- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.561
Bunların geçeceğini bil sadece, yeter. Güzel günlerin olsun bundan sonra. Endişelerim geride kaldı evet. Çünkü düşünecek daha önemli konular var şu an. Diğerlerine kafa yormuyorum. Herşey olacağına varıyor eninde sonunda.. Onun için kafa yormak Anlamsız. Sadece istemediğim bir hayatı yaşamak için sabretmekten vazgeçtim. :) Özgür davranmak bile beni ferahlattı. Önce hayır, şöyle olmalı böyle olmalı deyip karşılığını görmediğim şeyler yapıp hayal kırıklığı yaşayıp dibe vururdum. Şimdi içimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Belli De testi artık doldu, bilemiyorum. Çok da umrumda değil açıkçası. Gelsin hayat bildiği gibi. Karşılayacak güçlü kuvvetli kasları olan bir sipermenim olmasa bile kendime güvenim ve Aklım var. Başederim. 41 Yıldır yaptığım gibi..
Sağol teyzesi (teyze olmak iyi bişey, yaşla ilgisi yok :)) , dün aldırdık dikişleri, meme başımız gayet güzel olmuş, uç da yapmış dr umuz, his de var, inanamadım :)
Maşallah ne güzel gelişmeler olmuş böyle. Rabbim yüzüne baksın, daha da iyi hissedeceği günler göstersin inşallah....
Anneannem için teşekkür ederim. Birkaç yıl önce açık kalp ameliyatı geçirmişti. Çok şükür iyileşti ama izleri kalıyor işte. Yaş 85' e dayandı üstelik. Allah hayırlı ömür versin. Pek ümitli konuşmamış doktoru. Ama Allah' ın işini doktor ne bilecek? Değil mi?
Arabaya baktırdım, benim vites çarkında çatlak varmış. Arada ileri geçireyim derken takılıp geri vitese düşüyormuş. Çatlağı onar dediler
Allah hepinizden razı olsun, en yakınlarıma bile anlatamazken sizlerle paylaştım çok şeyimi. Desteğiniz her zaman güç verdi. İyi ki varsınız...
Anam hatun tatilde fena enerji toplamış. Gelir gelmez yedik fırçayı
Bacım, söyle de enişte sana bi 'Fertility Massage' yapsın, gevşersin azıcık. Valla bak, parası neyse veririm ben
Kızlar ozledim sizi, hepinizi merak ediyorum, ama maalesef güzel sohbet icin vaktim olmuyor.
Hepimiz sapasaglam yere basmaya çalışıyoruz, offf bazen de dibe cakiliyoruz. Cok şükür birbirimize destek oluyoruz. Hepinizi öpüyorum, tatli uykular meleklerim, yarin ola hayrola...
Bugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
CapsLocked
mutlu ve saglik dolu yillar,bu yil eminim en guzel yaşlarinin başlangicidir ,minişin dogacak bundan daha guzel ne olabilir ki,anne olcaksin insallah saglikla,rabbim bundan sonra her daim mutluluk ve huzur versin,40 yasindan sonra hamile olanlari gordukce nasil seviniyorum bilemezsiniz,daha yeni 3.negatifini almis,41 yaşinda biri olarak ve artik ümiterimi yavas yavas tuketirken...
evet canım eşimi çıkarttım dışarıya aklım yeğenlerimde kardeşlerimde annemlerde ve tabiki insan olan herkesde kötüydü ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN
Bunların geçeceğini bil sadece, yeter. Güzel günlerin olsun bundan sonra. Endişelerim geride kaldı evet. Çünkü düşünecek daha önemli konular var şu an. Diğerlerine kafa yormuyorum. Herşey olacağına varıyor eninde sonunda.. Onun için kafa yormak Anlamsız. Sadece istemediğim bir hayatı yaşamak için sabretmekten vazgeçtim. :) Özgür davranmak bile beni ferahlattı. Önce hayır, şöyle olmalı böyle olmalı deyip karşılığını görmediğim şeyler yapıp hayal kırıklığı yaşayıp dibe vururdum. Şimdi içimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Belli De testi artık doldu, bilemiyorum. Çok da umrumda değil açıkçası. Gelsin hayat bildiği gibi. Karşılayacak güçlü kuvvetli kasları olan bir sipermenim olmasa bile kendime güvenim ve Aklım var. Başederim. 41 Yıldır yaptığım gibi..
Sağol canııım, cuma bugün, bol sipermen adaylarımız, içinden de en hayırlısı bizim olsun
Hehh yumurcak sende güclüsün rabbim bizim kadar bekletmesin ve daha daha erken versin sana bu duyguyu40 lı yaşlarınıza kurbannn...
İnşallah sizlerin yaşlarınıza geldiğimde, sizler gibi güçlü ve hayat dolu olurum...
Hepiniz ayrı ayrı üdolümsünüzz
Merhaba arkadaşım bende 42 yaşındayım 5.tup bebek yapacam donasyon ile 2 oluyor merak ettim senin hamileliğin beni çok mutlu etti Rabbime şükür olsun dedim benim umudum oldun rica etsem bana biraz ışık olurmusun neyi nasıl nerde yaptın ilaç ot kür tedavi kullandıklarını yazarsan belki banada care olurBugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
Süngüyü düşürmek yok... Ümitleri canlı tutmalı...
Ama olmazsa da kahrolmamalı. Dileğimiz olması ama olmuyorsa da hayatı kaçırmamak için çabalamalı.
Geçmiş olsun negatifin için. Dilerim tekrarı olmasın. Bahsetmek ister misin? Nerede nasıl ilerlediniz, neler yapıldı, bundan sonrası için neler düşünüyorsun?
Ben tam anlamıyla saldım çayıra son negatiften sonra herhangi bir şey yapmamayı keyif sayıp yaşıyorum ama bari devam eden tedavilerden edineceğimiz tecrübelerle bilgilerimizi taze tutalım...
Sevgiler
Yazarim tabii ki memnuniyetle,cünķü en cok burdaki arkadaşlarimin beni anladigini düsünüyorumhatta en basindan basliyim 38 de evlendim 1 ay sonra hamileydim ama kaybettim 6 haftalikken,sonra prof.gittik yasin ilerliyor hemen tup yapalim dedi bizde o panikle evliligimizin 9.ayinda tup yaptik tutmadi 1.negatif,sonra histereskopi ardindan yine gebelik yine düşük,sonra tekrar tup ve negatif,en son geçen yil ocakta gittigim ist.halit firat erden muayene ettiginde hamileymisim rahim filmiyle onuda kaybettim ve şimdi 3.deneme ist.bahçecide mustafa hocada dondurulmus blast ve yine begatif,doktorlarim bisey diyemiyor agustosta genel gorusme icin gidicez bakalim nasil bir yon cizecwk bize ama cok yoruldum en az iki ay hicbirsey yapmak istemiyorum,elevit qenzimq10,omega3( solgar) kullaniyorum ve ari sütu bal polen karisimi aliyim diyorum birde agnucaston var meşhur hayit ekstresi acaba onumu kulla sam diyorum kuzenim hemsire bekar yillardir kullanir hepte soyler ara berdim dedim güya dimi ama aklim heeep orda,ama okullar acilirken yeni bir tedavi zorlar beni,çocuklarin tam okula alisma döneminde bari biraz kafam dagilsin,miniklerde okula alissin bakalim,onceki 2 denemede embriyolar hep 2.3.gu transfer edildi ama burda 5.gundu 2 transfer oldu ama malesef sonuc negatif(12 tane toplanmisti 8 tane dollendi ancak 5.gune sadece 5 tanesi gitti 2 tane en iyisi transfer kalan 3 tanesi ertesi gune kadar yaşatildi ama dondurulmaya uygun gorulmesi,o 3 embriyonun dondurulmadigi haberi transferini ertesi gun aldim ve icimden biseyler akti olmadi dedim,ahhh bu hisler yokmu,7.gunden sonrada bacak agrilarim karina agrilarim adet belirtilerimin hepsi geldi ve bu belirtiler beni hiiic yaniltmadi bu gune kadar,oylede oldu,yani kisaca canim 3.5 yilda 3 spontan hamilelik 3 negatif tup ve 41 yasimla oylece bir bosluktayim,deliler gibi cocuk sahibi olmak isteyen bir kocam var ve ben en cok onun baba olma hakkini elinden aldigimj dusundugum icin kahroluyorum,cok uzjn oldu ama sonuna kadar okuyanlara tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?