Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar uzun zaman habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama kah tatsız kah güzel ama genellikle sıkıcı bir dönemden geçiyorum tek mutlu olduğum şey kardeşimin düğününün olması bu sıralarda tek mutluluğum bu bebek işini eylule kadar erteledim Eylüle kadar bosanmazsam bebek olayını yeniden düşünürüm

Beni merak eden herkese tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum kendimi iyi hissedince gelirim yine

Ben epiduralli normal doğum planlıyorum. Anestezisiz yemiyor:) Sezaryen de de epidural var. Doğar doğmaz alabilirsin kucağına.
Valla özellikle bir hazırlık yapmadım. Binlerde yıldır bütün kadınlar doğurduğuna göre, ben de yaparım diye düşünüyorum açıkçası:) Cahil cesareti

Günaydın, al benden de o kadar... Hatta ben doğum sancısını da çekmek istiyorum, tamamen doğal olsun istiyorum, her anını yaşayarak, ama sonrasında heyecanlanıyorum acaba bebişe bir şey olur mu? diye evhamlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, bebişlerimize sağlıkla kavuşabilelim. Ali'miz için geriye sayımı başlattık. Güzel haberlerini bekliyoruz, bol şans diliyoruz.

Günaydın, nerden çıktı boşanma düşüncesi, yazın nemi rutubeti insanın sinirlerini bozuyor. İnş. kısa sürede olumsuzlukları gönderip neşeli haline dönersin, yemek tariflerini de seni de özledik. Kendine iyi bak.

sara_28 umarım gecici sorunlardırrr kafana takma kuzumm ya hakkında en hayırlı güzellikler
diliyorum

portakales yeteeeeer canlarımm bel fıtıgı başlangıcına benziyoo evet kiloda yapar ama kas gevşetici krem ve gamoflex iyi gelir ve lastik koyun belinize sıcak tutun 3 gün ilaclarla geciyor insallah dikkat edin yavv daha hamile kalacanızz ihmal etmeyinn.

arkadaşlar yaa şimdi ben sevineyyim mi üzüleyimmii......yada sizdede oldumu lütfen okuyan arkadaşlarım yorum yazarsa sevinirim...2 gün önce doktora gittigimde 1 yumurtam gelişmiş...veee ben morel bozukluguyla 2 gündür umutsuzluga kapıldım...bu gun doktora geldigimde 150 kullandıgım igneyi 300 yaptı vede 2 yumurtamın oldugunu 2 gün daha 300 igne kulanmama gerektigini cumartesii tekrar kontrol olacagını söylediii...sizde : 2 güne kadar tekrar başka yumurtalar olurmuuu?? ve kac mm çatlatma ignesi vurulaçak.....benim yumurtalar 9 günde 13 mm olmuş..... sizlerde nasıldı ..? tecrübelerinizden faydalanmak istiyorummm ..yardım kızlarrr....

Canim kafana takma tedavi sırasında bak on yumurta derler boş cikar .toplama sırasında gözükür belli olmaz yavaş gelişiyor seninki demekki hayırlısı olsun sana bebek olsun insallah

Bacım, sipermensiz deyip te kısmetimizi kapatmasana. Belki geleceklerdi, evrene genel mesaj yollayıp önümüzü kapattın
Ayrıca ben resmi olarak 10 Eylül' e kadar sipermensiz sayılmıyorum. Duruşmayı o güne attı hakim amca.
Bu arada sınanıyorum sanırım. Geçen hafta Denizli' ye dönüş yaptım. Hafta sonu Antalya planımız sekteye uğradı. Bu hafta için tekrar program yaptık, dün anneannem rahatsızlandı. Hafta sonuna kadar kalacakmış hastanede. Ciğerleri su toplamış. Biz dağıldık... Hani yazacak bir şey bulamamak değil de, konu dışında konusu çok olunca da üzmemek için yazmak istemiyor insan. Güzel şeylerle geleyim istiyorum ama yine hayatın geri vitese taktığı bir dönem geçiriyorum. İleri vitese takana kadar bana müsade

2220 zanorkcum nasılsın? Umuyorum yanında sana destek olanlarla hayatın sana bu aşamada getirdiklerini daha sakin göğüsleyebiliyorsundur. Dualarımdaxın hep!

İyi diyelim, iyi olalım arkadaşım. Yanımda birilerinin olması pek bir şey değiştirmiyor aslında. İhtiyacım olan destek onların sunduğu gibi değil. Tam bir kıskaç içindeyim. Başka kelime bulamadım anlatacak. Evin içinde bile bir yerden bir yere bilgi vermeden gidemiyorum. Nefes almaya ihtiyacım var. Yine de yalnız olup kafayı yemekten iyidir diyorum. Hiç değilse ara sıra yeğenimi görüyorum, iki gülüyor, dünyayı unutuyorum bir süre. Hele dün kucağımda uyudu, o hazzı hiç bir şey vermez sanırım...
Rabbim dualarımızı kabul etsin, hepimiz için hayırlı olanı versin inşallah...
Endişelerini geride bırakmışsın gördüğüm kadarıyla. Sağlıkla kucağına al yavrunu. Sonra hiç bir şeyin önemi kalmayacak nasıl olsa

Kız bacım sana n' oluyo yaw? Eylül' de ben boşanıyorum. Sen sıranı bekle. Bölme bakayım ilgimi.
İnşallah geçici bir düşüştür yaşadığın. Eylül' de bebek için tedavine başlar güzel haberlerinle bana destek olursun...

Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım. Gün sayıyorsun artık. Biz de seninle birlikte... Kuzenim ve gelinimiz normal doğum yaptı. Epidural falan da yok üstelik. En doğalından. Dilerim seninki de onlarınki kadar kolay geçer. Olur da tekrar yazamazsam, şimdiden tebriklerimi ve iyi dileklerimi kabul et. Benim için Ali' yi ekstradan öp kokla. Doğumda da aklına gelirsem, tadından yenmez valla

Hoşgeldin. Her aşaması ayrı bir stres kaynağı olan tedavin su gibi geçsin ve sana yavrunu getirsin inşallah.
İkinci tedavimde sonradan yetişen bir yumurtam olmuştu benim de. İki folikül, belki tek yumurta diye başladığım tedavide, opuya 4-5 gün kala pırtlayan bir folikül olmuştu ve opudan iki yumurtayla çıktım. İkisi de döllendi üstelik. Gerçi birisi ikinci gün vazgeçti ama olsun. Ben o mutluluğu yaşadım ya, o bana yetiyor...

nasıl yaa yani son günlerde olabiliyorr ...yaniiii......tşk ederim 2220.....sizin tüm yazıalrınızı yorumlarınızı 3 gündür okuyorum..bir kadın olarak vermiş oldugunuz kararın arkasında destencinim....bazennn bi,izler kalben düşündügümüz için o odunların hangi mantıkla ne düşündüklerini ve kafalarının neye çalıştıgını kestirmeyebiliyorum..ama biz adınlar erkekelrden cok ama cok güçlüyüz. onlar gibi aciz degilizz.....kafamıza koydugumuz şeyi başarırızz.....evel allahh....... tüm kadınların duası sana ve sera yaaa........

ayyy amannn çok şükür iyi olmanıza pek sevimdimmm...
Sıcaklar İstanbul'u da vurdu malesef.. 7 kilo aldıysan süper.. Sağlıklı olun her şey yolunda olsunda rakamlar pek önemli değil..Madem izinlisin b süreci akşam üstleri yüzerek değerlendir.. Akdenizin o muhteşem berrak sularına atı ver kızçeyle kendini.. Ahhh kocaman öperimm sizleri

Bir bıkkınlık ve sabrın sonu selamet olayları yaşıyorsun sanırım.. Ani ve fevri kararlardan uzak olup, iyi düşünmek her zaman güzeldir.. Dilerim senin için en doğrusu ne ise o olur.. Hiçbir şey son değil aksine her zaman başlangıçlar için gereklidir.. HAyırlısı olsun tatlım.. Senin hep destekçiniz bunu unutma

Merhaba arkadaşım, önce anneannene geçmiş olsun, Yaradan şifa versin, hakkında Hayırlı gelişmeler olsun dileklerimi göndereyim. Sonrasında, hayat sadece ileri viteste gitmiyor ki, geri vites diye gördüğünün ileri vites için hazırlık olmadığını nerden biliyorsun. Üzücü konularda hayatın içinden, gözlerimizi kapatarak yok olmuyorlar, hayatın içindeki her paylaşımdan bizler de bir çıkarımda bulunuruz. Bizi üzme düşüncenin üzerini çizmeni talep ediyorum. Kendine iyi bak, her konuda bol şans diliyorum.

Geçmiş olsun kuzuu...
Sen zaten hayatında ileri vitese takmış hızlanmak için bekliyorsun.. Saçmalamaaa yanii...
Hepimizin hayatında var olan akışlar, durumlar bunlar.. Bizi senden mahrum etme bi kere.. Arada gir merhaba de o bile bize iyi gelir merak etme... Derdin olursa da sonuna kadar dinleriz en azından bir şey yapamasakda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…