- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.441
Canım sen normal doğum yapacaktın değil mi? Tamamen anestezisiz mi planlıyorsun? Doktorum bana riske atmayalım sezeryan ile alalım 38. Haftada diyor ama ben tereddütteyim. Bir yandan acayip tırsıyorum normal doğumdan, bir yandan da bebeğimi doğar doğmaz koklayıp gözyaşlarına boğulmak da istiyorum. Sen kendini nasıl hazırladın doğuma ?
Günaydın, al benden de o kadar... Hatta ben doğum sancısını da çekmek istiyorum, tamamen doğal olsun istiyorum, her anını yaşayarak, ama sonrasında heyecanlanıyorum acaba bebişe bir şey olur mu? diye evhamlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, bebişlerimize sağlıkla kavuşabilelim. Ali'miz için geriye sayımı başlattık. Güzel haberlerini bekliyoruz, bol şans diliyoruz.Ben epiduralli normal doğum planlıyorum. Anestezisiz yemiyor:) Sezaryen de de epidural var. Doğar doğmaz alabilirsin kucağına.
Valla özellikle bir hazırlık yapmadım. Binlerde yıldır bütün kadınlar doğurduğuna göre, ben de yaparım diye düşünüyorum açıkçası:) Cahil cesareti
Günaydın, nerden çıktı boşanma düşüncesi, yazın nemi rutubeti insanın sinirlerini bozuyor. İnş. kısa sürede olumsuzlukları gönderip neşeli haline dönersin, yemek tariflerini de seni de özledik. Kendine iyi bak.Merhaba kızlar uzun zaman habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama kah tatsız kah güzel ama genellikle sıkıcı bir dönemden geçiyorum tek mutlu olduğum şey kardeşimin düğününün olması bu sıralarda tek mutluluğum bu bebek işini eylule kadar erteledim Eylüle kadar bosanmazsam bebek olayını yeniden düşünürüm
Beni merak eden herkese tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum kendimi iyi hissedince gelirim yine
Mersine geldim aynı antalya havası yani bukadar benzer iklimicanım mersin sıcak birde nem hooppppp sıcaklık 2 ye katlıyor
Canim kafana takma tedavi sırasında bak on yumurta derler boş cikar .toplama sırasında gözükür belli olmaz yavaş gelişiyor seninki demekki hayırlısı olsun sana bebek olsun insallaharkadaşla şimdi ben sevineyyim mi üzüleyimmii......yada sizdede oldumu lütfen okuyan arkadaşlarım yorum yazarsa sevinirim...2 gün önce doktora gittigimde 1 yumurtam gelişmiş...veee ben morel bozukluguyla 2 gündür umutsuzluga kapıldım...bu gun doktora geldigimde 150 kullandıgım igneyi 300 yaptı vede 2 yumurtamın oldugunu 2 gün daha 300 igne kulanmama gerektigini cumartesii tekrar kontrol olacagını söylediii...sizde : 2 güne kadar tekrar başka yumurtalar olurmuuu?? ve kac mm çatlatma ignesi vurulaçak.....benim yumurtalar 9 günde 13 mm olmuş..... sizlerde nasıldı ..? tecrübelerinizden faydalanmak istiyorummm ..yardım kızlarrr....
Hamile ve çocuklu kaçakları cezadan muaf tutmakta fayda var :))) Ama merak ediyoruz sizi de arada ses verin... Kaçak olmayan çocuklu ve hamileleri de yüksek enerji ve performansları için bir daha kutluyoruz :)
Yukarıdaki istisnalar hariç @40Asistani bozuntusunun listesindeki herkesi dahil ediyorum kaçaklara :) Kaçaklar geldikçe tek ayak üstünde durma cezasını yeniden değerlendiririz :)
İyi olmanızı isteriz hep, iyi olduğunuzu bilmeyi ise daha çok isteriz...
Belki moladasınız, belki yeni bir sürecin devam eden yoğunluğundasınız her ne olursa olsun dilerim her şey yolundadır... Olası olumsuzluklara ve hatta bazen imkansızlıklara rağmen küskünlüğünüz olmasın, umutlarınız kaybolmasın.
Yaşam her şeye rağmen devam ediyor, çoğalmayı dileyerek ama hiç eksilmeyerek devam etsin
Yeni tedavilere ve süreçlere uygun topiklerde daha fazla zaman geçirilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hepimizin öncelikleri değişiyor çünkü. Arada bilgilerinizi almak, belki yeni detaylarınızla tecrübelenmek en çok da tedaviye şevk için ne yaptığınız, ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ne kadar kıymetli. "Hiçbir şey yapmıyor olunca ne yazayım" diyecekseniz eğer demeyin o zaman (Uzun süredir tedaviler ve süreçler hariç yazan birisi olarak) ben gevezenin teki oluyorum çünküsipermensiz 2220 ve @nisanduru öperim sizi de :)
Baştasara_28 @Alara14 @celina1 @pembeumut olmak üzere (kendimde dahil listeyi alıntılıyorum)
@ummuseleme
@ALISALIS
@bebeklerve
@ensu
@guzbahar
@acmila
@monkey
@DuovaMutlu
@Alara14
2220
@WishhDuygu
@ismihan_sultan
@gulneva77
@celina1
@adigee1
sara_28
@gullugullu
@pembe_umut
@yadigaryadi
portakales
@Eua
@medusa76
@esnacan
@Herseyguzelolcak
yase07
@Meer7
@nisanduru
@kelebek7977
@zeynepconer
2220 zanorkcum nasılsın? Umuyorum yanında sana destek olanlarla hayatın sana bu aşamada getirdiklerini daha sakin göğüsleyebiliyorsundur. Dualarımdaxın hep!
Merhaba kızlar uzun zaman habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama kah tatsız kah güzel ama genellikle sıkıcı bir dönemden geçiyorum tek mutlu olduğum şey kardeşimin düğününün olması bu sıralarda tek mutluluğum bu bebek işini eylule kadar erteledim Eylüle kadar bosanmazsam bebek olayını yeniden düşünürüm
Beni merak eden herkese tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum kendimi iyi hissedince gelirim yine
Ben epiduralli normal doğum planlıyorum. Anestezisiz yemiyor:) Sezaryen de de epidural var. Doğar doğmaz alabilirsin kucağına.
Valla özellikle bir hazırlık yapmadım. Binlerde yıldır bütün kadınlar doğurduğuna göre, ben de yaparım diye düşünüyorum açıkçası:) Cahil cesareti
arkadaşlar yaa şimdi ben sevineyyim mi üzüleyimmii......yada sizdede oldumu lütfen okuyan arkadaşlarım yorum yazarsa sevinirim...2 gün önce doktora gittigimde 1 yumurtam gelişmiş...veee ben morel bozukluguyla 2 gündür umutsuzluga kapıldım...bu gun doktora geldigimde 150 kullandıgım igneyi 300 yaptı vede 2 yumurtamın oldugunu 2 gün daha 300 igne kulanmama gerektigini cumartesii tekrar kontrol olacagını söylediii...sizde : 2 güne kadar tekrar başka yumurtalar olurmuuu?? ve kac mm çatlatma ignesi vurulaçak.....benim yumurtalar 9 günde 13 mm olmuş..... sizlerde nasıldı ..? tecrübelerinizden faydalanmak istiyorummm ..yardım kızlarrr....
İşte geldim, burdayım. :) pek girmedim foruma. Şimdi de telden girdim. Ben gayet iyiyim. Bebeğim iyice Büyüdü teyzeleri, herşey yolunda. Kan şekerimi kontrol altına aldım. Ayrıca 7. Kilomu da aldım. :) cemrem de 2300 oldu. Doğuma hazırlanıyorum artık. İşten de izine ayrıldım. Herşey rayında yolunda Şükürler olsun ki.. Sadece çooooook sıcak!
Merhaba kızlar uzun zaman habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama kah tatsız kah güzel ama genellikle sıkıcı bir dönemden geçiyorum tek mutlu olduğum şey kardeşimin düğününün olması bu sıralarda tek mutluluğum bu bebek işini eylule kadar erteledim Eylüle kadar bosanmazsam bebek olayını yeniden düşünürüm
Merhaba arkadaşım, önce anneannene geçmiş olsun, Yaradan şifa versin, hakkında Hayırlı gelişmeler olsun dileklerimi göndereyim. Sonrasında, hayat sadece ileri viteste gitmiyor ki, geri vites diye gördüğünün ileri vites için hazırlık olmadığını nerden biliyorsun. Üzücü konularda hayatın içinden, gözlerimizi kapatarak yok olmuyorlar, hayatın içindeki her paylaşımdan bizler de bir çıkarımda bulunuruz. Bizi üzme düşüncenin üzerini çizmeni talep ediyorum. Kendine iyi bak, her konuda bol şans diliyorum.Bacım, sipermensiz deyip te kısmetimizi kapatmasana. Belki geleceklerdi, evrene genel mesaj yollayıp önümüzü kapattın
Ayrıca ben resmi olarak 10 Eylül' e kadar sipermensiz sayılmıyorum. Duruşmayı o güne attı hakim amca.
Bu arada sınanıyorum sanırım. Geçen hafta Denizli' ye dönüş yaptım. Hafta sonu Antalya planımız sekteye uğradı. Bu hafta için tekrar program yaptık, dün anneannem rahatsızlandı. Hafta sonuna kadar kalacakmış hastanede. Ciğerleri su toplamış. Biz dağıldık... Hani yazacak bir şey bulamamak değil de, konu dışında konusu çok olunca da üzmemek için yazmak istemiyor insan. Güzel şeylerle geleyim istiyorum ama yine hayatın geri vitese taktığı bir dönem geçiriyorum. İleri vitese takana kadar bana müsade
Bacım, sipermensiz deyip te kısmetimizi kapatmasana. Belki geleceklerdi, evrene genel mesaj yollayıp önümüzü kapattın
Ayrıca ben resmi olarak 10 Eylül' e kadar sipermensiz sayılmıyorum. Duruşmayı o güne attı hakim amca.
Bu arada sınanıyorum sanırım. Geçen hafta Denizli' ye dönüş yaptım. Hafta sonu Antalya planımız sekteye uğradı. Bu hafta için tekrar program yaptık, dün anneannem rahatsızlandı. Hafta sonuna kadar kalacakmış hastanede. Ciğerleri su toplamış. Biz dağıldık... Hani yazacak bir şey bulamamak değil de, konu dışında konusu çok olunca da üzmemek için yazmak istemiyor insan. Güzel şeylerle geleyim istiyorum ama yine hayatın geri vitese taktığı bir dönem geçiriyorum. İleri vitese takana kadar bana müsade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?