Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hey taze BTKYAN nasıl güzel bir haber bu :) Tebrik ederim haftanın güzel haberini senden aldım...

Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin doğumuna gün sayalım inşallah. Ve daha önce konuşulanlardan anımsıyorum ilk fırsatta "süt" tokuştururuz umarım :) Dondurulmuşlarla mı yoksa yeni bir tedavi mi oldu? Nasıl ilerlediniz vaktin olduğunda bizi de tecrübelerinle bilgilendirsen sevinirim.
Çok mutlu oldum. Darısı hepimizin başına

38 lik hipotiroidi yeni hamile olarak herkese sevgiler selamlar...

Merhaba cok tesekkur ederim guzel dileklerin ve tebrikin icin. Su tokusturmayi hatirliyamadim ama kusura bakma o kadar balik hafizali oldum ki bu aralar...geregi neyse yapariz ama :)) ben laparoskopi ile tuplerimi aldirdim, sonraki ilk denememde onceden dondurulmus 2 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi, bi minik tutundu :)

ummuseleme yorulmamak mümkün değil haklısın. Meşakkatli bir süreç. Üstelik yumurtlamayı sağlamak için uğraşırken üzerine yumurtayı sağlarken kiste neden olunması bir nevi kısır döngü ama imkan varken denemekten de geri durulmuyor. İnşallah kist sorunu hemen hallolur sonrasında yepyeni bir tedaviyle en kaliteli yumurtalar oluşur. Tedavide yenilikleriniz var mı? Doktorun halen Güvenç Bey mi? Olumlu çok haberini okuyorum. Lulinda nın doktoruydu güzel sonuç aldı inşallah sen de alırsın en tez vakitte. Sağlığımız iyi olsun diyoruz yine diyelim :) Ve tüm hamilelik haberleri gerçekten motivasyon.

Bende bir kaldırsam şu tembel totomu yeniden denesem diyorum ama yorgunluk mu, yılgınlık mı, derinlerde bir yerlerde başka bir neden mi bilmiyorum yeniden denemeye öncelik veremiyorum

Hepimizin dilekleri en kısa zamanda kabul olsun :) Organik veya tüplü fark etmez yeter ki aklı da bedeni de sağlıklı olsun... Çok sevgiler

Aybikeeee tüm endişelerin o kadar doğal ki, tecrübelerimizle doğuyor bu endişeler... Ama şimdi yepyeni bir hamilelik ve yepyeni bir can var içinde... Tüm endişelerini unutturacak kadar güzel gelişmelerin olsun. Kayıpların kalbinin bir köşesinde olsa da yeni canın sana can olsun. Her iki eş için kromozom analizi ve kadın için trombofoli paneli genelde düşükler ve tutunma olmaması durumunda yapıyorlar. Yurtdışında olduğun için orada işleyiş mutlaka farklıdır. İnşallah hiç birisi değildir, gönlünü ferah tutabilmeni diliyorum. Sana da minik kuzuna da sevgiler

acmila canım sen de haklısın. Uzun soluklu tatillerim olunca geldiğimde gözden kaçırdıklarım çok oluyor. Sen cezayı kes ben amuda bile kalkarım :)) Eylül sonu tek gel çift çift git inşallah. Ön tedavilerine diyetlere evam ediyor musun? Gelince yine Memorial mi? Belki ben de senin peşine takılırım :) Gerçi Eylül ayını full tatile ayırdım. 4-28 arası İstanbul'u terk ediyorum ama sonunda buradayım sanırım.

Bu kez çok vaktin olur umarım görüşme şansımız olur. Arabayla gelmek oldukça yorucu eşini bu konuda ikna et bence :) Türkiye'den araba kiralamayı tercih edelim tedavi sonrası dönüşte araba istemiyorum diyerek kandırırsın belki.

Çalışmayınca da olmuyor çalışınca da olmuyor. Çok çalışmadan olmuyor ortasını bulamyıoruz. Nolcağını bilemiyorum saldık çayıra :) Sende sal... Öperim seni kocaman

40Asistani iyi ki açmışım bu clone kullanıcıyı. Ancak o kadar benimsemişim ki geçen gün bir şeyi not olarak özel mesajla yollarken bireymiş gibi muhatap olmuşum onu fark ettim. hahahahah kendi kendimle konuşur gibi değilmişim :) İşe yaramasına çok seviniyorum. Sizlerden gelenlerle birlikte çok kıymetli bilgiler olabiliyor. Aslında ara ara o bilgileri güncellemeli... Mesela D vitamini ölçümünü mutlaka yaptırın diye eklemeli...

ensu vasıtasıyla yazışmıştık sanırım çok net olmasa da hayal meyal hatırlıyorum, o dönem bizim bir buluşma vardı sanırım bir dahakine kanyona süt tokuşturmaya gelirsin demiştik galiba :)))) Oldukça uzun zaman geçti o zaman negatifin sonrası sıvı akışı var mı yok mu detayları için yazışmalar olmuştu. Bende sıvı akışı için neler yapılabilir için bilgi topluyordum :)))

Çok sevindim dondurulmuşların öncesi yerinde müdahalelerle hazırlığını tamamlayıp mutlu sona ulaştığın için. Harika ilerlersin her şey tutunmayı beceren o minik, kollarına geldiğinde de hayata hep sımsıkı tutunsun.

Evet haklisin sanirim Erasmus iyidir ... Bende l'Universitair Ziekenhuis Brussel deyim ... bu arada cuma gunu esimi aramis doktorum .. beni falan sormus ekime ertelemistik tatillerden dolayi .. randevu veremiyorum yogunluktan ama carsamba aksami disarida bulusalim dosyaya berbaerce bakalim ne yapmamiz lazim tespit edelim .. Ben ne yapmamiz lazimsa ameliyat vs yapalim talep ediyorum demistim son gorusmede .. Onu soylemis esime ... Bi konusalim demis .. Bakalim dort gozle bekliyorum carsambayi neler soylicek bize ???

evetttt kizlarrrr benim dun Sabah kirmizilarim geldiiiiii .... Kurlerime ve saglikli beslenmeme yarindan itibaren basliyorum...

Uygulanacak kurler : sabahlari hayt suyu + Yogurt + bal + corekotu // ari sutu polen ampul // e vitamin + d vitamin ve Q10
Bu arada afedersiniz biraz yanma var wcye ciktigimda ... belki diyorum yaaa usutme yada baska birsey bir 10 gun sogan kuru yapiyim ..

Beslenmede ise ; yumurta + peynir + domatesle gune baslamak
ara ogunlerde 3 defa 1 kase yogurt bal uzerine
oglen yesillik + barbunya + fasulye veya nohut
aksam yine corba veye salata + yogurt + izgara tarzi seyler

Bu arada sabahlari meyve suyu limon suyu iciyordum onu biraktim Aybikeeee arkadasimin tavsiyesi uzerineeeee

Dun regli oldugumda ; reglimle konustummmm iyice deliye bagladim olayi ... cok sevinme geldim diye bugunlerin tadini cikar nasilsa bu sefer son gelisin boyle rahat rahat dedimmmm

Umarim hicbirseye gerek kalmadan mucizem gelirrrrrr

Iyi dileklerin icin cok tesekkurler. Sozlerinle icimi rahatlattin.

Eminim hersey istedigin gibi olacak. Icini rahat tut ve stres yapma ne olur. Tatilinide guzel gecirmeye bakki o enerji sonrasindaki 9 ay boyunca lazim olacak

:) evet kanyon programini simdi hatirladim ve espriyi de .. Umarim tanisiriz bir gun, iyi dileklerin icin tekrar tesekkur ederim.

Canim limon suyunu neden birakmistin ben sanirim o kismi kaçirmisim yazilanlardan,benbir limonun suyunu sikip uzerine su ilavesiyle 1 bardak icmenin en dogal kan sulandirici oldugunu okumustum ve yaparim aklima geldikçe,saracoglundan ogrwnmistim,bende negatiften sonra maydanoz_limon_su karisimi ictim sabahlari blendirdan gecirip 9 gun,diger soylediklerinden de hayit suyu degil ama hapina başliycam,omega3,qenzimq10,elevit bunlarada devam,cok diyet yapabildigim soylenemez ama ,yuruyus yapmayi istiyorum okul donemindede spora gitmeyi düsunüyorum,bazende tamamen amaaan bunlarin hepsi kendimi kandirma,koydeki hangi anne omega3 kullaniyor,ya da yumurta kalitisine uygun besleniyor,çatir catir doguruyolar herşeyden bi haber,butun mesele kafada bitirmek bu stresi,haa ben yapabiliyormuyum hayir tabiki ama yaptim kafami bosalttim hamile kaldim diyenler varya onlarida tebrik ediyorum ama evli oldugun ve cocuk yapamadigim surece hicbir aya bunu dusunmeden gecirebilecegime inanamiyorum sana kürlerinle bol sans canim,umarim canini sikmadim,güzel hbrlerini bekligorum insallah

Elifcim selam bende senin gibi limon suyunu ayni sebeple kullaniyordum cunku bacakalarimda kilcal damarlar cikti bunun sebebi kan dolasimi yetersizligi bende bunu dusunerek limon suyu en dogali dedim ve 3. tup bebek denememde devamli kullandim belki de transferden sonra devam etmemem lazimdi ... Sonuc negativ oldu .. doktorum garip bir sekilde kanin cok sivi cikti normal degil dedi ... ben limon suyundan oldu diye dusunuyorum .. arkasindan burada Aybikeeee daha onceden biryerlerde okumus limon suyu zararli dedi ... yanlis hatirlamiyorsam bobrek ameliyati olan babasi icin limonu yasaklamislardi doktorlar .. bunlardan bahsedince ve birakmami da tavsiye edince bende biraktim acikcasi ... herseyin fazlasi zarar yaaa ben her Sabah iciyordum belkide arada bir icmek lazim yada kanin yeterli siviysa icmemekte olabilir bence ...

Dusunceler konusunda bende ayni fikirdeyim ... kafadan atmasi cok zor ama su melisa cayini denicem birde stresi aliyorlar diyorlar .. akupuntur herkes tavsiye ediyor .. 3.de bende yaptim bende herseyde oldugu gibi buda ters tepti ... 1 ve 2 de fazla dusunmezken akupuntura gittim 3.cude daha cok dusunur oldum normal mi bu yaaaaa galamalar , sumkurmeler noluyorrr dedim kendi kendimeeeee

Merhaba, akpktr aldığımda her yerde hamileleri görür olmuştum, dr. ilettiğimde "gayet güzel olumlu bir gelişme kendini hazırlıyorsun "demişti. Kafadan atma da kolay değil ama öyle bir yere geliyorsun ki artık pes noktası olmuyor olmuyor olmuyor, kabulleniyorsun, acizliğine ağlıyorsun, diptesin, rahatlıyorsun ve mucizen geliyor. Matematik - formül ders çalışmayla gerçekleşmeyeceğinin farkına varmak, boş vermenin ilk adımları. İnş. Bir gün sizin de boş verme hikayelerinizi okuruz. Bol şanslar.

Ne guzel yazmissin D dnzdry aaaa bende heryerde goruyorum hatta bazen sinir oluyorum bu ne yaaaa gozume sokar gibi heryerde hamisler yada yeni bebek dogurmuslar diyordum ... demekki olumlu bir gelismeymis hic bu sekilde dusunmemistim ben bu 4. denemem de de akupuntura devam etmeyi istiyorum zaten ...
Bu benim bogurmelerimde bu acizligimdden basarisizligimdan sanirim ... Insallah gelicek mucizemizzz insallahhhh

Dıpteyim sondayim depresyondayiiim ben 3.5 yildir yolda,markette,restoranda,kapida,bacada heryer de sürekli ya hamile ya kucaginda bebegi olan ya da bebek arabasiyla gezen çiftler goruyorum yani ben yillardir hazirim mi oluyor buuu pöffff :) trende otobüste yanima onume arkama mutlaka cocuklu tipler oturur ve ben genelde yolculuklarda aglayan cocuklara filan hic tahammul edemem sinirlenirim,zaman zaman dusunuyorum acaba allahim beni cezalandiriyormu ,sen daha sesine bile tahammul edemiyosun yok sana cocuk filan mi diyor bilmem ama versin yaaa rabbim yalvariyorum bizide bu güzelliklerden mahrum etmesin,varsin bizim aglayan cocuklarimiza da sinir olanlar olsun ama evlenip cocuksuz olmak cok zormus, ben bekarken kuzenimin bebegi yoktu ve cok uzuluyordu tup tedavisinde birkac kez yaninda gitmistim ,nedn boyle takiyorki derdim ama şimdi 9 yaşinda oglu var ve onu o kadar cok iyi anliyorumki,o zamanlar keske o bilincte olsaydim ona daha çook destek olurdum,allahim bize evlatlarimizi veeer bekletmeeee

Cok guzel bir haber canim tebrik ederim. Imkansiz diye bisey yok bu dunyada. Bize ışık oldun resmen, tum dualarimiz sana ve yavruna...

Cok guzel bir haber canim tebrik ederim. Imkansiz diye bisey yok bu dunyada. Bize ışık oldun resmen, tum dualarimiz sana ve yavruna...
Tabi ki yok! 38 imde insallah saglikli bir anne olacagim, transfer sonrasi kocamin koynunda saatlerce uydum, cok yorgun hissediyordum, cok huzur doluydu icim, siz de sarilin eslerinizi . Ne annem ne kardesim var benim, es olmak cok ozel bu dunyada, arada uyusmazliklarimiz olsa da her isteyene hayirli evlatlar nasip olsun insallah

Kızlar, canlar ben geldim. 534 mesaj var
Okuyamam sanırım:)
Bizim oğlanı everdik, evimize döndük. Evi Değiştirmeyi düşünüyoruz, konumuz bu son günlerde.. Hayırlısı bakalım.. Eylül-Ekim dondurulmuş ışıklarımı canıma katıp, büyütmeyi düşünüyorum. Böyle niyet ettim, hayırlısı, sağlıklısı, güzel huylusu... Gelip seçsin bizi, iyi anne-baba olmaya çalışacağız söz. Ben elimden geleni yapacağım. Sevdiğim adamsa doğuştan iyi baba,(çok şükür, maşallah
Yeni Katılan arkadaşlarımız Hoşgeldiniz..
ensu WishhDuygu portakales monkey @mutluduova sara_28 kuddus acmila 2220 yase07 leylayasemin B belki37 D dnzdry alpcemre Lulinda S simay72 magnesya can kızlar iyisiniz di mi?
Hepinizi öpüyor, kucaklıyorum..
Kaçak durumdan Çevrimiçi duruma geçsem kabul görür mü
Bilirsiniz severim sizi, bilirim seversiniz beni:) muckss SMS tadında mesaj

Aklıma gelmemiş Arkadaşlar kızmayın.. Ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…