Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu günü bir yerlere yazdim dübden beri yanip pisiyoruz cokkkk sükür sonunda Türkuyeden aldigim tril tril fistanlarimi giyicemmm cokkk mutluyum

Eylulde Semra Kahramanda tekrardan yola devam tabi önceden arayip konusmam lazim
belkide kabul etmez senden bir cacik olmaz dermis.....bende onu tekayak üzerinde birakirmisimmm Canim insallah kocami kandiririm araba olayi benide korkutuyor aslinda gelmesi cok zevkli geze geze geliyoruz stres yaomiyoruz da transfer olursa o yolu nasil cekerim diyorum esim birsey olmaz diyor deliii valahide deli iste
sende artik biraz sirkelen canim hadi Eylül sonuna kadar sal cayirada sonrasi tedavide ol yoksa topik olarak ceza kescez sana ne biliyon belki benim tatli yegenim" hadi gel al beni birak tatili calismayi annacim "diyor ne biliyon yaa fazla gezdin gezinti seni....
Diyet olayini troid yendikten sonra biraktim
bir uyari daha sizlere troidi olan selenyum takviyesi mutlala uygulasin bilmeden aldigim selenyum ise yaradi...
su ara omega 3 kafayi taktim,i bunu alanlar mutlaka EPA/DHA degerine bakip icsinler vede antioksidant bir destekle (E vitamini/qenzime v.b) kilo vermegide kolaylastiriyormus

Duygu bugun kist aspiresi yapildi.bahceci guvenc beye devam ediyorum bu arada memoriallede gorusmem oldu orasi askida oncelik bahceciye verdim hayirlisi canim ..inan bende cok zorlayarak gittim kendimi dok.ra canim..duygu dogal akisina birakiuosan bile yumurtalarini dondur canim senin yumilerin iyiydi massalh .koy bi kenara dursun malum yas durnuuo yerinde..memorialde beni muayene eden dok.bu konuda beni cok kirdi hatta pufy varya orda hamile kalmisti kadina soyluuorum 45 yasinda sizin burda hamile kaldi diye kadin inanmadi onun yasi dogru degildir dedi yaa..seninde dedigin gibi cogalalim eksilmeyelim ..her seyin hayirlisi

Acmila bendede troid var sen selenyum mu aldin sadece yani solgarin mi kullandin bende alayim ins.

Tiroidi nasil yendiniz? Ben hipotiroidiyim, takviye aliyorum her gun.

Merhaba, hepimizin aklındaki soru değil mi? İnş. sağlık sıhhat keyifle Ali'sine kavuşur. Tarsus'ta çok nemli değil mi? Burada bile nefes almak zor, Yaradan size yardımcı olsun.
evet ya sağlıkla doğduğunu görelim içimiz rahatlayacak

kardesim adanada... eriyorlar ya...

kısaca yanıyoruz kızlarr

ay ne sinir oldum ya.... zevzek doktor! kuzum bak bana yas 41 ve dogal hamileyim! o kadar! yeter ki yaradan istesin bitti gitti o guzel canini sakin uzme inadina gul ve eglen bak neler olacak, , canimsin.

ay ne sinir oldum ya.... zevzek doktor! kuzum bak bana yas 41 ve dogal hamileyim! o kadar! yeter ki yaradan istesin bitti gitti o guzel canini sakin uzme inadina gul ve eglen bak neler olacak, , canimsin.

Sagol canim ins.hayirli dogumlarin olsun saglikla al kucagina canim..mucizeler bizim icin

Senin bu çağrışımlardan çıkan yazılarını seviyorum Hoşbulduk

bebehim gelmiiiis, hadi hayirli olsun canimmmmm Allah bir omur saadet versin valla cok ozledik iyi ki geldinnnn mucccccck balim benimmmm
Amin canım.. Hoşbuldum hoş bulmaya devam edeyim.. Ben de çok özlemiştim.. Yeni gebelerimiz de varmış, henüz vakıf olamadım da.. Herkesin mesajının altında doğum takvimi olsun inşallah

Günaydın, özletmiştin kendini. Kardeşin için hayırlı uğurlu olsun, mutlu olsunlar. Ev arama işinde de kolaylıklar dilerim. Nazilli'ye gelmiyor musunuz? Gelirsen Aydın'a mutlaka beklerim. Sevgiler.

Ben de özledim valla.. Işler güçler evlendirme durumları, yeni yer; alışmaya çalışma.. Bebek işi.. Ev işi.. Maddi Sıkıntılar.. Tonla uğraşı var kafamın içinde. Paylaşmasında da daha büyüyor aslında. Burada paylaşmak iyi geliyor.. Aydın'a bu sene olmasa da seneye gelirli belki.. Bu sene buradan çıkmaya pek niyetimiz yok, uzun bir gezi yaptık çünkü.. Şimdş sadece gerek olursa istanbul, bebek sahibi olmak için o da..

Güneş bebek iyi mi canım? Bu Sıcaklarda iyice zorlamıştır ama değecek süper bir insan yetiştireceksiniz inşallah.. Güneş'in çok Şanslı olduğunu düşünüyorum aferim O'na sizin gibi aileyi seçmiş

Amin canım.. Hoşbuldum hoş bulmaya devam edeyim.. Ben de çok özlemiştim.. Yeni gebelerimiz de varmış, henüz vakıf olamadım da.. Herkesin mesajının altında doğum takvimi olsun inşallah
aminnnn guzrl dostum aminnnn

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…