- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.401
dua dan fazlası gelseydi elimizden keşke ama tek yapabildiğim bu DUAIns arkadasim.tsk ederim iyi dileklerin icin
canım mersin sıcak birde nem hooppppp sıcaklık 2 ye katlıyorportakales canım inşallah önemli bişeyin yoktur dikkat et kendine .karışımın içerigini göremedim şifanız olsun inşallah yarasın size kuzum
@kelebek7977 kuzum rabbim ol desin olsun bu kadar umutla bekleyişin taclansın inşallah
WishhDuygu kuzumm sagol arada bizi ihmal etmiyoon yogunn işkolik kadın
@yeteeeer canım nemden buhar oluyoooz bizde sıcaktan kimse gemiyoo kayıplar coookkk
kızlar merhaba nasılsınız, özledim hepiniziii
Kadir Gecesinde hepimize bebiş diliyorum, Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın..
@2220 venisanduru sizlerede canlarım yakışıklı, bol paralı, centilmen ve evliliğe uygun eş adayları diliyorum..
öpüyorum canlarım hepinizii, Allah dularımızı kabul etsin önce sağlık sonra bebek..
Harbi önce hamilemi dedimm hahhh ama süpermen hahhh cuk oturduu he he
portakales noldu canim goremedim mesajini ben .. cok cok gecmis olsun canim .. Insallah onemli birsey yoktur ..
portakales canım inşallah önemli bişeyin yoktur dikkat et kendine .karışımın içerigini göremedim şifanız olsun inşallah yarasın size kuzum
@kelebek7977 kuzum rabbim ol desin olsun bu kadar umutla bekleyişin taclansın inşallah
@yeteeeer canım nemden buhar oluyoooz bizde sıcaktan kimse gemiyoo kayıplar coookkk
INSALLAH AMAN DIKKAT ET KENDINE ...Sağol canım.. Bir bel ağrısıdır gidiyor geçmek bilmedi.. Haftasonu doktora gidicem bakalım umarım önemli bir şey değildir..
Günaydın,
Çok tatlısın, çoook tatlısın fıstığım :) okuyunca kahkaha attım ofiste
portakales canım inşallah önemli bişeyin yoktur dikkat et kendine .karışımın içerigini göremedim şifanız olsun inşallah yarasın size kuzum
Harbi önce hamilemi dedimm hahhh ama süpermen hahhh cuk oturduu he he
Günaydınlaaar,
Ben geldiiiiim, eylül ikinci haftaya kadar tatil yok, hava çok sıcaaak, tatilim geldi ama oğlumun ameliyatını bekliyorum.
Ve süpermen hala yok
Umarım sizler de iyisinizdir, hepinizi öpüyorum, kokluyorum.
Canım dün geldi ürün..
Kutudan çiçek balı, polen, hayıt tohumu, at kuyruğu çayı
diye ürünler çıktı..
çiçek balı ve poleni hergün her birinden 1er kaşık alıp karıştırarak yiyorsun..
at kuyrugu poşet çayını akşam yemekten 2 saat sonra demleyip içiyorsun
çay bitince de hayıt tohumuna başlıyorsun. onuda kaynatıp içiyorsun..
Detaylı bilgiyi istersen fotosunu çekip atarım canım..
Sağol canım.. Bir bel ağrısıdır gidiyor geçmek bilmedi.. Haftasonu doktora gidicem bakalım umarım önemli bir şey değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?