Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dilerim tedavinden bıcır bıcır bir bebişle dönersin...
Çok endişeye kapılma, kendini tedavi sürecine teslim et ve hayırlısını dile...
Umarım hakkında hayırlı olan olur... Anne olmanı canı gönülden diliyorum..

çokk tşk ederim iyi dilekleriniz içinn.....salı günü 1 yumurta dediginde doktor tedaviyi sonlandırmayı bile düşündüm bu gun 2 olmuş.. belki çumartesi 3 yada 4 olaak inşş küçük kızımın duasını duyuyor rabbim sanırırm

Ben 2. çocuk için bu süreçleri yaşamayı göze alan kadınlara hayranım.. Sende onlardan birisin..
ben 2. cocuk için aynı şeyleri tekrar göze alırmıyım hiç sanmıyorum.. Ama dilerim rabbim bu güzel yüreğini karşılıksız bırakmaz inşallah.. Kızçeni öperim

haydaaaah bu ne şimdiiiii..... lütfen hiç bir şey için acele karar verme ve biraz yalnız kalma imkanın varsa yani kendinle başbaşa kalabilirsen iyi olur sanırım... canım benimmm bizler tabi ki kendimize yatan canlılarız Allah bizi ne güzel yaratmış çokkk şükür ama sınavlarımız bazen ağır oluyor bunu da kabul ediyorum da sonucu düşün.... geçmeyen ne var ki hayatta...

gönlünüze göre olsun inşallah her şey... mucizeler assla bitmez

tatlım acil şifalar diliyorum anneannene... tez zamanda iyileşsin inşallah... ben yaşamın bir kurgu olduğuna inandığım için yani benim lügatımda ''tesadüf'' kelimesi yer almaz, bu tatil ertelemelerinin de vardır bir sebebiiiii ; bakalım neneler olacak :)

ayyy ben de ben deeeeee

süpersinnnnnn.... öperim cemreyi öper ohhhh misi mis.... maşallah kuzuma, Ankara da yanıyorrrrrr ayy hem nasıl hem nasıl.... ne güzel bir süreç inşallah ben de böyle geçirebilirim... öpüyorum tatlımmm

WishhDuygu gelmiş hoşgelmiiiiş ayy özledik yaaaaa sen bizim gülen yüzümüzsün topraaaam severim seni bilirsinnnnnn ah tatil ah bana yolculuk hala yasak o yüzden ağustos sonunu bekliyorum ve ev yanıyor bu sene Ankara kafayı yedi çok çok çok sıcak daha da sıcak olacak... mış... offf bu sıcaklar neye yarar

inşallah 40 lar klubune dogru ilerlemeden bebiş sahibi oluruz bizde (
kıyamam yaaa.... evet... 41 yaşında biri olarak anlıorum seni hem de çok iyi... ben kendi adıma çok geç evlendiğim için şimdi anneliği inşallah tadacağım umarım sizinki de istediğiniz zaman olsun...

süpersinnnnnn.... öperim cemreyi öper ohhhh misi mis.... maşallah kuzuma, Ankara da yanıyorrrrrr ayy hem nasıl hem nasıl.... ne güzel bir süreç inşallah ben de böyle geçirebilirim... öpüyorum tatlımmm
sana da sorunsuz hamilelik diliyorum kuzum. Diyabetten dolayı belki ufak tefek sorunların olabilir ama çaresi bulunuyor. Sen içini ferah tut.

hahahyyyyyyyyy tatlımsın yaaa... ennnn süper süpermennnnn seninle olsun emi.... tatlım oğluş için de çok geçmiş olsun.

sana da sorunsuz hamilelik diliyorum kuzum. Diyabetten dolayı belki ufak tefek sorunların olabilir ama çaresi bulunuyor. Sen içini ferah tut.
evet evet harika iki doktorum var ve değerler şimdilik süper :) hatta 65 kilo ile kaldığım hamilelik şu an 60... ve çok iyi besleniyorum bebeiş gelişimi de günü güne... inşşallah böyle gider bakalım. iki hafta sonra ikili tarama var... bakalım ne olacak....

ayyy tanrımm kadncağızı nasıl çekmişler ya.... bu kadar da değil ışık oyunudur biraz da diye düşünüyorum ne dersiniz???

Eklentiler

• kölge(1).webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 57
Ben de bazen öyle diyorum, amaaan herkes yapmış, ben de yaparım diyorum. Ama benim asıl sorunum sancıların kendiliğinden gelmesini bekleyeceğim için normal doğumda, doktorumun doğuma gelemeyebilecek olması. Öğretim üyesi çünkü dr um. Başkasına da gitmek istemiyorum bu saatten sonra. Belki epiduralli sezaryen olurum ben de.. Henüz karar veremedim. Bu arada.. Bananız geldi mi yanınıza? Baba yetiştiyse artık mutlu sona hazırsınız. Sağlıklı Doğumlar diliyorum tatlım. Allah bir avazda kurtarsın. (Herkesin bana şu sıralar acıyarak söylediği meşhur söz! Hastasıyım. )

Antalya'nın denizi artık berrak değil maalesef portakalım. Konyaaltı plajında denize girilmez artık. Bildiğin dışkılar yüzüyor kimi noktakarında. Ben şehir içinde denize girmiyorum yıllardır. Sana da geçmiş olsun kuzucum, dikkat et kendine. Seni seviyorum.

Eğer amniyosentez ysptıracaksan ya da şu yeni nesil tarama testlerini yaptırmayı düşünüyorsan 2'li test çok Anlamsız canım. Biyokimyasal değerin iyi Çıktığı halde yaştan dolayı güvenmiyorlar çünkü sonuca.. Umuyorum sağlıklıdır Bebeğin. Sana sürpriz yapıp çıkıp geldiğine göre de kesin öyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…