- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.381
Ben geldim...
Tevellütümüz gereği o zamanlar ne çok söyledirdik, nakaratı dilimde ve tam da hissettiklerime uygun...
"Deli gibi özledimmmmmmmmmmmm" (gidenlerden diye devam ediyordu o gerçi)
Çoooook güzel uzun soluklu bir tatil olsa da, özledim çok özledim...
İtiraf ediyorum aslında iki gündür buralardayım ama ofiste bu gece için didinilen bir "Avrupai" karnaval havasından nefes alamadım. Yarın daha iyi olursam uzun soluklu özlem gidereceğim elbette...
Yeni yol arkadaşlarımızla yollarımız kesişmiş, hoşgeldiniz.
Herkesi kocaman kocaman kocamannn öpüyorum...
2 gün az ama canımm dedigim gibi pazr buluşuruzz hahh deniz iyi gelir sanaDenizli' de öyle. İçeride sigara içemiyorum diye 7/24 balkondayım bir de. Haşlama oluyorum resmen. İyi tarafından bakıyorum. Terleme yoluyla birikmiş toksinlerden kurtuluyorum
Kısmet olursa cuma akşamı buradan, pazar akşamı da oradan hareket etmeyi planlıyoruz. Malum yeğenimin bakımıyla annem ilgileniyor. Pazartesi burada olmak gerek. Bu arada 7 yıldır denize girmediğimi farkettim. Bi hasret gidersem mi?
bebeğim bu yazı benim doğal hamileliğimi düşündürdü ve evet omega3 kullanmıştım son bir ay ama gizli şeker tanısı için kullanmıştım belki bu da tetiklemiş olabilir.... hımmmmm.....
Günaydın Günaydın bol enerjili günnn olsunnn hahhh
Hemen bi diyete soktum kendimi metobolizma hızlandırmak lazımm sıvı alımlı 2 günnn bakalımmm
acmila kuzum ne güzel paylaşımlar yapmışsınn omega3 ihmal ediyordumm arada alamak lazımm
esnacan canımm ya belki buz bebiş olacakk kızz ALlah aşkına umut kesme bak olacakk insallah bi 3 ay ara ver buzunu dene ya rabbim büyükk umut kesilmezzz
İş yerinde herkes tatil dönüşü biseyler getirmiş pastırma sucukk ahhh hhahh aglasam mı gülsem mi hahhh yesemm mi tatlıları hiç saymıyorummm yaniiii
Merhaba bende 36 yaşındayım,benimde rezerv az,bende de tek tek oluyor yumurta 6 ay içinde ;ARKADAŞLAR MERHABALARR...SİZLERE BİR SORUM OLACAK.BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLADIM VE DOKTORUM BANA YUMURTA REZERVİMİN 46 YAŞINDAKİ BİR KADIN GİBİ AGIR ÇALIŞIYOR DEDİ 8 İĞNEMİ BU GUN YAPTIK VE SADECE 1 YUMURTA OLUŞMUŞ .SADEECE 1 YUMURTA TOPLANACAK O DA KESE BOŞ DEGİLSE....1 YUMURTA TOPLANAN OLDUMU.. ŞANSIM 0 YAKINMI BİLEN BİŞEYLER YAZSA ARKADAŞLARR..BU ARADA 39 YAŞINDAYIM AMA YUMURTALAR 46 DEDİİ
ya arkadaşım bu boş cıktı dediklerin işe yaramıyor degilmii....yani gitt.... şimdii her defasında her ya 1 tanemi aldılar sizde.... benim ne yapmam lazımm.... bana en yakın konu siiznkii... ben bu gun 1 tane oldu dedi doktorr... boşmu olur dolumu bilemeyiz dedi......önerebileçeginz bMerhaba bende 36 yaşındayım,benimde rezerv az,bende de tek tek oluyor yumurta 6 ay içinde ;
ilk tedavide 4 yumurta toplandı,1 tanesi embriyo oldu donduruldu beklemede.
Ikincide 1 yumurta toplandı boş çıktı,
Üçüncüde 1 yumurta toplandı dolu çıktı ama döllenmedi.
Dördüncüde 1 yumurta toplandı o da boş çıktı.yani gördüğün üzere hiç belli olmuyor,şans yani bence,belki beşide denerim bilemiyorum.inşallah senin dolu çıkarda güzel sonuç alırsın.durmak yok yola devam.
çok tşk ederim bilgileriniz bana yol gösterdi.. yani anlayacagız 1 tanede olsa ümit kesmeme lazım..inşşşş çok tşkMerhaba bende 36 yaşındayım,benimde rezerv az,bende de tek tek oluyor yumurta 6 ay içinde ;
ilk tedavide 4 yumurta toplandı,1 tanesi embriyo oldu donduruldu beklemede.
Ikincide 1 yumurta toplandı boş çıktı,
Üçüncüde 1 yumurta toplandı dolu çıktı ama döllenmedi.
Dördüncüde 1 yumurta toplandı o da boş çıktı.yani gördüğün üzere hiç belli olmuyor,şans yani bence,belki beşide denerim bilemiyorum.inşallah senin dolu çıkarda güzel sonuç alırsın.durmak yok yola devam.
Sağolasın canım, gün sayıyorum işte. Darlanmadım değil ama:)Bi sorayımm diyomm milleti
sara_28 kuzummm nerdesinn
Eua canımm ya sen napıyonn arada kür falan tedaviye başladinmı
kuddus oyyy hamiş tatile antalyaya gelecen bak bi fırsat bul görüsekk
alpcemre yavrumm hemşomm kız nerdesinn senn bi ses ver ya meraklandırma bizi
portakales minigimm kuşumm sen nasil karışım aldın saraçoglundan bi anlatt kuzumm
Lulinda ayy canım son ay son haftalar az kaldı az dayann ali tosunum gelecek rabbim kolaylıkla doğum nasip etsin dualar seninle kuzum
S simay72 kuzum kızın analı babalı büyüsünn adını ne koydunn canımm
BU ARALAR KACAKLAR ÇOK BENIDE KACIRACANIZ AYOLL NIRDESINIZZ ARADA SOHBET EDEKK
Evet canım maalesef işe yaramıyor ,bende bundada şükür diyorum gerçi boş çıkınca yada döllenme olmayınca dünyam başıma yıkılmıyor değil ama sağolsun buradaki arkadaşlarım hep yanımdalar,hep destek,tam destek.sonra hemen toparlıyorum kendimi öbür ay ı bekliyorum yeni umutlarda ve dualarla.ya arkadaşım bu boş cıktı dediklerin işe yaramıyor degilmii....yani gitt.... şimdii her defasında her ya 1 tanemi aldılar sizde.... benim ne yapmam lazımm.... bana en yakın konu siiznkii... ben bu gun 1 tane oldu dedi doktorr... boşmu olur dolumu bilemeyiz dedi......önerebileçeginz b
çok tşk ederim bilgileriniz bana yol gösterdi.. yani anlayacagız 1 tanede olsa ümit kesmeme lazım..inşşşş çok tşk
inşş bir gün o olgun doğru dölenecek yumoşu yakalayacaksın ve o mucize yumoş seni anne yapacak canımEvet canım maalesef işe yaramıyor ,bende bundada şükür diyorum gerçi boş çıkınca yada döllenme olmayınca dünyam başıma yıkılmıyor değil ama sağolsun buradaki arkadaşlarım hep yanımdalar,hep destek,tam destek.sonra hemen toparlıyorum kendimi öbür ay ı bekliyorum yeni umutlarda ve dualarla.
[/QUOTE]Bizim Tablo Güncellemesi: 27 Temmuz 2015
Atlanılmış ve/veya eksik ve/veya düzeltilmesi gereken vb. detaylar için lütfen özel mesaj gönderin :)
nisanduru Süperman'i bekliyor...
1974-İstanbul / Tedavisine dair geçmiş bilgiler:
: Güncelleme veya listeye yeni eklemeler için 40Asistani 'na mutlaka özel mesaj ile iletilmesi önemli :)
Ins arkadasim.tsk ederim iyi dileklerin icininşş bir gün o olgun doğru dölenecek yumoşu yakalayacaksın ve o mucize yumoş seni anne yapacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?