Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kız bacım boşver tarihi. Ben taaa ne zamandır Meryem Ana olacağım diyorum, sonunda ispatlanacak işte

Anneannem için teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah dualarınız sayesinde bu defa da atlatacak. Rabbim yardımcısı olsun...

slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Genellikle 3 ayda kesilir dense de annem gibi bazı kadınlarda daha uzun sürebiliyor. Arkadaşlar genel olarak beslenme bilgisi vermiş zaten. Ben de sükunetini korumanı önereceğim. Fazla stres te bulantı yapabilir. Hani normal zamanda stres, karın ağrısı ya da midede rahatsızlık yapıyorsa, bebekle birlikte etkisi artıyor olabilir. Bol su, fırsat buldukça yürüyüş, ılık duş, düzenli beslenme... Dilerim yakında geçer hepsi de ve bebeğinle kalan sürenizi daha mutlu, keyifli geçirirsiniz...

-:) ne demek guzuuuuuum... haklisin.... olabilir tabiii

boyunda fıtık birde belde varsa ohhh mis gibi olur valla

kuzum iyi düşün kendinle başbaşa kal yeniden yeniden gözden geçir her şeyi alacağın her karar hakında hayırlı kapılar açsın inş

Son düzenleme:
kızlar dün gece deprem oldu mersinde geceyi sokakta geçirdik çok ürkütücüydü

Illa kendi doktorum diyorsan yapacak birşey yok tabii. Sanırım ben de değiştirmezdim. Belki doğum emarelerine göre fikrin değişir son dakikada.
Baba gelmedi henüz. Cumartesi gelecek. Ondan daha önemlisi doktorum Türkiye de. Esas onun gelmesi lazım. O da pazar günü geliyor:) Pazartesi kontrol olur muhtemelen. 3 gün daha dayanırsa süper olur. Ali minik bir bebek, 41. Haftaya bile gider büyük ihtimalle. Zaten bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor.
Ay sorma, Avaz ve vah vah son ayların sıcağa kalmış, bir de karnın çok küçük yemiyor musun? Eltim senin gibiyken karnı kocamandı diyenlerden fenalık geldi
30 kilo almak matah birşeymiş gibi. 3 kilo birşey çıkıyor. 27 kilosu ne bunun?

slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
Korkutmak gibi olmasın ama hiçbirşey. 16. Haftadan itibaren azalarak bitiyor genelde. Bana salatalık, galeta anlık iyi geliyordu ama çözüm dersen, yok maalesef

Kızlar ozledim sizi, hepinizi merak ediyorum, ama maalesef güzel sohbet icin vaktim olmuyor.
Hepimiz sapasaglam yere basmaya çalışıyoruz, offf bazen de dibe cakiliyoruz. Cok şükür birbirimize destek oluyoruz. Hepinizi öpüyorum, tatli uykular meleklerim, yarin ola hayrola...

Güvenç beymi olacak doğumda.

Bugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.

Mutlu yıllar canım. Çok iyi yapmışsın herşeyi halletmekle. Nitekim ben suan ters dönmüş kaplumbağa gibi sağımdan soluma bile dönemiyorum:) Bebek kafasını aşağı verdiyse normal doğurursun evvelallah.

Ay maşallah tu tu en güzel yaşın olsun bebişinle sevdiklerinle saglıklı bir yıl olsunn iyiki dogdunnn havinin cicişleri hayırlı olsun güle güle kullanın kuzumm

nice mutlu yillara canimmmm.... harika ya alisveris de tamam hadi bakalim gelsin artik havincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…