- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.681
tatlisim cinsiyet belli olunca insallah ilk buraya yazacagim.Canim bende kocaman muck mucuk öperim yanii ikinizi isime karar verdinmi ne düşünüyorsun kuzum
kardesim adanada... eriyorlar ya...iyiyim balım çok sıcak adana 60 derece bizde adanya çok yakınız düşün yani yanıyoru
ummuseleme yorulmamak mümkün değil haklısın. Meşakkatli bir süreç. Üstelik yumurtlamayı sağlamak için uğraşırken üzerine yumurtayı sağlarken kiste neden olunması bir nevi kısır döngü ama imkan varken denemekten de geri durulmuyor. İnşallah kist sorunu hemen hallolur sonrasında yepyeni bir tedaviyle en kaliteli yumurtalar oluşur. Tedavide yenilikleriniz var mı? Doktorun halen Güvenç Bey mi? Olumlu çok haberini okuyorum. @Lulinda nın doktoruydu güzel sonuç aldı inşallah sen de alırsın en tez vakitte. Sağlığımız iyi olsun diyoruz yine diyelim :) Ve tüm hamilelik haberleri gerçekten motivasyon.
Bende bir kaldırsam şu tembel totomu yeniden denesem diyorum ama yorgunluk mu, yılgınlık mı, derinlerde bir yerlerde başka bir neden mi bilmiyorum yeniden denemeye öncelik veremiyorum
Hepimizin dilekleri en kısa zamanda kabul olsun :) Organik veya tüplü fark etmez yeter ki aklı da bedeni de sağlıklı olsun... Çok sevgiler
@Aybikeeee tüm endişelerin o kadar doğal ki, tecrübelerimizle doğuyor bu endişeler... Ama şimdi yepyeni bir hamilelik ve yepyeni bir can var içinde... Tüm endişelerini unutturacak kadar güzel gelişmelerin olsun. Kayıpların kalbinin bir köşesinde olsa da yeni canın sana can olsun. Her iki eş için kromozom analizi ve kadın için trombofoli paneli genelde düşükler ve tutunma olmaması durumunda yapıyorlar. Yurtdışında olduğun için orada işleyiş mutlaka farklıdır. İnşallah hiç birisi değildir, gönlünü ferah tutabilmeni diliyorum. Sana da minik kuzuna da sevgiler
acmila canım sen de haklısın. Uzun soluklu tatillerim olunca geldiğimde gözden kaçırdıklarım çok oluyor. Sen cezayı kes ben amuda bile kalkarım :)) Eylül sonu tek gel çift çift git inşallah. Ön tedavilerine diyetlere evam ediyor musun? Gelince yine Memorial mi? Belki ben de senin peşine takılırım :) Gerçi Eylül ayını full tatile ayırdım. 4-28 arası İstanbul'u terk ediyorum ama sonunda buradayım sanırım.
Bu kez çok vaktin olur umarım görüşme şansımız olur. Arabayla gelmek oldukça yorucu eşini bu konuda ikna et bence :) Türkiye'den araba kiralamayı tercih edelim tedavi sonrası dönüşte araba istemiyorum diyerek kandırırsın belki.
Çalışmayınca da olmuyor çalışınca da olmuyor. Çok çalışmadan olmuyor ortasını bulamyıoruz. Nolcağını bilemiyorum saldık çayıra :) Sende sal... Öperim seni kocaman
@40Asistani iyi ki açmışım bu clone kullanıcıyı. Ancak o kadar benimsemişim ki geçen gün bir şeyi not olarak özel mesajla yollarken bireymiş gibi muhatap olmuşum onu fark ettim. hahahahah kendi kendimle konuşur gibi değilmişim :) İşe yaramasına çok seviniyorum. Sizlerden gelenlerle birlikte çok kıymetli bilgiler olabiliyor. Aslında ara ara o bilgileri güncellemeli... Mesela D vitamini ölçümünü mutlaka yaptırın diye eklemeli...
Tatli bir cadiiiiiikut: 42020403 .!.:tatlisim cinsiyet belli olunca insallah ilk buraya yazacagim.
Yok ya hayirlisi olsunda ne olursa olsun tatlimkardesim adanada... eriyorlar ya...
Tatli bir cadiiiiii
ummuseleme yorulmamak mümkün değil haklısın. Meşakkatli bir süreç. Üstelik yumurtlamayı sağlamak için uğraşırken üzerine yumurtayı sağlarken kiste neden olunması bir nevi kısır döngü ama imkan varken denemekten de geri durulmuyor. İnşallah kist sorunu hemen hallolur sonrasında yepyeni bir tedaviyle en kaliteli yumurtalar oluşur. Tedavide yenilikleriniz var mı? Doktorun halen Güvenç Bey mi? Olumlu çok haberini okuyorum. @Lulinda nın doktoruydu güzel sonuç aldı inşallah sen de alırsın en tez vakitte. Sağlığımız iyi olsun diyoruz yine diyelim :) Ve tüm hamilelik haberleri gerçekten motivasyon.
Bende bir kaldırsam şu tembel totomu yeniden denesem diyorum ama yorgunluk mu, yılgınlık mı, derinlerde bir yerlerde başka bir neden mi bilmiyorum yeniden denemeye öncelik veremiyorum
Hepimizin dilekleri en kısa zamanda kabul olsun :) Organik veya tüplü fark etmez yeter ki aklı da bedeni de sağlıklı olsun... Çok sevgiler
@Aybikeeee tüm endişelerin o kadar doğal ki, tecrübelerimizle doğuyor bu endişeler... Ama şimdi yepyeni bir hamilelik ve yepyeni bir can var içinde... Tüm endişelerini unutturacak kadar güzel gelişmelerin olsun. Kayıpların kalbinin bir köşesinde olsa da yeni canın sana can olsun. Her iki eş için kromozom analizi ve kadın için trombofoli paneli genelde düşükler ve tutunma olmaması durumunda yapıyorlar. Yurtdışında olduğun için orada işleyiş mutlaka farklıdır. İnşallah hiç birisi değildir, gönlünü ferah tutabilmeni diliyorum. Sana da minik kuzuna da sevgiler
acmila canım sen de haklısın. Uzun soluklu tatillerim olunca geldiğimde gözden kaçırdıklarım çok oluyor. Sen cezayı kes ben amuda bile kalkarım :)) Eylül sonu tek gel çift çift git inşallah. Ön tedavilerine diyetlere evam ediyor musun? Gelince yine Memorial mi? Belki ben de senin peşine takılırım :) Gerçi Eylül ayını full tatile ayırdım. 4-28 arası İstanbul'u terk ediyorum ama sonunda buradayım sanırım.
Bu kez çok vaktin olur umarım görüşme şansımız olur. Arabayla gelmek oldukça yorucu eşini bu konuda ikna et bence :) Türkiye'den araba kiralamayı tercih edelim tedavi sonrası dönüşte araba istemiyorum diyerek kandırırsın belki.
Çalışmayınca da olmuyor çalışınca da olmuyor. Çok çalışmadan olmuyor ortasını bulamyıoruz. Nolcağını bilemiyorum saldık çayıra :) Sende sal... Öperim seni kocaman
@40Asistani iyi ki açmışım bu clone kullanıcıyı. Ancak o kadar benimsemişim ki geçen gün bir şeyi not olarak özel mesajla yollarken bireymiş gibi muhatap olmuşum onu fark ettim. hahahahah kendi kendimle konuşur gibi değilmişim :) İşe yaramasına çok seviniyorum. Sizlerden gelenlerle birlikte çok kıymetli bilgiler olabiliyor. Aslında ara ara o bilgileri güncellemeli... Mesela D vitamini ölçümünü mutlaka yaptırın diye eklemeli...
Bu günü bir yerlere yazdim dübden beri yanip pisiyoruz cokkkk sükür sonunda Türkuyeden aldigim tril tril fistanlarimi giyicemmm cokkk mutluyum
Eylulde Semra Kahramanda tekrardan yola devam tabi önceden arayip konusmam lazim
belkide kabul etmez senden bir cacik olmaz dermis.....bende onu tekayak üzerinde birakirmisimmmCanim insallah kocami kandiririm araba olayi benide korkutuyor aslinda gelmesi cok zevkli geze geze geliyoruz stres yaomiyoruz da transfer olursa o yolu nasil cekerim diyorum esim birsey olmaz diyor deliii valahide deli iste
sende artik biraz sirkelen canim hadi Eylül sonuna kadar sal cayirada sonrasi tedavide ol yoksa topik olarak ceza kescez sana ne biliyon belki benim tatli yegenim" hadi gel al beni birak tatili calismayi annacim "diyor ne biliyon yaa fazla gezdin gezinti seni....
Diyet olayini troid yendikten sonra biraktim
bir uyari daha sizlere troidi olan selenyum takviyesi mutlala uygulasin bilmeden aldigim selenyum ise yaradi...
su ara omega 3 kafayi taktim,i bunu alanlar mutlaka EPA/DHA degerine bakip icsinler vede antioksidant bir destekle (E vitamini/qenzime v.b) kilo vermegide kolaylastiriyormus
cok tesekkur ederim. amin :)BTKYAN tebrikler, kucağına alana kadar herşey çok yolunda gitsin, 9 ay karnında, sonrasınde ömrünce sağlıkla yanında olsun annesi
Tiroidi nasil yendiniz? Ben hipotiroidiyim, takviye aliyorum her gun.Bu günü bir yerlere yazdim dübden beri yanip pisiyoruz cokkkk sükür sonunda Türkuyeden aldigim tril tril fistanlarimi giyicemmm cokkk mutluyum
Eylulde Semra Kahramanda tekrardan yola devam tabi önceden arayip konusmam lazim
belkide kabul etmez senden bir cacik olmaz dermis.....bende onu tekayak üzerinde birakirmisimmmCanim insallah kocami kandiririm araba olayi benide korkutuyor aslinda gelmesi cok zevkli geze geze geliyoruz stres yaomiyoruz da transfer olursa o yolu nasil cekerim diyorum esim birsey olmaz diyor deliii valahide deli iste
sende artik biraz sirkelen canim hadi Eylül sonuna kadar sal cayirada sonrasi tedavide ol yoksa topik olarak ceza kescez sana ne biliyon belki benim tatli yegenim" hadi gel al beni birak tatili calismayi annacim "diyor ne biliyon yaa fazla gezdin gezinti seni....
Diyet olayini troid yendikten sonra biraktim
bir uyari daha sizlere troidi olan selenyum takviyesi mutlala uygulasin bilmeden aldigim selenyum ise yaradi...
su ara omega 3 kafayi taktim,i bunu alanlar mutlaka EPA/DHA degerine bakip icsinler vede antioksidant bir destekle (E vitamini/qenzime v.b) kilo vermegide kolaylastiriyormus
evet ya sağlıkla doğduğunu görelim içimiz rahatlayacakMerhaba, hepimizin aklındaki soru değil mi? İnş. sağlık sıhhat keyifle Ali'sine kavuşur. Tarsus'ta çok nemli değil mi? Burada bile nefes almak zor, Yaradan size yardımcı olsun.
Sicakkk cok sıcak bir yere cıkılmıyorr etekle fıldır fıldır dolanıyorummm hahhh sonra klimadan bacaklarım agrıyorrr akşam klima dokunmasın diye bide corap giyiyorum yani klimasız antalya düşünemiyorumm
kardesim adanada... eriyorlar ya...
ay ne sinir oldum ya.... zevzek doktor! kuzum bak bana yas 41 ve dogal hamileyim! o kadar! yeter ki yaradan istesin bitti gitti o guzel canini sakin uzme inadina gul ve eglen bak neler olacak, , canimsin.Duygu bugun kist aspiresi yapildi.bahceci guvenc beye devam ediyorum bu arada memoriallede gorusmem oldu orasi askida oncelik bahceciye verdim hayirlisi canim ..inan bende cok zorlayarak gittim kendimi dok.ra canim..duygu dogal akisina birakiuosan bile yumurtalarini dondur canim senin yumilerin iyiydi massalh .koy bi kenara dursun malum yas durnuuo yerinde..memorialde beni muayene eden dok.bu konuda beni cok kirdi hatta pufy varya orda hamile kalmisti kadina soyluuorum 45 yasinda sizin burda hamile kaldi diye kadin inanmadi onun yasi dogru degildir dedi yaa..seninde dedigin gibi cogalalim eksilmeyelim ..her seyin hayirlisi
ay ne sinir oldum ya.... zevzek doktor! kuzum bak bana yas 41 ve dogal hamileyim! o kadar! yeter ki yaradan istesin bitti gitti o guzel canini sakin uzme inadina gul ve eglen bak neler olacak, , canimsin.
Senin bu çağrışımlardan çıkan yazılarını seviyorumCanımm gelmiş hosgelmis ya özlettin valla iyiyim kuzum is güc hep ayni şükür bende seni kucaklar öperim hadi bakalım rahtlamışsındır kardeşinide dünya evine kattın rabbim onlarıda senide bebisle taclandırsın bi yastıkta kocasınlar hahhh bu deyime hastayim eskiden o tek yastikla nasil yatıliyomuş hahhh ben yastikla hep oyun oynar gibi bi altta bi üste hahh bide o koca yastik olsa kımildamadan boynum tutulurdu hahhh canim annem bi tane yapmışti gerci zorla işleme ve dantelinide bana yaptırdi yaptıgımmtek işleme gözüm gibi bakiyorum ama kullanamıyorum
Amin canım.. Hoşbuldum hoş bulmaya devam edeyim.. Ben de çok özlemiştim.. Yeni gebelerimiz de varmış, henüz vakıf olamadım da.. Herkesin mesajının altında doğum takvimi olsun inşallahbebehim gelmiiiis, hadi hayirli olsun canimmmmm Allah bir omur saadet versin valla cok ozledik iyi ki geldinnnn mucccccck balim benimmmm
Günaydın, özletmiştin kendini. Kardeşin için hayırlı uğurlu olsun, mutlu olsunlar. Ev arama işinde de kolaylıklar dilerim. Nazilli'ye gelmiyor musunuz? Gelirsen Aydın'a mutlaka beklerim. Sevgiler.
Güneş bebek iyi mi canım? Bu Sıcaklarda iyice zorlamıştır ama değecek süper bir insan yetiştireceksiniz inşallah.. Güneş'in çok Şanslı olduğunu düşünüyorum aferim O'na sizin gibi aileyi seçmişMerhaba, bu sıcaklar etkiliyor, geçen Cuma günü ayaklarım baldırlarım tutmuyordu, diz kapaklarım romatizma gibi ağrıdı, sonrasında annelerimizi andım, kadınlar zor koşullarda ev işi, bahçe işi, yaz kış demeden de bir taraftan çocuk doğurdukları için bir kez daha güçlerine hayran kaldım. Her zaman yazamasam da forumu takip edip mutlu oluyorum. Sizler için de dua ediyorum. İyi varsınız. Sevgiler.
Canım benim ben sana yazmamıştım ya.. Kusurumu kabul et.. Bazı yazılarını okudum.. Ne kadar güçlü bir kadınsın senSANADA GÜNAYDIN KARNINDAKİ SIPAYA DA GÜNAYDIN
aminnnn guzrl dostum aminnnnAmin canım.. Hoşbuldum hoş bulmaya devam edeyim.. Ben de çok özlemiştim.. Yeni gebelerimiz de varmış, henüz vakıf olamadım da.. Herkesin mesajının altında doğum takvimi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?