- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.421
Atkuyrugu otu ne ise yariyomus onu anlamadim kim önerdi bunlari canim nerden aldin birazdaha acikla man lütfen meraktan öldürürseniz beni
Atkuyrugu otu ne ise yariyomus onu anlamadim kim önerdi bunlari canim nerden aldin birazdaha acikla man lütfen meraktan öldürürseniz beni
@portakales portakalım canım benim noldu sana bir sarılıp :)))) "kütürdeteyim mi"
(Kırkpınar güreşleri yakın zamandaydı ya algıda seçicilik durumu hahaha)
ya da masaj yapayım
Doktoru ihmal etme sakın... Duruş bozukluğum yüzünden benim de çok ağrıyordu. Duruşu düzeltemedim ağrıyı benimsedim arızalıyım ya :)) Esprisi doktoru öteleme, duruşuna dikkat et, yumuşak yatakta yatma, fazla ayakta kalma belki biraz iyi gelir. Bir de D vitamini takviyesiyle bel ağrılarından kurtulanları çok duydum, belki işe yarar?
Ağrı tatsız sevimsiz ama ruhuna işletme olur mu... Neşesiz gördüm seni, bıcır bıcır gülen gözleri seviyorum ben :))))
Tez zamanda buluşalım :)
mersindemisi cnm sen .. bende mersindeyimcanım mersin sıcak birde nem hooppppp sıcaklık 2 ye katlıyor
TARsUS canım senmersindemisi cnm sen .. bende mersindeyim
Ben hep buralardayım..
Hayatta değişen bir hareket olmadığı için bazen yazacak bir şey bulamıyorumm...
Ama çok şükür tabii..
seni bir karamsar gödüm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana hiç yakışmadı sen gülücükler saçarak topiğe her zaman pozitif enrji olmuşsundur
buldun güzel çıtır hatunu öpersin tabi (kendime çıtır dedim fark ettnmicanım sıcakla ağrı birleşince pek tatsız oluyorum işlerde seyrekleşince orda burda takılıyorum..
O yüzden çok enerji veremiyorum.. Geçen hafta relgdim zaten ondan öncesi bayram ramazan derken enerjiye vakit kalmadı..
Ama iyiyim çok şükür gayet mutlu ve umutluyum:))
Seni dee öperim hahahah
buldun güzel çıtır hatunu öpersin tabi (kendime çıtır dedim fark ettnmi) evet ya hava regli bayram hepsini bende yaşamaktayım ve bel ağrısı sabah yataktan bir tarafıma eğilmiş yamuk kalktım ama dr gitmemekte direniyorum anneme sordum üşütüyorsun yavrum dedi hep yarı çıplak dolaşıyorsunuz( kiiiii ben yarım kol bile giymem etek değil hayat arkadaşım pantolondur )hep ondan oluyor dedi (sanırım çorap giymiyorum bir aydır falan ondan söz ediyor)bende annemin sözüne günevedim ağrım geçmesini bekliyorum
Canımmm benimmm hoşgeldinnnnnn
Tatillerin bol olsun inşallah..
Sorma geçmeyen bir ağrım var eğilemiyorum.. Ayakta kalınca filan azıyor.. Çtesi doktor elleyecek bakalım inşallah geçici bir şeydir..
Kilo da yapıyormuş çogu zaman başladım rejime bakalım inşallah faydası olur..
Koşu bandı yürüşlerine de başlasam iyi olacak.. Bıcır bıcır gülen gözler de seni seviyor tatlişkomm...
Tez vakit buluşalımm elbett
Uzun soluklu bir tatili daha tükettim, kırdım dizimi evimdeyim bir süre :)
Neşeniz, kahkahanız çooooooooook olsunnnn...
Sipermen, süpermen durumları da çok olsun :))))))))))
Çok güzel bir yaz diliyorum...
Eylül'e kadar benim de minik kaçamaklar hariç tatilim yok
Eylül'de acısını çıkartacağım "teeee" şimdiden duyururum 5-28 Eylül arası kayıplara karışacağım :) Eylül ayını tatil olarak kapattım hahahah. (Evren bir arıza çıkartma lütfen)
nisanduru Ameliyat detaylarını tam öğrenemedim ama fonksiyonel bir durum değil estetiktir umarım. İyi geçsin, güzel geçsin, sorunsuz geçsin tekrar gerekmesin... Geçmiş gitmiş olsun inşallah
sağol canım ya inşallah herbirimizin istekleri kabul olur inşallah,portakales canım inşallah önemli bişeyin yoktur dikkat et kendine .karışımın içerigini göremedim şifanız olsun inşallah yarasın size kuzum
KELEBEK0908 kuzum rabbim ol desin olsun bu kadar umutla bekleyişin taclansın inşallah
WishhDuygu kuzumm sagol arada bizi ihmal etmiyoon yogunn işkolik kadın
@yeteeeer canım nemden buhar oluyoooz bizde sıcaktan kimse gemiyoo kayıplar coookkk
inşallah,çok sağol canım.inşş bir gün o olgun doğru dölenecek yumoşu yakalayacaksın ve o mucize yumoş seni anne yapacak canım
İşte geldim, burdayım. :) pek girmedim foruma. Şimdi de telden girdim. Ben gayet iyiyim. Bebeğim iyice Büyüdü teyzeleri, herşey yolunda. Kan şekerimi kontrol altına aldım. Ayrıca 7. Kilomu da aldım. :) cemrem de 2300 oldu. Doğuma hazırlanıyorum artık. İşten de izine ayrıldım. Herşey rayında yolunda Şükürler olsun ki.. Sadece çooooook sıcak!Günaydınnn hatunlar hepinizee mucuklarrr benden...
Yavvalpcemre den haber var mı hatunu merak ettimm?
Canım sen normal doğum yapacaktın değil mi? Tamamen anestezisiz mi planlıyorsun? Doktorum bana riske atmayalım sezeryan ile alalım 38. Haftada diyor ama ben tereddütteyim. Bir yandan acayip tırsıyorum normal doğumdan, bir yandan da bebeğimi doğar doğmaz koklayıp gözyaşlarına boğulmak da istiyorum. Sen kendini nasıl hazırladın doğuma ?Sağolasın canım, gün sayıyorum işte. Darlanmadım değil ama:)
ANNEME göre her şeyin sebebi üşütmek zatenhahahah senin anneyle benim koca aynı kafa sanırım..
Benim kide tutturmuş cam açık dibinde yatıyorsun diye.. Ama yok öyle bir şey değil..
Sana da geçmiş olsun çıtır hatunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?