- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.481
Hemşerim sen nasılsın, nasıl gidiyor? Sıcakla aran nasıl? Ben buharlaşcam nerdeyse, az kaldı.portakales KUZUMMM
@yeteeeeer kuzummm@Eua kuzummm
sara_28 kuzummm kızlar özlendiniz ha ...haberiniz olsunnn
alpcemre hemşomda habersiz bıraktı umarım tatildesijizz hepinizz
Canim genelde benim 10 gündü ama yumurtanin durumuna göre degişir canım 16 mm den sonra toplanıyorduyase kac gün daha igne vurulaçam ....normali kac günn
Aynen canım buhar olucamm işte idare ediyoz iş yerinde heheHemşerim sen nasılsın, nasıl gidiyor? Sıcakla aran nasıl? Ben buharlaşcam nerdeyse, az kaldı.
Bu gün yarın çatlacı olursun bi anda cıkar büyür merak etmeşu an benim 13 mm ...4 gün daha bekliyecegiz demekkii
portakales fıstıkım geçmiş olsun tekrar.... fizik çok rahatlatıyor ama havalar çok sıcak... yuzme şansın var mı?
Antalya'nın denizi artık berrak değil maalesef portakalım. Konyaaltı plajında denize girilmez artık. Bildiğin dışkılar yüzüyor kimi noktakarında. Ben şehir içinde denize girmiyorum yıllardır. Sana da geçmiş olsun kuzucum, dikkat et kendine. Seni seviyorum.
ZAMAN AYIRIP AYRINTILI YAZDIGNZ İCİN COK COK TŞK EDERİMM....SİZLER GİİBİİ İYİ İNSANLAR VARYA BURALARDA..... HİSSİYATIMA ÖNEM VERENNN VE ACIKLAYICI BİLGİ TARNSFERİ YAPAN DEGERLİ İNSANLARR..... ALLAH SİZDEN VE BURDAKİ DEGERLİ BAYAN ARKADAŞALRDAN RAZI OLSUN.....UMARIM UMUDA GİDEN BU YOLCULUKTA YALNIZ OLMADIGIMIZI ANLADIKK.......SİZİNDE DEDİGİNİZ GİBİ SABIR VE SÜKÜNETDEN BAŞKA ÇÖZÜM VE YOLUMUZ YOKKK....TEKRAR TŞK EDERİM....F f_samanyoluheyyy önce bir sakinleş lütfen...
Haklı soruların, evhamların, acabaların var çoğumuz hepsini aynen yaşadık, sakin de kalamadık :)))) (sakin ol denildiği halde) sen başarırsın belki :) O yüzden önce sakin ol diyorum belki işe yarar :)
Her detayını bilmek bazen iyi bazen kötü... Aşamaları mutlaka not alarak ilerle ama kaçıncı gün iğne vurulacak daha ne kadar vurulacak diye sorularla hırpalama kendini... Yaklaşık olarak akışın nasıl ilerleyeceğini bilmek istiyorsan onu özetleriz her birimiz kendi tecrübelerimizden ama şunu bilmelisin şu kadar gün diye bir şey yok 10-17 gün arası değişen bir süreç... Kadından kadına değişiyor hatta aynı kadında da değişiyor :) Sakin sakin dört dörtlük ilerleyen bir süreç olsun bir bakmışsın opu bitmiş, dolu dolu çıkmış, sipermeniyle buluşmuş döllenmiş, bölüm bölüm bölünmüş hoop transfer olmuş... Aksi ispatlanmadığı sürece hamile sayıldığın günlerin başlamış. (Dilerim 9 aylık hamileliğin başlar)
İlk dozları doktorlar genelde kilo ve yumurtalıkların durumuna göre ayarlayıp aldıkları geri dönüşe göre de dozu düzenliyorlar. Ben az doz muyum, yüksek doz muyum dememeli :) Direkt yüksek dozla başlamamaları bu anlamda doğru... İlerleyişe göre genelde de kademeli olarak doz artar. 2 günde 1 olan kontrollerde zaten mm olarak ölçecekler eşit büyümelerini takiben çatlama önleyici iğneleri bir iki güne eklerler. Sonra ver elini çatlama iğnesi ve bu iğneyi takiben 36 saat sonrasına OPU... Yani eli kulağında merak etme :)
Bende hep görüldüğü kadar folikül toplandı ama bizzat gözlerimle şahit olmuşluğum vardır 1 yerine 2 ile çıkanlara :)))2220 muck :) 1 tane derken 4-5 tane olup OPU sonrası boş çıkanlara da şahit oldum... Bu nedenle bu bilinmez bir kervan başarabildiğin kadar endişelenmeden, sakin sakin olabilirsen harika olur. E2 değerlerin aşağı yukarı kaç yumurta geliştiğini de gösteriyor. Yaklaşık 150-250 arası E2 değerinin 1 yumurtayı işaret ettiği genellikle kabul edilen. Ancak bazen kist varsa bu da E2yi etkiliyor. 40Asistani diye aratıp kişisel sayfasında fotoğraflarına bakarsan bizden derlenmiş bir çok bilgiyi bulursun belki oyalar seni :)
Haklı olarak birden fazla olsun ki şans artsın istiyorsun hepimiz öyle istedik.
Tek veya çok fark etmez yeter ki içinde can bulacak olan seni bulsun... Yolun açık şansın boooool olsun
Sevgiler
Ben hep buralardayım..
Hayatta değişen bir hareket olmadığı için bazen yazacak bir şey bulamıyorumm...
Ama çok şükür tabii..
Bacım, sipermensiz deyip te kısmetimizi kapatmasana. Belki geleceklerdi, evrene genel mesaj yollayıp önümüzü kapattın
Ayrıca ben resmi olarak 10 Eylül' e kadar sipermensiz sayılmıyorum. Duruşmayı o güne attı hakim amca.
Bu arada sınanıyorum sanırım. Geçen hafta Denizli' ye dönüş yaptım. Hafta sonu Antalya planımız sekteye uğradı. Bu hafta için tekrar program yaptık, dün anneannem rahatsızlandı. Hafta sonuna kadar kalacakmış hastanede. Ciğerleri su toplamış. Biz dağıldık... Hani yazacak bir şey bulamamak değil de, konu dışında konusu çok olunca da üzmemek için yazmak istemiyor insan. Güzel şeylerle geleyim istiyorum ama yine hayatın geri vitese taktığı bir dönem geçiriyorum. İleri vitese takana kadar bana müsade
Merhaba kızlar uzun zaman habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama kah tatsız kah güzel ama genellikle sıkıcı bir dönemden geçiyorum tek mutlu olduğum şey kardeşimin düğününün olması bu sıralarda tek mutluluğum bu bebek işini eylule kadar erteledim Eylüle kadar bosanmazsam bebek olayını yeniden düşünürüm
Beni merak eden herkese tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum kendimi iyi hissedince gelirim yine
hahahyyyyyyyyy tatlımsın yaaa... ennnn süper süpermennnnn seninle olsun emi.... tatlım oğluş için de çok geçmiş olsun.
Daha kısa cümleler kullanmalıyım... (Nasıl olacak ise!)
Yetişemiyorum yazarkennnnnn :))))))))))
Haaahhhh yavrumm sen uzun cümlelerin kadınısın kitap gibii hehhh oku oku bitmezDaha kısa cümleler kullanmalıyım... (Nasıl olacak ise!)
Yetişemiyorum yazarkennnnnn :))))))))))
Haaahhhh yavrumm sen uzun cümlelerin kadınısın kitap gibii hehhh oku oku bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?