / Badem :) (seçimden sonra kaçamak tatilde Palamuttaydık, Eylül ilk haftadan bayram dahil yine oradayız :) )
Kamp alanları olur, ben taze hamileyim demeden her yere giderim diyorsan Gökova Orman Kampı, Aktur Orman Kampı, Kabak Kamping, Kaş Camping ve Adrasan koyunda Jungle Bells :) Ve onca tekne turu, mavi tur vs gezilerine katıldım hiç biri Adrasan'dan olan kadar güzel değildi... Suyu denizi koyları harikadır. Kabak Olimpos komşudur :)
Ulaşım, lokasyon ve kalacağın tarih ve zaman en belirleyici şey :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?