Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben hollandada tedavi goruyorum. Burdaki doktorlar ilac dusmani. Kanamam oldugu halde progesteron ilaci bile vermiyolar o kadar sordugum halde. Sadece tedbir olsun diye kan sulandirici hic vermezler. rutin testler yapildi tedaviden once ama ne yapildi bilmiyorum haftaya kontrolumde dosyayi alip yapilmamissa pihtilasma yaptiracam testi.

Cok saol canim cevabin icin. Yaptiracam testi. Benim tupde negatifim yok ama ilk gebeligimi 18 . haftada kaybettim. O zaman miyom vardi rahmimde onu aldirdim 3 ay sonra tedavide tekrar hamileyim. Fakat ilk hamileligim gibi kanamam var. O yuzden tedirginim yine.

evet evet daha oncede demistim genetik tarama sart pihtiladma degil, yatkinligi bile bebegin yeteri kadar beslenememesine yol acabiliyor... gecmis olsun kuzum... ben kanama yasamadim henuz hic ama yasayan arkadaslarim var ve hepsinin bebisleti de yanlarinda, sakin uzulme dua et... hic bir sey olnayacak insallah

Kizlar birde agnucaston diy bi ilac var hayit otu ekstresi kullanan ve sonuc aln varmi gebe kalmak icin destekmis : )
malesef bilmiyorum, ben dogal yolla gebe kaldim ve bende ise yarayan d vitaminim cok cok dusuktu, vitamin takviyesi aldim, omega 3 kisa bir sure kullandim, kafama estikce de civan percemi ara ara da testere disli aslan pencesi kullandim ama enn onemlisi ben bu takviyeleti bebek icin degil, artik kafamda bitirmistim bu konuyu, kendi sagligim icin yapmistim malum yas 41. .. erken menapoz vs olmadin diye. d vitaminin eksikligi de yataktan kalkarken cok agrim oluyordu, sirt, bel... rahatlamak icin kullandim.... bu arada gizli seker tanisi ile de 5 aydir tedavi goruyordum, dogal olarak karbonhidrat ve seker cok cok azaltilfi bolll protein ile beslendim... seker zor bir hastalik. ve bilincaltimda kenfimi serbest biraktim bebek konusunda. olsun dedim ya olmuyorsa da sahane bir esim var, dunyalara bedel... yasar gideriz... aaaa bi de baktim ki bir iki ay gecmeci hamile kalmisim.... inanamiyor tabi once insan.... cunku bosvermistim gercekten... o yuzden sanirim ilk kosul, kendimizi rahat birakmaktan geciyor bence.... yazmak istedim, insallah bir nebze de olsa yardimci olabilmisimdir... mucizeler yanimizda... inanin oyle...

Aybikeeee evet aybikecim iste bunu hastaneden ... benim de gecen hafta vermistim ya kan bagisiklik sistemi ve genetik tarama diye yazilmis ... yaklasik 20 gun yada daha fazla surer dediler ... dr umda bende onun sonuclarini bekliyoruz iste ... sende talep edebilirsin ... 18 haftalik kaybetmissin bebegini onceden bunun nedenini en azindan arastirmalari lazim .. Iste ben boyle oldugu zaman sinir oluyorum buralarda boyle bagirasim geliyor ...

Esim Izmirli acaba Izmire mi gelsem bu tedavi icin diyorum bazen ... Bu arada Universite hastaneleri daha cok ovuyorlar Izmirde bildigniz tanidiginiz dr veya yerler var mi arkadaslar Izmirde

Anladim canim rabbim insallah saglikla dogmasina firsat vercek panik olma,digerinde oldu diye bunda da olacak diye bir kural yok,ama progestanlar kanamayi kesiyor,yurtdisini bilemiyoruz tabi,rabbim bilir herseyi,senin kuzuya kardeş gelecekse eger isterse 9 ay kanama olsun beneis dogar merak etme,uzme kendini,guzel hbrlerini bekliyoruz insallah

Genetik tarama tm olarak ne oluyo. Neyin genetigini arastiriyolar. hic cevremde boyle sorun yasayan olmadigi icin pek bilgim yok bu konularda.

Aaahhhh aaahhhh buradaki doktorlar. Sen yine benden birderece sanslisin cunku belcika doktorlari bizden daha iyi. biz burda ameliyatlik hastalrimiz falan belcikaya gideriz genellikke burda once surundurup sonra ameliyat yaparlar. Bazen keske tedavimi belcikada yapsaydim diyorum ki Antwerpen bize rotterdam dan daha yakin. Roterdam Erasmus MC in labaratuari cok iyidir diye orayi sectim ki o konuda hakli ciktim ikide iki tuttu ama somrasini doktorlar getiremiyo. Gerci sonucta nasip kismet.
Universitehastaneleri iyidir bencede. Sonucta arastirma hastanesi lab lari iyidir. Bende o yuzden Erasmus u sectim gerci nasip kismet ama yanilmadim.

Evet biliyorum orada zor dogal haline birskiyolar yinefe elinden geleni yap ivin rshat etsin hayirla daglikla kucagina al ins.

Insallah bu sefer herşey yolunda gider arkadaşim ve bebişin geliverir,ben o kurlerle ilgili sayfayi nasil bulcam canim

Canim malesef yurtdisinda tedavi sistemi bu bende almanyadayim burdaki tedavilerde kansulandirici vermiyolar ispatlanmis bir olay degil demisti bana doktorum burdaki raporlarima göre türkiyedeki doktorum kesinlikle kulanmalisin demisti sen simdi ordaki raporlarini türkiyeden bir doktora gosteremezmisin riske atma bence hamile kolay kalinmiyor kalinca da kayvetmek daha büyük bir aci .
Ah tatlim inaki bizlerde senin gibi bazi olaylarda böyle caresiz kaliyoruz dilerim bebisin seni hic birakmaz 9ayi mutlu saglikli atlatirsiniz Allah yardimcin olsun

Tatlim ben ara ara ceeee deyenlerdenim ama senin icin tek ayak da durabilirim sıkıntı yok
Yazip yazip duruyorum bazen okumuyosun benim yazdiklarini bende sana bir ceza arayisindayim bulun ca yazarim
Eylül sonu Türkiyede tedaviye geliyorum her ne kadar istemesemde malesef arabayla gelcem su an onun savasini vermeye calisiyorum .
Biz ne yapcaz ya böyle cok calismayla bayram sonrasi ikinci haftam C A N I M C I K T I I Ölmedim ama kosturmaca bunalti beni birde havalar soguk offff yaaaa sende gel bana tek ayak de sagol canim yaaa baska ceza bul banane bananeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…