- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.581
Bugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
SAĞOL ARKADAŞIMGeçmiş gitmiş olsun, tekrarı olmasın... Zaten yeterince ürkütücüdür üstüne sevdiklerinin güvenliği için endişelenmek, uğraş vermek... Hele de canın olanlar için. Çok güçlü bir kadınsın sen, dilerim ne kadar güçlü olduğunu anlamanı gerektirecek şeyler hiç yaşamazsın. Çok sevgiler
TEŞEKÜREDERİM BALIM@CapsLocked iyi ki doğdunnnnnnnnnnn dahaaa uzun ve kalabalık, sağlıklı bereketli bir hayat dilerim canım...
@yase07 kuzu yarın doktora gidiyorum geçmedi rahatsızlığım.. Öperim..
yeteeeeer hayatım geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun inşallah.
2220 tezinden aşkla bir suda doğumda sen yaparsın inşallah..
E elifdemirelif hayat devam ediyorken umutsuz olmak gibi bir durum malesef söz konusu olamıyor. En kısa zaman da mucizeni kucağına alır bize el sallarsınızz...
@nisanduru yakışıklına uzun sağlıklı bereketli bir ömür dilerim... Çok mutlu olsun inşallahh... Tabii ki sendeee...
@alpcemre @Lulinda hayırlı sağlıklı bir doğum olsun bebeler sağlıklı olsun da korkuda yanında karabiber olsun.. Vallahi yerim bebeleriniziii...
@WishhDuygu o zaman senin de yeni yaşın kutlu olsun kraliçem.. RAbbim tezinden mucizeni kucağına almayı nasip etsin..
42 oldun ama inan 32lik hatunsun daha..
Ayyy başkaa kime yazmadım...
sizlerideeee çokk öpüyorumm
Merhaba, çabalarının sonucunda doğalından bebişini inş kucağına alırsın. Dr.ların da mutlaka söylemiştir hamile kalabiliyor olman çok güzel durum çünkü hamiş olmana engel olmadığını gösteriyor. Ben de mustafa by de transferi beklerken Güneş geliyorum dedi. Mustafa by.de emin ellerdesin, biraz sabır vitaminlerini aksatmadan kullan, bana ilava olarak ayda bir ampul içindeki d vitaminini içmemi söylemişti. Rahmimin iyi görünüyor olmasına rağmen ne yapılabilir ısrarıma karşılık histoğrafi yaparak rahme çizik atmıştı. Çizik atma ve vitaminler kaliteli embryo ile tutunmayı kolaylaştıtıyormuş. Senin kadar eşin de kendine bakmalı sperm azaltıcı alışkanlıkları varsa gidermeli ve güçlendirici takviyeler almalı. 71'liyim, 42'mde evlenerek çabalamaya başladım, moralini bozmadan çalışmalara devam, menopoaza kadar umudumuz tükenmesin, bol şans ve sevgiler gönderiyoruz.Yazarim tabii ki memnuniyetle,cünķü en cok burdaki arkadaşlarimin beni anladigini düsünüyorumhatta en basindan basliyim 38 de evlendim 1 ay sonra hamileydim ama kaybettim 6 haftalikken,sonra prof.gittik yasin ilerliyor hemen tup yapalim dedi bizde o panikle evliligimizin 9.ayinda tup yaptik tutmadi 1.negatif,sonra histereskopi ardindan yine gebelik yine düşük,sonra tekrar tup ve negatif,en son geçen yil ocakta gittigim ist.halit firat erden muayene ettiginde hamileymisim rahim filmiyle onuda kaybettim ve şimdi 3.deneme ist.bahçecide mustafa hocada dondurulmus blast ve yine begatif,doktorlarim bisey diyemiyor agustosta genel gorusme icin gidicez bakalim nasil bir yon cizecwk bize ama cok yoruldum en az iki ay hicbirsey yapmak istemiyorum,elevit qenzimq10,omega3( solgar) kullaniyorum ve ari sütu bal polen karisimi aliyim diyorum birde agnucaston var meşhur hayit ekstresi acaba onumu kulla sam diyorum kuzenim hemsire bekar yillardir kullanir hepte soyler ara berdim dedim güya dimi ama aklim heeep orda,ama okullar acilirken yeni bir tedavi zorlar beni,çocuklarin tam okula alisma döneminde bari biraz kafam dagilsin,miniklerde okula alissin bakalim,onceki 2 denemede embriyolar hep 2.3.gu transfer edildi ama burda 5.gundu 2 transfer oldu ama malesef sonuc negatif(12 tane toplanmisti 8 tane dollendi ancak 5.gune sadece 5 tanesi gitti 2 tane en iyisi transfer kalan 3 tanesi ertesi gune kadar yaşatildi ama dondurulmaya uygun gorulmesi,o 3 embriyonun dondurulmadigi haberi transferini ertesi gun aldim ve icimden biseyler akti olmadi dedim,ahhh bu hisler yokmu,7.gunden sonrada bacak agrilarim karina agrilarim adet belirtilerimin hepsi geldi ve bu belirtiler beni hiiic yaniltmadi bu gune kadar,oylede oldu,yani kisaca canim 3.5 yilda 3 spontan hamilelik 3 negatif tup ve 41 yasimla oylece bir bosluktayim,deliler gibi cocuk sahibi olmak isteyen bir kocam var ve ben en cok onun baba olma hakkini elinden aldigimj dusundugum icin kahroluyorum,cok uzjn oldu ama sonuna kadar okuyanlara tesekkurler
Hamile ve çocuklu kaçakları cezadan muaf tutmakta fayda var :))) Ama merak ediyoruz sizi de arada ses verin... Kaçak olmayan çocuklu ve hamileleri de yüksek enerji ve performansları için bir daha kutluyoruz :)
Yukarıdaki istisnalar hariç @40Asistani bozuntusunun listesindeki herkesi dahil ediyorum kaçaklara :) Kaçaklar geldikçe tek ayak üstünde durma cezasını yeniden değerlendiririz :)
İyi olmanızı isteriz hep, iyi olduğunuzu bilmeyi ise daha çok isteriz...
Belki moladasınız, belki yeni bir sürecin devam eden yoğunluğundasınız her ne olursa olsun dilerim her şey yolundadır... Olası olumsuzluklara ve hatta bazen imkansızlıklara rağmen küskünlüğünüz olmasın, umutlarınız kaybolmasın.
Yaşam her şeye rağmen devam ediyor, çoğalmayı dileyerek ama hiç eksilmeyerek devam etsin
Yeni tedavilere ve süreçlere uygun topiklerde daha fazla zaman geçirilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hepimizin öncelikleri değişiyor çünkü. Arada bilgilerinizi almak, belki yeni detaylarınızla tecrübelenmek en çok da tedaviye şevk için ne yaptığınız, ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ne kadar kıymetli. "Hiçbir şey yapmıyor olunca ne yazayım" diyecekseniz eğer demeyin o zaman (Uzun süredir tedaviler ve süreçler hariç yazan birisi olarak) ben gevezenin teki oluyorum çünküsipermensiz 2220 ve @nisanduru öperim sizi de :)
Başta @sara_28 @Alara14 @celina1 @pembeumut olmak üzere (kendimde dahil listeyi alıntılıyorum)
ummuseleme
@ALISALIS
@bebeklerve
@ensu
@guzbahar
@acmila
@monkey
@DuovaMutlu
@Alara14
2220
@WishhDuygu
@ismihan_sultan
@gulneva77
@celina1
@adigee1
@sara_28
@gullugullu
@pembe_umut
@yadigaryadi
@portakales
@Eua
@medusa76
@esnacan
@Herseyguzelolcak
@yase07
@Meer7
@nisanduru
@kelebek7977
@zeynepconer
Yeni yasin kutlu olsun. Bebeginin dogumuyla en guzel yasin olur insallah. Bende 42 yasinda bir aylik gebeyim. Insallah o aylarida gorup hazirlik yaparim. Yazdiklarini okuyunca heveslendim bende.Bugün 44.yasgünüm, 7 aylik hamile ve mutlu. Allah herkese nasip etsin insallah. Ve bugün alisveris günüydü, hersey Havin bebek icindi. Odamiz siparis verildi, arabamiz, anakucagimiz, pampers, pudra, sampuan, nevresimler ve bir sürü seyler. Büyük bir iş basarıldı, dedim ileri vakite bırakmım, belki daha sonra iyi hareket edemem. Çok şükür haloldu. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz inşallah. Bende normal doğum istiyorum, allahım bana kuvvet versin diye dua ediyorum. Malum yaş biraz ileri olunca tedirginim oldukça.
Merhaba, çabalarının sonucunda doğalından bebişini inş kucağına alırsın. Dr.ların da mutlaka söylemiştir hamile kalabiliyor olman çok güzel durum çünkü hamiş olmana engel olmadığını gösteriyor. Ben de mustafa by de transferi beklerken Güneş geliyorum dedi. Mustafa by.de emin ellerdesin, biraz sabır vitaminlerini aksatmadan kullan, bana ilava olarak ayda bir ampul içindeki d vitaminini içmemi söylemişti. Rahmimin iyi görünüyor olmasına rağmen ne yapılabilir ısrarıma karşılık histoğrafi yaparak rahme çizik atmıştı. Çizik atma ve vitaminler kaliteli embryo ile tutunmayı kolaylaştıtıyormuş. Senin kadar eşin de kendine bakmalı sperm azaltıcı alışkanlıkları varsa gidermeli ve güçlendirici takviyeler almalı. 71'liyim, 42'mde evlenerek çabalamaya başladım, moralini bozmadan çalışmalara devam, menopoaza kadar umudumuz tükenmesin, bol şans ve sevgiler gönderiyoruz.
Tup bebek tedavilerinden sonraa kist olusmasi normal canim cunku ilaclarla birlikte yeterince buyuyup catlayaman ve toplanamayan yumurtalar kiste donusuyormus uzme kendini sogan suyu iyi geliyor küri uygula istersn ve kendine bari 2 adet izin ver az toparlan derim ben eger yanlis anlamazsan fikir olarak nacizane,pozitif olsun dilerim bu tedavin :)Merhaba duygu canim bende hic bir degisiklik yok haziranda negatifi aldim yeni tedaviye badlicaktim kist varmis diger aya kaldi kismetse.arada sizleri takip etmeye calisiyorum canim ben cok yoruldum ..hamile haberleri iyi geliyo insallh cogalalim eksilmiyelim sen nasilsin organik bebisin insallh en yakin zamanda gelsin..
Tup bebek tedavilerinden sonraa kist olusmasi normal canim cunku ilaclarla birlikte yeterince buyuyup catlayaman ve toplanamayan yumurtalar kiste donusuyormus uzme kendini sogan suyu iyi geliyor küri uygula istersn ve kendine bari 2 adet izin ver az toparlan derim ben eger yanlis anlamazsan fikir olarak nacizane,pozitif olsun dilerim bu tedavin :)
canim sen kanpihtilasmasi oldugunu nasil ogrendin? herhangi bir rahatsizlik yapiyomu yoksa bebek icin test yaparakmi ogrendin? Bu hastalik basta engel degilse gebelige sonralari dusuk erken dogum gibi faktorlerimi var? ben oncesinde 18 haftalik bebegimi kaybetmistim bunda butun onlemleri almak istedigim icin sordum. simdide 6. haftamin icinde yine ilk gebeligim gibi kanamam var. Acabalarim cok yani.Cok sevindim yazmana arkadaşim,masallah kuzun dogsun saglikla evini,dunyani aydinlatsin topikteki teyzelerine de aydinlik günler için ışık olsunmerkezle ilgili cok kaygi taşimiyorum aslinda yalniz ben başlarken acaba pgt yapsak diye yola cikmistim onda israrci olsam diye düsündüm sadece bu yasta en azindan saglikli embriyo secmwk icin dogeu bir yol,tekrarlayan düsükler,basarisiz tup tedavileri ve ileri yas gibi nedenlerin hepsi vardi bende pgt icin ama kismet rabbim bilir,bende de d vit.çok düsük gecen ay bir ampül aldim ama devamini getirmedim,bu ay tekrar alip icim ve tam zamaniyken bol bol güneşlenelim bari vitamin olsuneşim daha once keciboynuzu suyu kürü ve pekmezi icti ama epeydir bisey yapmiyor,ustelik sigara var.ben cizik hic yaptirmadim ama histerskopi yapildiktan sonra 2.spontan gebeligim olmustu bende kan pihtilasmasi var ama sulandiricilar kullandigim halde devam etmedi,mustafa hoca zaten pihtilasmanin tutunmaya yada ilk aylardaki gelisime engel olmadigini soyluyor hatta bu yedavide sulandirici igneyi kendim istesigim icin yazdi yoksa sadece aspirin vermisti,saglikla güneşini kucagina al insallah,benden de sevgiler sana
Cok sevindim yazmana arkadaşim,masallah kuzun dogsun saglikla evini,dunyani aydinlatsin topikteki teyzelerine de aydinlik günler için ışık olsunmerkezle ilgili cok kaygi taşimiyorum aslinda yalniz ben başlarken acaba pgt yapsak diye yola cikmistim onda israrci olsam diye düsündüm sadece bu yasta en azindan saglikli embriyo secmwk icin dogeu bir yol,tekrarlayan düsükler,basarisiz tup tedavileri ve ileri yas gibi nedenlerin hepsi vardi bende pgt icin ama kismet rabbim bilir,bende de d vit.çok düsük gecen ay bir ampül aldim ama devamini getirmedim,bu ay tekrar alip icim ve tam zamaniyken bol bol güneşlenelim bari vitamin olsuneşim daha once keciboynuzu suyu kürü ve pekmezi icti ama epeydir bisey yapmiyor,ustelik sigara var.ben cizik hic yaptirmadim ama histerskopi yapildiktan sonra 2.spontan gebeligim olmustu bende kan pihtilasmasi var ama sulandiricilar kullandigim halde devam etmedi,mustafa hoca zaten pihtilasmanin tutunmaya yada ilk aylardaki gelisime engel olmadigini soyluyor hatta bu yedavide sulandirici igneyi kendim istesigim icin yazdi yoksa sadece aspirin vermisti,saglikla güneşini kucagina al insallah,benden de sevgiler sana
canim sen kanpihtilasmasi oldugunu nasil ogrendin? herhangi bir rahatsizlik yapiyomu yoksa bebek icin test yaparakmi ogrendin? Bu hastalik basta engel degilse gebelige sonralari dusuk erken dogum gibi faktorlerimi var? ben oncesinde 18 haftalik bebegimi kaybetmistim bunda butun onlemleri almak istedigim icin sordum. simdide 6. haftamin icinde yine ilk gebeligim gibi kanamam var. Acabalarim cok yani.
Aybikecim benim bundan once gittigim doktorum tip fak.kadin dogum bolum başkaniydi o 1 spontan 1 negatif olunca hemen genetige yolladi esimle bizi sonuclar 1 ayda cikti bende faktor 5 leiden sanirim rapor yanimda degil,mustafa hoca son gittigim doktorum gerek gormuyorum kan sulandiriciya dedi dusukleri ona baglamiyorum dedi ben kendim israrla igne oldum o sadece coraspirin verdi,arastirip okuduklarimdan aklimda kalan ozellikle ilk 3 aylik donemdeki dusuklerde embriyo kaynakli sorunlardan kaynaklandigini okudum ileri aylardaki kayiplarda etkisi olabilirmis,ama bence kafanda soru kalmasin testi yaptir ve varsa igneyi kullan,etrafimda ust uste dusuklerden sonra bu testi yaptiran ve igneyle tekrar bebek sahibi olanlar cok,karar senin,insallah saglikla dogsuncanim sen kanpihtilasmasi oldugunu nasil ogrendin? herhangi bir rahatsizlik yapiyomu yoksa bebek icin test yaparakmi ogrendin? Bu hastalik basta engel degilse gebelige sonralari dusuk erken dogum gibi faktorlerimi var? ben oncesinde 18 haftalik bebegimi kaybetmistim bunda butun onlemleri almak istedigim icin sordum. simdide 6. haftamin icinde yine ilk gebeligim gibi kanamam var. Acabalarim cok yani.
Benim 2 negatif denemwmde 2.3.gun embriyolariydi bahcecide 5.gun dondurulmus blast yapildi ancak yine olmadi,rabbim insallah yeni tedavilerinde herkese pozitif sonuclar versin,bizedeee:)Ayni hastanedeyiz canim benim dok.guvenc krkaya bendede pihtilasma var homozigot 1298c ..bu son negatifimde bende dorufum pgt yi bana onermiyo 5.gune gidelim dedi simdiye kadar ya 2.yada 3.gun embriyosu transfer edildi bskalim bu seferde embriuomuz olirsa pgt yi tekrar soyliycem cunku bende kimyasal bile olsa gebelik olmadi hakkimizda hayirlisi..
Merhaba negatifden sonra bir regli gecti bu 2.di kist olmus figer aya kaldi ..canim ah su yas olmasa ben 6 ayda izin veririmdee..hic yanlis anlamam canim burda hep birbirimize dedtek icin variz ..sen yeni geldin topige sanirim insallh topik sana ugurlu gelir bebis getirir..hamilemisin bilmiuorum ama degilsende en yakin zamanda ol ins.
38 lik hipotiroidi yeni hamile olarak herkese sevgiler selamlar...
@CapsLocked iyi ki doğdunnnnnnnnnnn dahaaa uzun ve kalabalık, sağlıklı bereketli bir hayat dilerim canım...
@yase07 kuzu yarın doktora gidiyorum geçmedi rahatsızlığım.. Öperim..
yeteeeeer hayatım geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun inşallah.
2220 tezinden aşkla bir suda doğumda sen yaparsın inşallah..
E elifdemirelif hayat devam ediyorken umutsuz olmak gibi bir durum malesef söz konusu olamıyor. En kısa zaman da mucizeni kucağına alır bize el sallarsınızz...
@nisanduru yakışıklına uzun sağlıklı bereketli bir ömür dilerim... Çok mutlu olsun inşallahh... Tabii ki sendeee...
@alpcemre @Lulinda hayırlı sağlıklı bir doğum olsun bebeler sağlıklı olsun da korkuda yanında karabiber olsun.. Vallahi yerim bebeleriniziii...
@WishhDuygu o zaman senin de yeni yaşın kutlu olsun kraliçem.. RAbbim tezinden mucizeni kucağına almayı nasip etsin..
42 oldun ama inan 32lik hatunsun daha..
Ayyy başkaa kime yazmadım...
sizlerideeee çokk öpüyorumm
Tesekkur ederim :)Ne guzeeel bir hbr maşallaaah saglikla dogsun dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?