Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yazlık ev deyince benim yazlik aklima geldii hehhh sivrisineklerin hücumuna ugradım bidiginn 100 yerden gündüz gündüzz eşim ve ben deniizden cok dogayı seviyozz da doga beni sevmiyooo tüm haşerat bana geldi hahhhh sabah tavanda örümcek yataga düştü hehhhh ben ne kadan tadlu kadınım yavvv kocamm ilaçlatmadan gitmeyecmmm şu pirize takılanlarda işe yaramıyorr cibinlik şartt bakalımm 2 evinde ihtiyaçları bitmiyooo

slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
Rabbim tamamına erdirsin cici anne olsun oda tuzu biberii canım tatlıdan uzakdur krakerr falan ye bide bulantı ilaçları var dr yazsın hemen kullan

Ayyyy böcek miii !!!
Tek fobimmmdirr almiyimmm..

slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????

Hayırlı olsun maşallahhhh...
O konuda yapacak malesef bir reçete yok.. Zaten bulantıların doruk yaptığı döneme girmişsin.. 16 haftada bitmiş olacaklardır.. Allah sabır versin canım

Güle oynaya geçsin diğer aylarınız.
Tecrübeli hamileler varsa yeni tüyolarını paylaşacaktır kesin. Yazdıkları kadarıyla genellikle 12-16 hafta arasına kadar bulantıların sürdüğü şeklinde. Sürekli serum bağlatmak zorunda kalacak kadar ağır yaşayanlarda vardı. Halsizlik doğal olarak bulantıdan kaynaklanıyor. Sıvı kaybını tolere etmek için bol bol bol çoook bol su şart, soda iyi bir destekçi... Su bile bulandırıyor diyeceksindir doğal olarak ona da limon ile çözüm bulanlar vardı...

Tuzlu kraker ve beyaz leblebi iyi geliyor. Sık sık az az yiyerek belki dengelersin.
Sağlıklı keyifli günleriniz çok olsun

Hafta sonu için küçük bir kaçamak yapacakken, atraksiyonlu bir kamp organize etmişken, ormanlık alana da dalacak iken börtü böceği iyi ki hatırlattınız sivrisinek ilacını kesin almış mıyım kontrol etmeli :)

Kan grubumdan mıdır nedir 10 kişi olsa önce gelip beni ısırır :)
Diğer börtü böcekle sorunum yoktur sokmadan ısırmadan tepe tepe gezinebilirler kovalamam :)

Oyyyyy kalamam öyle yerlerde vallahiii:))
Sana güzel tatiller olsun.. Bol bol derin nefesler al ver..
Bana da gönderr ama içinde böcek olmasın lütfen hahahahah

Merhaba, tebrik ederim, Yaradan kucağına almayı da nasip etsin. Aile hekimindeki ebe hanımın tavsiyelerini aktarayım; kahvaltını sabah saat 9.'dan önce yapıyorsun, protein ağırlıklı gıdaları tüketiyorsun, şeker, hamur işi, tuzludan uzak duruyorsun. Her gün bir avuç ceviz-badem-fındık tüketiyorsun, aksam yemeğini 8'den önce yiyorsun, gece yatmadan 2 saat öncesinde de yoğurt yada süt tüketiyorsun, aç karnına yatmıyorsun. Veee günde en az 2 litre su içiyorsun. Yazdıklarımı uyguladığın halde mide bulantısı devam ediyorsa dr.na gidiyorsun. Başka bir bakış açısı da sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor, çünkü yazdıkların zaten hamilelik belirtisi (Dr. bir yakınıma söylediği sözler.) Sana şu an sıkıntı gibi gelen durumların güzel bir bebişin habercisi olarak düşünmeni ve her halukarda keyfini çıkarmanı dilerim. Sevgiler.

Anneannem için teşekkür ederim. Birkaç yıl önce açık kalp ameliyatı geçirmişti. Çok şükür iyileşti ama izleri kalıyor işte. Yaş 85' e dayandı üstelik. Allah hayırlı ömür versin. Pek ümitli konuşmamış doktoru. Ama Allah' ın işini doktor ne bilecek? Değil mi?
Arabaya baktırdım, benim vites çarkında çatlak varmış. Arada ileri geçireyim derken takılıp geri vitese düşüyormuş. Çatlağı onar dediler
Allah hepinizden razı olsun, en yakınlarıma bile anlatamazken sizlerle paylaştım çok şeyimi. Desteğiniz her zaman güç verdi. İyi ki varsınız...

Allah razı olsun kuzum. Genellikle kimsenin bir şey yapamayacağı durumlardayım, görüyorsun. İhtiyacım olan tek şey dertleşebilmek. Onu da buradan başka yerde yapamıyorum zaten. Siz olmasanız bazı şeyleri bu kadar kolay atlatamazdım sanırım... Allah hepinizin ne muradı varsa versin...

Sağol kuzum. İnşallah uzun bir süre üzmez. Ciğerlerinde su toplanıyormuş. Kalp artık zayıf. Beden kilolu olunca daha da yoruyor tabi...
Tesadüf konusunda haklısın. Dil alışkanlığıyla bazı şeylere tesadüf desek te mutlaka bilmediğimiz bir sebebi vardır. Hayırlısı olsun ne diyelim?

ayyy tanrımm kadncağızı nasıl çekmişler ya.... bu kadar da değil ışık oyunudur biraz da diye düşünüyorum ne dersiniz???

Normali böyle olabilir. Makyajla pek çok şeyi görmüyoruz ama uykusuzluk, belki alkol, tiroid ve yanlış gözlük kullanımı göz çevresini bozuyor. Benzer bir resmini daha önce de gördüğümü hatırlıyorum üstelik. Seni hayal kırıklığına uğrattıysam bağışla beni bacım

Amin arkadaşım. İnşallah tez zamanda iyileşir. Yalnız yaşıyor, en çok ondan endişe ediyoruz. Gerçi herkes uğruyor sık sık ama gece yanında kimse kalmıyor. Neyse ki dayımın kiracısına duyurabilmiş sesini. Bir de otomata basmış. Gecenin 1 inde kim geliyor diye uyanınca akıllarına gelmiş. Allah razı olsun, kaçıncı defadır onlar sayesinde tutundu hayata...
Bu arada annem dayıma Antalya' daki evini sormuş. Uygun bir kira bedeli söylemiş o da. Bakarsın Eylül'den sonra yerleşirim. Bıkana kadar görüşürüz

Anam hatun tatilde fena enerji toplamış. Gelir gelmez yedik fırçayı

Bacım, söyle de enişte sana bi 'Fertility Massage' yapsın, gevşersin azıcık. Valla bak, parası neyse veririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…