Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Olay aslında tam olarak bu. Kendinin farkında olmak ve özdeğerine sahip çıkmak. Seninle kalan, seni hakedendir, gerisi misafir. Hayırlısıyla yavrunu da al kucağına, dünya senin peşinden gelsin...
Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez derim hep. İyi gün de, kötü gün de. İstemekle başlıyor her şey. Yorgunluğuma yorguluk katsalar da niyetleri kötü değil biliyorum. Elbet Rabbim beni de unutmamıştır. Bir bildiği vardır. Demek ki benim de artık o güzellikleri karşılamak için hazırlanmam gerek. Malum, her şey olacağına varıyor

Sağol teyzesi (teyze olmak iyi bişey, yaşla ilgisi yok :)) , dün aldırdık dikişleri, meme başımız gayet güzel olmuş, uç da yapmış dr umuz, his de var, inanamadım :)

Maşallah ne güzel gelişmeler olmuş böyle. Rabbim yüzüne baksın, daha da iyi hissedeceği günler göstersin inşallah....

Canım geçmiş olsun... İnşallah çok iyi olsun
Yaşı kaç olursa olsun pammukannelerimizin sıhhati de ömrü de çok olsun hep... Ben dolu dolu gördüm, birlikte harika zamanlar geçirdim, 90'larından sonra sonsuz uykuya gitmiş olsalar da hala çok ama çok özlerim...

Özleyince hırçınlaşıyorum ben :))))))))))))
Enişte Bey massage konusunda sabıkalı... "Masaj" ı mesaj algılıyor sonrası "bippp" aksiyon Parasını ondan alayım hahahahaha

Anam hatun tatilde fena enerji toplamış. Gelir gelmez yedik fırçayı

Bacım, söyle de enişte sana bi 'Fertility Massage' yapsın, gevşersin azıcık. Valla bak, parası neyse veririm ben

Birimiz hepimiz gibiyiz, hepimiz birimiz gibi... Dibe de ineriz, Nirvana'ya da ulaşırız. İsteyelim yeter ki...
İyisin umarım, sohbet her zaman olur. Sağlığın da, keyfin de çok olsunn çok sevgiler

Tebriklerrrrr
CapsLocked yeni yaşının yeni hediyesi içinde :)))))) Kutlu, mutlu, huzurlu olsun yeni yaşın. Sağlıkla kucağına aldığında kat be kat artsın mutluluğun. En zorlu kısımlarını halletmişsiniz, karar vermek hem keyifli hem meşakkatli. Son haftalarını dinlenerek geçirirsin :) Normal doğum için hem Havin'in yapısı hem de senin fiziki özelliklerin uygunsa neden olmasın. Sağlık açısından uygunsa yaşın önemsiz :) Dilerim dilediğin gibi olur.

Mutlu yaşlar tekrardan :)

@Caplocked yazınca aklıma geldi tatildeyken bayramda ben deeee 42'lik oldummmmmmmmmmmmm 41'i baya bir seviyordum oysa ki :))))) Gerçi ben geçmişteki tüm yaşlarımı çok seviyorum ya :) Sonrakilerini de çok severim umarım

nisanduru kafa kağıdı yaşıyla teyze olabileceklerdenim ben görüntüyle maalesef yaşım tutmuyor hahahaha
Dipnot: Yeni nesili cebimizden çıkartırız hahahahaha

Süngüyü düşürmek yok... Ümitleri canlı tutmalı...
Ama olmazsa da kahrolmamalı. Dileğimiz olması ama olmuyorsa da hayatı kaçırmamak için çabalamalı.
Geçmiş olsun negatifin için. Dilerim tekrarı olmasın. Bahsetmek ister misin? Nerede nasıl ilerlediniz, neler yapıldı, bundan sonrası için neler düşünüyorsun?

Ben tam anlamıyla saldım çayıra son negatiften sonra herhangi bir şey yapmamayı keyif sayıp yaşıyorum ama bari devam eden tedavilerden edineceğimiz tecrübelerle bilgilerimizi taze tutalım...

Sevgiler

Geçmiş gitmiş olsun, tekrarı olmasın... Zaten yeterince ürkütücüdür üstüne sevdiklerinin güvenliği için endişelenmek, uğraş vermek... Hele de canın olanlar için. Çok güçlü bir kadınsın sen, dilerim ne kadar güçlü olduğunu anlamanı gerektirecek şeyler hiç yaşamazsın. Çok sevgiler

evet canım eşimi çıkarttım dışarıya aklım yeğenlerimde kardeşlerimde annemlerde ve tabiki insan olan herkesde kötüydü ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN

Sen nasıl güzel bir anne olacaksın buradan bakıp bir görsen...
Öperim seni de Cemre'yi de

CapsLocked iyi ki doğdunnnnnnnnnnn dahaaa uzun ve kalabalık, sağlıklı bereketli bir hayat dilerim canım...

yase07 kuzu yarın doktora gidiyorum geçmedi rahatsızlığım.. Öperim..

yeteeeeer hayatım geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun inşallah.

2220 tezinden aşkla bir suda doğumda sen yaparsın inşallah..

E elifdemirelif hayat devam ediyorken umutsuz olmak gibi bir durum malesef söz konusu olamıyor. En kısa zaman da mucizeni kucağına alır bize el sallarsınızz...

nisanduru yakışıklına uzun sağlıklı bereketli bir ömür dilerim... Çok mutlu olsun inşallahh... Tabii ki sendeee...

alpcemre Lulinda hayırlı sağlıklı bir doğum olsun bebeler sağlıklı olsun da korkuda yanında karabiber olsun.. Vallahi yerim bebeleriniziii...

WishhDuygu o zaman senin de yeni yaşın kutlu olsun kraliçem.. RAbbim tezinden mucizeni kucağına almayı nasip etsin..
42 oldun ama inan 32lik hatunsun daha..

Ayyy başkaa kime yazmadım...
sizlerideeee çokk öpüyorumm

40 lı yaşlarınıza kurbannn...
İnşallah sizlerin yaşlarınıza geldiğimde, sizler gibi güçlü ve hayat dolu olurum...
Hepiniz ayrı ayrı üdolümsünüzz
Hehh yumurcak sende güclüsün rabbim bizim kadar bekletmesin ve daha daha erken versin sana bu duyguyu
inşallah yavrumm

Merhaba arkadaşım bende 42 yaşındayım 5.tup bebek yapacam donasyon ile 2 oluyor merak ettim senin hamileliğin beni çok mutlu etti Rabbime şükür olsun dedim benim umudum oldun rica etsem bana biraz ışık olurmusun neyi nasıl nerde yaptın ilaç ot kür tedavi kullandıklarını yazarsan belki banada care olur

Hepimizin kocaman kocaman yaşanılmış yaşları olsun, yaş almak kolay yeter ki yaş keyifle yaşanılsın... Yoklukların üzüntüleri yerine var olanların sevinçlerinin farkında olabildiğimiz, sevdiklerimizle paylaşacağımız dolu dolu yaşlar çok olsun :)

Ayrıcaa
Bugün hafta sonu kaçamağına etki etmesin diye hummalı hararetli gündü. Dolayısıyla bugün görsen 52-62 yaşlar birbiriyle yarışır. Çöktüm resmen

Yarın sabah kaçamak başlangıcı itibariyle görsen 22 yaş yarışır (hahaha bi şort bi tiişort saçlar iki örgü bildiğin photoshop efekti)

Hasta, nazlı şımarık sevgili halindeyken 12'yi zorlayan yaş

Ama ama iğne olurken ki yaş banko 2 hahahahahahahahha

Diyorum işte arızalıyım!!!! Yaşım da arızalı

Yazarim tabii ki memnuniyetle,cünķü en cok burdaki arkadaşlarimin beni anladigini düsünüyorum hatta en basindan basliyim 38 de evlendim 1 ay sonra hamileydim ama kaybettim 6 haftalikken,sonra prof.gittik yasin ilerliyor hemen tup yapalim dedi bizde o panikle evliligimizin 9.ayinda tup yaptik tutmadi 1.negatif,sonra histereskopi ardindan yine gebelik yine düşük,sonra tekrar tup ve negatif,en son geçen yil ocakta gittigim ist.halit firat erden muayene ettiginde hamileymisim rahim filmiyle onuda kaybettim ve şimdi 3.deneme ist.bahçecide mustafa hocada dondurulmus blast ve yine begatif,doktorlarim bisey diyemiyor agustosta genel gorusme icin gidicez bakalim nasil bir yon cizecwk bize ama cok yoruldum en az iki ay hicbirsey yapmak istemiyorum,elevit qenzimq10,omega3( solgar) kullaniyorum ve ari sütu bal polen karisimi aliyim diyorum birde agnucaston var meşhur hayit ekstresi acaba onumu kulla sam diyorum kuzenim hemsire bekar yillardir kullanir hepte soyler ara berdim dedim güya dimi ama aklim heeep orda,ama okullar acilirken yeni bir tedavi zorlar beni,çocuklarin tam okula alisma döneminde bari biraz kafam dagilsin,miniklerde okula alissin bakalim,onceki 2 denemede embriyolar hep 2.3.gu transfer edildi ama burda 5.gundu 2 transfer oldu ama malesef sonuc negatif(12 tane toplanmisti 8 tane dollendi ancak 5.gune sadece 5 tanesi gitti 2 tane en iyisi transfer kalan 3 tanesi ertesi gune kadar yaşatildi ama dondurulmaya uygun gorulmesi,o 3 embriyonun dondurulmadigi haberi transferini ertesi gun aldim ve icimden biseyler akti olmadi dedim,ahhh bu hisler yokmu,7.gunden sonrada bacak agrilarim karina agrilarim adet belirtilerimin hepsi geldi ve bu belirtiler beni hiiic yaniltmadi bu gune kadar,oylede oldu,yani kisaca canim 3.5 yilda 3 spontan hamilelik 3 negatif tup ve 41 yasimla oylece bir bosluktayim,deliler gibi cocuk sahibi olmak isteyen bir kocam var ve ben en cok onun baba olma hakkini elinden aldigimj dusundugum icin kahroluyorum,cok uzjn oldu ama sonuna kadar okuyanlara tesekkurler

ayyyy canimcimmm yaaaa hepimizin hikayeleri birbirine yakin bende ayni sekilde 39 u bitirmek uzereyim ve bende senin gibi ilk bebisimi kaybettim supriz bir hamilelikti ama 9. hafta da kalbi durdu o zamandan beri de ugrasiyoruz...

bende 2 asilama ve 3 tup bebek denedim ama olmadi .. 4.cuye haziliyorum kendimi saniyorum ekim gibi falan olacak ... bu arada vucudumu harekete gecirici kurler yapiyorum .. ari sutu bal karisimi veya ampulu tavsiye ederim birde bana da burada soylemislerdi 40Asistani var arkadas onun sayfasinda cok guzel kurler var ... yogurt yeee bol bol diyorlar bende ona baslicam bu ay hatta basladim bile sayilir .. Ama yilmak yok alicaz insallah bebislerimizi bizlerde .. Biliyorum her seferinde kirmizilari gormek insani mahvediyor ... ben ilkinden sonra negativ olunca daha az kafama takarim nasilsa alisirim diyordum amaa tam tersi oldu 3. tedavideki negativ beni mahvetti gunlerce kendime gelemedim bogrerek agladim ama sukur toparladim kendimi ... bir sekilde hallolacak insallah .. Her kan tahlilinde diyorum ki ; Rabbim nolur birsey varsa ciksin neden olmuyor sebebi bulunsun " Insan birseyim ciksin diye dua eder mi ???? edermis valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…