- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.661
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin, kucağına al, sev okşa.. B.ku sana Gül koksun:)Tabi ki yok! 38 imde insallah saglikli bir anne olacagim, transfer sonrasi kocamin koynunda saatlerce uydum, cok yorgun hissediyordum, cok huzur doluydu icim, siz de sarilin eslerinizi . Ne annem ne kardesim var benim, es olmak cok ozel bu dunyada, arada uyusmazliklarimiz olsa daher isteyene hayirli evlatlar nasip olsun insallah
:)) cok tesekkur ederim.Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin, kucağına al, sev okşa.. B.ku sana Gül koksun:)
Dileklerin için amin. Çok isteme durumu var ya olsun, hayatımdaki boşluk tamamlansın, kontrol bende olsun, istiyorum olsun olsun, olsun, benim de olsun ..... kader de bu arada sen çok bilmişsin ne kadar istersen iste yazılmışsa oluru oynuyoruz, gerisi nafile. Üstelik, bu yoğun istek stres yapıyor ve gelmesini de engelliyor. Hakkında hayırlı gelişmeler olsun dileklerini gönderiyoruz.Dıpteyim sondayim depresyondayiiimben 3.5 yildir yolda,markette,restoranda,kapida,bacada heryer de sürekli ya hamile ya kucaginda bebegi olan ya da bebek arabasiyla gezen çiftler goruyorum yani ben yillardir hazirim mi oluyor buuu pöffff :) trende otobüste yanima onume arkama mutlaka cocuklu tipler oturur ve ben genelde yolculuklarda aglayan cocuklara filan hic tahammul edemem sinirlenirim,zaman zaman dusunuyorum acaba allahim beni cezalandiriyormu ,sen daha sesine bile tahammul edemiyosun yok sana cocuk filan mi diyor bilmem ama versin yaaa rabbim yalvariyorum bizide bu güzelliklerden mahrum etmesin,varsin bizim aglayan cocuklarimiza da sinir olanlar olsun ama evlenip cocuksuz olmak cok zormus, ben bekarken kuzenimin bebegi yoktu ve cok uzuluyordu tup tedavisinde birkac kez yaninda gitmistim ,nedn boyle takiyorki derdim ama şimdi 9 yaşinda oglu var ve onu o kadar cok iyi anliyorumki,o zamanlar keske o bilincte olsaydim ona daha çook destek olurdum,allahim bize evlatlarimizi veeer bekletmeeee
Canımm gelmiş hosgelmis ya özlettin valla iyiyim kuzum is güc hep ayni şükür bende seni kucaklar öperim hadi bakalım rahtlamışsındır kardeşinide dünya evine kattın rabbim onlarıda senide bebisle taclandırsın bi yastıkta kocasınlar hahhh bu deyime hastayim eskiden o tek yastikla nasil yatıliyomuş hahhh ben yastikla hep oyun oynar gibi bi altta bi üste hahh bide o koca yastik olsa kımildamadan boynum tutulurdu hahhh canim annem bi tane yapmışti gerci zorla işleme ve dantelinide bana yaptırdi yaptıgımmtek işleme gözüm gibi bakiyorum ama kullanamıyorumKızlar, canlar ben geldim. 534 mesaj var
Okuyamam sanırım:)
Bizim oğlanı everdik, evimize döndük. Evi Değiştirmeyi düşünüyoruz, konumuz bu son günlerde.. Hayırlısı bakalım.. Eylül-Ekim dondurulmuş ışıklarımı canıma katıp, büyütmeyi düşünüyorum. Böyle niyet ettim, hayırlısı, sağlıklısı, güzel huylusu... Gelip seçsin bizi, iyi anne-baba olmaya çalışacağız söz. Ben elimden geleni yapacağım. Sevdiğim adamsa doğuştan iyi baba,(çok şükür, maşallah
Yeni Katılan arkadaşlarımız Hoşgeldiniz..
@ensu @WishhDuygu @portakales @monkey @mutluduova @sara_28kuddus @acmila @2220 yase07 @yadigaryadi @belki37 D dnzdry @alpcemre @Lulinda @simay72 @magnesya can kızlar iyisiniz di mi?
Hepinizi öpüyor, kucaklıyorum..
Kaçak durumdan Çevrimiçi duruma geçsem kabul görür mü
Bilirsiniz severim sizi, bilirim seversiniz beni:) muckss SMS tadında mesaj
Aklıma gelmemiş Arkadaşlar kızmayın.. Ne olur..
Ay günaydın kuzum iyimisinSLM kızlar
Ah canim hep aynı şeyler olacak inşallah diyelim rabbim ol desin ve olsun kuzum mucizeler olsun inşallahDıpteyim sondayim depresyondayiiimben 3.5 yildir yolda,markette,restoranda,kapida,bacada heryer de sürekli ya hamile ya kucaginda bebegi olan ya da bebek arabasiyla gezen çiftler goruyorum yani ben yillardir hazirim mi oluyor buuu pöffff :) trende otobüste yanima onume arkama mutlaka cocuklu tipler oturur ve ben genelde yolculuklarda aglayan cocuklara filan hic tahammul edemem sinirlenirim,zaman zaman dusunuyorum acaba allahim beni cezalandiriyormu ,sen daha sesine bile tahammul edemiyosun yok sana cocuk filan mi diyor bilmem ama versin yaaa rabbim yalvariyorum bizide bu güzelliklerden mahrum etmesin,varsin bizim aglayan cocuklarimiza da sinir olanlar olsun ama evlenip cocuksuz olmak cok zormus, ben bekarken kuzenimin bebegi yoktu ve cok uzuluyordu tup tedavisinde birkac kez yaninda gitmistim ,nedn boyle takiyorki derdim ama şimdi 9 yaşinda oglu var ve onu o kadar cok iyi anliyorumki,o zamanlar keske o bilincte olsaydim ona daha çook destek olurdum,allahim bize evlatlarimizi veeer bekletmeeee
Hamişimiz nasil canim nasil gidiyor hamilelikDileklerin için amin. Çok isteme durumu var ya olsun, hayatımdaki boşluk tamamlansın, kontrol bende olsun, istiyorum olsun olsun, olsun, benim de olsun ..... kader de bu arada sen çok bilmişsin ne kadar istersen iste yazılmışsa oluru oynuyoruz, gerisi nafile. Üstelik, bu yoğun istek stres yapıyor ve gelmesini de engelliyor. Hakkında hayırlı gelişmeler olsun dileklerini gönderiyoruz.
bebehim gelmiiiis, hadi hayirli olsun canimmmmm Allah bir omur saadet versin valla cok ozledik iyi ki geldinnnn mucccccck balim benimmmmKızlar, canlar ben geldim. 534 mesaj var
Bizim oğlanı everdik, evimize döndük. Evi Değiştirmeyi düşünüyoruz, konumuz bu son günlerde.. Hayırlısı bakalım.. Eylül-Ekim dondurulmuş ışıklarımı canıma katıp, büyütmeyi düşünüyorum. Böyle niyet ettim, hayırlısı, sağlıklısı, güzel huylusu... Gelip seçsin bizi, iyi anne-baba olmaya çalışacağız söz. Ben elimden geleni yapacağım. Sevdiğim adamsa doğuştan iyi baba,(çok şükür, maşallah
@ensu @WishhDuygu @portakales @monkey @mutluduova @sara_28kuddus @acmila @2220 yase07 @yadigaryadi @belki37 D dnzdry @alpcemre @Lulinda @simay72 @magnesya can kızlar iyisiniz di mi?
Günaydın, özletmiştin kendini. Kardeşin için hayırlı uğurlu olsun, mutlu olsunlar. Ev arama işinde de kolaylıklar dilerim. Nazilli'ye gelmiyor musunuz? Gelirsen Aydın'a mutlaka beklerim. Sevgiler.Kızlar, canlar ben geldim. 534 mesaj var
Merhaba, bu sıcaklar etkiliyor, geçen Cuma günü ayaklarım baldırlarım tutmuyordu, diz kapaklarım romatizma gibi ağrıdı, sonrasında annelerimizi andım, kadınlar zor koşullarda ev işi, bahçe işi, yaz kış demeden de bir taraftan çocuk doğurdukları için bir kez daha güçlerine hayran kaldım. Her zaman yazamasam da forumu takip edip mutlu oluyorum. Sizler için de dua ediyorum. İyi varsınız. Sevgiler.Hamişimiz nasil canim nasil gidiyor hamilelik
SANADA GÜNAYDIN KARNINDAKİ SIPAYA DA GÜNAYDIN
ŞU AN aklımdaki soruyu pc de gördümKızlar Lulinda nasıl acaba, bir kaç gündür görünmüyor. Aliş gelmiş olabilir mi?
iyiyim balım çok sıcak adana 60 derece bizde adanya çok yakınız düşün yani yanıyoruAy günaydın kuzum iyimisin
Canim bende kocaman muck mucuk öperim yanii ikinizi isime karar verdinmi ne düşünüyorsun kuzum
Merhaba, hepimizin aklındaki soru değil mi? İnş. sağlık sıhhat keyifle Ali'sine kavuşur. Tarsus'ta çok nemli değil mi? Burada bile nefes almak zor, Yaradan size yardımcı olsun.ŞU AN aklımdaki soruyu pc de gördümbir tuham oldum önce ama sonra baktım sen yazmışsın
Sicakkk cok sıcak bir yere cıkılmıyorr etekle fıldır fıldır dolanıyorummm hahhh sonra klimadan bacaklarım agrıyorrr akşam klima dokunmasın diye bide corap giyiyorum yani klimasız antalya düşünemiyorummiyiyim balım çok sıcak adana 60 derece bizde adanya çok yakınız düşün yani yanıyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?