- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.501
Rabbim tamamına erdirsin cici anne olsun oda tuzu biberii canım tatlıdan uzakdur krakerr falan ye bide bulantı ilaçları var dr yazsın hemen kullanslm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
Canım çok teşekkür ederimmmm :) Oğlum da iyi ablası, bugün dikişleri alınacak. İkinci için sipermennn bekliyoz2220 ciğimle :)
Öpüyorum seni de güzel bebişini de
Yazlık ev deyince benim yazlik aklima geldii hehhh sivrisineklerin hücumuna ugradım bidiginn 100 yerden gündüz gündüzz eşim ve ben deniizden cok dogayı seviyozz da doga beni sevmiyooo tüm haşerat bana geldi hahhhh sabah tavanda örümcek yataga düştü hehhhh ben ne kadan tadlu kadınım yavvv kocamm ilaçlatmadan gitmeyecmmm şu pirize takılanlarda işe yaramıyorr cibinlik şartt bakalımm 2 evinde ihtiyaçları bitmiyooo
slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
WishhDuygu
ayyyy bu evi görünce aklıma sen geldin yeminlen yaaaa.
Allahım sana da nasip etsin canım benım..
Eki Görüntüle 1594748
Hafta sonu için küçük bir kaçamak yapacakken, atraksiyonlu bir kamp organize etmişken, ormanlık alana da dalacak iken börtü böceği iyi ki hatırlattınız sivrisinek ilacını kesin almış mıyım kontrol etmeli :)
Kan grubumdan mıdır nedir 10 kişi olsa önce gelip beni ısırır :)
Diğer börtü böcekle sorunum yoktur sokmadan ısırmadan tepe tepe gezinebilirler kovalamam :)
Merhaba, tebrik ederim, Yaradan kucağına almayı da nasip etsin. Aile hekimindeki ebe hanımın tavsiyelerini aktarayım; kahvaltını sabah saat 9.'dan önce yapıyorsun, protein ağırlıklı gıdaları tüketiyorsun, şeker, hamur işi, tuzludan uzak duruyorsun. Her gün bir avuç ceviz-badem-fındık tüketiyorsun, aksam yemeğini 8'den önce yiyorsun, gece yatmadan 2 saat öncesinde de yoğurt yada süt tüketiyorsun, aç karnına yatmıyorsun. Veee günde en az 2 litre su içiyorsun. Yazdıklarımı uyguladığın halde mide bulantısı devam ediyorsa dr.na gidiyorsun. Başka bir bakış açısı da sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor, çünkü yazdıkların zaten hamilelik belirtisi (Dr. bir yakınıma söylediği sözler.) Sana şu an sıkıntı gibi gelen durumların güzel bir bebişin habercisi olarak düşünmeni ve her halukarda keyfini çıkarmanı dilerim. Sevgiler.slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
Merhaba arkadaşım, önce anneannene geçmiş olsun, Yaradan şifa versin, hakkında Hayırlı gelişmeler olsun dileklerimi göndereyim. Sonrasında, hayat sadece ileri viteste gitmiyor ki, geri vites diye gördüğünün ileri vites için hazırlık olmadığını nerden biliyorsun. Üzücü konularda hayatın içinden, gözlerimizi kapatarak yok olmuyorlar, hayatın içindeki her paylaşımdan bizler de bir çıkarımda bulunuruz. Bizi üzme düşüncenin üzerini çizmeni talep ediyorum. Kendine iyi bak, her konuda bol şans diliyorum.
Geçmiş olsun kuzuu...
Sen zaten hayatında ileri vitese takmış hızlanmak için bekliyorsun.. Saçmalamaaa yanii...
Hepimizin hayatında var olan akışlar, durumlar bunlar.. Bizi senden mahrum etme bi kere.. Arada gir merhaba de o bile bize iyi gelir merak etme... Derdin olursa da sonuna kadar dinleriz en azından bir şey yapamasakda...
tatlım acil şifalar diliyorum anneannene... tez zamanda iyileşsin inşallah... ben yaşamın bir kurgu olduğuna inandığım için yani benim lügatımda ''tesadüf'' kelimesi yer almaz, bu tatil ertelemelerinin de vardır bir sebebiiiii ; bakalım neneler olacak :)
ayyy tanrımm kadncağızı nasıl çekmişler ya.... bu kadar da değil ışık oyunudur biraz da diye düşünüyorum ne dersiniz???
@alpcemre canım hemşom sevindimm hep iyi ol ye iç yarasın kuzuma cemremize, hahhh
Havalarda sıcak bol su iç canım ya klimasız hayat ortam düşünemiyoomm
2220 canım ya gecmiş olsun tez zamanda saglıgına kavuşsun ....yine mi iptall yavvv kavuşamadık artık hayırlısı kuzum rabbimin elbet bildigi var streslenme bak
Sadece tedavileri konuşacaksak uuuu benim bilmem kaç bin kusur yazım çöp!
Tamam kabul ediyorum bazen cılkını çıkartabiliyoruz(m) kadınlar hamamına da döndürüyoruz ama paylaşıyoruz. Attığım kahkahaların hepsini ayrı seviyorum :)
Tedaviler sadece yollarımızın kesişmesini sağlayan noktaydı. Kesiştik tedavi olsun olmasın biziz :) Hayata dair her şey bizim... Yok üzerim, yok değişen bir şey yok o bu şu bırakın bu ayakları :)))
Sıkıntılı süreçlerimiz, kendimizle kalma isteklerimiz, umursamayan hallerimiz olabilir bunların tümünü istisna tutuyorum, her şey hak... Ama paylaştıkça çoğalan mutluluklar gibi, paylaştıkça azalan mutsuzluklar diye bir şey var hep birlikte hatırlayalım. Her seçime sevgiyle yaklaşırız bunun için...
Dilerim gönlünüzün kırgınlıklarını tamir eder eskisinden de iyi olursunuz... Elimde tornavidam ile her zaman hazırım ben :)
Öff sıkıldım yahu ondan gelmiyorum diyeni ise çok çok öpüyorum :)
Sopalıklar :)
Hep sopalık hem istisna ismiyle müsemma :) seçilmiş kişilik! :)
İstisnalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?