- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.521
10 Eylül e kadar benden iyi durumdasın, istatistik yaparlarsa ne kadar süredir sipermensizsiniz diye benden iyi durumdasın
Planlara gelincekuddus ne güzel söylemiş, gecikmenin çok güzel nedenleri olur inşallah
Ananene geçmiş olsun diyorum diyorum yazmıyor ya, 3. defa düzelttim
slm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
Ayyyy böcek miii !!!
Tek fobimmmdirr almiyimmm..
-:) ne demek guzuuuuuum... haklisin.... olabilir tabiiiNormali böyle olabilir. Makyajla pek çok şeyi görmüyoruz ama uykusuzluk, belki alkol, tiroid ve yanlış gözlük kullanımı göz çevresini bozuyor. Benzer bir resmini daha önce de gördüğümü hatırlıyorum üstelik. Seni hayal kırıklığına uğrattıysam bağışla beni bacım
boyunda fıtık birde belde varsa ohhh mis gibi olur valla@sara_28 umarım gecici sorunlardırrr kafana takma kuzumm ya hakkında en hayırlı güzellikler
diliyorum
@portakalesyeteeeeer canlarımm bel fıtıgı başlangıcına benziyoo evet kiloda yapar ama kas gevşetici krem ve gamoflex iyi gelir ve lastik koyun belinize sıcak tutun 3 gün ilaclarla geciyor insallah dikkat edin yavv daha hamile kalacanızz ihmal etmeyinn.
kuzum iyi düşün kendinle başbaşa kal yeniden yeniden gözden geçir her şeyi alacağın her karar hakında hayırlı kapılar açsın inşMerhaba kızlar uzun zaman habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama kah tatsız kah güzel ama genellikle sıkıcı bir dönemden geçiyorum tek mutlu olduğum şey kardeşimin düğününün olması bu sıralarda tek mutluluğum bu bebek işini eylule kadar erteledim Eylüle kadar bosanmazsam bebek olayını yeniden düşünürüm
Beni merak eden herkese tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum kendimi iyi hissedince gelirim yine
sağol balım yok be kuzu ne nazarı kız bana kim nazar eder
Illa kendi doktorum diyorsan yapacak birşey yok tabii. Sanırım ben de değiştirmezdim. Belki doğum emarelerine göre fikrin değişir son dakikada.Ben de bazen öyle diyorum, amaaan herkes yapmış, ben de yaparım diyorum. Ama benim asıl sorunum sancıların kendiliğinden gelmesini bekleyeceğim için normal doğumda, doktorumun doğuma gelemeyebilecek olması. Öğretim üyesi çünkü dr um. Başkasına da gitmek istemiyorum bu saatten sonra. Belki epiduralli sezaryen olurum ben de.. Henüz karar veremedim. Bu arada.. Bananız geldi mi yanınıza? Baba yetiştiyse artık mutlu sona hazırsınız. Sağlıklı Doğumlar diliyorum tatlım. Allah bir avazda kurtarsın. (Herkesin bana şu sıralar acıyarak söylediği meşhur söz! Hastasıyım.)
Korkutmak gibi olmasın ama hiçbirşey. 16. Haftadan itibaren azalarak bitiyor genelde. Bana salatalık, galeta anlık iyi geliyordu ama çözüm dersen, yok maalesefslm arkadaşlar...gebeliğim üçüncü ayına girdi...fakat bulantılarım halsizliğim bitmedi...hatta arttı....ne yapabilirim....??????????
Canimsinnn bu moralle devam ederiz insallah...Canım hayırlı tedavin olsunn bebiş sana konsun inşallahhh umut bitmesinnn rabbim büyükkk mucizemiz bizim olsunn kuzummm hepimizinnn yakınnnndaaa inşallah
Güvenç beymi olacak doğumda.Illa kendi doktorum diyorsan yapacak birşey yok tabii. Sanırım ben de değiştirmezdim. Belki doğum emarelerine göre fikrin değişir son dakikada.
Baba gelmedi henüz. Cumartesi gelecek. Ondan daha önemlisi doktorum Türkiye de. Esas onun gelmesi lazım. O da pazar günü geliyor:) Pazartesi kontrol olur muhtemelen. 3 gün daha dayanırsa süper olur. Ali minik bir bebek, 41. Haftaya bile gider büyük ihtimalle. Zaten bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor.
Ay sorma, Avaz ve vah vah son ayların sıcağa kalmış, bir de karnın çok küçük yemiyor musun? Eltim senin gibiyken karnı kocamandı diyenlerden fenalık geldi
30 kilo almak matah birşeymiş gibi. 3 kilo birşey çıkıyor. 27 kilosu ne bunun?
Yok canım başka bir Türk doktor.Güvenç beymi olacak doğumda.
Mutlu yıllar canım. Çok iyi yapmışsın herşeyi halletmekle. Nitekim ben suan ters dönmüş kaplumbağa gibi sağımdan soluma bile dönemiyorum:) Bebek kafasını aşağı verdiyse normal doğurursun evvelallah.Bugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
-:) ne demek guzuuuuuum... haklisin.... olabilir tabiii
Ay maşallah tu tu en güzel yaşın olsun bebişinle sevdiklerinle saglıklı bir yıl olsunn iyiki dogdunnn havinin cicişleri hayırlı olsun güle güle kullanın kuzummBugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
nice mutlu yillara canimmmm.... harika ya alisveris de tamam hadi bakalim gelsin artik havincikBugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
ya gecmis olsun.... aksam haberlerde duyduk, yok dimi kotu bisey insallah???kızlar dün gece deprem oldu mersinde geceyi sokakta geçirdik çok ürkütücüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?