- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.621
Evet biliyorum orada zor dogal haline birskiyolar yinefe elinden geleni yap ivin rshat etsin hayirla daglikla kucagina al ins.
Bazen hic anlamiyorum bunlari. Kizimi kaybettikden sonra rahmimdeki miyom sebep oldu karari alindigi halde. Akla karayi sectim kendimi ameliyat ettirebilmek icin. Simdi bu yasta bu sansi ikinci defa elde etmisim bunlar hala dogal akisa birskiyo. Iyide biz bu bebekleri zaten dogal yolla yapmadikki dogal akisa birakalim. Cektigimiz zorluklarda cabasi. Annemin yanina gidiyim diyorum turkiyeye dokuz ay nasil dururum diyorum. Mecbur artik son bir sansimizi deniycez.Canim malesef yurtdisinda tedavi sistemi bu bende almanyadayim burdaki tedavilerde kansulandirici vermiyolar ispatlanmis bir olay degil demisti bana doktorum burdaki raporlarima göre türkiyedeki doktorum kesinlikle kulanmalisin demisti sen simdi ordaki raporlarini türkiyeden bir doktora gosteremezmisin riske atma bence hamile kolay kalinmiyor kalinca da kayvetmek daha büyük bir aci .
Ah tatlim inaki bizlerde senin gibi bazi olaylarda böyle caresiz kaliyoruz dilerim bebisin seni hic birakmaz 9ayi mutlu saglikli atlatirsiniz Allah yardimcin olsun
Insallah bu sefer herşey yolunda gider arkadaşim ve bebişin geliverir,ben o kurlerle ilgili sayfayi nasil bulcam canim
40Asistani buradan canim...
benim esim tam 20 gundur sehir disinda bi de hormonlar fena ziplamis durumda yazdigini da okuyunca gozler doldu doldu taxti isteZORMUŞ SEVMEK. ADINI KOYAMAMAK .BENİM DİYEMEMEK HEP YAKIN HİSSEDİP HİÇ YAKIN OLAMAMAK .NE ZORMUŞ SEVDİĞİNE EL UZATIP YAVAŞ YAVAŞ GERİ ÇEKMEK .....NE ZORMUŞ ONA DOKUNUP KOKUSUNU HİSEDEMEMEK ADI HASRET BUNUN ..ADI ÖZLEM ADI RÜYA ADI HAYAL ADI UZAK ADI ACI BUNUN
Offf canim cok güzel yazmissin neye istersen oraya yor iste Aci Hasretyeteeeeer .!.:ZORMUŞ SEVMEK. ADINI KOYAMAMAK .BENİM DİYEMEMEK HEP YAKIN HİSSEDİP HİÇ YAKIN OLAMAMAK .NE ZORMUŞ SEVDİĞİNE EL UZATIP YAVAŞ YAVAŞ GERİ ÇEKMEK .....NE ZORMUŞ ONA DOKUNUP KOKUSUNU HİSEDEMEMEK ADI HASRET BUNUN ..ADI ÖZLEM ADI RÜYA ADI HAYAL ADI UZAK ADI ACI BUNUN
Karışık altüsütümbenim esim tam 20 gundur sehir disinda bi de hormonlar fena ziplamis durumda yazdigini da okuyunca gozler doldu doldu taxti isteneden boyle yazdin seeeeen...iyi misiiiiin
Offf canim cok güzel yazmissin neye istersen oraya yor iste Aci Hasret
sinavlarimiz.... bazen cok yoruyor.... biliyorum... dualarim seninle...Karışık altüsütüm
Hımm bende de miyomBazen hic anlamiyorum bunlari. Kizimi kaybettikden sonra rahmimdeki miyom sebep oldu karari alindigi halde. Akla karayi sectim kendimi ameliyat ettirebilmek icin. Simdi bu yasta bu sansi ikinci defa elde etmisim bunlar hala dogal akisa birskiyo. Iyide biz bu bebekleri zaten dogal yolla yapmadikki dogal akisa birakalim. Cektigimiz zorluklarda cabasi. Annemin yanina gidiyim diyorum turkiyeye dokuz ay nasil dururum diyorum. Mecbur artik son bir sansimizi deniycez.
Sende eylulde sanirim tedavin. Insallah bu sefer istedigin gibi olur hersey.
DUALRINA talibim canımYeteeeeer
Keske senin icin elimden biseyler gelse, o kadar icten acini yasiyorsun ki.... Allah sana gönlünün gülünü tattirsin insallah. Duaciyim yüce yaradana....
evet sınav sınav sınavsinavlarimiz.... bazen cok yoruyor.... biliyorum... dualarim seninle...
Miyomlarin hepsi dusuge sebep olmuyo. Benimkisi rahmin icindeydi kesenin hemen yanindaydi ve keseye dogru buyuyodu. Miyomlu olup saglikli bebek doguranlar cogunlukta. Gebeliginde kanama, agri gibi herhangi bir sikayetin varmi?Hımm bende de miyom
Var maalesef biraz da buyuk rahmin dısında galiba 6cm den buyuk su an... Biraz tedirginim, sizinki nerede idi kac santimdi..
Kanamam olmadi, dr ileride agri olabilecegini ongorduMiyomlarin hepsi dusuge sebep olmuyo. Benimkisi rahmin icindeydi kesenin hemen yanindaydi ve keseye dogru buyuyodu. Miyomlu olup saglikli bebek doguranlar cogunlukta. Gebeliginde kanama, agri gibi herhangi bir sikayetin varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?