- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.541
Bugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
sağol balım yok be kuzu ne nazarı kız bana kim nazar eder
kızlar dün gece deprem oldu mersinde geceyi sokakta geçirdik çok ürkütücüydü
Bugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
BOYUNDA var ama çok yeni takip edelim dedi dr yılda bir kez mr çekelim dedi belimi hiç konuşmadık biraz serinlik başlasın dr gideceğim2220 kız gel tabii işte bakarız sana ..bu gidişle yerleştiginde görüşecezzz hayırlısı
yeteeeeer canım ya kalçaya vuruyorsa agrı kesin bel fıtıgı başlangıcı ...üşütmede illet yavrum ben 2 hafta lastikle kasgevşetici ve ilaçla toparladımmm boyunda varsa kesin sinirsel sıkışmalar agrı kesici yerine kas gevşetici iyi gelir günde 3 tane ve 3 gün al bak agrı falan kalıyor mu portakales kuzum dr gitmedin mi sen aman ihmal etmeyinn ikinizde...ben vücuduma bi bakarım agrının şiddetine göre 5 günden fazla sürüyorsa az şiddetli o zaman bi arıza var demektirr
evet canım eşimi çıkarttım dışarıya aklım yeğenlerimde kardeşlerimde annemlerde ve tabiki insan olan herkesde kötüydü ALLAH BİR DAHA YAŞATMASINGeçmiş olsun kuzum. Allah' ım korusun.
Bu sıcakların arkasından bir şeyler gelmesi normal aslında. Doğanın düzeni. Ama işin ucu sevdiklerimize, tanıdıklarımıza uzanınca tedirgin olmamak kolay değil. Allah korusun demekten başka da bir şey yapamıyoruz...
sağol balım paylaşımın için Dualarla aram fena değildir bu yazdıklarını sık sık yaparım ve evet gerçekten ALLAH a sığınmaktan başka her şey boşHiç belli olmaz bacım. Hele yıldızın da düşükse kendine bile nazarı değiyor insanın. Sen bol bol oku. Ben yeni öğrendim bir yöntem uyguluyorlar. Evin her odasında, yüzün kıbleye dönük olarak nefesini tutup bir Ayet-el Kürsi okuyorsun ve sağına üflüyorsun. Aynı şekilde sola, öne arkaya yukarı, aşağı, kendi çevrene de okuyup üfledikten sonra son bir tane daha yine nefesini tutarak okuyup yutkunuyorsun. Toplamda 8 okuma yapmış oluyorsun. Okumadan önce de her türlü büyü, cin etkisi ve insan etkisinden kurtulmak ve bir daha etkilenmemek için niyet ediyorsun. İlk uygulamada evin tüm odalarını gezerek yaptıktan sonra sadece kendin için sabah akşam devam et. Aynı şekilde sevdiklerini de korumaya alabiliyorsun. Niyetine onları da eklemen yeterli.
Bir de bir bardak sirkeye 41 er adet Fatiha, Ayet-el Kürsi, İhlas, Felak, Nas okuyup şişeye geri koyuyorsun. Bir bardak kadarını boy abdesti aldıktan sonra (suyla karıştırıp) başından aşağı döküyorsun. (Yalnız gidere inmesin, lağan gibi bir şey işini görür ) Onu da ayak basmayan bir yere, akarsuya ya da denize döküyorsun. Ayak basmayan yer olarak büyük saksılar da iş görüyor. Kalan sirkenin bir kısmını temizlik yaptığın suya karıştırıp her yeri silebilirsin. Bir kısmını da her sabah yarım çay kaşığı içiyorsun. 7 gün yeterli. Salatalara, yemeklere de bu sirkeyi kullanarak etkisinden uzun süre faydalanıyorsun. Elbette en güzeli Allah' a sığınmak. Bunlar biraz daha ayin tadında, kendini bir şey yapmış hissedebilmek için kullanılan uygulamalar. Ama en sıkıntılı günlerimde mesela ayrılacağım evde tek başıma bayram geçirirken çok yardımları oldu. Yüreğimdeki ve karnımdaki öküzler pek rahatsız edemedi. Ağlamak gelmedi içimden. Hatta bir parça neşe bile buldum...
Annemin eski komşularından birisi her yakaladığında kurşun dökerdi. Bazen sağımdan solumdan çatır çutur negatiflikler çıkar, bir süre rahat ederdim. Bir kaç tane de dua var öyle okuyup iyi hissettiğim. Ayet- el Kürsi ve Kadr suresi gibi. Ben faydasına inandım ya, herkese yararmış gibi geliyor şimdi. Rabbim yardım etsin hepimize
sağol balım çok şükür kötü bir şey yok canımya gecmis olsun.... aksam haberlerde duyduk, yok dimi kotu bisey insallah???
en güzel doğum günündür herhalde MUTLU YILLAR havin bebeğede hayırlı olsun aldığınız her şeyi güzel günlerde kulansın RABBİM sağlıklı uzun ömürler versin anne babası ile beraberBugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
Özellikle normal doğum gibi beni korkutan bir operasyonda güvendiğim bir doktor olmasını isterim. Benimki bir çıkar yol bulursa eğer normal doğum yaparım. O konuşanlara sinir oluyorum ben de.. Benim 7 kilo almış olmam da herkese dert oldu. aman, takmıyorum artık. Normal Doğumu bekliyor olsam ve eşim ile doktorum binlerce km ötede olsa.. Sanırım ben stresten onlar gelmeden doğururdum strestenIlla kendi doktorum diyorsan yapacak birşey yok tabii. Sanırım ben de değiştirmezdim. Belki doğum emarelerine göre fikrin değişir son dakikada.
Baba gelmedi henüz. Cumartesi gelecek. Ondan daha önemlisi doktorum Türkiye de. Esas onun gelmesi lazım. O da pazar günü geliyor:) Pazartesi kontrol olur muhtemelen. 3 gün daha dayanırsa süper olur. Ali minik bir bebek, 41. Haftaya bile gider büyük ihtimalle. Zaten bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor.
Ay sorma, Avaz ve vah vah son ayların sıcağa kalmış, bir de karnın çok küçük yemiyor musun? Eltim senin gibiyken karnı kocamandı diyenlerden fenalık geldi
30 kilo almak matah birşeymiş gibi. 3 kilo birşey çıkıyor. 27 kilosu ne bunun?
Bunların geçeceğini bil sadece, yeter. Güzel günlerin olsun bundan sonra. Endişelerim geride kaldı evet. Çünkü düşünecek daha önemli konular var şu an. Diğerlerine kafa yormuyorum. Herşey olacağına varıyor eninde sonunda.. Onun için kafa yormak Anlamsız. Sadece istemediğim bir hayatı yaşamak için sabretmekten vazgeçtim. :) Özgür davranmak bile beni ferahlattı. Önce hayır, şöyle olmalı böyle olmalı deyip karşılığını görmediğim şeyler yapıp hayal kırıklığı yaşayıp dibe vururdum. Şimdi içimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Belli De testi artık doldu, bilemiyorum. Çok da umrumda değil açıkçası. Gelsin hayat bildiği gibi. Karşılayacak güçlü kuvvetli kasları olan bir sipermenim olmasa bile kendime güvenim ve Aklım var. Başederim. 41 Yıldır yaptığım gibi..İyi diyelim, iyi olalım arkadaşım. Yanımda birilerinin olması pek bir şey değiştirmiyor aslında. İhtiyacım olan destek onların sunduğu gibi değil. Tam bir kıskaç içindeyim. Başka kelime bulamadım anlatacak. Evin içinde bile bir yerden bir yere bilgi vermeden gidemiyorum. Nefes almaya ihtiyacım var. Yine de yalnız olup kafayı yemekten iyidir diyorum. Hiç değilse ara sıra yeğenimi görüyorum, iki gülüyor, dünyayı unutuyorum bir süre. Hele dün kucağımda uyudu, o hazzı hiç bir şey vermez sanırım...
Rabbim dualarımızı kabul etsin, hepimiz için hayırlı olanı versin inşallah...
Endişelerini geride bırakmışsın gördüğüm kadarıyla. Sağlıkla kucağına al yavrunu. Sonra hiç bir şeyin önemi kalmayacak nasıl olsa
evet canım eşimi çıkarttım dışarıya aklım yeğenlerimde kardeşlerimde annemlerde ve tabiki insan olan herkesde kötüydü ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN
Geçmiş olsun tekrar, dikişleri de en hafif şekliyle alınsın yakışıklının...
Kız bacım boşver tarihi. Ben taaa ne zamandır Meryem Ana olacağım diyorum, sonunda ispatlanacak işte
Anneannem için teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah dualarınız sayesinde bu defa da atlatacak. Rabbim yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?