Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bazen hic anlamiyorum bunlari. Kizimi kaybettikden sonra rahmimdeki miyom sebep oldu karari alindigi halde. Akla karayi sectim kendimi ameliyat ettirebilmek icin. Simdi bu yasta bu sansi ikinci defa elde etmisim bunlar hala dogal akisa birskiyo. Iyide biz bu bebekleri zaten dogal yolla yapmadikki dogal akisa birakalim. Cektigimiz zorluklarda cabasi. Annemin yanina gidiyim diyorum turkiyeye dokuz ay nasil dururum diyorum. Mecbur artik son bir sansimizi deniycez.
Sende eylulde sanirim tedavin. Insallah bu sefer istedigin gibi olur hersey.

ZORMUŞ SEVMEK. ADINI KOYAMAMAK .BENİM DİYEMEMEK HEP YAKIN HİSSEDİP HİÇ YAKIN OLAMAMAK .NE ZORMUŞ SEVDİĞİNE EL UZATIP YAVAŞ YAVAŞ GERİ ÇEKMEK  .....NE ZORMUŞ ONA DOKUNUP KOKUSUNU HİSEDEMEMEK ADI HASRET BUNUN ..ADI ÖZLEM ADI RÜYA ADI HAYAL ADI UZAK ADI ACI BUNUN

benim esim tam 20 gundur sehir disinda bi de hormonlar fena ziplamis durumda yazdigini da okuyunca gozler doldu doldu taxti iste neden boyle yazdin seeeeen...iyi misiiiiin

Offf canim cok güzel yazmissin neye istersen oraya yor iste Aci Hasret

Hımm bende de miyom
Var maalesef biraz da buyuk rahmin dısında galiba 6cm den buyuk su an... Biraz tedirginim, sizinki nerede idi kac santimdi..

Hımm bende de miyom
Var maalesef biraz da buyuk rahmin dısında galiba 6cm den buyuk su an... Biraz tedirginim, sizinki nerede idi kac santimdi..
Miyomlarin hepsi dusuge sebep olmuyo. Benimkisi rahmin icindeydi kesenin hemen yanindaydi ve keseye dogru buyuyodu. Miyomlu olup saglikli bebek doguranlar cogunlukta. Gebeliginde kanama, agri gibi herhangi bir sikayetin varmi?

Miyomlarin hepsi dusuge sebep olmuyo. Benimkisi rahmin icindeydi kesenin hemen yanindaydi ve keseye dogru buyuyodu. Miyomlu olup saglikli bebek doguranlar cogunlukta. Gebeliginde kanama, agri gibi herhangi bir sikayetin varmi?
Kanamam olmadi, dr ileride agri olabilecegini ongordu

Günaydın günaydın günaydınnnn iyi haftalar olsun hepimize :)
Ben "örümcek kadın" olabilirim h.sonu kaçamağımızda bir örümcek ham yapmış beni :)
Enteresan bir deliği var, şişliğini, kırmızılığını ve hafif ağrısını çok sorun etmiyorum, delik büyümesin tam boynumda çünkü :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…