- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.461
nasıl yaa yani son günlerde olabiliyorr ...yaniiii......tşk ederim 2220.....sizin tüm yazıalrınızı yorumlarınızı 3 gündür okuyorum..bir kadın olarak vermiş oldugunuz kararın arkasında destencinim....bazennn bi,izler kalben düşündügümüz için o odunların hangi mantıkla ne düşündüklerini ve kafalarının neye çalıştıgını kestirmeyebiliyorum..ama biz adınlar erkekelrden cok ama cok güçlüyüz. onlar gibi aciz degilizz.....kafamıza koydugumuz şeyi başarırızz.....evel allahh....... tüm kadınların duası sana ve sera yaaa........
çokk tşk ederim iyi dilekleriniz içinn.....salı günü 1 yumurta dediginde doktor tedaviyi sonlandırmayı bile düşündüm bu gun 2 olmuş.. belki çumartesi 3 yada 4 olaak inşş küçük kızımın duasını duyuyor rabbim sanırırmDilerim tedavinden bıcır bıcır bir bebişle dönersin...
Çok endişeye kapılma, kendini tedavi sürecine teslim et ve hayırlısını dile...
Umarım hakkında hayırlı olan olur... Anne olmanı canı gönülden diliyorum..
çokk tşk ederim iyi dilekleriniz içinn.....salı günü 1 yumurta dediginde doktor tedaviyi sonlandırmayı bile düşündüm bu gun 2 olmuş.. belki çumartesi 3 yada 4 olaak inşş küçük kızımın duasını duyuyor rabbim sanırırm
haydaaaah bu ne şimdiiiii..... lütfen hiç bir şey için acele karar verme ve biraz yalnız kalma imkanın varsa yani kendinle başbaşa kalabilirsen iyi olur sanırım... canım benimmm bizler tabi ki kendimize yatan canlılarız Allah bizi ne güzel yaratmış çokkk şükür ama sınavlarımız bazen ağır oluyor bunu da kabul ediyorum da sonucu düşün.... geçmeyen ne var ki hayatta...Merhaba kızlar uzun zaman habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama kah tatsız kah güzel ama genellikle sıkıcı bir dönemden geçiyorum tek mutlu olduğum şey kardeşimin düğününün olması bu sıralarda tek mutluluğum bu bebek işini eylule kadar erteledim Eylüle kadar bosanmazsam bebek olayını yeniden düşünürüm
Beni merak eden herkese tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum kendimi iyi hissedince gelirim yine
gönlünüze göre olsun inşallah her şey... mucizeler assla bitmezçokk tşk ederim iyi dilekleriniz içinn.....salı günü 1 yumurta dediginde doktor tedaviyi sonlandırmayı bile düşündüm bu gun 2 olmuş.. belki çumartesi 3 yada 4 olaak inşş küçük kızımın duasını duyuyor rabbim sanırırm
tatlım acil şifalar diliyorum anneannene... tez zamanda iyileşsin inşallah... ben yaşamın bir kurgu olduğuna inandığım için yani benim lügatımda ''tesadüf'' kelimesi yer almaz, bu tatil ertelemelerinin de vardır bir sebebiiiii ; bakalım neneler olacak :)Bacım, sipermensiz deyip te kısmetimizi kapatmasana. Belki geleceklerdi, evrene genel mesaj yollayıp önümüzü kapattın
Ayrıca ben resmi olarak 10 Eylül' e kadar sipermensiz sayılmıyorum. Duruşmayı o güne attı hakim amca.
Bu arada sınanıyorum sanırım. Geçen hafta Denizli' ye dönüş yaptım. Hafta sonu Antalya planımız sekteye uğradı. Bu hafta için tekrar program yaptık, dün anneannem rahatsızlandı. Hafta sonuna kadar kalacakmış hastanede. Ciğerleri su toplamış. Biz dağıldık... Hani yazacak bir şey bulamamak değil de, konu dışında konusu çok olunca da üzmemek için yazmak istemiyor insan. Güzel şeylerle geleyim istiyorum ama yine hayatın geri vitese taktığı bir dönem geçiriyorum. İleri vitese takana kadar bana müsade
çok tşk ederim..... bu sitedeki bütün kadınlar mücize yataratıyolar ve ben cok mucilelere şait oldum.... allahımmm herkesin dilegini versin hayırlsıyla kudds cok tşk ederim arkadaşımgönlünüze göre olsun inşallah her şey... mucizeler assla bitmez
ayyy ben de ben deeeeeeDilerim tedavinden bıcır bıcır bir bebişle dönersin...
Çok endişeye kapılma, kendini tedavi sürecine teslim et ve hayırlısını dile...
Umarım hakkında hayırlı olan olur... Anne olmanı canı gönülden diliyorum..
süpersinnnnnn.... öperim cemreyi öper ohhhh misi mis.... maşallah kuzuma, Ankara da yanıyorrrrrr ayy hem nasıl hem nasıl.... ne güzel bir süreç inşallah ben de böyle geçirebilirim... öpüyorum tatlımmmİşte geldim, burdayım. :) pek girmedim foruma. Şimdi de telden girdim. Ben gayet iyiyim. Bebeğim iyice Büyüdü teyzeleri, herşey yolunda. Kan şekerimi kontrol altına aldım. Ayrıca 7. Kilomu da aldım. :) cemrem de 2300 oldu. Doğuma hazırlanıyorum artık. İşten de izine ayrıldım. Herşey rayında yolunda Şükürler olsun ki.. Sadece çooooook sıcak!
inşallah 40 lar klubune dogru ilerlemeden bebiş sahibi oluruz bizde(
Ben epiduralli normal doğum planlıyorum. Anestezisiz yemiyor:) Sezaryen de de epidural var. Doğar doğmaz alabilirsin kucağına.
Valla özellikle bir hazırlık yapmadım. Binlerde yıldır bütün kadınlar doğurduğuna göre, ben de yaparım diye düşünüyorum açıkçası:) Cahil cesareti
sana da sorunsuz hamilelik diliyorum kuzum. Diyabetten dolayı belki ufak tefek sorunların olabilir ama çaresi bulunuyor. Sen içini ferah tut.süpersinnnnnn.... öperim cemreyi öper ohhhh misi mis.... maşallah kuzuma, Ankara da yanıyorrrrrr ayy hem nasıl hem nasıl.... ne güzel bir süreç inşallah ben de böyle geçirebilirim... öpüyorum tatlımmm
hahahyyyyyyyyy tatlımsın yaaa... ennnn süper süpermennnnn seninle olsun emi.... tatlım oğluş için de çok geçmiş olsun.Günaydınlaaar,
Ben geldiiiiim, eylül ikinci haftaya kadar tatil yok, hava çok sıcaaak, tatilim geldi ama oğlumun ameliyatını bekliyorum.
Ve süpermen hala yok
Umarım sizler de iyisinizdir, hepinizi öpüyorum, kokluyorum.
evet evet harika iki doktorum var ve değerler şimdilik süper :) hatta 65 kilo ile kaldığım hamilelik şu an 60... ve çok iyi besleniyorum bebeiş gelişimi de günü güne... inşşallah böyle gider bakalım. iki hafta sonra ikili tarama var... bakalım ne olacak....sana da sorunsuz hamilelik diliyorum kuzum. Diyabetten dolayı belki ufak tefek sorunların olabilir ama çaresi bulunuyor. Sen içini ferah tut.
Ben de bazen öyle diyorum, amaaan herkes yapmış, ben de yaparım diyorum. Ama benim asıl sorunum sancıların kendiliğinden gelmesini bekleyeceğim için normal doğumda, doktorumun doğuma gelemeyebilecek olması. Öğretim üyesi çünkü dr um. Başkasına da gitmek istemiyorum bu saatten sonra. Belki epiduralli sezaryen olurum ben de.. Henüz karar veremedim. Bu arada.. Bananız geldi mi yanınıza? Baba yetiştiyse artık mutlu sona hazırsınız. Sağlıklı Doğumlar diliyorum tatlım. Allah bir avazda kurtarsın. (Herkesin bana şu sıralar acıyarak söylediği meşhur söz! Hastasıyım.Ben epiduralli normal doğum planlıyorum. Anestezisiz yemiyor:) Sezaryen de de epidural var. Doğar doğmaz alabilirsin kucağına.
Valla özellikle bir hazırlık yapmadım. Binlerde yıldır bütün kadınlar doğurduğuna göre, ben de yaparım diye düşünüyorum açıkçası:) Cahil cesareti
Antalya'nın denizi artık berrak değil maalesef portakalım. Konyaaltı plajında denize girilmez artık. Bildiğin dışkılar yüzüyor kimi noktakarında. Ben şehir içinde denize girmiyorum yıllardır. Sana da geçmiş olsun kuzucum, dikkat et kendine. Seni seviyorum.ayyy amannn çok şükür iyi olmanıza pek sevimdimmm...
Sıcaklar İstanbul'u da vurdu malesef.. 7 kilo aldıysan süper.. Sağlıklı olun her şey yolunda olsunda rakamlar pek önemli değil..Madem izinlisin b süreci akşam üstleri yüzerek değerlendir.. Akdenizin o muhteşem berrak sularına atı ver kızçeyle kendini.. Ahhh kocaman öperimm sizleri
Eğer amniyosentez ysptıracaksan ya da şu yeni nesil tarama testlerini yaptırmayı düşünüyorsan 2'li test çok Anlamsız canım. Biyokimyasal değerin iyi Çıktığı halde yaştan dolayı güvenmiyorlar çünkü sonuca.. Umuyorum sağlıklıdır Bebeğin. Sana sürpriz yapıp çıkıp geldiğine göre de kesin öyle bence.evet evet harika iki doktorum var ve değerler şimdilik süper :) hatta 65 kilo ile kaldığım hamilelik şu an 60... ve çok iyi besleniyorum bebeiş gelişimi de günü güne... inşşallah böyle gider bakalım. iki hafta sonra ikili tarama var... bakalım ne olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?