Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne kadar guzel sizin adiniza cokkk ama cok sevindim ... deneyimlerinizi vaktiniz oldugunda paylasirsaniz belki bizlerde faydalaniriz .. Neler yaptiniz neler tavsiye edersiniz tekrardan tebrik ederim .. saglikla sihatle mucizeniz Havini kucaginiza alirsiniz insallah ... fotolarinizi da bekleriz buradan artik
Sevgiyle Kalinnn

SAĞOL ARKADAŞIM

TEŞEKÜREDERİM BALIM

Merhaba, çabalarının sonucunda doğalından bebişini inş kucağına alırsın. Dr.ların da mutlaka söylemiştir hamile kalabiliyor olman çok güzel durum çünkü hamiş olmana engel olmadığını gösteriyor. Ben de mustafa by de transferi beklerken Güneş geliyorum dedi. Mustafa by.de emin ellerdesin, biraz sabır vitaminlerini aksatmadan kullan, bana ilava olarak ayda bir ampul içindeki d vitaminini içmemi söylemişti. Rahmimin iyi görünüyor olmasına rağmen ne yapılabilir ısrarıma karşılık histoğrafi yaparak rahme çizik atmıştı. Çizik atma ve vitaminler kaliteli embryo ile tutunmayı kolaylaştıtıyormuş. Senin kadar eşin de kendine bakmalı sperm azaltıcı alışkanlıkları varsa gidermeli ve güçlendirici takviyeler almalı. 71'liyim, 42'mde evlenerek çabalamaya başladım, moralini bozmadan çalışmalara devam, menopoaza kadar umudumuz tükenmesin, bol şans ve sevgiler gönderiyoruz.

Merhaba duygu canim bende hic bir degisiklik yok haziranda negatifi aldim yeni tedaviye badlicaktim kist varmis diger aya kaldi kismetse.arada sizleri takip etmeye calisiyorum canim ben cok yoruldum ..hamile haberleri iyi geliyo insallh cogalalim eksilmiyelim sen nasilsin organik bebisin insallh en yakin zamanda gelsin..

Yeni yasin kutlu olsun. Bebeginin dogumuyla en guzel yasin olur insallah. Bende 42 yasinda bir aylik gebeyim. Insallah o aylarida gorup hazirlik yaparim. Yazdiklarini okuyunca heveslendim bende.

Cok sevindim yazmana arkadaşim,masallah kuzun dogsun saglikla evini,dunyani aydinlatsin topikteki teyzelerine de aydinlik günler için ışık olsunmerkezle ilgili cok kaygi taşimiyorum aslinda yalniz ben başlarken acaba pgt yapsak diye yola cikmistim onda israrci olsam diye düsündüm sadece bu yasta en azindan saglikli embriyo secmwk icin dogeu bir yol,tekrarlayan düsükler,basarisiz tup tedavileri ve ileri yas gibi nedenlerin hepsi vardi bende pgt icin ama kismet rabbim bilir,bende de d vit.çok düsük gecen ay bir ampül aldim ama devamini getirmedim,bu ay tekrar alip icim ve tam zamaniyken bol bol güneşlenelim bari vitamin olsun eşim daha once keciboynuzu suyu kürü ve pekmezi icti ama epeydir bisey yapmiyor,ustelik sigara var.ben cizik hic yaptirmadim ama histerskopi yapildiktan sonra 2.spontan gebeligim olmustu bende kan pihtilasmasi var ama sulandiricilar kullandigim halde devam etmedi,mustafa hoca zaten pihtilasmanin tutunmaya yada ilk aylardaki gelisime engel olmadigini soyluyor hatta bu yedavide sulandirici igneyi kendim istesigim icin yazdi yoksa sadece aspirin vermisti,saglikla güneşini kucagina al insallah,benden de sevgiler sana

Tup bebek tedavilerinden sonraa kist olusmasi normal canim cunku ilaclarla birlikte yeterince buyuyup catlayaman ve toplanamayan yumurtalar kiste donusuyormus uzme kendini sogan suyu iyi geliyor küri uygula istersn ve kendine bari 2 adet izin ver az toparlan derim ben eger yanlis anlamazsan fikir olarak nacizane,pozitif olsun dilerim bu tedavin :)

Merhaba negatifden sonra bir regli gecti bu 2.di kist olmus figer aya kaldi ..canim ah su yas olmasa ben 6 ayda izin veririmdee..hic yanlis anlamam canim burda hep birbirimize dedtek icin variz ..sen yeni geldin topige sanirim insallh topik sana ugurlu gelir bebis getirir..hamilemisin bilmiuorum ama degilsende en yakin zamanda ol ins.

canim sen kanpihtilasmasi oldugunu nasil ogrendin? herhangi bir rahatsizlik yapiyomu yoksa bebek icin test yaparakmi ogrendin? Bu hastalik basta engel degilse gebelige sonralari dusuk erken dogum gibi faktorlerimi var? ben oncesinde 18 haftalik bebegimi kaybetmistim bunda butun onlemleri almak istedigim icin sordum. simdide 6. haftamin icinde yine ilk gebeligim gibi kanamam var. Acabalarim cok yani.

Ayni hastanedeyiz canim benim dok.guvenc krkaya bendede pihtilasma var homozigot 1298c ..bu son negatifimde bende dorufum pgt yi bana onermiyo 5.gune gidelim dedi simdiye kadar ya 2.yada 3.gun embriyosu transfer edildi bskalim bu seferde embriuomuz olirsa pgt yi tekrar soyliycem cunku bende kimyasal bile olsa gebelik olmadi hakkimizda hayirlisi..

Sana jic bakilmadimi onlem icin coraspirin kullaniuomusun..bu testi aytica yapiliuo sonucda 1 hafta suruuo cikmasi.doktorlar onemli degil desede onemli olfugunu dudunuuorum bi cok dusuk yapmis bsyan kan dulsnfirici kullsnarak gebeligi devam etti..mutlaka dok.gorus gerekli onlemleri al canim bizim icin bu bebisler cok degerli hayirli saglikli dogumlar diliyorum

Aybikecim benim bundan once gittigim doktorum tip fak.kadin dogum bolum başkaniydi o 1 spontan 1 negatif olunca hemen genetige yolladi esimle bizi sonuclar 1 ayda cikti bende faktor 5 leiden sanirim rapor yanimda degil,mustafa hoca son gittigim doktorum gerek gormuyorum kan sulandiriciya dedi dusukleri ona baglamiyorum dedi ben kendim israrla igne oldum o sadece coraspirin verdi,arastirip okuduklarimdan aklimda kalan ozellikle ilk 3 aylik donemdeki dusuklerde embriyo kaynakli sorunlardan kaynaklandigini okudum ileri aylardaki kayiplarda etkisi olabilirmis,ama bence kafanda soru kalmasin testi yaptir ve varsa igneyi kullan,etrafimda ust uste dusuklerden sonra bu testi yaptiran ve igneyle tekrar bebek sahibi olanlar cok,karar senin,insallah saglikla dogsun

Benim 2 negatif denemwmde 2.3.gun embriyolariydi bahcecide 5.gun dondurulmus blast yapildi ancak yine olmadi,rabbim insallah yeni tedavilerinde herkese pozitif sonuclar versin,bizedeee:)

As

Ben evlendigimden beri daha dogrusu 1.tup denememden beri okurum burdaki paylasimlari ama daha yeni yazmaya başladim birkac aydir hamile degilim daha yeni 3.negatifi aldik,insallah diyorum guzel dilegine rabbim tez zamanda hepimize versin inşallaaah

Bendeki stres suyla falan yatışmaz ki
Yine de hele o günlere gelelim. O büyülü duyguyla ne karar veririm belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…