Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

portakales canım inşallah önemli bişeyin yoktur dikkat et kendine .karışımın içerigini göremedim şifanız olsun inşallah yarasın size kuzum
@kelebek7977 kuzum rabbim ol desin olsun bu kadar umutla bekleyişin taclansın inşallah
WishhDuygu kuzumm sagol arada bizi ihmal etmiyoon yogunn işkolik kadın
@yeteeeer canım nemden buhar oluyoooz bizde sıcaktan kimse gemiyoo kayıplar coookkk

Günaydın,

Çok tatlısın, çoook tatlısın fıstığım :) okuyunca kahkaha attım ofiste [/QUOTE]
Harbi önce hamilemi dedimm hahhh ama süpermen hahhh cuk oturduu he he

mrhb akadaşlar burayı arada okuyup çıkan biriyim tedavim iptal oldu ve elimde ilaçalrım kaldı ARKADAŞLAR ELİMDE 9 KUTU PREGON 300.. belki raposuz olup bu ilaçlara ihtiyacı olan olur diye yazıyorum ilgilenen özleden yasın bana çöp olsun istemyorum

Havadanmıdır nedir sürekli bir hapşuruk yada alerjim ben burdayım diyor zorla ünvrts alerşi testleri için radevu almıştım geçen hafta ama ülke genlindeki olaylardan dolayı tren seferleri iptal olduğu için radevumun olduğu gün has gidemedim yeniden radevuyu ne zaman ayarlayabilirim bilmiyorum

canım mersin sıcak birde nem hooppppp sıcaklık 2 ye katlıyor

Günaydınlaaar,

Ben geldiiiiim, eylül ikinci haftaya kadar tatil yok, hava çok sıcaaak, tatilim geldi ama oğlumun ameliyatını bekliyorum.

Ve süpermen hala yok

Umarım sizler de iyisinizdir, hepinizi öpüyorum, kokluyorum.

Merhaba canım

Çok teşekkür ederim, ve en içten amiiiin diyorum hepsine.

Allahım kucaklarınızı prens7prenseslerle doldursun, bize de sipermeeeeeeeeeen

Canım dün geldi ürün..
Kutudan çiçek balı, polen, hayıt tohumu, at kuyruğu çayı
diye ürünler çıktı..
çiçek balı ve poleni hergün her birinden 1er kaşık alıp karıştırarak yiyorsun..
at kuyrugu poşet çayını akşam yemekten 2 saat sonra demleyip içiyorsun
çay bitince de hayıt tohumuna başlıyorsun. onuda kaynatıp içiyorsun..
Detaylı bilgiyi istersen fotosunu çekip atarım canım..

Uzun soluklu bir tatili daha tükettim, kırdım dizimi evimdeyim bir süre :)

Neşeniz, kahkahanız çooooooooook olsunnnn...
Sipermen, süpermen durumları da çok olsun :))))))))))
Çok güzel bir yaz diliyorum...

Eylül'e kadar benim de minik kaçamaklar hariç tatilim yok
Eylül'de acısını çıkartacağım "teeee" şimdiden duyururum 5-28 Eylül arası kayıplara karışacağım :) Eylül ayını tatil olarak kapattım hahahah. (Evren bir arıza çıkartma lütfen)

nisanduru Ameliyat detaylarını tam öğrenemedim ama fonksiyonel bir durum değil estetiktir umarım. İyi geçsin, güzel geçsin, sorunsuz geçsin tekrar gerekmesin... Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Günaydın,
Çok tatlısın, çoook tatlısın fıstığım :) okuyunca kahkaha attım ofiste

Harbi önce hamilemi dedimm hahhh ama süpermen hahhh cuk oturduu he he

Atkuyrugu otu ne ise yariyomus onu anlamadim kim önerdi bunlari canim nerden aldin birazdaha acikla man lütfen meraktan öldürürseniz beni

@portakales portakalım canım benim noldu sana bir sarılıp :)))) "kütürdeteyim mi"
(Kırkpınar güreşleri yakın zamandaydı ya algıda seçicilik durumu hahaha)
ya da masaj yapayım
Doktoru ihmal etme sakın... Duruş bozukluğum yüzünden benim de çok ağrıyordu. Duruşu düzeltemedim ağrıyı benimsedim arızalıyım ya :)) Esprisi doktoru öteleme, duruşuna dikkat et, yumuşak yatakta yatma, fazla ayakta kalma belki biraz iyi gelir. Bir de D vitamini takviyesiyle bel ağrılarından kurtulanları çok duydum, belki işe yarar?
Ağrı tatsız sevimsiz ama ruhuna işletme olur mu... Neşesiz gördüm seni, bıcır bıcır gülen gözleri seviyorum ben :))))
Tez zamanda buluşalım :)

Sağol canım.. Bir bel ağrısıdır gidiyor geçmek bilmedi.. Haftasonu doktora gidicem bakalım umarım önemli bir şey değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…