Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok yaşa sen kedi değiliz ölmeyiz meraklıyız :)
İyi misin hayatım? Her şey yolundadır umarım...
Tedaviyi erteleyenler saldım çayıra mevlam kayıracılar diye bir grup oluşturuyoruz hızla..

Hız kesmeden devam edenlere destek vermeye devam, biraz da bize bulaşsın o şevk...
Ben mesela en çok ensu dan şevk alıyorum. Onu bekliyorum galiba :)

Bir sürü de kaçak var sanırım. Hadi ben tatil ve iş programları yoğunluğundayım ama habersiz merakta bırakmıyorum :) Kaçakları tek tek tek ayak üstünde tutalım :)

Atkuyrugu otu ne ise yariyomus onu anlamadim kim önerdi bunlari canim nerden aldin birazdaha acikla man lütfen meraktan öldürürseniz beni

Hamile ve çocuklu kaçakları cezadan muaf tutmakta fayda var :))) Ama merak ediyoruz sizi de arada ses verin... Kaçak olmayan çocuklu ve hamileleri de yüksek enerji ve performansları için bir daha kutluyoruz :)

Yukarıdaki istisnalar hariç 40Asistani bozuntusunun listesindeki herkesi dahil ediyorum kaçaklara :) Kaçaklar geldikçe tek ayak üstünde durma cezasını yeniden değerlendiririz :)

İyi olmanızı isteriz hep, iyi olduğunuzu bilmeyi ise daha çok isteriz...
Belki moladasınız, belki yeni bir sürecin devam eden yoğunluğundasınız her ne olursa olsun dilerim her şey yolundadır... Olası olumsuzluklara ve hatta bazen imkansızlıklara rağmen küskünlüğünüz olmasın, umutlarınız kaybolmasın.
Yaşam her şeye rağmen devam ediyor, çoğalmayı dileyerek ama hiç eksilmeyerek devam etsin

Yeni tedavilere ve süreçlere uygun topiklerde daha fazla zaman geçirilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hepimizin öncelikleri değişiyor çünkü. Arada bilgilerinizi almak, belki yeni detaylarınızla tecrübelenmek en çok da tedaviye şevk için ne yaptığınız, ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ne kadar kıymetli. "Hiçbir şey yapmıyor olunca ne yazayım" diyecekseniz eğer demeyin o zaman (Uzun süredir tedaviler ve süreçler hariç yazan birisi olarak) ben gevezenin teki oluyorum çünkü sipermensiz 2220 ve nisanduru öperim sizi de :)

Başta sara_28 A Alara14 celina1 @pembeumut olmak üzere (kendimde dahil listeyi alıntılıyorum)

ummuseleme
ALISALIS
B bebeklerve
ensu
G guzbahar
acmila
monkey
@DuovaMutlu
A Alara14
2220
WishhDuygu
ismihan_sultan
gulneva77
celina1
adigee1
sara_28
gullugullu
pembe_umut
@yadigaryadi
portakales
Eua
medusa76
esnacan
Herseyguzelolcak
yase07
Meer7
nisanduru
KELEBEK0908
zeynepconer

Atkuyrugu otu ne ise yariyomus onu anlamadim kim önerdi bunlari canim nerden aldin birazdaha acikla man lütfen meraktan öldürürseniz beni

hayatım İbrahim Saraçoglu nun Sperm arttırma kürü.. sitesine gir 038 diye arat çıkıyor zaten..
5 aşamadan oluşuyor bu ilk karışım .. sonucuna göre işe yarayıp yaramadıgına bakacagız artık :)

Canımmm benimmm hoşgeldinnnnnn
Tatillerin bol olsun inşallah..
Sorma geçmeyen bir ağrım var eğilemiyorum.. Ayakta kalınca filan azıyor.. Çtesi doktor elleyecek bakalım inşallah geçici bir şeydir..
Kilo da yapıyormuş çogu zaman başladım rejime bakalım inşallah faydası olur..
Koşu bandı yürüşlerine de başlasam iyi olacak.. Bıcır bıcır gülen gözler de seni seviyor tatlişkomm...
Tez vakit buluşalımm elbett

Ben hep buralardayım..
Hayatta değişen bir hareket olmadığı için bazen yazacak bir şey bulamıyorumm...
Ama çok şükür tabii..

seni bir karamsar gödüm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana hiç yakışmadı sen gülücükler saçarak topiğe her zaman pozitif enrji olmuşsundur

sara_28 seni bende merak ediyorum geçen gün hatice ile görüştük kardeşiyin nişanı varmış sanırım hatice görüştük dedi nasıl kıskandım sizi

seni bir karamsar gödüm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana hiç yakışmadı sen gülücükler saçarak topiğe her zaman pozitif enrji olmuşsundur

canım sıcakla ağrı birleşince pek tatsız oluyorum işlerde seyrekleşince orda burda takılıyorum..
O yüzden çok enerji veremiyorum.. Geçen hafta relgdim zaten ondan öncesi bayram ramazan derken enerjiye vakit kalmadı..
Ama iyiyim çok şükür gayet mutlu ve umutluyum:))
Seni dee öperim hahahah

buldun güzel çıtır hatunu öpersin tabi (kendime çıtır dedim fark ettnmi) evet ya hava regli bayram hepsini bende yaşamaktayım ve bel ağrısı sabah yataktan bir tarafıma eğilmiş yamuk kalktımama dr gitmemekte direniyorum anneme sordum üşütüyorsun yavrum dedi hep yarı çıplak dolaşıyorsunuz( kiiiii ben yarım kol bile giymem etek değil hayat arkadaşım pantolondur )hep ondan oluyor dedi (sanırım çorap giymiyorum bir aydır falan ondan söz ediyor)bende annemin sözüne günevedim ağrım geçmesini bekliyorum

hahahah senin anneyle benim koca aynı kafa sanırım..
Benim kide tutturmuş cam açık dibinde yatıyorsun diye.. Ama yok öyle bir şey değil..
Sana da geçmiş olsun çıtır hatunn

Canım geçmiş olsuuun, ben de seviyorum ben de

Canım benim teşekkür ederim. Hareket kısıtı yoktu ama derisi olan bölge çok sertleşmişti, biraz kilo alsa patlayacak gibi. Bu yüzden o gerekliydi ama başlamışken eksik olan meme ucunu da çıkarıverdik aradan

Sipermenn çok olsun evet, sağol canım :) Ben de eylülde gitmek gelmemek kapatmak istiyorum (evren arıza çıkartma lütfen )

Seviyorum seni aydınlık yüzlüm :)

sağol canım ya inşallah herbirimizin istekleri kabul olur inşallah,

Günaydınnn hatunlar hepinizee mucuklarrr benden...
Yavv alpcemre den haber var mı hatunu merak ettimm?
İşte geldim, burdayım. :) pek girmedim foruma. Şimdi de telden girdim. Ben gayet iyiyim. Bebeğim iyice Büyüdü teyzeleri, herşey yolunda. Kan şekerimi kontrol altına aldım. Ayrıca 7. Kilomu da aldım. :) cemrem de 2300 oldu. Doğuma hazırlanıyorum artık. İşten de izine ayrıldım. Herşey rayında yolunda Şükürler olsun ki.. Sadece çooooook sıcak!

Sağolasın canım, gün sayıyorum işte. Darlanmadım değil ama:)
Canım sen normal doğum yapacaktın değil mi? Tamamen anestezisiz mi planlıyorsun? Doktorum bana riske atmayalım sezeryan ile alalım 38. Haftada diyor ama ben tereddütteyim. Bir yandan acayip tırsıyorum normal doğumdan, bir yandan da bebeğimi doğar doğmaz koklayıp gözyaşlarına boğulmak da istiyorum. Sen kendini nasıl hazırladın doğuma ?

2220 zanorkcum nasılsın? Umuyorum yanında sana destek olanlarla hayatın sana bu aşamada getirdiklerini daha sakin göğüsleyebiliyorsundur. Dualarımdaxın hep!

hahahah senin anneyle benim koca aynı kafa sanırım..
Benim kide tutturmuş cam açık dibinde yatıyorsun diye.. Ama yok öyle bir şey değil..
Sana da geçmiş olsun çıtır hatunn
ANNEME göre her şeyin sebebi üşütmek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…